2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İkiz olduğu ne zaman anlaşılır benm degerm yuksekms herkes öle dyo ama bende bebegmi gördüm tek ti merak ettim szin ki de bukdr yuksekms bundan dhada mi yüksek normal mi benimki
Benim adetimi.üç gün geçerken bu değer 5.036.00 oldu bu değer den on gün sonra gittim doktora ultrosonda bebeklerin ikisini de gördük ultrosonda anlaşılıyor eğer ultrosonda gözükmezse sekizinci haftaya kadar çoğul gebelik olup olmadığı kalp atışlarından anlaşılıyor atışlar tek mi çift mi anlaşılıyor muş.bide genelde böyle yüksekse çoğul gebelik olasılığı olabiliyor. Ama benim ablamın son bebeğine adetini 1 gün geçerken 5.000.00 lerdeymiş tekil gebelikti... Herkesde

Evet eksi yiyordum onceki hamileligimden tek farki oncekinden daha az bulantim var ilkinde yatiyordum senin canin ne istiyor
Ekşi değilde tuzlu seyler mesela hamburger pide gıbı şeyler yıyorum. Yani karbonhıdrat agırlıklı şeyler. Ekşi yemedım hiç.

Yesemde ben de zorla yesem İnşaAllah düzelir bu durum

Benim 6. Haftaya girdikten sonra başladı.
Ama kasık ağrılarım hep vardı..kasık ağrılarım daha ne kadar sürer acaba?!
Bnm de kasık ağrım arada oluyo cnm ama bulantım daha yok yeni 6 haftaya grcem bklm bnde olcakmı bulantı

Kızlar merhaba ben geçen hafta gittim Dr çarşamba günü 12.5 mm dedi sizce kese ölçüsü büyük değil mi anlayan varmı

Bnm de kasık ağrım arada oluyo cnm ama bulantım daha yok yeni 6 haftaya grcem bklm bnde olcakmı bulantı
Benim 6. Haftaya girdikten sonra başladı üç kilo verdim yemek yıyemediğimden.. Ama herkesle durum böyle olmayabiliyor İnşaAllah seninde olmaz olmayacak diye düşün hep..ben öle düşündüm geç başladı ablamın daha erken başlamıştı ilk üç ay boyunca çok kusmuştu çok fena olmuştu...Benim kusma olmadı çok şükür kusmak gibi olyrm ama çık az yediğim den kusma olmuyor kusmamak için çok az yiyorum ve besin değeri çok olan bebeğe faydası olan yiyeceklerle beslenmeye çalışıyorum... Bide benim mide felci rahatsızlığım da var ikiside birleşince iki gündür bulantıdan geceli gündüzlü uyuyamıyoruz çok bölünüyor yoğun bulantı oluyr İnşaAllah böyle sürmez...

Hadi yaa kotüymus cnm Rabbim sifanı versin inşallah bnm olmaz umarım sağlıcakla kucaģîmıza alrz bebişimizi

Kızlar benim dün aksam hafif kahverengi akıntım oldu önemsemedim ama şimdi açık pembe renkte hafif hafif geliyo.

Bir iki saate doktora gidicem bana dua edin kötü bişey olmasın

Kızlar benim dün aksam hafif kahverengi akıntım oldu önemsemedim ama şimdi açık pembe renkte hafif hafif geliyo.

İnşallah önemsiz bir durumdur. Doktordan güzel bir haberlerle gel inşallah. Bizi habersiz bırakma.

Ben ne oldugunu bilmiyordum, Google amcaya sorim dedim ve kusura bakma, ama cok igrenc görünüyor yaa

Esin ile acidim bir an

Kötü düşünmeyin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…