- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Ah keşke öyle bişey olsa canım inşallah çekemez ev kredisi çekerken bana kefil olmuştu o etkiler mi bilmiyorumsenın ımzan olmadan cekebılıyomkukı ya kredı es ımzası ıstemıo bu bankalar
Bence @ikizcan2016 nın dediği gibi kocalarınız öyle olduğu için siz şımarıklık yapıyorsunuz cidden ben de yapıyorum çünkü bazen bunu benimki öyle ben söylemezsem kalkıp yemek yapıp getirmez bana kahvaltı hazırlamaz. ama ben de kahvaltı hazırlamazsam yemek yapmazsam ses etmez dışarı çıkalım der.ütü zaten hak getire :) çamaşırları o yıkar asar kuruyunca kaldırır temizlik diyince yapar :)Bir yanım neyse uzatma diyor ikiz,ama bastıramadığım öfkem var.Çekine çekine laf atsa bir şeyler söylese de yürü gidip boşanalım dememek için zor tutuyorum kendimi.
Bir yandan şu dönemde her şeyi farklı yorumluyor olabilirsin diyorum kendime sakince düşününce eşim cidden seviyor beni,ilgili hele çocuktan sonra daha da ilgili,kötü niyetle böyle davranmadı eminim trafik yoğun olunca bekleyelim gidelim nasılsa beraber de çıkacağız diye düşünmüştür.Ben aradıktan 1 saat sonra falan kız yanlarına gitmiş ani gelişmiş her şey farkındayım.
Akşam çok üzgündü.Arkadaşları da cidden üzgündü.
Durmadan sarılıp öpen,izinli olduğu halde her gün evde oturan ben işe gideceğim diye 7 de kalkıp kahvaltı hazırlayan,yanıma sandviç hazırlayan acıkırsan diyerek,hamilesin sen diye yemek,temizlik yapan,kramp girse karnımda çocuğa kızıyor annene acı verme diye o kadar şefkatli,her hafta taze süt alıp yoğurt bile yapıyor bana sen seviyorsun diyerek.Hakkını yemek istemiyorum cidden özverili bir adam.Odunluğu arada tutsa da bir çiçek alır,sarılır tatlı dille çözelim uzatmayalım hadi barıştık diyen biri.Kavga etmekten,surat asmaktan nefret eder.İyi özelliklerinin yanında kötü özellikleri cidden az.Ayda yılda bir dışarı çıkıyor ciddi anlamda.Haksızlık ediyor gibiyim.
Allahtan belanı mı arıyon daha ne istiyon bile diyebilirsin.
İçimde aklayabiliyorum ikiz ama affedemiyorum niye ki? Sevgimde var adama ama hadi tamam gidip boşanalım dese direkt imzayı atıcam o durumdayım.
Belki de çok bunaldığım için kötü yönlerini hatırlıyorum hep.Bırakıp gitmek istiyorum cidden.Belki de cidden çok abartıyorum farkında değilim.
Bence I ikizcan2016 nın dediği gibi kocalarınız öyle olduğu için siz şımarıklık yapıyorsunuz cidden ben de yapıyorum çünkü bazen bunu benimki öyle ben söylemezsem kalkıp yemek yapıp getirmez bana kahvaltı hazırlamaz. ama ben de kahvaltı hazırlamazsam yemek yapmazsam ses etmez dışarı çıkalım der.ütü zaten hak getire :) çamaşırları o yıkar asar kuruyunca kaldırır temizlik diyince yapar :)
Bazen gerçekten davranışlarıma bakınca buldun bunuyorsun diyorum kendime de evet onlar da bazen çok gıcık oluyorlar çekilmiyorlar ama arada onlar da yapsın yani kırk yılın başı :)
Sen hadi gidelim atalım imzayı dersin atarsın da sonra pişman olmaz mısın? Bi de sonrası var..ben de bi anda her şeyi yıkabilirim bana kalsa eşim benim gibi olsa bizde boşanmıştık şimdiye ama ben sonra eminim pişmanlık duyardım.onu böyle severken bi anlık öfkeyle ayrılma kararı alınmaz. Bide ben hemen özlüyorum kavga etsek de gelsin sarılsın istiyorum :) dayanamıyorum affediyorum :)
Yok canım başka hiçbir şey yapmadım valla çok rahat bir hamileydim laylaylom bir hayattı.yürüyüş dışında herhangi birşey yaptın mı canım doğumun kolay geçmesi için? Bende normal doğum istiyorum
Bennn
Kızımı normal doğurdum kısaca anlatayım çok yürüyeceksin...
Kızımda gece 4 te suyum geldi eşim yat altına kaçırmışındır dedi yattım tekrar geldi. Hemen hastaneye gittik. Doğum başladı çok uzun sürmesin diye suni sancı bağland 12.40da dr geldi doğumhaneye 12.57 de kızım doğdu. Çok rahat bir doğumdu. İnş bunda da öyle olur.
Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin ama 32. Haftadan sonra çok hareketliydim çok yürüdüm.
Bir süre şımartılsanda idrak edemiyorsun uykusuzluktan
hayatta en korktugum sey uykusuzluk..
vize final donemlerinde kampa girerdim, uyku yok, 2 saat uyu kalk, calis, bi daha uyu, kalk :)
insan aptal gibi oluyor..
etrafinda ne olup bittigini algilayamiyorsun fln..
annelik de boyle sanirim..
normalde zaten korkuyordum, simdi 2 bebek oldugunu dusundukce, yasama sevincim gidiyo korkudan..
tek bebek her turlu bakilir :))
Bennn
Kızımı normal doğurdum kısaca anlatayım çok yürüyeceksin...
Kızımda gece 4 te suyum geldi eşim yat altına kaçırmışındır dedi yattım tekrar geldi. Hemen hastaneye gittik. Doğum başladı çok uzun sürmesin diye suni sancı bağland 12.40da dr geldi doğumhaneye 12.57 de kızım doğdu. Çok rahat bir doğumdu. İnş bunda da öyle olur.
Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin ama 32. Haftadan sonra çok hareketliydim çok yürüdüm.
Canım halkalıdan bakırköye her gün otobüsle gidip geliyordum. Günlük 2 km kesin yürüyordum ama hafta sonları 7-8 kmyi geçiyordum. Bunda düşük tehlikesi falan geçirince bi korku var bende de ne yazık ki hareketsizim. 32 den sonra hareketlenmeyi düşünüyorum inş. Bugün dr yürüyüş yapman lazım ağrıların için dedi.çok yürüdüm derken, ne kadar çok ki acaba? benim belim başlıyor iki ayakta durayım. Sürekli otura otura gidiyorum bi yerlere. Bi de buralar hep yokuş. Hamilelikten önce yürürdüm de , kanamam olduğu gün bayaa bi yürümüştüm, travma oldu resmen, şimdi yürümeye korkuyom. Eşimde de zor doğurmak için elinden ne geliyorsa yapıyosun diyo :)
Bence I ikizcan2016 nın dediği gibi kocalarınız öyle olduğu için siz şımarıklık yapıyorsunuz cidden ben de yapıyorum çünkü bazen bunu benimki öyle ben söylemezsem kalkıp yemek yapıp getirmez bana kahvaltı hazırlamaz. ama ben de kahvaltı hazırlamazsam yemek yapmazsam ses etmez dışarı çıkalım der.ütü zaten hak getire :) çamaşırları o yıkar asar kuruyunca kaldırır temizlik diyince yapar :)
Bazen gerçekten davranışlarıma bakınca buldun bunuyorsun diyorum kendime de evet onlar da bazen çok gıcık oluyorlar çekilmiyorlar ama arada onlar da yapsın yani kırk yılın başı :)
Sen hadi gidelim atalım imzayı dersin atarsın da sonra pişman olmaz mısın? Bi de sonrası var..ben de bi anda her şeyi yıkabilirim bana kalsa eşim benim gibi olsa bizde boşanmıştık şimdiye ama ben sonra eminim pişmanlık duyardım.onu böyle severken bi anlık öfkeyle ayrılma kararı alınmaz. Bide ben hemen özlüyorum kavga etsek de gelsin sarılsın istiyorum :) dayanamıyorum affediyorum :)
Canım halkalıdan bakırköye her gün otobüsle gidip geliyordum. Günlük 2 km kesin yürüyordum ama hafta sonları 7-8 kmyi geçiyordum. Bunda düşük tehlikesi falan geçirince bi korku var bende de ne yazık ki hareketsizim. 32 den sonra hareketlenmeyi düşünüyorum inş. Bugün dr yürüyüş yapman lazım ağrıların için dedi.
Marka ve modeli " Weewell wma236 "derinn83 Canım telsizi ne marka ve nerden aldın ? Denedin mi hiç iyi mi?
Senin şu boğazda kediciğinle çekilmiş bi foton vardı diye hatırlıyorum, bence hiç fena değilsin inceden bi giderin var valla halae tabiki canim, bian gozum donuyor tamam bitti diyorum, sonra sakinlesip dusunmeye calisiyorum,
ben bi daha kimseyi sevemem, hayatima alamam, gayet takik bi insanim, çok zor guvenirim, esime guvenmem 6 sene surdu, hep bi acigini aradim.
ki o zaman 25 yasindaydim, suan 33..
bu yastan sonra yeni birine alisamam.
alismak sevmekten daha zor geliyor diye bi sarki vardi, ne demek oldugunu anlamazdim kucukken :))
ben boğayim, fazla sahiplenirim..
ama erkekler oyle degil, daha kolay atlatiyorlar, erkegin dulu olmuyor..
benim esim 34 yasinda, isi gucu iyi, tip de hoş.. gider bulur 22 yasinda yeni mezun birini, ooooh..
ben nolcam :)))
bi anlik uyuzlukla ofkeyle bosandim diyelim, ya ofkem gecip yalniz kalinca pisman olursam..
tamam 1 ay 3 ay 5 ay yalnizlik guzel..
ama insan özler yaa..
Allah korusun erken doğum falan olursa diye canım. Ben iyice paranoyaklaştımda en azından doğuma yakın bi dönem...peki niye 32. haftayı bekliyorsun? risk mi azalıyor ,özel sebebi mi var yoksa çalışıyosun da izne mi çıkıcaksın? ne kadar ertelersem o kadar iyi sanırım yürümeyi ondan soruyorum
Senin şu boğazda kediciğinle çekilmiş bi foton vardı diye hatırlıyorum, bence hiç fena değilsin inceden bi giderin var valla hala
Canım halkalıdan bakırköye her gün otobüsle gidip geliyordum. Günlük 2 km kesin yürüyordum ama hafta sonları 7-8 kmyi geçiyordum. Bunda düşük tehlikesi falan geçirince bi korku var bende de ne yazık ki hareketsizim. 32 den sonra hareketlenmeyi düşünüyorum inş. Bugün dr yürüyüş yapman lazım ağrıların için dedi.
Şimdi baksan 2 metreyi zor yürüyorum2 km mi , ben de sitede 20dk yürümeyi yürüyüş sanıyorumdumm
Allah korusun erken doğum falan olursa diye canım. Ben iyice paranoyaklaştımda en azından doğuma yakın bi dönem...
hihihi
kiz giderimiz var cok sukur,
kocasiz kalmayiz da :)))
ben yeni birine adapte olamiyorum, benim bi kürt vardi, (çocugun adi da kürt kaldi :) )
5 sene surmustu, aileler istemedi bitti..
yani ondan sonra cok uzun bi sure kimseye alisamadim, esime kadar..
evlenmicektim, oyle bi karar almistim :))
bizim oglan napti yapti çaldi gonlumu
ki o zaman daha civil civildim..
simdi hiic tenezzul edip de biriyle tanismam bile, yalniz ölürüm :))
Herhalde canım bunca yıl iyi veya kötü can yoldaşlığı yapmışsınız, kolay mı öyle koca boşamak. Sizin hormonlar coşuyor Allah ne verdiyse söylenip azcık rahatlıyorsunuz işte. Ben artık ciddiye almıyorum zaten sizin boşıycam cinnetlerinizi, bu zamanda sizin kocalar gibi kocaları bulmak için türbelerde yatıp kalkan bekar kızlar var benden söylemesi valla :)) hele melinam kıyamam yaa bin tane iyi huyunu sıralıyor adamın kendi bile farkında şansının sonra birden bi delleniyor boşıycam diye :) Ama hep sen başlattın bak kızları da yoldan çıkartma uslu uslu otur kocanla sıcacık evinde aldırmayın elime terliğihihihi
kiz giderimiz var cok sukur,
kocasiz kalmayiz da :)))
ben yeni birine adapte olamiyorum, benim bi kürt vardi, (çocugun adi da kürt kaldi :) )
5 sene surmustu, aileler istemedi bitti..
yani ondan sonra cok uzun bi sure kimseye alisamadim, esime kadar..
evlenmicektim, oyle bi karar almistim :))
bizim oglan napti yapti çaldi gonlumu
ki o zaman daha civil civildim..
simdi hiic tenezzul edip de biriyle tanismam bile, yalniz ölürüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?