2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhabalar benim sancılarım gece çok kötüydü. Dra gittik benim paşam 700 gram olmuş
Tahlilde yine enfeksiyon ve bakteri çıktı kültür verdik sonucuna göre hareket edecez.
Sizlerde be var ne yok

Selam ocak anneleri Ankarada ikamet eden annelere bir sorum olacakti ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdıniz acaba bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
ben hem akropolde yaptırdım hemde gazı unsıversıtesınde merıh bayram hocada yaptırdım ıkısınden de memnun kaldım benım kız yuzunu kapattıgı ıcın sol lens ve dudagı merıh hoca göremedı ama bı sonrakı kontrolde ona tekrar bakacak

Kızlar merhabalar benim sancılarım gece çok kötüydü. Dra gittik benim paşam 700 gram olmuş
Tahlilde yine enfeksiyon ve bakteri çıktı kültür verdik sonucuna göre hareket edecez.
Sizlerde be var ne yok
çok geçmiş olsun canım bol bol su iç bide haddim değil ama ilişkiye girmeyin spermde enfeksiyon riskini artırıyor herkesin bilgisi olsun

benım dr umda yapılmasını gerekli gördü
çeçek aynen çok kötü değil bende çok korkmustum içilebilir bişi kan vermeyi bekelrken pek hareket etme inşallah güzel sonular alırsın

Memnun kaldiniz mi ? Ne kadar sürdü bakmasi detayli herseyleri size anlatip gösterdi mi ?birde ücreti nedir acaba simdiden cok teşekkür ederim cevabiniz icin

ben memnun kaldim, çok tecrubeli bi doktor, gatadan emekli prof., şuan liv de bolum baskani, yani gosteriyor tabi ama sohbet tarzinda degil, kafa el kol bacak burun vs anlatiyor,
"simdi biraz sus ben sessiz inceliyorum konsantre olup" diyor, organlarina bakiyor tek tek konusmadan..
cd veriyor, bi de resim..
tek gebelik 400tl galiba, benimki ikiz oldugundan biraz daha yuksek verdim.

muayene ucretin vardir, onu almislardir, benexolu versen de muayene ucretini iade edemez diger ilaclar oldugu icin :)
receteden düşürebilirler ama zaten %20sini öduyorsun 2tl anca alirsin..
dursun evde bence, miyadi uzundur..

senın ımzan olmadan cekebılıyomkukı ya kredı es ımzası ıstemıo bu bankalar

canim seni cok iyi anliyorum, ben de oyleyim sogudum mu bi daha zor toparliyorum..
ama suan bosanmak icin uygun zaman degil bence.
kendimizi ne kadar hakli gorsek de hormonlardan dolayi biraz fazla dramatik davraniyoruz.
çocuk icin evlilik surdurulmez tabiki ama, en azindan bi dogsunlar, su lohusalik bi bitsin, sakin saglikli kafayla tekrar degerlendirirsin.

Yaa fiyati baya yüksekmis cok teşekkür ederim

Hmm gazide takipli hastasiniz sanrm çünkü 12.haftadan sonra almiyorlar çünkü cok teşekkür ederim cevabiniz için

çok geçmiş olsun canım bol bol su iç bide haddim değil ama ilişkiye girmeyin spermde enfeksiyon riskini artırıyor herkesin bilgisi olsun
Bilimsel olarak bir aciklamasi var mi ki bunun?
Cunku ben de supheleniyorum.
Afedersin ozel olacak ama, iliskiden sonraki birkac gun hem agrim hem akintim cok artiyor. Kendimce oyle bir bağlantı kurdum , korunmak daha mantikli galiba.

gezmeye fırsarmı oluyokı bı haftasonu ondada bılıousun antepte avmlr dolup tasıyo bıde bomba korkusu var pek cıkasım yok
Evet malesef ama ben hiç korkmuyorum neyime güveniyorsam :)) biz de geçen hafta gezerken bomba ihbarı varmış diye duyduk hatta girişte güvenlik görevlisi herkese daha dikkatli davranıyordu ama içeri girince bi dünya insan geziyor orda aklına bile gelmiyor :)

iyi yapmissin, dodex candir :)

benexolu receteyle mi aldin parayla mi?
ben geri aliyorum ama her eczane bir degil :)
bi sor muhtemelen alirlar..
Dodex hamilelikte kullaniliyor muydu?
Benim yarim kalmisti ignelerim, hamilr kalinca biraktim. En son yapılan kan testinde bir hayli düşmüştü b12.
Yarin tekrar kan verecegim, vurulabiliyorsa isteyeyim doktordan tekrar.
Hos benim dr bu tarz isteklerimi hic ciddiye almıyor da :)

Bilimsel olarak bir aciklamasi var mi ki bunun?
Cunku ben de supheleniyorum.
Afedersin ozel olacak ama, iliskiden sonraki birkac gun hem agrim hem akintim cok artiyor. Kendimce oyle bir bağlantı kurdum , korunmak daha mantikli galiba.
Ben korunmaya devam ediyorum çünkü enfeksiyon riski fazla ve ben biraz çekinioyrım açılma fln yapmasın diye. Ama son haftalar korunmasan daha iyi çünkü o sıvı açılmayı kolaylaştırıyormuş doktorlar da tavsiye ediyor dogum yaklaşınca.

vuruluyor tabi, kan sonucuna gore bakarsin canim, dusukse verir zaten dr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…