benim iş çok uzun yawf, muhtemelen yaptıramıcam. Normalde saçlarım küllü sarı gibi. ben yine dellenip, değişilik olsun diye bakır/kızıl yaptıydım. Tabi son nisanda boyanmış oldu. Açıla açıla sarının bok rengine yakın bi tonunda şuanda. iki renkli dolaşıyorum. :) önce o kızıllar kendi rengine boyanacak da, sonra röfle tutarsa oooo, bi daha kızıl yaptırmayacağım.
Benimkinin bir kere eski sevgilisi aradı rengi attı.Baktım iyice sohbet ediyor bir tekme attım sehpaya.Nişanlıyım ben dedi kapadı hemen.Ama bizimki kedi gibi kuyruğu sıkıştırdı valla benim suçum yok diye tırsttı.O zamanda bi dellendiydim. Bir diğer eski sevgilisi de karşı blokta oturuyor arada bakıp tipsiz şey diye söyleniyorum. Şuan gülüyorum ya neyini paylaşamıyonuz bu adamın ya sıradan bir tip gayet diye :)
Hazır avukatı bulduk coştuk
benim iş çok uzun yawf, muhtemelen yaptıramıcam. Normalde saçlarım küllü sarı gibi. ben yine dellenip, değişilik olsun diye bakır/kızıl yaptıydım. Tabi son nisanda boyanmış oldu. Açıla açıla sarının bok rengine yakın bi tonunda şuanda. iki renkli dolaşıyorum. :) önce o kızıllar kendi rengine boyanacak da, sonra röfle tutarsa oooo, bi daha kızıl yaptırmayacağım.
Benimkinin bir kere eski sevgilisi aradı rengi attı.Baktım iyice sohbet ediyor bir tekme attım sehpaya.Nişanlıyım ben dedi kapadı hemen.Ama bizimki kedi gibi kuyruğu sıkıştırdı valla benim suçum yok diye tırsttı.O zamanda bi dellendiydim. Bir diğer eski sevgilisi de karşı blokta oturuyor arada bakıp tipsiz şey diye söyleniyorum. Şuan gülüyorum ya neyini paylaşamıyonuz bu adamın ya sıradan bir tip gayet diye :)
Yoook benım kı anlamaz şekerim konu ailesi olunca hiçbirsey anlamaz herseye de burnunu sokarCanım siz niye didişiyorsunuz bu adamlarla kızıcam ama artık haa :)
O evin hanımı kim? Sen mi o mu? Senin canın hangi odayı istiyorsa, o oda çocuk odası olacak o kadar! Adama sadece dön ve deki "bebeğimiz şu odada yatacak, ananlarda bu odada".
Erkekler düz mantıkla çalışır bi milyon kelimeyle birşey anlatmayın kafaları daha çok karışır adamların ayarlarıyla oynamayın :) Alın evin ve hayatın iplerini elinize, girmeyin heriflerle sıcak tartışmaya bakın göreceksiniz su akıp yolunu bulacak adam da anlamadan bi bakacak ki sizinle uyum içinde uslu uslu yaşıyor :)
Git süslen hazırlan al çantanı eline, tak kocanı koluna, git para harca azcık bişeyciğiniz kalmaz :)
kendi rengine boyat o zaman, resimde boyle cikmasin :))
dogum fotocusu tutcak misiniz?
mecburen kendi rengime döncem
fotoğraf için karasızım şimdilik, doğumhaneye girene kadar limseye haber vermeyi planlamıyorum. Eşimden başkası olursa yanımda hiç rahat edebileceğimi düşünmüyorum. Gerçi nasıl doğum yapıcam hala bilmiyorum ama, iyi görüneceğimi de bilmiyorum.
fotoğraf hastasıyım ama sanırım doğduktan sonra ilk 15 gün içerisinde çekilen fotoları tercih edebilirim. bayılıyorum o fotoğraflara.
Yoook benım kı anlamaz şekerim konu ailesi olunca hiçbirsey anlamaz herseye de burnunu sokar
Bizimkı bayılır ev ışıne karışsın adam benı sınır etsın dıye halıdan bardağa herseye yorum yapar
Kım takıyo gerçi ama sıvrısınek vızır vızır susmaz
Az önce konuştuk.
Olayı anlattı.
Ben bilmiyordum geleceğini,beni arabaya bırakacaklar sandım yemeğe deyince d hayır diyemedim.Oraya varmadan da melinayı alalım demedi o kız. Başkasına değil bana inanmalısın diye anlattı.
Çok kızgınım çok tepki verdin dedi.Hoşt diye çemkirdim bağırdım çığırdım.
Sonra ağlama krizine girdim. Bir rahatladım sorma. Ne zamandır ağlamıyordum. Geldi sarıldı ağlama diye o da ağlar gibi oldu.
İlk defa kavgada bu kadar ses yükselttim ya valla boğazım ağrıyorr iyi bağırdım :) ama kızı dövmek istiyorum. O bana daha farklı yansıttı.ağzını burnunu kırıcam yeminle
ya orasi oyle ben de onlari seviyorum da, dogum ani da cekilmeli bence ilk giyinisi bize verilmesi fln..
tamam tipimiz cok kayik olcak ama, hatira iste :)
Dun mobılya bakmaya çıktık
Yok yok en kötü 41 de gelecekler
Hayırdır canım noldu?
Valla maşallah
Kız seninki baya bahtsız üzüldüm valla adama
HII PARDON BENKARISTIRDIM YA BIRINE KEFIL OLAMIYOR SIZIN IZNINIZ OLMADAN AMA KREDI CEKEBILIR=(((( AH AH BU ERKEKLERIN AILE DUSKUNLUGU AILESI ISTESIN HERSEYIMZI VERIR NASIL CALISIOSA KAFALARI ANLAMIYORUMAh keşke öyle bişey olsa canım inşallah çekemez ev kredisi çekerken bana kefil olmuştu o etkiler mi bilmiyorum
Ayy bende aynen senin gibiyim ama kızım çok istiyor. Hatta dün ağlıyordu hadi ben okuldayken doğarsa ben fotoğraflarda olmayacam diyemecburen kendi rengime döncem
fotoğraf için karasızım şimdilik, doğumhaneye girene kadar limseye haber vermeyi planlamıyorum. Eşimden başkası olursa yanımda hiç rahat edebileceğimi düşünmüyorum. Gerçi nasıl doğum yapıcam hala bilmiyorum ama, iyi görüneceğimi de bilmiyorum.
fotoğraf hastasıyım ama sanırım doğduktan sonra ilk 15 gün içerisinde çekilen fotoları tercih edebilirim. bayılıyorum o fotoğraflara.
Bazen kendıde farkedıp yaşlanınca daha beter olurum ben dıyovalla sana sabırlar diliyorum. benimki de doğuştan emekli albaydır , diyorum emekli olduğunda saksının başına geçip ölçüceksin bu bugün az uzamış, bu bugün çok uzamış diye , var o potansiyali de çok şükür evin içine karışmıyor şimdilik
Evdekı küçük Odayı bebek odası yapıcaktık ben ıstemesemde
Fakat bebek odası dedıgın mobılyalar Hiçte öyle küçücük ebatlarda degılmış ve zarzor sıgıcak,bende dıger büyük oda olsun dıyorum ama beyefendının sulalesıne ıkı kısılık yatak tahsıs edıldıgı için o oda olamıyo
200 metrekare evde cocuga yaptığı muamele elbıse dolabı olmasa sıfonyere sıgmazmı eşyalar
Ev küçük olsa ınan konusunu etmem
Ama hangar gıbı evde aılesı ıçın yaptığı çok uzdu
Yıllardır bana karsı aılesını üstün tuttu ama çocuğuna yapacağı aklıma gelmemıştı
İyi kaynana olurmuş o zaman seninkiBazen kendıde farkedıp yaşlanınca daha beter olurum ben dıyo
18 yıl tek yasamış ondan mı böyle bılemedım yardım fılanda edıyo işe yarıyoda
Bız evlenmeden bu evde tek yaşıyordu onunda etkısı var
Ben sonradan gelınce mısafır gıbı oldum
Eşyalarının yerını degıstırmek ıstedıkçe müdahale ettı
sarra13 canım ya sana bir şey soracam ben açıköğretimden adalete yazıldım bu yıl zor mu dersleri
Melina elin deymişken hepimizi toptan boşuyuver
Ayy bende aynen senin gibiyim ama kızım çok istiyor. Hatta dün ağlıyordu hadi ben okuldayken doğarsa ben fotoğraflarda olmayacam diye
Evdekı küçük Odayı bebek odası yapıcaktık ben ıstemesemde
Fakat bebek odası dedıgın mobılyalar Hiçte öyle küçücük ebatlarda degılmış ve zarzor sıgıcak,bende dıger büyük oda olsun dıyorum ama beyefendının sulalesıne ıkı kısılık yatak tahsıs edıldıgı için o oda olamıyo
200 metrekare evde cocuga yaptığı muamele elbıse dolabı olmasa sıfonyere sıgmazmı eşyalar
Ev küçük olsa ınan konusunu etmem
Ama hangar gıbı evde aılesı ıçın yaptığı çok uzdu
Yıllardır bana karsı aılesını üstün tuttu ama çocuğuna yapacağı aklıma gelmemıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?