2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar bu arada eşiniz doğumda yanınızda olacak mı ? ben yanımda istiyorum benim ki sezeryan olacak.diyor ki ben dayanamam.bende üçüncü kez sezeryan olucam.istiyorum ki yanımda olsun bana destek olsun

Bilmiyorum ki hiçte sormadım ama o geceyi hiç unutmuyorum. Sonda canımı çok yakmıştı.ciktiktan sonra bile 2 gün çektim sancisini

Sonda varken pijama rahat olur mu ki?

Ninocin sonda varken iç çamaşırı bile giyemiyorsun ki.cantada 1 gecelik bulundurma da fayda var

Bilmiyorum ki hiçte sormadım ama o geceyi hiç unutmuyorum. Sonda canımı çok yakmıştı.ciktiktan sonra bile 2 gün çektim sancisini
takarken mi acıdı.idrar yolların da az da olsa enfeksiyon varsa sonda takarken yakıyo diyorlar benim de takılırken sızlama şeklinde olur ama çıkardıktan sonra sıkıntı olmuyor.sende neden İnkalar sürmüş anlamadım doğrusu.sordun mu hiç doktora

kıZlar bende bu pijama takımını almayı düşünüyorum.sabahlığı kapitoneli tam kış için uygun.bebişleri emzirmeye kalktığımızda sırtımızı sıcak tutar.belki size fikir olur diye paylaşayım dedim

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 92
Bana sondayı uyuştuktan sonra takmışlardı ameliyattan 3-4 saat sonra da çıkartmışlardı
ya bende bu sefer uyuştuktan sonra taktırayım.bende sızlama yapıyor.o ana zaten stresli oluyorum bide o sızlama ekleniyor üstüne

Aysel diğer hamileliklerimde gogusde ve gobekte ki değişikler doğumdan sonra geçmişti. Geçer senin ki.ama ciltteki lekelerden emin değilim.hepsi geçmiyor kalıyor illaki cilttekiler
İnşallah geçer özellikle de göbeğimdeki tüyler dökülür inşallah.bacagımda çatlak oldu ama göbek tüylerim kadar takılmadım onlara

Canım bence beyaz alma en azından üstü beyaz olsa da altı lacivert kırmızı yeşil falan olsun bence. Malum bol kanamalı 30-40 gün geçecek ve lekesi çıkmıyor maalesef. Ben böyle bi takımın altını atmıştım geçen sefer me yatıysam çıkmadı leke . Ya zaten sondayı uyulmadan takarken acır ay sabrediversinler 15 dk sonra taksınlar

Can'ım eline ulaştı mı bu pijama takımları?eğer ulaştıysa kumaşları Nasıl iyi mi?

Sabahlık önemli yataktan kalkarken iyi oluyor.birde iç çamaşırı büyük alın kızlar yoksa sezeryanda tam dikise denk geliyor.hamile çamaşırı iyi oluyor
Ben şu tek kullanımlık "kullan at lohusa külotlarından" almayı düşüyorum. Daha önce kullandın mı sen? ya da kullanan oldu mu kızlar?

cordeliac canım Carter's ı kuruttuk malum, gözümü şu sıralar mamas&papas'ın ve gap'ın ürünlerine koydum bu markalardan da %100 orjinal satan bi sayfa var mı bildiğin?

cordeliac canım Carter's ı kuruttuk malum, gözümü şu sıralar mamas&papas'ın ve gap'ın ürünlerine koydum bu markalardan da %100 orjinal satan bi sayfa var mı bildiğin?

Maalesef. Gap, carters satan bi'kaç sayfa da arada ucmus oyle. @amerikadannealsam tarzi sayfalar var da onlarda da deli dehset bir sey bekleme digerleri gibi fiyat konusunda. :/

Haydi Gap neyse yine indirimlerle falan kalitesi guzel marka da mamas&papas'in sinirli modeli haric cok fahis ve ona ragmen standart tekstiller uretiyor bence. Onda da ancak Joker'i falan bekleyeceksin.

Gap, Zara kids, children's place vs'yi izmir'de olsan ihrac fazlasi satan birkac yer biliyorum da. Onlarin da online satisi yok. Istanbulda da vardir muhakkak oyle pasaj dukkanlari.

Gymboree falan kargo yapiyor buraya yurtdisindan. Ecnebilerin mubarek ve resmi gunlerinde indirimleri oluyor.

Nanan diye bir marka var. Hic denk geldin mi? Gelmediysen mobilya, tekstil fiyatlarina bir bak. Sonra bakis acin degisecek ameriganya markalarina.

Ninocin sonda varken iç çamaşırı bile giyemiyorsun ki.cantada 1 gecelik bulundurma da fayda var
aslı lila gecelık olmasına gerek yok dıyınce sonda ve pıjamayı canlandırmadım gözümde ama rahatta olmaz sankı pıjamayla gerçi hıç sonda tecrübem yokta
amaaan ıkısındende dursun çantada bı onu bı onu gıyer dururuz

Aslında GAP'ın illaki outlet fabrika satış mağazası falan vardır yaa İstanbul'da. Bunu bi araştırayım ben.

Mamas'ın jokerdeki ürünlerine baktım ben, tulumlarında badylerinde falan kumaş gayet iyiydi. Gerçi yine de o fiyatlar eder mi dersen, özellikle de kendi ülkesindeki satış fiyatlarını görünce buradaki fiyatlar evlat acısı gibi koyuyor insana. Zaten benim dolap ilk 3 aylık için fazla bile oldu, bu markaları 3-6 ay arası için düşünüyorum. O tarz kıyafetleri de joker mağazasında çok yok, olanlarda dediğin gibi fahiş fiyatlarda.

Nanan'ı bilmez miyim yaaa, o fiyatlardan sonra ayıcıklardan nefret eder oldum :)) fiyatını da geçtim bana görsel olarakta öyle aman aman bi zevk vermedi koleksiyonları.

Darısı basımıza :) sizde sağlıkla büyütün inşallah

Gunaydın canım pek yazmamıyorum pijama takımlarını çok begendım acaba berden aldın içindeki uzun kollu mu bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…