Baksana şu güzelliğe yaww git dese de bırakır gider mi adam hiç böyle hatunuçok mantıklıymışne kadar geç o kadar iyi, koltuğa yapıştım valla bu üşengeçlikle bizim çocuk 80 haftalık doğmazsa iyidir :)
aaa ben görmedim fotoyu , merak ettim şimdi
Sen anlaşma yap kocanla iki tokat savurcam sonra rahatlıcam her şey bitecek de.adam da hiç Çiçek fln uğraşmasınBen içimden affetmek istesemde,sadistçe dayak atma isteğine kapılıyorum.
Canım siz niye didişiyorsunuz bu adamlarla kızıcam ama artık haa :)Bügünde sıra bende insanı hakkaten deli etmek için ne varsa yapıyorlar
Dun gece hiç bışey olmamış gıbı bugun gıyınmış ben hazırım dıyo
Mobılya bakıcakmış
Nereye koyucaksam o aldıklarımı,insanda ne heves bırakıyolar ne de bişey
Çok tatlısın canım :))e tabiki canim, bian gozum donuyor tamam bitti diyorum, sonra sakinlesip dusunmeye calisiyorum,
ben bi daha kimseyi sevemem, hayatima alamam, gayet takik bi insanim, çok zor guvenirim, esime guvenmem 6 sene surdu, hep bi acigini aradim.
ki o zaman 25 yasindaydim, suan 33..
bu yastan sonra yeni birine alisamam.
alismak sevmekten daha zor geliyor diye bi sarki vardi, ne demek oldugunu anlamazdim kucukken :))
ben boğayim, fazla sahiplenirim..
ama erkekler oyle degil, daha kolay atlatiyorlar, erkegin dulu olmuyor..
benim esim 34 yasinda, isi gucu iyi, tip de hoş.. gider bulur 22 yasinda yeni mezun birini, ooooh..
ben nolcam :)))
bi anlik uyuzlukla ofkeyle bosandim diyelim, ya ofkem gecip yalniz kalinca pisman olursam..
tamam 1 ay 3 ay 5 ay yalnizlik guzel..
ama insan özler yaa..
Herhalde canım bunca yıl iyi veya kötü can yoldaşlığı yapmışsınız, kolay mı öyle koca boşamak. Sizin hormonlar coşuyor Allah ne verdiyse söylenip azcık rahatlıyorsunuz işte. Ben artık ciddiye almıyorum zaten sizin boşıycam cinnetlerinizi, bu zamanda sizin kocalar gibi kocaları bulmak için türbelerde yatıp kalkan bekar kızlar var benden söylemesi valla :)) hele melinam kıyamam yaa bin tane iyi huyunu sıralıyor adamın kendi bile farkında şansının sonra birden bi delleniyor boşıycam diye :) Ama hep sen başlattın bak kızları da yoldan çıkartma uslu uslu otur kocanla sıcacık evinde aldırmayın elime terliği
Dip not: eşimle kavuşamasaydık birbirimize ben de şimdi sana bir zamanlar bende de bi kürt vardı diye yazacaktım demek ki
Baksana şu güzelliğe yaww git dese de bırakır gider mi adam hiç böyle hatunu
çok mantıklıymışne kadar geç o kadar iyi, koltuğa yapıştım valla bu üşengeçlikle bizim çocuk 80 haftalık doğmazsa iyidir :)
aaa ben görmedim fotoyu , merak ettim şimdi
Hayırdır canım noldu?Bügünde sıra bende insanı hakkaten deli etmek için ne varsa yapıyorlar
Mobılya bakıcakmış
Valla maşallahBaksana şu güzelliğe yaww git dese de bırakır gider mi adam hiç böyle hatunu
Kız seninki baya bahtsız üzüldüm valla adamayok bacim yoook, onunla evlensem coktaaaan bosanmistik :) hic kacari yok..
hic suphem ya da soru isaretim yok :)
esim iyi de ailesi cok sikinti iste, bizimki de saftirik..
yoksa basit nedenlerle bosanilir mi hic..
ben karsiyim bosanmaya bakma sen, yoruluyorum 4 cephede savasmaktan..
isimi bozdular borc oduyorum, esime yedirip iciriyolar o ayri bi sapitiyo, evde biseyler buluyorum, vs vs
dur ne geldi aklima,
evlendik, balayindayiz, belekte bi otel, bizim koca cumalari kacirmaz, otelde abdest aldi, cumaya gidicek..
telefonu bende oyun oynuyorum, kayitsiz bi numara aradi, cagirdim verdim, acti, bi kiz sesi, merhaba canim nasilsin fln..
bizimkinin renk bi atti :))
kem kum iyiyim sen nasilsin dedi kiza, ben seni sonra ariym dedi kapatti.
hayirdir kim dedim
samet ya, is yerinden, bisey soruyor dedi :))
bak simdi dakika 1, gol 1..
ben gidiym cuma olcak fln dedi, sen gel bakiym buraya dedim, birak simdi cumayi fln...
kimdi diye sikistirinca bunun eski sevgilisiymis,
tebrik etmek icin aramis :))
ara cabuk dedim sonra ararim dedi, yanimda arattim, konusuyolar ben sandim ki kiza beni arama artik fln dicek..
baya baya muhabbete dondu olay, bi bagirdim bunlara, sizi öldürurum yeminle napionuz lan siz fln :))) kiz cat diye kapatti teli..
sarra13 seninki balayinda eski sevgilisiyle muhabbet etmemistir :))
affet gitsin :)
neyse kovdum bunu odadan, yaa nie boyle oldu anlamadim ki kotu bisey de yapmiyodum, insan cumaya gidecekken bu basina gelir mi diyor :))
o zmn kizmistim ama sonradan cok guldum :)
anaaam bi de dalga geciolar :))))Baksana şu güzelliğe yaww git dese de bırakır gider mi adam hiç böyle hatunu
Yeminle dalga geçmiyorumm ilk gördüğümde de çok beğenmiştim hala beğeniyorumanaaam bi de dalga geciolar :))))
anaaam bi de dalga geciolar :))))
Bügünde sıra bende insanı hakkaten deli etmek için ne varsa yapıyorlar
Mobılya bakıcakmış
bu arada senin saçları görünce içim resmen canım röfle yaptırmak istedi yeminlen, sorcaktım doktora da unuttum yawf :/
Sen anlaşma yap kocanla iki tokat savurcam sonra rahatlıcam her şey bitecek de.adam da hiç Çiçek fln uğraşmasın
ben transferden 2-3 hafta önce yaptirmistim canim, nisanda..
artik dogumdan sonra yaptiririm..
diplerine gelmeden yapiliyo ya bisey olmaz herhalde ama yine de bi sor
yok bacim yoook, onunla evlensem coktaaaan bosanmistik :) hic kacari yok..
hic suphem ya da soru isaretim yok :)
esim iyi de ailesi cok sikinti iste, bizimki de saftirik..
yoksa basit nedenlerle bosanilir mi hic..
ben karsiyim bosanmaya bakma sen, yoruluyorum 4 cephede savasmaktan..
isimi bozdular borc oduyorum, esime yedirip iciriyolar o ayri bi sapitiyo, evde biseyler buluyorum, vs vs
dur ne geldi aklima,
evlendik, balayindayiz, belekte bi otel, bizim koca cumalari kacirmaz, otelde abdest aldi, cumaya gidicek..
telefonu bende oyun oynuyorum, kayitsiz bi numara aradi, cagirdim verdim, acti, bi kiz sesi, merhaba canim nasilsin fln..
bizimkinin renk bi atti :))
kem kum iyiyim sen nasilsin dedi kiza, ben seni sonra ariym dedi kapatti.
hayirdir kim dedim
samet ya, is yerinden, bisey soruyor dedi :))
bak simdi dakika 1, gol 1..
ben gidiym cuma olcak fln dedi, sen gel bakiym buraya dedim, birak simdi cumayi fln...
kimdi diye sikistirinca bunun eski sevgilisiymis,
tebrik etmek icin aramis :))
ara cabuk dedim sonra ararim dedi, yanimda arattim, konusuyolar ben sandim ki kiza beni arama artik fln dicek..
baya baya muhabbete dondu olay, bi bagirdim bunlara, sizi öldürurum yeminle napionuz lan siz fln :))) kiz cat diye kapatti teli..
sarra13 seninki balayinda eski sevgilisiyle muhabbet etmemistir :))
affet gitsin :)
neyse kovdum bunu odadan, yaa nie boyle oldu anlamadim ki kotu bisey de yapmiyodum, insan cumaya gidecekken bu basina gelir mi diyor :))
o zmn kizmistim ama sonradan cok guldum :)
benim iş çok uzun yawf, muhtemelen yaptıramıcam. Normalde saçlarım küllü sarı gibi. ben yine dellenip, değişilik olsun diye bakır/kızıl yaptıydım. Tabi son nisanda boyanmış oldu. Açıla açıla sarının bok rengine yakın bi tonunda şuanda. iki renkli dolaşıyorum. :) önce o kızıllar kendi rengine boyanacak da, sonra röfle tutarsa oooo, bi daha kızıl yaptırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?