2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
çok mantıklıymış ne kadar geç o kadar iyi, koltuğa yapıştım valla bu üşengeçlikle bizim çocuk 80 haftalık doğmazsa iyidir :)

aaa ben görmedim fotoyu , merak ettim şimdi
Baksana şu güzelliğe yaww git dese de bırakır gider mi adam hiç böyle hatunu

Eklentiler

• IMG_1831.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 93
Canım siz niye didişiyorsunuz bu adamlarla kızıcam ama artık haa :)
O evin hanımı kim? Sen mi o mu? Senin canın hangi odayı istiyorsa, o oda çocuk odası olacak o kadar! Adama sadece dön ve deki "bebeğimiz şu odada yatacak, ananlarda bu odada".
Erkekler düz mantıkla çalışır bi milyon kelimeyle birşey anlatmayın kafaları daha çok karışır adamların ayarlarıyla oynamayın :) Alın evin ve hayatın iplerini elinize, girmeyin heriflerle sıcak tartışmaya bakın göreceksiniz su akıp yolunu bulacak adam da anlamadan bi bakacak ki sizinle uyum içinde uslu uslu yaşıyor :)

Git süslen hazırlan al çantanı eline, tak kocanı koluna, git para harca azcık bişeyciğiniz kalmaz :)

Çok tatlısın canım :))

yok bacim yoook, onunla evlensem coktaaaan bosanmistik :) hic kacari yok..
hic suphem ya da soru isaretim yok :)
esim iyi de ailesi cok sikinti iste, bizimki de saftirik..
yoksa basit nedenlerle bosanilir mi hic..
ben karsiyim bosanmaya bakma sen, yoruluyorum 4 cephede savasmaktan..
isimi bozdular borc oduyorum, esime yedirip iciriyolar o ayri bi sapitiyo, evde biseyler buluyorum, vs vs

dur ne geldi aklima,
evlendik, balayindayiz, belekte bi otel, bizim koca cumalari kacirmaz, otelde abdest aldi, cumaya gidicek..
telefonu bende oyun oynuyorum, kayitsiz bi numara aradi, cagirdim verdim, acti, bi kiz sesi, merhaba canim nasilsin fln..
bizimkinin renk bi atti :))
kem kum iyiyim sen nasilsin dedi kiza, ben seni sonra ariym dedi kapatti.
hayirdir kim dedim
samet ya, is yerinden, bisey soruyor dedi :))
bak simdi dakika 1, gol 1..
ben gidiym cuma olcak fln dedi, sen gel bakiym buraya dedim, birak simdi cumayi fln...
kimdi diye sikistirinca bunun eski sevgilisiymis,
tebrik etmek icin aramis :))
ara cabuk dedim sonra ararim dedi, yanimda arattim, konusuyolar ben sandim ki kiza beni arama artik fln dicek..
baya baya muhabbete dondu olay, bi bagirdim bunlara, sizi öldürurum yeminle napionuz lan siz fln :))) kiz cat diye kapatti teli..

sarra13 seninki balayinda eski sevgilisiyle muhabbet etmemistir :))
affet gitsin :)

neyse kovdum bunu odadan, yaa nie boyle oldu anlamadim ki kotu bisey de yapmiyodum, insan cumaya gidecekken bu basina gelir mi diyor :))
o zmn kizmistim ama sonradan cok guldum :)

çok mantıklıymış ne kadar geç o kadar iyi, koltuğa yapıştım valla bu üşengeçlikle bizim çocuk 80 haftalık doğmazsa iyidir :)

aaa ben görmedim fotoyu , merak ettim şimdi

Yok yok en kötü 41 de gelecekler

Hayırdır canım noldu?

Baksana şu güzelliğe yaww git dese de bırakır gider mi adam hiç böyle hatunu
Valla maşallah

Kız seninki baya bahtsız üzüldüm valla adama

ulen kör oldum yeminlen, ilk defa ne zaman yazmışım bu gruba diye bakim dedim sayfa 170 deyim hala yokum

Bugün benim kocayı sinir ettim sürekli bana göbeğin yok küçücük diyordu. Dra gittik bebek 700 gram maşallah haftasına göre çok iyi dedi dr. Drun yanında hıh gördün mü dedim . Dr ah bu babalar diyor. Tabi adamda haklı kızda maşallahım vardı.

:))
fire vermeden bi dogursaydik..
bu gidisle "kocasiz hamileler" topigine gecicez :))

bu arada senin saçları görünce içim resmen canım röfle yaptırmak istedi yeminlen, sorcaktım doktora da unuttum yawf :/

ben transferden 2-3 hafta önce yaptirmistim canim, nisanda..
artik dogumdan sonra yaptiririm..
diplerine gelmeden yapiliyo ya bisey olmaz herhalde ama yine de bi sor

Sen anlaşma yap kocanla iki tokat savurcam sonra rahatlıcam her şey bitecek de.adam da hiç Çiçek fln uğraşmasın

Az önce konuştuk.
Olayı anlattı.
Ben bilmiyordum geleceğini,beni arabaya bırakacaklar sandım yemeğe deyince d hayır diyemedim.Oraya varmadan da melinayı alalım demedi o kız. Başkasına değil bana inanmalısın diye anlattı.

Çok kızgınım çok tepki verdin dedi.Hoşt diye çemkirdim bağırdım çığırdım.
Sonra ağlama krizine girdim. Bir rahatladım sorma. Ne zamandır ağlamıyordum. Geldi sarıldı ağlama diye o da ağlar gibi oldu.

İlk defa kavgada bu kadar ses yükselttim ya valla boğazım ağrıyorr iyi bağırdım :) ama kızı dövmek istiyorum. O bana daha farklı yansıttı.ağzını burnunu kırıcam yeminle

ben transferden 2-3 hafta önce yaptirmistim canim, nisanda..
artik dogumdan sonra yaptiririm..
diplerine gelmeden yapiliyo ya bisey olmaz herhalde ama yine de bi sor

benim iş çok uzun yawf, muhtemelen yaptıramıcam. Normalde saçlarım küllü sarı gibi. ben yine dellenip, değişilik olsun diye bakır/kızıl yaptıydım. Tabi son nisanda boyanmış oldu. Açıla açıla sarının bok rengine yakın bi tonunda şuanda. iki renkli dolaşıyorum. :) önce o kızıllar kendi rengine boyanacak da, sonra röfle tutarsa oooo, bi daha kızıl yaptırmayacağım.

Benimkinin bir kere eski sevgilisi aradı rengi attı.Baktım iyice sohbet ediyor bir tekme attım sehpaya.Nişanlıyım ben dedi kapadı hemen.Ama bizimki kedi gibi kuyruğu sıkıştırdı valla benim suçum yok diye tırsttı.O zamanda bi dellendiydim. Bir diğer eski sevgilisi de karşı blokta oturuyor arada bakıp tipsiz şey diye söyleniyorum. Şuan gülüyorum ya neyini paylaşamıyonuz bu adamın ya sıradan bir tip gayet diye :)

Bana doktorum boyat dedi.
3 ayda boyatma önlem olarak diyorlar sanırım.
1 ay oldu ben boyayalı

Kızlar yardım edin! Geçenlerde dotora gittim eski sezeryan yeriminde incelme varmış dikisin açılması milyonda bir ihtimal dedi ama çok korkuyorum ilk bebeğim 9 aylikken 2.ye hamile kaldim ilk kez boyke bişey duydum sezeryan yerinde incelme.. ayy bebek de iri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…