2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benım akşamları bazen karnım sertleşıyo ama gazmı ne çözemıyorum

Havuz enfeksiyon dan dolayı onerilmiyor melina.bende kayıt olmuştum ama doktor raporu olmadan almadılar. Doktorda izin vermedi

Hadi ya :) bende bir gidip sorayım sağlık raporu getirin demişler zaten benim doktor yüzebilirsin ama havuzu çokta tavsiye edemiyorum temizliğinden dolayı diyordu

Kızlar trendyol da baby shower da dıger pıjama markalarında hamıle ve lahusa pıjamaları ındırımde haberınız olsun
Benı de trendyolun ortağı sanacaksınız yakında
1-2 model Hoşuma gıttı ama beden sıkıntılı ve kız annelerı daha Şanslı​

aynen bende de, bi artıyor benimki de bi azalıyor, bi ara neredeyse hiç yoktu. sonra bir haftadır dışarıdan belli olmaya başladı, otururken dışardan gözüküyodu hareketleri. Dün akşamdan beri yine tık yok. insan bi tedirgin oluyo tabi de, şimdilik arada az az vursa da razıyım valla, iyi olduğunu bileyim yeter.

ninocin belirli bir bölge sertlesiyor tamamı değilde. Sertlesince nefesin falan zorlaşmiyor mu
Yok zorlasmıyo canım ama gaz sıkışınca da bı tuhaf olursun ya içinde balon var gıbı
Arada kasıklarıma anlık Bıçak saplanıp vajınamın orası kasılıyo gıbı oluyo benım oda kasılmamı oluyo
Bu arada cok sagol cevap verdıgın için anlıyamıyorum kırk kere sordum

Evet Ankaradayım ama hiç duymadım illa ki vardır ama nerede bilemiyorum. Kız millet özel hastaneye gidiyorum diye bile yadırgıyor suda doğuma ne gözle bakarlar kim bilir

ayy hemen bakayım, dün gezdim bi kaç mağaza da beğenmedim hiç, bildiğin ev geceliği gibi yapmışlar. ya çok seksi ya da anane pijaması gibi

Kızlar bu arada sadece alışveriş Yapmıyorum kıtapta okuyorum :)))
Mahallenın en mutlu bebegıni okuyorum suan kolik i anlatıyoda
Buradakilere göre gazla fılan alakası yok
Daha cok bebegın dunyaya hazır olamaması gıbı bı durum

Bıçak saplanıyor yırtıliyor gibi oluyo o ayrı:) bağlar geriliyormus magnezyum rahatlatıyor biraz onu.benim geçmişti ilk aylar coktu yine başladı şimdi. Önemli değil cevap veririm de senin kasilman karışık geldi biraz

ayy hemen bakayım, dün gezdim bi kaç mağaza da beğenmedim hiç, bildiğin ev geceliği gibi yapmışlar. ya çok seksi ya da anane pijaması gibi
Markafonı yada morhıpo da da daginin ındırımı var ordada var canım
Elıtol ve baby shower a baktım trendyolda ama başka markalarda var sanırım

ninocin o kitabı almayı bende düşünüyordum. Pratik mantıklı fikirler yok mu
Söyle soylıyım ben daha 120 sayfa fılan okudum
Aynı seyleri cok tekrarlAdıgı oluyo
Suana kadar kolikin ne olmadığını anlattı
Bundan sonra sanırım kundaklama nasıl daha uzun sure uyur az Ağlar vs onlara gecıcek
Yanı gecmesını beklıyorum
Suana kadar ogrendıgım kolık gaz Sancısı degıl dunyaya uyum problemi gıbı bişey :)))
Burada alacaksan trendyolda kıtaplar 9-10 lıra başka bebek kıtaplarıda
1 tane alacaksan kargo parasıyla aynıya gelırde
Ben bıkac kıtap daha aldım
Bağırıp çağırmadan cocuk egıtımı ve hayat evde baslar bunlara baslamadım
Eskıden 2 günde kıtap dayanmazdı bu ara kafam almıyo
Mehmet öz un kıtabını okudum yarım kaldı, oda cok ansıklopedı gıbı aslında yararlı bılgı cok onda
Cocuk hastalıklarından bebek Arabası secımıne kadar
Yani aklına takılan oldumu bölüm bölüm bakmalı
Mesela tuvalet egıtımı verırken ıslaklık hıssettıren bezler kullanmaya başlayın rahatsız olsun dıyo :)))

Markafonı yada morhıpo da da daginin ındırımı var ordada var canım
Elıtol ve baby shower a baktım trendyolda ama başka markalarda var sanırım

dagininkileri beğenmediydim, bu baby shower markasında iki taneyi pek beğedim. benim hastane maceram en az 2 gün süreceği için sanırım iki tane almam gerekecek. Normal doğumda 2 gün , sezaryende 3 gün tutuyorlarmış hastanede.

bunlar istediğim tarza pek yakın. erkek diye ille mavi almama gerek yok di mi? :)

bu arada da kızalr ; emzirme haftası diye jokerde emzirmeye yarayan ürünlerde indirim var. fiyatları ne kadar normal bilmiyorum ama. ilgilenenler incelesin. bana da desin :)

Bunlarda benım ıstedıgım tarzda
Yoooo benımde erkek, pembe pıjama ekru gecelık aldım canımcım
Bu arada sezeryanda alttan sonda takılıyo bıkac kişide gördüm yanı gecelıkte Lazım sanırım aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…