Benım 12 Nisandı son adetımMerhaba kızlar alıntılarım gitmiş neden oldu anlamadım bebeğini kaybedeb arkadaşa çok geçmiş olsun diliyorum umarım bundan sonra bir daha yaşamaz. Sağlıkla kucağına alır.
Lekelenmesi olan arkadaş sende iyi haberlerle gel inşallah
Dorti adet günümü yanlış hatırlıyor musum sanırım hesap ettim kitap ettim, 19 nisan da karar kıldım
Canım ben hiç sormadım kese boyutunu doktorda bişey demedi bana. O yuzden yardımcı olamıyorumKızlar yardimci olabilir misiniz
canım bir gariplik olsa dr un söylerdi, niye böyle düşündün ki[/QUOTE
Yorumları okudum hep 7mm vs geneli benimde ikiz olma ihtimali varmı diye düşündüm benle aynı hafta olanlar yorum yapmışlar ben neredeyse 2 katı korktum çünkü bende tek yumurta ikiziyim iki olabilir mi diye düşündüm
Canım ben hiç sormadım kese boyutunu doktorda bişey demedi bana. O yuzden yardımcı olamıyorum
Insallah kötü birsey yoktur. Geldin mi doktordan?Kızlar benim dün aksam hafif kahverengi akıntım oldu önemsemedim ama şimdi açık pembe renkte hafif hafif geliyo.
Bir iki saate doktora gidicem bana dua edin kötü bişey olmasın
4 ve 5. Haftalarda kasiklarimda cok batma vardi bu hafta hic yok gibi.bugün kasıklarım özellikle sağ tarafın ağrıyor bıçak saplanıyor gibi oluyor arada inşallah tehlikeli değildir...
Gecen Cuma 5+2de 7.7 mm ii benim. Farklı olabilir bencetakmaahlas cevap içinde yazdım canım görünmüyor burayada yazıyorum benim 12.55 mm dedi ben ikiz eşiyim ve tek yumurta ondan korkuyorum benim haftamda olanlar yorumlar da 7_8 gb ölçümler gördüm o yüzden sordum
bence ikiz olabilir büyükahlas cevap içinde yazdım canım görünmüyor burayada yazıyorum benim 12.55 mm dedi ben ikiz eşiyim ve tek yumurta ondan korkuyorum benim haftamda olanlar yorumlar da 7_8 gb ölçümler gördüm o yüzden sordum
ahlas cevap içinde yazdım canım görünmüyor burayada yazıyorum benim 12.55 mm dedi ben ikiz eşiyim ve tek yumurta ondan korkuyorum benim haftamda olanlar yorumlar da 7_8 gb ölçümler gördüm o yüzden sordum
Güzel haberlerle gelSelam arkadaşlar,
Maşallah sayfalar cok hizli ilerliyor hepsine yetismek mumkun degil.
Kanamalarin ardindan ilk kontrolum var benim de bugun. Yedinci haftaya girdik umarim her sey yolindadir, kalp atislarini da duyarim.
Bir de mantar olmusum galiba ben ya, bir bu eksikti. Hafif bir kasinti ve yanma var. Doktora desem acaba bakmadan bir seyler verir mi...hic vajinal muauene olasim yok.
Saat 17de randevum, bana da dua edin.
Selam arkadaşlar,
Kanamalarin ardindan ilk kontrolum var benim de bugun. Yedinci haftaya girdik umarim her sey yolindadir, kalp atislarini da duyarim.
Bir de mantar olmusum galiba ben ya, bir bu eksikti. Hafif bir kasinti ve yanma var. Doktora desem acaba bakmadan bir seyler verir mi...hic vajinal muauene olasim yok.
Kanamasi olan arkadas umarim guzel haberlerle gelirsin dr.dan.benimde bugun 4 gibi dr.randevum var.dua edin bizde guzel haberlerle gelelim
Canim gecmis olsun bende 2 gundur surünüyorum dr.um birazdan ariyacak beni umarim bi caresini buluruzBir nezle mağduru da ben oldumbi de kalp rahatsızlığım olduğu için çarpıntıdan zor nefes alıyorum. Hapşırıp öksürdükçe de korkuyorum bebişime bi şey olacak diye
Kanamasi olan arkadas umarim guzel haberlerle gelirsin dr.dan.benimde bugun 4 gibi dr.randevum var.dua edin bizde guzel haberlerle gelelim
Güzel haberlerle gel canım. Merakta bırakma biziSelam arkadaşlar,
Güzel haberlerle gel canım. O mantar sıkıntısı bende de vardı. İç çamaşırlarımı sürekli ütüleyerek kullanıyorum . Günde en az 3 kere de çamaşır değiştiriyorum. Şimdi geçti gibi. Ama beyaz akıntım var. İdrar tahlillerim temiz çıkmıştı. Cuma benim de kontrolüm var. Cumaya 9+1 olacağım. İnşallah kalp atışlarını duyarızSelam arkadaşlar,
Canim bende bugun gittim kese icin 5+2 olmam lazimdi ama kese 4+3 cikti cok endiselendim senin bebis kac haftalik ve kese kac mm
Canim bende bugun gittim kese icin 5+2 olmam lazimdi ama kese 4+3 cikti cok endiselendim senin bebis kac haftalik ve kese kac mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?