2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bir yanım neyse uzatma diyor ikiz,ama bastıramadığım öfkem var.Çekine çekine laf atsa bir şeyler söylese de yürü gidip boşanalım dememek için zor tutuyorum kendimi.
Bir yandan şu dönemde her şeyi farklı yorumluyor olabilirsin diyorum kendime sakince düşününce eşim cidden seviyor beni,ilgili hele çocuktan sonra daha da ilgili,kötü niyetle böyle davranmadı eminim trafik yoğun olunca bekleyelim gidelim nasılsa beraber de çıkacağız diye düşünmüştür.Ben aradıktan 1 saat sonra falan kız yanlarına gitmiş ani gelişmiş her şey farkındayım.

Akşam çok üzgündü.Arkadaşları da cidden üzgündü.

Durmadan sarılıp öpen,izinli olduğu halde her gün evde oturan ben işe gideceğim diye 7 de kalkıp kahvaltı hazırlayan,yanıma sandviç hazırlayan acıkırsan diyerek,hamilesin sen diye yemek,temizlik yapan,kramp girse karnımda çocuğa kızıyor annene acı verme diye o kadar şefkatli,her hafta taze süt alıp yoğurt bile yapıyor bana sen seviyorsun diyerek.Hakkını yemek istemiyorum cidden özverili bir adam.Odunluğu arada tutsa da bir çiçek alır,sarılır tatlı dille çözelim uzatmayalım hadi barıştık diyen biri.Kavga etmekten,surat asmaktan nefret eder.İyi özelliklerinin yanında kötü özellikleri cidden az.Ayda yılda bir dışarı çıkıyor ciddi anlamda.Haksızlık ediyor gibiyim.
Allahtan belanı mı arıyon daha ne istiyon bile diyebilirsin.

İçimde aklayabiliyorum ikiz ama affedemiyorum niye ki? Sevgimde var adama ama hadi tamam gidip boşanalım dese direkt imzayı atıcam o durumdayım.

Belki de çok bunaldığım için kötü yönlerini hatırlıyorum hep.Bırakıp gitmek istiyorum cidden.Belki de cidden çok abartıyorum farkında değilim.

çok geçmiş olsun canım bol bol su iç bide haddim değil ama ilişkiye girmeyin spermde enfeksiyon riskini artırıyor herkesin bilgisi olsun
Sağol canım drda su iç dedi bende damacanaya mı bağlayayım kendimi dedim. Valla diğer konuda ağtım olunca yaklaştırmıyorum kocayı

Bilimsel olarak bir aciklamasi var mi ki bunun?
Cunku ben de supheleniyorum.
Afedersin ozel olacak ama, iliskiden sonraki birkac gun hem agrim hem akintim cok artiyor. Kendimce oyle bir bağlantı kurdum , korunmak daha mantikli galiba.
Canım zaten benim drum direk kesinlikle ilişki korunarak olmalı demişti. Sperm rahim ağzının yumuşamasına sebep oluyormuş.

sarra13 canım çok hassas bir dönemdeyiz çok normal bazen insan gerçekten içinden çıkamayacakmış gibi geliyor, gözünde büyütüyor ama zaman geçince aman allahım ben ne kadar büyütmüşüm diyorsun.
Bende senin gibiyim çok zor affederim annem çok kızar bu huyuma çok kincisin diye ama napalım yapı meselesi en ufak bir kötülük bütün iyiliği alıp gidiyor. Sadece şu dönemde sakin ol içindekileri eşine güzelce anlat ne kadar kızdığını kırıldığını... Bak adam zaten hatasının farkında...

artistlik yapasin var cunku :)
dunyaya rest cekmek istiyorsun..
benim esim de cok iyi bi insan,
5-6 yildir 2-3 kez anca yemek yapmisimdir, ses cikarmaz, ütü yapmam, sabah 6 da kalkar garibim, ne kahvalti hazirlayan var, gomlegini utuler, giyer gider..
hep suyuma gider, yilda 1-2 disari cikacagi zaman 3-4 gun onceden haber verir, cikiym mi, gidiym mi?
yine de yaranamaz..
kimse duymasin, bence boyle yaptiklari icin biz bu haldeyiz..
şımariyo muyuz, g.tumuz mu kalkiyo bilmiyorum, ama
"höyttt s.kerim ha, git defol nereye gidiyosan"
dese geri adim atar miyim onu dusunuyorum arada :)
uyuzluklari da var tabi ama genel olarak gecinilmesi kolay bi insan..
ama biz, kendimize fazla guvenden mi oluyo bilmiyorum, bi tatmin olamiyoruz..
ben oyleyim en azindan.

Can'ım peki senin hiç mi hatan yok.anladığım kadarıyla iyi yanları kötü yanlarından epeyce fazla.sen dört dörtlük müsün?lütfen bana kızma ama uzun soluklu bir evlilik bazı şeyleri görmezden gelerek oluyor.sen avukatsın her şeyin daha içindesin benden iyi bilirsin artık tahammül azlığından evlilikler bitiyor.eğer ufak tefek sıkıntılar sa çocuğunun ne suçu var?ona yazık değil mi?şuan bir de hormonlarımız tırmanışta.sanki bizlere gaz veriyor bu hormonlar.bu konuyla ilgili sana ilk defa yazıyorum ama bir ricam lütfen tahammülü artıralım ve empati kuralım.tekrar affına sığınıyorum.

bence de g.tünüz kalkmış valla çok şımarmışsınız bebekler doğsun sizin bu şımarıklığınızı yok ederler görürsünüz.

muayene ucretin vardir, onu almislardir, benexolu versen de muayene ucretini iade edemez diger ilaclar oldugu icin :)
receteden düşürebilirler ama zaten %20sini öduyorsun 2tl anca alirsin..
dursun evde bence, miyadi uzundur..
Geri aldı canım benexolu bana 1,5 tl verecekti geri aldığı için iğneler için 6 buçuk dedi 1 buçuğu düştü 5 verdim Neyse önemli olan ilacı çöpe atmamaktı değerlendi :) bu arada doktor bana vitakobal yazmış canım dodex değil mi dedim yok bunu yazmış doktor dedi ikisi aynıdır zaten dedi birinciyi vurdurdum şimdi sağlık ocağında canım yanıyor

Bilimsel olarak bir aciklamasi var mi ki bunun?
Cunku ben de supheleniyorum.
Afedersin ozel olacak ama, iliskiden sonraki birkac gun hem agrim hem akintim cok artiyor. Kendimce oyle bir bağlantı kurdum , korunmak daha mantikli galiba.
Enfeksiyonu bilmiyorum da spermlerin rahim ağzını açtığı bilimsel bir gerçek. Malum, ilk görevleri bu spermlerin :) hatta bu sebeple bi türlü doğmayan bebişler için anne babaya ilişki öneriliyor doğumu başlatmak için (rahimin kasılması avantajına ek olarak)
2-3 sene korunmasız beraber olup defalarca tüp bebek tedavisine maruz kaldıktan sonra prezervatif biraz komik oluyor ama naapalım :)

Neeee Amazon'a baktım ben 113 dolar mı neydı
Burda da n11 de yada hepsı burada da 400 kusurdu 1-2 gun önce
Oh içimi rahatlattın kolay medikal diye bir sitede baktım fiyatı şok etti beni. Şimdi tekrar baktım evet gittigidiyorda 450 civarıymış. Güzel görünüyor cihaz ama incelemek lazım.

kızlar bebekler ne zaman baş aşağı dönecek acaba ?
kimler normal doğum istiyor , normal doğum için neler yapmalıyız. ben sezaryenden cok korkuyorummmm (((

kızlar bebekler ne zaman baş aşağı dönecek acaba ?
kimler normal doğum istiyor , normal doğum için neler yapmalıyız. ben sezaryenden cok korkuyorummmm (((
Bennn
Kızımı normal doğurdum kısaca anlatayım çok yürüyeceksin...
Kızımda gece 4 te suyum geldi eşim yat altına kaçırmışındır dedi yattım tekrar geldi. Hemen hastaneye gittik. Doğum başladı çok uzun sürmesin diye suni sancı bağland 12.40da dr geldi doğumhaneye 12.57 de kızım doğdu. Çok rahat bir doğumdu. İnş bunda da öyle olur.
Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin ama 32. Haftadan sonra çok hareketliydim çok yürüdüm.

yürüyüş dışında herhangi birşey yaptın mı canım doğumun kolay geçmesi için? Bende normal doğum istiyorum

Bilmiyorum iyi bir şey yapsa da b*k edecek birşey yapıyor hep sonunda bizimki

Tam empati kuruyorum ama salak benimle konuşmadan önce kadının geleceğini biliyormuş zaten bu tavrını anlayamadım. Belki avukat olduğum için soğudum evlilikten.bıktım. Biten evlilikleri gördükçe bende soğudum sanırım.Gitse rahatlayacağım sanki ya da hormonlarım aşırı gaz veriyor bilmiyorum ama hala konuşmuyorum

evet aynisi canim, gecmis olsun :)
olsun 1 bucuk tl ni almissin iste :))

Ağzını burnunu kırmak istiyorum cidden.tam o durumdayım. Sindiremiyorum kolay affedip unutamıyorum. Dövmek acı çektirmek istiyorum sadistçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…