2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay ben bi kaç deneme yaptım ama ıslak hamburger yiyemem ya :) tabi eşlerle yatakta kanka olunca bas sarımsağı bas sarımsağı :))

Artık kardeş ya da emmioğlu değiliz yaşasııın

Günaydın kızlar.

Bu sabah çok komik bir şey oldu. Karşı evin çatısında martı yuvası var, yavruları falan da var. Eşim de dün çok balık tutmuştu dedik atalım beslesin yavruları. O yavrular büyüdükçe bizim de yavrumuz büyür belki. Neyse iyi güzel bir attık iki attık üç attık falan bir anda martı sayısı 30u geçti ortalık karıştı balığın bizden geldiğini anlayınca bizim balkona filan geliyorlar. Kendi aralarında kavga etmeye başladılar. Sabahın köründe deli gibi bağırıyorlar falan. Eşim "kaç kaç çarşı karıştı kaaaç" diye bağırıyordu. Gülmekten öldük.

bugün kasıklarım özellikle sağ tarafın ağrıyor bıçak saplanıyor gibi oluyor arada inşallah tehlikeli değildir...

Günaydın Arkadaşlar
Bugün doktor randevumuz var merak ediyorum acaba nasıl geçecek. Keseyi bebeği görür müyüm acaba
Hayırlı haberlerle gel canım. Kacda randevun. Keseyı görmen mümkün tabi. Ama kalp atısları hetkesde değişiyormuş. Kımının bu haftada duyuluyormuş kimininde 7 yada 8. Haftada duyuluyormuş

Kızlar benim dün aksam hafif kahverengi akıntım oldu önemsemedim ama şimdi açık pembe renkte hafif hafif geliyo.

Bir iki saate doktora gidicem bana dua edin kötü bişey olmasın
İnşallah sıkıntı yoktur. Zaten çoğu kişide yerleşme kanaması olabılır dıyolar bazı sıtelerde. Ama ihmal etme gıt doktora. Belki progestan baslar

Kızlar benim dün aksam hafif kahverengi akıntım oldu önemsemedim ama şimdi açık pembe renkte hafif hafif geliyo.

Bir iki saate doktora gidicem bana dua edin kötü bişey olmasın
geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey çıkmaz... progestan verir muhtemelen

iyotsuztuz canım beni listeden cikart gebeligim malesef düşükle sonuçlandı bugün....İnşAllah bütün anneler bebeklerini kucaklarina sağlıcakla alirlar..

geçmiş olsun canım, Allah en kısa zamanda kucağını yeni bi bebişle doldursun... daha önce bende yaşadım zor bir durum, hani derler ya zaman en iyi ilaç, bilmiyorum öyle mi ama zamanla alışıyorsun, hayırlısı böyleymiş başka ne denir bilmiyorum

Hayırlı haberlerle gel canım. Kacda randevun. Keseyı görmen mümkün tabi. Ama kalp atısları hetkesde değişiyormuş. Kımının bu haftada duyuluyormuş kimininde 7 yada 8. Haftada duyuluyormuş
Randevum saat 4'te daha çok var. bir daha ise geri dönmek zorunda kalmiyim diye gece aldım ama vakit geçmiyor. keseyi görelim kontrollere gir yerden başlamak lazım.
hayırlı haberlerle gel inşallah
Teşekkür ederim. Hepimiz güzel haberler alalım bebeklermizle ilgili

Canım geçmiş olsun

Merhaba kızlar alıntılarım gitmiş neden oldu anlamadım bebeğini kaybedeb arkadaşa çok geçmiş olsun diliyorum umarım bundan sonra bir daha yaşamaz. Sağlıkla kucağına alır.
Lekelenmesi olan arkadaş sende iyi haberlerle gel inşallah
Dorti adet günümü yanlış hatırlıyor musum sanırım hesap ettim kitap ettim, 19 nisan da karar kıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…