2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bence @ikizcan2016 nın dediği gibi kocalarınız öyle olduğu için siz şımarıklık yapıyorsunuz cidden ben de yapıyorum çünkü bazen bunu benimki öyle ben söylemezsem kalkıp yemek yapıp getirmez bana kahvaltı hazırlamaz. ama ben de kahvaltı hazırlamazsam yemek yapmazsam ses etmez dışarı çıkalım der.ütü zaten hak getire :) çamaşırları o yıkar asar kuruyunca kaldırır temizlik diyince yapar :)
Bazen gerçekten davranışlarıma bakınca buldun bunuyorsun diyorum kendime de evet onlar da bazen çok gıcık oluyorlar çekilmiyorlar ama arada onlar da yapsın yani kırk yılın başı :)
Sen hadi gidelim atalım imzayı dersin atarsın da sonra pişman olmaz mısın? Bi de sonrası var..ben de bi anda her şeyi yıkabilirim bana kalsa eşim benim gibi olsa bizde boşanmıştık şimdiye ama ben sonra eminim pişmanlık duyardım.onu böyle severken bi anlık öfkeyle ayrılma kararı alınmaz. Bide ben hemen özlüyorum kavga etsek de gelsin sarılsın istiyorum :) dayanamıyorum affediyorum :)

Ben içimden affetmek istesemde,sadistçe dayak atma isteğine kapılıyorum.

maaşallah canım ,

ben çalışıyorum masa başı aksamları 19 gibi evdeyim eşimde 20 gibi geliyor yemek yiyip yürüyüşe vakit kalmıyor . ama haftasonları yürüyüş yapmaya çalışıyorum , ev işi de yapmaya çalışıyorum evde hep hareketlıyım yani acaba yeterli olur mu . 32. hafta rapora cıktıktan sonra her gun duzenli yürürüm artık inşallah fayda eder.

@nur_84 peki sen 40 hafta bekledin mi ? şu ana kadar çok şükür bi problem yaşamadım umarım boyle devam ederse sonuna kadar bekleyip dogum başlayana kadar beklemek istiyorum normal dogum yapan arkadaşlarım
hemen ertesi gün ayaga kalkıp normal hayata devam ettiler . inşallh bizim de oyle olur

Bir süre şımartılsanda idrak edemiyorsun uykusuzluktan

hayatta en korktugum sey uykusuzluk..
vize final donemlerinde kampa girerdim, uyku yok, 2 saat uyu kalk, calis, bi daha uyu, kalk :)
insan aptal gibi oluyor..
etrafinda ne olup bittigini algilayamiyorsun fln..
annelik de boyle sanirim..
normalde zaten korkuyordum, simdi 2 bebek oldugunu dusundukce, yasama sevincim gidiyo korkudan..
tek bebek her turlu bakilir :))

İki biraz zorlayacak ama düzene girene kadar annen ve eşin yardımcın olacak... Benim korkumda ablamızın uykusuz kalması

çok yürüdüm derken, ne kadar çok ki acaba? benim belim başlıyor iki ayakta durayım. Sürekli otura otura gidiyorum bi yerlere. Bi de buralar hep yokuş. Hamilelikten önce yürürdüm de , kanamam olduğu gün bayaa bi yürümüştüm, travma oldu resmen, şimdi yürümeye korkuyom. Eşimde de zor doğurmak için elinden ne geliyorsa yapıyosun diyo :)

Canım halkalıdan bakırköye her gün otobüsle gidip geliyordum. Günlük 2 km kesin yürüyordum ama hafta sonları 7-8 kmyi geçiyordum. Bunda düşük tehlikesi falan geçirince bi korku var bende de ne yazık ki hareketsizim. 32 den sonra hareketlenmeyi düşünüyorum inş. Bugün dr yürüyüş yapman lazım ağrıların için dedi.

e tabiki canim, bian gozum donuyor tamam bitti diyorum, sonra sakinlesip dusunmeye calisiyorum,
ben bi daha kimseyi sevemem, hayatima alamam, gayet takik bi insanim, çok zor guvenirim, esime guvenmem 6 sene surdu, hep bi acigini aradim.
ki o zaman 25 yasindaydim, suan 33..
bu yastan sonra yeni birine alisamam.
alismak sevmekten daha zor geliyor diye bi sarki vardi, ne demek oldugunu anlamazdim kucukken :))
ben boğayim, fazla sahiplenirim..
ama erkekler oyle degil, daha kolay atlatiyorlar, erkegin dulu olmuyor..
benim esim 34 yasinda, isi gucu iyi, tip de hoş.. gider bulur 22 yasinda yeni mezun birini, ooooh..
ben nolcam :)))

bi anlik uyuzlukla ofkeyle bosandim diyelim, ya ofkem gecip yalniz kalinca pisman olursam..
tamam 1 ay 3 ay 5 ay yalnizlik guzel..
ama insan özler yaa..

peki niye 32. haftayı bekliyorsun? risk mi azalıyor ,özel sebebi mi var yoksa çalışıyosun da izne mi çıkıcaksın? ne kadar ertelersem o kadar iyi sanırım yürümeyi ondan soruyorum

derinn83 Canım telsizi ne marka ve nerden aldın ? Denedin mi hiç iyi mi?
Marka ve modeli " Weewell wma236 "
Benim aldığım dönem piyasada 180 TL gibi bi fiyatı vardı. Şansa internette şu Ankara'daki Toker Bebe nin internet sitesinde 104,90 TL yi görünce hemen vermiştim siparişi :) Şuanki internet piyasasını bilmiyorum.

Üstünde sap gibi telsizi olmayışını çok sevdim, olsaydı kesin bi yerlere çarpar kırardım :) İşe gitmeyecek, bebekten çok uzaklaşmayacaklar için 900 metre çekim gücü de hiç fena değil. Biz evde denedik eşimle. O salondaydı ben oturma odasına gittim, Bebek gibi ağlayıp ses çıkarttım eşim çok net geliyordu ses dedi onayladık

Eklentiler

• IMG_1830.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
Senin şu boğazda kediciğinle çekilmiş bi foton vardı diye hatırlıyorum, bence hiç fena değilsin inceden bi giderin var valla hala

peki niye 32. haftayı bekliyorsun? risk mi azalıyor ,özel sebebi mi var yoksa çalışıyosun da izne mi çıkıcaksın? ne kadar ertelersem o kadar iyi sanırım yürümeyi ondan soruyorum
Allah korusun erken doğum falan olursa diye canım. Ben iyice paranoyaklaştımda en azından doğuma yakın bi dönem...

Senin şu boğazda kediciğinle çekilmiş bi foton vardı diye hatırlıyorum, bence hiç fena değilsin inceden bi giderin var valla hala

hihihi
kiz giderimiz var cok sukur,
kocasiz kalmayiz da :)))
ben yeni birine adapte olamiyorum, benim bi kürt vardi, (çocugun adi da kürt kaldi :) )
5 sene surmustu, aileler istemedi bitti..
yani ondan sonra cok uzun bi sure kimseye alisamadim, esime kadar..
evlenmicektim, oyle bi karar almistim :))
bizim oglan napti yapti çaldi gonlumu
ki o zaman daha civil civildim..
simdi hiic tenezzul edip de biriyle tanismam bile, yalniz ölürüm :))

2 km mi , ben de sitede 20dk yürümeyi yürüyüş sanıyorumdumm

Allah korusun erken doğum falan olursa diye canım. Ben iyice paranoyaklaştımda en azından doğuma yakın bi dönem...

çok mantıklıymış ne kadar geç o kadar iyi, koltuğa yapıştım valla bu üşengeçlikle bizim çocuk 80 haftalık doğmazsa iyidir :)

aaa ben görmedim fotoyu , merak ettim şimdi

Herhalde canım bunca yıl iyi veya kötü can yoldaşlığı yapmışsınız, kolay mı öyle koca boşamak. Sizin hormonlar coşuyor Allah ne verdiyse söylenip azcık rahatlıyorsunuz işte. Ben artık ciddiye almıyorum zaten sizin boşıycam cinnetlerinizi, bu zamanda sizin kocalar gibi kocaları bulmak için türbelerde yatıp kalkan bekar kızlar var benden söylemesi valla :)) hele melinam kıyamam yaa bin tane iyi huyunu sıralıyor adamın kendi bile farkında şansının sonra birden bi delleniyor boşıycam diye :) Ama hep sen başlattın bak kızları da yoldan çıkartma uslu uslu otur kocanla sıcacık evinde aldırmayın elime terliği
Dip not: eşimle kavuşamasaydık birbirimize ben de şimdi sana bir zamanlar bende de bi kürt vardı diye yazacaktım demek ki

Bügünde sıra bende insanı hakkaten deli etmek için ne varsa yapıyorlar
Dun gece hiç bışey olmamış gıbı bugun gıyınmış ben hazırım dıyo
Mobılya bakıcakmış
Nereye koyucaksam o aldıklarımı,insanda ne heves bırakıyolar ne de bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…