2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben siyahtan döndüm valla perişan bir durumdu.

ninocin sana ne oldu canım.
Toptan boşanalım
Hazır avukatı bulduk coştuk

kendi rengine boyat o zaman, resimde boyle cikmasin :))
dogum fotocusu tutcak misiniz?

yaaa sen onlara sor bi de :)
elde edemedikleri hep tatli gelir insana, kocan seni seviyor, gozunun icine bakiyor diye
"yeeaaa bu da iste cirkin neyini paylasamionuz"
diyosun :)))

Yoook benım kı anlamaz şekerim konu ailesi olunca hiçbirsey anlamaz herseye de burnunu sokar
Bizimkı bayılır ev ışıne karışsın adam benı sınır etsın dıye halıdan bardağa herseye yorum yapar
Kım takıyo gerçi ama sıvrısınek vızır vızır susmaz

kendi rengine boyat o zaman, resimde boyle cikmasin :))
dogum fotocusu tutcak misiniz?

mecburen kendi rengime döncem

fotoğraf için karasızım şimdilik, doğumhaneye girene kadar limseye haber vermeyi planlamıyorum. Eşimden başkası olursa yanımda hiç rahat edebileceğimi düşünmüyorum. Gerçi nasıl doğum yapıcam hala bilmiyorum ama, iyi görüneceğimi de bilmiyorum.

fotoğraf hastasıyım ama sanırım doğduktan sonra ilk 15 gün içerisinde çekilen fotoları tercih edebilirim. bayılıyorum o fotoğraflara.

ya orasi oyle ben de onlari seviyorum da, dogum ani da cekilmeli bence ilk giyinisi bize verilmesi fln..
tamam tipimiz cok kayik olcak ama, hatira iste :)

valla sana sabırlar diliyorum. benimki de doğuştan emekli albaydır , diyorum emekli olduğunda saksının başına geçip ölçüceksin bu bugün az uzamış, bu bugün çok uzamış diye , var o potansiyali de çok şükür evin içine karışmıyor şimdilik

o kizda bi rospiklik oldugunu ben sezmistim zaten, belki esinin haberi yoktur gelicenden cat diye cikmistir dedim ya..
uyuz kari! neyse iyi bagirip rahatladiysan :)

ya orasi oyle ben de onlari seviyorum da, dogum ani da cekilmeli bence ilk giyinisi bize verilmesi fln..
tamam tipimiz cok kayik olcak ama, hatira iste :)

bilemedim ama doğru diyosun, sonuçta kaç kere doğurcam, ani doğum olmazsa, yani hazırlıklı gittiysem fön falan fikrim değişebilir sanki bi ikna oldum şimdi.

Yok yok en kötü 41 de gelecekler

Hayırdır canım noldu?

Valla maşallah

Kız seninki baya bahtsız üzüldüm valla adama
Dun mobılya bakmaya çıktık
Evdekı küçük Odayı bebek odası yapıcaktık ben ıstemesemde
Fakat bebek odası dedıgın mobılyalar Hiçte öyle küçücük ebatlarda degılmış ve zarzor sıgıcak,bende dıger büyük oda olsun dıyorum ama beyefendının sulalesıne ıkı kısılık yatak tahsıs edıldıgı için o oda olamıyo
200 metrekare evde cocuga yaptığı muamele elbıse dolabı olmasa sıfonyere sıgmazmı eşyalar
Ev küçük olsa ınan konusunu etmem
Ama hangar gıbı evde aılesı ıçın yaptığı çok uzdu
Yıllardır bana karsı aılesını üstün tuttu ama çocuğuna yapacağı aklıma gelmemıştı

Ah keşke öyle bişey olsa canım inşallah çekemez ev kredisi çekerken bana kefil olmuştu o etkiler mi bilmiyorum
HII PARDON BENKARISTIRDIM YA BIRINE KEFIL OLAMIYOR SIZIN IZNINIZ OLMADAN AMA KREDI CEKEBILIR=(((( AH AH BU ERKEKLERIN AILE DUSKUNLUGU AILESI ISTESIN HERSEYIMZI VERIR NASIL CALISIOSA KAFALARI ANLAMIYORUM

Ayy bende aynen senin gibiyim ama kızım çok istiyor. Hatta dün ağlıyordu hadi ben okuldayken doğarsa ben fotoğraflarda olmayacam diye

Bazen kendıde farkedıp yaşlanınca daha beter olurum ben dıyo
18 yıl tek yasamış ondan mı böyle bılemedım yardım fılanda edıyo işe yarıyoda
Bız evlenmeden bu evde tek yaşıyordu onunda etkısı var
Ben sonradan gelınce mısafır gıbı oldum
Eşyalarının yerını degıstırmek ıstedıkçe müdahale ettı

Evet ne yazık ki çok büyük oda takımları... Bende şimdi kara kara düşünüyorum bebeğin kıyafetlerini napacam diye... Kızımın odasında yer yok... Bizim oda da dolap koyacak yer yok afalladım kaldım

İyi kaynana olurmuş o zaman seninki

sarra13 canım ya sana bir şey soracam ben açıköğretimden adalete yazıldım bu yıl zor mu dersleri

Adalette adli yazışmalar,anayasa vs zorlayabilir.

Hukuk a göre daha üstünkörü bildiğim kadarıyla adalet.Yani bizde ceza hukuku,medeni hukuk 1-2 diyeyken sizdw tek başlıkta olabilir.

Adli yazışmalar,infaz hukuku,ceza,medeni anayasa hukuku,kalem mevzuatı bunlar cidden zorlayabilir. Ağırlar.

Ama sıkıntı etme geçersin,tamamlamayı düşünüyor musun? Yoksa adalet mezunu olarak mı iş bakacaksın ilerisi için?

Takıldığın yerler olursa yazabilirsin.
Okulum bittiği için ders kitaplarını dağıttım ki kitaplar hep değişiyor gibi.

Ama hakaret suçları,ceza hukuku,infaz hukuku,medeni hukuk kitaplarım duruyor. Şayet işine yararsa verebilirim.Adli yazışmalar da pratiğe dökerken takıldığın olursa söyle beraber bakarız.

Zor dersler tabi hukuk giriş falan varsa onlar basit bence,idari de eh işte.

Zorlasa da bitiyor merak etme :) hayırlısı olsun

cocugu olunca isler degisecek merak etme..
kucagina bi alsin da :)
cocuk mobilyalari bizim odaya sigmadi iste, hic de minicik degiller..
sen taviz verme, onlarin yatagini kucuk odaya koyun, suan seni kiramayacagi bi pozisyondasin, kullan bunu.. agla fln :)
küsüp kenara cekilme sakin. o oda bebegin odasi olacak iste o kadar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…