2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bana eşimin annesi bu pijamalardan almış. Yalnız sütyensiz giyilmiyor. Düğmeleri tam memeucuna denk geliyor. Durduk yere yara yaptı, zor geçirdim.
Lohusa pijamalarıyla çok rahat ettim ben, 1-2 aydır giyiyorum :))

Etsy'de satmak o kadar kolay değil artık çünkü paypal Türkiye'den çekildi. Mecburen küçük satıcılar Türk ödeme sistemlerini kullanıyor. Büyük satıcılar da yurtdışında şirket açıyor, hesap açıyor ve paypalı ona bağlıyor. Ben öyle yaptım. Yoksa zaten onun komisyonu bunun bilmem nesi, maliye zaten tepende, eline bi şey kalmıyor.
Yeni yasayla let go'da ikinci el lohusa pijamamızı satsak binecekler tepemize vergisini ver diye.

Bir şey satacak olanınız varsa haziran 2017'ye kadar satın canikolar. Sonra çok çılgın olacak internette satış meselesi.

Günaydınnnnn kızlar nasılsınız bakalım ciciler alınmaya devam anladığım kadarıyla.
Bende dün miniğime cartersin sitesinden iki takım aldım lakin site şimdi açılmıyor. Bu konuda bilginiz var mı http://www.cartersoshkosh.com.tr/auth/basket.aspx site buydu
Moralim bozuldu site sürekli erir veriyor

Derin öyle bir kilot var mı bilmiyorum kullanmadım daha önce.aysel takma kafana dokulmezse lazer var.asli bazı ciltte tahriş yapabiliyormus sonda.korktugumdan dolayı busefer sordum doktora. Anestezi genel olursa uyuduktan sonra takamayız 3 dk.icinde bebegi almamız gerekiyor dedi.eger epidural olursan o zaman uyustuktan sonra takilabilir,ama seninki genel olur dedi

Kizlar peki sezaren olursak pijama rahatsiz etmiyor mu karni? Sanki gecelikle daha rahat ederiz gibi. Zate odada cocuk var diye basiyolar sicagi, bi de gelen gidenden zaten fazla sicak olur diye dusunuyorum ayakta corap olduktan sonra tabi
kullan at camarirlari ben de duyduydum da kac tane almak gerek? İc camasiri da ayni sekide, yanimizda en az kac tane goturmek gerek ki acaba? Daha ilerinin konulari da hazir henuz rahat yuruyebiliyoken ciktikca bakim istiyorum. :/ Evden alabilecegim sey degil sonucta donlar :)

Eneee siteleri patlamis hata bilgisi cikmis, bise olmaz, fark edip hizli duzeltirler canim.

Ben sezeryandan sonra pijama giydim hiç rahatsız etmedi kızlar zaten Sezeryan dikişi baya bi altta oluyor pijamayı da karnına çektin mi oooooh gel keyfim gel aman gecelik açıldı ay uyurken üste çıktı derdi de Yok :) kullan at çamaşırlara ihtiyaç olur mu bilemedim ben kullanmadım hiç. Zaten ilk iki gün çok kanamam oldu ondan sonra uzun ped kullandım sıkıntı olmadı. Ama çamaşırı biraz büyük aldım te yukarı kadar çektim :)

sen neden genel anestezi oluyorsun ki?keşke epidural olsan.

düzeltmişler bile büyük markaları sitelerinde kolay kolay bişe olmaz merak etme,

Can'ım ya tam benim kafadansın.bende gecelikle hiç rahat edemeyenlerdenim.çek pijamayı sıcacık.kilot meselesine gelince kullan atları bende bilmiyorum ama hamile külotları var özel yüksek bel.onlar çok iyi oluyor.işte resmi

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 82
ben bunım cok daha iyisini avm de bi markadan 9 tl ye aldım. hakkaten feci rahat. kızımda kullanmamıştım. bunda elbise falan giyince takıyorum.

Kızlar günaydın. Çok geri kalıyorum sizi takip edemiyorum Ama N Nextstar senin şikayetini okudum. Tam 1 aydır ben de çekiyorum aynı sıkıntıyı. Ama benim sol tarafım. Yatamıyorum kalkamıyorum sabahlar iyi de geceler çok çok kötü oluyor. Dün gene çok acıdı hiç yatamadım en son sıkıştırınca geçtiğini fark ettim. Bandajladım göğüs kafesimi. Dr parol iç çok ağrıların olursa demişti ama hiç faydası yok. Bu ağrı için dahiliyeye gittim mideden şüphelendi bütün testler boş çıktı. Annem ceryanda kaldığımı düşünüyor. Bi ara ben de kapıldım o fikre ama acıyan yerim kemik başka bi yer değil. Belki de genişleme çabasıdır vücudun bilmiyorum ama bu sancıyla 3 ay çok zorlu geçecek

Hey işte ili beden büyük anane çamaşırı alınca aynı böyle oluyor :)))

sen neden genel anestezi oluyorsun ki?keşke epidural olsan.
Diğerlerinde genel oldum.bunda da epidural çok istedim o anı göreyim oracıkta emzireyim falan :) hemde o çok şiddetli ağrıyı çekmemiş olurdum.ama doktor ameliyatın çok,üçüncü sezeryan in, hemde miyomun var,yapışıklıgın çok olabilir neyle karsilasacagimizi bilemiyorum kanaman olabilir dedi.miyomdan dolayı

Ağrı çok zorluyor benide.baski uygularsam yastıkla falan evet benimkide az diniyor.dun sırt kismima değilde göğsümün altına gelen yere buz koydum. 5 10 dk.sanki az rahatlatti ama tekrar başlıyor tabi.patol hiç fayda etmedi.on tarafın derisine bile dokunamıyorum o ağrıyan yere.alti çürük sanki.sirt tarafimda çok sızlıyor. Doktor muhtemelen kaburga ağrısı dedi ne zaman geçer bilemiyorum. 3 ay böyle sürerse çok zor ama

1 haftadir ayni agri var sag tarafimda kaburgamda sirtimda nefes alamiyorum koltukta falan uzaninca sirtima yastik sıkıştırıyorum aile hekimi cigerlerden gelmiyor usuttun belkide dedi ama bu usutmek degil. Damacanada su alayim dedim pompayi bastırınca cildirtti agrisi sanki birisi oraya ayagiyla tekme atmista darbe almisim gibi.

Can'ım eline ulaştı mı bu pijama takımları?eğer ulaştıysa kumaşları Nasıl iyi mi?
evet canım direk mağazadan aldık zaten..kumaşları iyi ama çok kalın bir şey istiyorsan ince gelebilir..hastaneler sıcak oluyormuş genelde diğer takımı kalın almıştım bunu da ince aldım..ben beğendim kullanışlı duruyor..arkadaşların dediği gibi de en çok alt eşofmanının koyu renk olması hoşuma gitti..genelde açık renk oluyor lohusa takımları..
diğer takımım da şu..bu daha kalın..burda göründüğünden daha hoş duruyor..ankarada civil mağazasından aldım bunu..

Gunaydın canım pek yazmamıyorum pijama takımlarını çok begendım acaba berden aldın içindeki uzun kollu mu bide
teşekkür ederim canım bende beğenerek aldım..bayramda eşimin memleketinden kayınvalidem aldı..mecit diye bir şey galiba markası..internette de var..benimki uzun kollu..ama içindeki kısa kollu olanları da var..sabahlığı olmayan modelleri de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…