2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım doktorlar kepekli ekmeği önermiyorlar sen kepekli alana kadar tam buğday ekmeği al bende öyle yapıyorum hem dilimli olduğu için nekadar tükettiğin açısından da kontrolü ele alabiliyorsun

Onu duymustum maliye takibi altina alinmis diye. Ama bunda direkt tum carters satisi yapan turk sayfalar gitmis. Bir marka/kurum ya da kisi hesabinin ilgili icerik dagitim agina bilinirliligini onaylatinca -hani su verified account zimbirtisi- o isimdeki kendinden bagimsiz tum sayfalari kapattirabiliyor. Carters Turkiye'yi de takip ediyordum ne zamandir. Bugun bunlar olunca baktim, onaylanmis. Yani bu o markanin temsilcisinin turkiye'deki ticari faaliyetini ben yurutuyorum, fiyat politikasini ben belirlerim, benden alacaksiniz deme bicimi bir nevi.

Daha once satis yapan sayfalardan birine vatsap'tan sordum. Birakmis satisi. Biri daha sormus buradan baska bir sayfaya onda da durum ayni. Daha once alisveris yapilmis olsa da tuzak musteri gozuyle bakiyorlar herhalde ki yanasmiyorlar. :/

Olan vatandasa oldu yani. Korsan carters'çı da tadmis olduk.

Benım arkadasın ogluda sacları ve kaşları bırdı hiç Boşluk yoktu

Denerız ıyı olur canımcım ama tlf da yok dıyolarmış sanırım :/

He valla elim böğrümde kala kaldım
Ayy canımm yaaa sağol şimdiden almış kadar oldum gelirse kesin bana da gönder ama hee
Bak cok havalıydım benım amerıka tayfasına mınnet edıcegıme 3 Kuruş fazla verır burdan alırım dıyodum
Onların parmağı Olmasın

Kızzz su ig dan bı sen faydalanamadın abd den bana krem gelırse söz sana birini verıcem

He valla elim böğrümde kala kaldım
Ayy canımm yaaa sağol şimdiden almış kadar oldum gelirse kesin bana da gönder ama hee
Bi derin bi ben faydalanamadik ama sağlık olsun oda eksik kalsın zaten yeterince harcama yapıyoruz diğer sitelerden. Maliye bizim bütçemizi düşündüğünden kapatmıştır belkide sayfaları

Bugun kan testlerını yaptırdım kızlar bıkac şey paylaşıcam sızle
Benım ınsulın dırencım var hamılelık oncesı 6 ay seker ılacı kullandım
Bügünde seker çıkacak dıye gıttım ama cok şükür sonuç ıyıydı
Tabı ınsulını olçtursem yıne yuksektırde
Yanı benım gıbı olanınız varsa korkmasın illa çıkacak dıye
Aylardır demır hapı kullanmama rağmen 11 çıktı aralıgı 10-293
Benım Dr herzamankı gıbı ıyı dedı zaten o şeker dışındakılerı kafama göre yaptırdım I ikizcan2016 bişey yapmalımıyım sence?
Son olarak ıkı kere ıdrar Y enf bır kere kum bır kere mantar yaşadım
Idrar testlerım hep yuksektı
Tatılde hastalanınca gıttıgım Dr verdıgı ılaclardan bırı ıcerıdekı yararlı bakterılerı arttırıp enfeksıyon oluşumunu önleyen bı fıtıldı
Ilk defa ıdrar tahlılım de daha ıyıydı
Sanırım bu koruyucu ılaç ıyı geldı
NUR cum sen de cok cekıyosun ıstersen adını verırım bı sor belkı sanada faydalı olur

canim seker cikmamasi guzel :)
sen yine de arada takip et, daha min.12 haftamiz var..
bebek demiri sunger gibi cekiyo masallah :)
benim de oyle,gunluk aldigin demirin disinda haftada 1 kez ferrum igne yaptir dedi bugun dr..
istersen doktoruna soyle bi recete yazsin, recetesiz yapmazlar demir ignesini..
dr normal dese de 11 dusuk bi deger..
genel olarak iyisin ama masallah :))

Sagol canımcım :)) ben başka bı Dr a yazdırıyım benımkı herseye ıyı dıyıp duruyo
Hatta Demir kalsıyum b12 tahlıllerını ıstek formuna kendım ekledım

Kızlar bu diş ağrısı beni mahvetti.doktor çektirebilirsin diyor ama ben korkuyorum .
Antibiyotik kullanıyorum ana hiç ağrıyı kesmedi ne zormuş.düşük riskidevar zaten.ama duramasam çektiricem .çektirsem bir türlü çektirmesem bir türlü yirmilik diş ve azı dişi ama önce yirmilik diş çekilecek.offf....
Ne yapayım ben ...

B bugza nerelerdesin sesin çıkmıyor deniz oğlan nasıl? Neler yapıyorsun okul açıldı diye mi takılmıyorsun? Neler aldın oğluşuna bu arada?
İyiyim mavi sağol. Deniz de iyi. Konuya bakıyorum,icimden yazmak gelmiyor. Yazılanlar da hep ayni. Arada kilo güncellemesi yapıyorum işte o kadar. Sen iyisin maşallah okuduğum kadarıyla.

masmaviyim cumartesi gecesi eglencesi niyetine battaniyeyi kendi olculerime gore buyutme calismalari yapiyorum. Parliament sinema kulubu vardi da biz mi izlemedik?

Ey gidi ey. 90'dan sonraki nesil bilmez, sen anladin diye bombayi atip kacayim ben.

Eklentiler

• IMAG0056_1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…