İkiz olduğu ne zaman anlaşılır benm degerm yuksekms herkes öle dyo ama bende bebegmi gördüm tek ti merak ettim szin ki de bukdr yuksekms bundan dhada mi yüksek normal mi benimki
Benim adetimi.üç gün geçerken bu değer 5.036.00 oldu bu değer den on gün sonra gittim doktora ultrosonda bebeklerin ikisini de gördük ultrosonda anlaşılıyor eğer ultrosonda gözükmezse sekizinci haftaya kadar çoğul gebelik olup olmadığı kalp atışlarından anlaşılıyor atışlar tek mi çift mi anlaşılıyor muş.bide genelde böyle yüksekse çoğul gebelik olasılığı olabiliyor. Ama benim ablamın son bebeğine adetini 1 gün geçerken 5.000.00 lerdeymiş tekil gebelikti... Herkesde
Benim adetimi.üç gün geçerken bu değer 5.036.00 oldu bu değer den on gün sonra gittim doktora ultrosonda bebeklerin ikisini de gördük ultrosonda anlaşılıyor eğer ultrosonda gözükmezse sekizinci haftaya kadar çoğul gebelik olup olmadığı kalp atışlarından anlaşılıyor atışlar tek mi çift mi anlaşılıyor muş.bide genelde böyle yüksekse çoğul gebelik olasılığı olabiliyor. Ama benim ablamın son bebeğine adetini 1 gün geçerken 5.000.00 lerdeymiş tekil gebelikti... Herkesde[/QUOTE
Sağol canım bu cumartesi gitcem soraym bakaym sanmiyrm ama olsun . Sağ salim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza alalım yeter bize :)
Benim 6. Haftaya girdikten sonra başladı üç kilo verdim yemek yıyemediğimden.. Ama herkesle durum böyle olmayabiliyor İnşaAllah seninde olmaz olmayacak diye düşün hep..ben öle düşündüm geç başladı ablamın daha erken başlamıştı ilk üç ay boyunca çok kusmuştu çok fena olmuştu...Benim kusma olmadı çok şükür kusmak gibi olyrm ama çık az yediğim den kusma olmuyor kusmamak için çok az yiyorum ve besin değeri çok olan bebeğe faydası olan yiyeceklerle beslenmeye çalışıyorum... Bide benim mide felci rahatsızlığım da var ikiside birleşince iki gündür bulantıdan geceli gündüzlü uyuyamıyoruz çok bölünüyor yoğun bulantı oluyr İnşaAllah böyle sürmez...
Benim 6. Haftaya girdikten sonra başladı üç kilo verdim yemek yıyemediğimden.. Ama herkesle durum böyle olmayabiliyor İnşaAllah seninde olmaz olmayacak diye düşün hep..ben öle düşündüm geç başladı ablamın daha erken başlamıştı ilk üç ay boyunca çok kusmuştu çok fena olmuştu...Benim kusma olmadı çok şükür kusmak gibi olyrm ama çık az yediğim den kusma olmuyor kusmamak için çok az yiyorum ve besin değeri çok olan bebeğe faydası olan yiyeceklerle beslenmeye çalışıyorum... Bide benim mide felci rahatsızlığım da var ikiside birleşince iki gündür bulantıdan geceli gündüzlü uyuyamıyoruz çok bölünüyor yoğun bulantı oluyr İnşaAllah böyle sürmez...