2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benım 12 Nisandı son adetım

Kanamasi olan arkadas umarim guzel haberlerle gelirsin dr.dan.benimde bugun 4 gibi dr.randevum var.dua edin bizde guzel haberlerle gelelim

Sağol canım teşekkür ederim

ahlas cevap içinde yazdım canım görünmüyor burayada yazıyorum benim 12.55 mm dedi ben ikiz eşiyim ve tek yumurta ondan korkuyorum benim haftamda olanlar yorumlar da 7_8 gb ölçümler gördüm o yüzden sordum

Kızlar benim dün aksam hafif kahverengi akıntım oldu önemsemedim ama şimdi açık pembe renkte hafif hafif geliyo.

Bir iki saate doktora gidicem bana dua edin kötü bişey olmasın
Insallah kötü birsey yoktur. Geldin mi doktordan?

bugün kasıklarım özellikle sağ tarafın ağrıyor bıçak saplanıyor gibi oluyor arada inşallah tehlikeli değildir...
4 ve 5. Haftalarda kasiklarimda cok batma vardi bu hafta hic yok gibi.

Gecen Cuma 5+2de 7.7 mm ii benim. Farklı olabilir bencetakma

Merhabalar arkadaşlarım hepinizin gözü aydın saglıkla alın hepiniz bebeklerinizi inşlh
Benim son adet 19 nisan bende yeni ögrendim 5+5 bugün doktora gitmedim daha cok sancim var ama kasiklarda benim bu altinci gebeligim bir düsük bir dogum oluyor iki oglum var hayatta
Enson gecen sene martta bes aylik ölü dogum yaptim
O yüzden sancilaninca cok korkuyorum inslh hersey yolunda giderde alirim kucagima bende

Bir nezle mağduru da ben oldum bi de kalp rahatsızlığım olduğu için çarpıntıdan zor nefes alıyorum. Hapşırıp öksürdükçe de korkuyorum bebişime bi şey olacak diye

tamam canım anladım hayırlısı olsun
bizde de ikiz çook, hem öyle bile olsa çok güzel olur bence niye korkuyosun beraber büyür giderler iştesağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda

Selam arkadaşlar,
Maşallah sayfalar cok hizli ilerliyor hepsine yetismek mumkun degil.
Kanamalarin ardindan ilk kontrolum var benim de bugun. Yedinci haftaya girdik umarim her sey yolindadir, kalp atislarini da duyarim.
Bir de mantar olmusum galiba ben ya, bir bu eksikti. Hafif bir kasinti ve yanma var. Doktora desem acaba bakmadan bir seyler verir mi...hic vajinal muauene olasim yok.
Saat 17de randevum, bana da dua edin.

Güzel haberlerle gel

Umarim iyi haberleri aliriz senden canim. Istersen ultrasonu burda paylas, bizde görürüz mercimegi :)

Bence yinede vajinal muane ol canim. Biliyorum eglenceli birsey hic degil ama hamilesin canim. O bölgen temiz olmasi önemli. Yani herhangi baska birsey yada baska cesit candida'da olabilir.

Kanamasi olan arkadas umarim guzel haberlerle gelirsin dr.dan.benimde bugun 4 gibi dr.randevum var.dua edin bizde guzel haberlerle gelelim

Günümüz aynı. Kalp atışı duymaya mı gidiyorsun? Benim geç döllenme o yüzden gidip gitmemekte kararsızım hâlen, duyulmaz diye. Sağlıcakla git, gel. Güzel haberler getir inşallah.

Aaa umarim sendende iyi haber aliriz, ne güzel burasi bu aksam ultrason foto ile dolar :)

Güzel haberlerle gel canım. Merakta bırakma bizi

Güzel haberlerle gel canım. O mantar sıkıntısı bende de vardı. İç çamaşırlarımı sürekli ütüleyerek kullanıyorum . Günde en az 3 kere de çamaşır değiştiriyorum. Şimdi geçti gibi. Ama beyaz akıntım var. İdrar tahlillerim temiz çıkmıştı. Cuma benim de kontrolüm var. Cumaya 9+1 olacağım. İnşallah kalp atışlarını duyarız

Canim bende bugun gittim kese icin 5+2 olmam lazimdi ama kese 4+3 cikti cok endiselendim senin bebis kac haftalik ve kese kac mm

ya ben sanırım onu sormayı unutmuşum herşey normal dedi bana verdiği ultrason resminin üzerinde 15.1 cm yazıyor acaba o bişi ifade eder mi ki ? bende bilmiyorum yani bu cumartesi gidicem bi sorayım bakim kaç mm die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…