2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

ay benim daha liliitown dan ve kaankubraduran'dan gelmeyen siparişlerim var. onlar da kapanır mı ki acep?

ay benim daha liliitown dan ve kaankubraduran'dan gelmeyen siparişlerim var. onlar da kapanır mı ki acep?

Yok kuzum ya tovbe de. Kapansa bile ulasir aliriz. Lili'de bir dunya siparisim var. Yaruze de benim baykuslu battaniyeye yeni basladi 1.5 ay sonra. Lili'dekiler neyse de ona cok uzulurum valla. Asik oldum resmen cikardigi yeni modele. Aaazini hayra ac hayraa. Siparisleri alalim instagram kokten kapansin.

ben de mavi sevmiyorum kızlar onun için lacivert aldım pijama takımlarımı birinin modeli bu

ama gecelikleri lacivert bulamam heralde..2 tane de gecelik almayı düşünüyorum..2 pijama takımı 2 gecelik yeterlidir heralde..birer tane yetmez gibi..

yo yoo deme yaa kapanmasın instagramim. seviyorum ben instagramı. arada fark var ama bu kapananlar başkalarını markalı ürünlerini satıyorlar, lili vs de kendi ürünlerini yapıp satıyor. vergi açısından incelemeye girerlerse bilemem ama şuan için diğerlerini kapatılma sebepleri farklı gözüküyor.

çok ciciymiş. güle güle kullan. ikişer tane mi? yetmez mi birer tane? kız asli2434 ve tecrübeli anneler, ne yapmak gerekir ki aacaba?

çok ciciymiş. güle güle kullan. ikişer tane mi? yetmez mi birer tane? kız asli2434 ve tecrübeli anneler, ne yapmak gerekir ki aacaba?
teşekkür ederim canım..arkadaşım yeni doğum yaptı o öyle dedi bilmiyorum ki..ama buradaki deneyimli annelerde fikirlerini paylaşırsa iyi olur..

Canım doktorlar kepekli ekmeği önermiyorlar sen kepekli alana kadar tam buğday ekmeği al bende öyle yapıyorum hem dilimli olduğu için nekadar tükettiğin açısından da kontrolü ele alabiliyorsun
Kepekli ekmegi agiz aliskanligindan soyledim aslinda, benim icin hepsinin adi kepekli ekmek:)
Doktorum beyaz ekmek yeme dedi sadece. Cesit vurgulamadi yani

Canım doktorlar kepekli ekmeği önermiyorlar sen kepekli alana kadar tam buğday ekmeği al bende öyle yapıyorum hem dilimli olduğu için nekadar tükettiğin açısından da kontrolü ele alabiliyorsun
Kepekli ekmegi agiz aliskanligindan soyledim aslinda, benim icin hepsinin adi kepekli ekmek:)
Doktorum beyaz ekmek yeme dedi sadece. Cesit vurgulamadi yani

2 pijama 2 gecelik çok gibi sanki.gecelik 1 tane bile yeter.oda sonda çıkana kadar.sonrasinda sıcak tutmaz zaten don olmadan:) pijama 2 olabilir.ama normalde olsa sezeryanda olsa oooyylee uzun sure yatamayacagiz zaten.yatmayida onermiyor doktorlar

Benımkı kasılma degıl ozaman :)))
Dr bana söyle bışey anlatmıştı
Ikı göğüsün hızzasından (yanı aynı pantalon askısı gıbı) yukardan bacakların başlangıç yerıne kadar ıkı kas grubu ınermış karın Öne çıktıkça da kasların bıtış yerı gerılır kasık ağrısı yaparmış
Bunu anlattıda tabı agrı başlayınca ınsan öyle sakin kalamıyo :/

Can'ım benim bana sorarsan birer tane yeter.fazlası Fuzuli harcama gibi geliyor bana.hani kan filan geçerse altına o yüzden diyorum ikinciyi de

Sağ göğsümün altı kaburgamı bilmiyorum ve onun tam arkası beni çok zorluyor 1 aydir.hele uzanirken oyuluyor sanki

Evet kış günü 1 gecelık yeter sankı ıkı pıjama daha ıyı

Maliye denetimleri cok fena. Atm'den yatirdigin paranin bile nereye gittiginin hesabi tutuluyor. Yakindir o el emekcilerine de vergilendirme icin bir cozum bulurlar. Etsy'de, Sopsy'de ya da yabanci menseili servis saglayicilarda satarlar urunlerini en fazla.

Markalarinki hep imtiyaz yuzunden zaten carters'a ayri uyuzum. Global sitesi varken yerel sitesinde fahis fiyatlarla satis yapiyorlar o imtiyaz olayindan oturu. Laflar hazirladim da neyse. Bizi de bulur dugmemize basar kapatirlar diye korkuyorum.

Lili'ye yine ulasiriz ya. O sikinti degil.
Zaten bir ayda uc bes parca bir sey yapip satabiliyor insanlar. Yazik gunah cidden.

yani mantıklı gecelik sadece doğum yapana kadar giyilirr:) bide kışın ortasında doğurcaz gerçekten donarız

nmine bu arada sonda için illa gecelik olsun filan denilmiş.sonda takılıyken zaten yürütülmüyorsunuz ben sezeryan için söylüyorum.yürüyeceğiniz Zaman da ilk önce sondayı çıkarıyorlar zaten sonra yürütüyorlar.sen Nasıl rahat ediyorsan gecelik veya pijama takımı.benim tercihim pijama takımı çünkü kışın yapıcaz doğumları.lohusa halimizle üşütmeyelim dikkat edelim

Sabahlık önemli yataktan kalkarken iyi oluyor.birde iç çamaşırı büyük alın kızlar yoksa sezeryanda tam dikise denk geliyor.hamile çamaşırı iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…