2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bana eşimin annesi bu pijamalardan almış. Yalnız sütyensiz giyilmiyor. Düğmeleri tam memeucuna denk geliyor. Durduk yere yara yaptı, zor geçirdim.
Lohusa pijamalarıyla çok rahat ettim ben, 1-2 aydır giyiyorum :))
bana da eşimin annesi aldı tesadüfe bakk:) bilmem ben sadece deneyerek aldım rahat duruyordu..zaten iç çamaşırsız giymem onun için sıkıntı yaşamam inşallah..

Kaburga ağrısı gibi bu.bobrek olsa idrarda sıkıntı olur.ciger olsa nefeste iki hafta sonra bi hocaya muayene olacağım. Ümidim onda.belki agriyi hafifletecek bir öneride bulunur

kızlar karnımda hiç bir şey yok Allaha şükür..ama dün göğüslerimde çatlağa benzer şeyler gördüm..göğsün çatladığını bilmiyordum..krem sürerken sadece göğüs ucuna sürüyorum..süte çok geçmesin diye etrafına hiç sürmedim ondan mı oldu bilmiyorum ama göğüslerim çatlıyor galibaa başka göğsü çatlayan varmı ki aranızdaa..

N Nextstar evet ete bile dokunamıyorum dediğin gibi. Bebekler biraz daha büyüyp orya ayak dayadıklarında bayılıcaz artık heralde. Gerçi benimki dönmeyecek ama yanken bile şimdi dayanılmaz ağrısı. Allah yardımcımız olsun

Kiz gogus catlamazmi benim daha once kilolu olup zayifladigimdan basenlerde belde ve goguslerde catlagim var. Karnimda hic olmamisti suana kadar yine yok. Ama goguslerde catliyor ucuna degdirmeden ben her gun bebe yagi kullaniyorum. Annemde ve kardeslerimde karin catlagi yok ama gerisi var bendede zayıflayınca olmustu zaten o yüzden cok takilmiyorum :)

bence ilk belki de hiç korktukların olmayacak ilk önce epidural olsan daha sonra doktorun gerek duyarsa genel yapar.bu uygulamayı yapıyorlar çünkü ilk önce epidural yapıyorlar daha sonra hasta korkarsa filan genel anesteziylede uyutuyorlar

Canim ben hic gecelik giymedim yalniz soyle bir durum var, ilk gun gerizekali hemşire uzerimi degistirmeme izon vermedi. Oyle ameliyathane elbisesiyle yattim. Sonda olunca belki gecelik kullanilabilir. Ama sondasiz pijama son derece rahat. Yuksek bel olmasi onemli ha bir de kollari genis olmali.
Benim pijamamin kol agzinda biye mi diyorlar bilemiyorum tam,ondan varmis. Serum icin falan sikinti oldu kestik oralari. Simdi alirken ona dikkat edecegim.
Bir de külot olarak bildigin babanne kulodu aldim. Hastanede 4 gun kalmistim ben bu surede hep hasta bezi kullandim. O külotlarla gayet iyi oldu.
Kullan at çamaşırları duydum,is gorur mu bilmiyorum alinabilir aslinda.
Külot 4-5 tane yeterli. Hasta bezinden disari bir sey cikmiyor zaten surekli degistirmeye gerek kalmaz.
Simdi 2 gece kalacagim ben. 2 takim pijama yeterli gelir fazlasina gerek yok.ama geceligi bilemedim simdi acaba ilk gun giyilir mi:/
Ayni hastanede dogum yapanlara bir sorayim ben en iyisi iyi oldu bunu soylediginiz :)

Sabirsiz61 N Nextstar gecmis olsun kizlar. Sag kaburgamda benim de agri ile aci arasi bir rahatsizlik var. Ozellikle gece sag tarafima yatarsam cok siddetli agriyor. Kaburgalar acildigi icin saniyorum
Bende ona yoruyorum usutmekle alakasi olduguni sanmiyorum iceride iyle seyler oluyorki bebisler yer aciyor kendine eee agri olmasi normal ama olmasa daha iyi tabiki simdiden boyleyse :)

Benim çatlamıştı geçen ay, pijamadan olduğunu farkettim (düğmeleri denk geliyordu)
Zeytinyağı sürdüm, 2 günde toparladı.

Sağol Canın gercekten tam bizlik dışardan bulamazsam internetten kesin alırım

Göğğ

bende de ilk hamileliğim de çatlamıştı göğüslerim

tühh..geç kalmamışımdır inşallah krem ve yağ süreyim artık..dün görünce şok oldum..annemin hiç bir yeri çatlamamış ona çekcem sanıyordum hep..

tühh..geç kalmamışımdır inşallah krem ve yağ süreyim artık..dün görünce şok oldum..annemin hiç bir yeri çatlamamış ona çekcem sanıyordum hep..
Bende oyle dusunuyorum karnim icin ama yinede yagliyorum ne olur ne olmaz sen basla gec kalmis sayilmazsin. Ama suda var ne yaparsan yap catlayacaksan bu urunlerin en kalitelisi ile bile onune gecemiyorsun.

Bende ona yoruyorum usutmekle alakasi olduguni sanmiyorum iceride iyle seyler oluyorki bebisler yer aciyor kendine eee agri olmasi normal ama olmasa daha iyi tabiki simdiden boyleyse :)

:) simdiden boyleyse gecsin uc ay bakalim. Bugune kadar ay oram ariyo oy suram ariyo modundan cikip gercek agrilarla bas etmenin yolunu nasil bulucam onu dusunuyorum. Kizimda son bir ay biran once dogsun diye yalvariyordum. Insallah bunda okadar cok agrim olmaz. Insallah hicbirimizin fazla agrisi olmaz da hayirlisiyla aliriz bebitolari kucagimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…