Onu duymustum maliye takibi altina alinmis diye. Ama bunda direkt tum carters satisi yapan turk sayfalar gitmis. Bir marka/kurum ya da kisi hesabinin ilgili icerik dagitim agina bilinirliligini onaylatinca -hani su verified account zimbirtisi- o isimdeki kendinden bagimsiz tum sayfalari kapattirabiliyor. Carters Turkiye'yi de takip ediyordum ne zamandir. Bugun bunlar olunca baktim, onaylanmis. Yani bu o markanin temsilcisinin turkiye'deki ticari faaliyetini ben yurutuyorum, fiyat politikasini ben belirlerim, benden alacaksiniz deme bicimi bir nevi.
Daha once satis yapan sayfalardan birine vatsap'tan sordum. Birakmis satisi. Biri daha sormus buradan baska bir sayfaya onda da durum ayni. Daha once alisveris yapilmis olsa da tuzak musteri gozuyle bakiyorlar herhalde ki yanasmiyorlar. :/
Olan vatandasa oldu yani. Korsan carters'çı da tadmis olduk.
Bi derin bi ben faydalanamadik ama sağlık olsun oda eksik kalsın zaten yeterince harcama yapıyoruz diğer sitelerden. Maliye bizim bütçemizi düşündüğünden kapatmıştır belkide sayfaları
Yok kuzum ya tovbe de. Kapansa bile ulasir aliriz. Lili'de bir dunya siparisim var. Yaruze de benim baykuslu battaniyeye yeni basladi 1.5 ay sonra. Lili'dekiler neyse de ona cok uzulurum valla. Asik oldum resmen cikardigi yeni modele. Aaazini hayra ac hayraa. Siparisleri alalim instagram kokten kapansin.
ben de mavi sevmiyorum kızlar onun için lacivert aldım pijama takımlarımı birinin modeli bu
ama gecelikleri lacivert bulamam heralde..2 tane de gecelik almayı düşünüyorum..2 pijama takımı 2 gecelik yeterlidir heralde..birer tane yetmez gibi..
Yok kuzum ya tovbe de. Kapansa bile ulasir aliriz. Lili'de bir dunya siparisim var. Yaruze de benim baykuslu battaniyeye yeni basladi 1.5 ay sonra. Lili'dekiler neyse de ona cok uzulurum valla. Asik oldum resmen cikardigi yeni modele. Aaazini hayra ac hayraa. Siparisleri alalim instagram kokten kapansin.
yo yoo deme yaa kapanmasın instagramim. seviyorum ben instagramı. arada fark var ama bu kapananlar başkalarını markalı ürünlerini satıyorlar, lili vs de kendi ürünlerini yapıp satıyor. vergi açısından incelemeye girerlerse bilemem ama şuan için diğerlerini kapatılma sebepleri farklı gözüküyor.
ben de mavi sevmiyorum kızlar onun için lacivert aldım pijama takımlarımı birinin modeli bu Eki Görüntüle 1892249
ama gecelikleri lacivert bulamam heralde..2 tane de gecelik almayı düşünüyorum..2 pijama takımı 2 gecelik yeterlidir heralde..birer tane yetmez gibi..
Canım doktorlar kepekli ekmeği önermiyorlar sen kepekli alana kadar tam buğday ekmeği al bende öyle yapıyorum hem dilimli olduğu için nekadar tükettiğin açısından da kontrolü ele alabiliyorsun
Kepekli ekmegi agiz aliskanligindan soyledim aslinda, benim icin hepsinin adi kepekli ekmek:)
Doktorum beyaz ekmek yeme dedi sadece. Cesit vurgulamadi yani
Canım doktorlar kepekli ekmeği önermiyorlar sen kepekli alana kadar tam buğday ekmeği al bende öyle yapıyorum hem dilimli olduğu için nekadar tükettiğin açısından da kontrolü ele alabiliyorsun
Kepekli ekmegi agiz aliskanligindan soyledim aslinda, benim icin hepsinin adi kepekli ekmek:)
Doktorum beyaz ekmek yeme dedi sadece. Cesit vurgulamadi yani
2 pijama 2 gecelik çok gibi sanki.gecelik 1 tane bile yeter.oda sonda çıkana kadar.sonrasinda sıcak tutmaz zaten don olmadan:) pijama 2 olabilir.ama normalde olsa sezeryanda olsa oooyylee uzun sure yatamayacagiz zaten.yatmayida onermiyor doktorlar
Bıçak saplanıyor yırtıliyor gibi oluyo o ayrı:) bağlar geriliyormus magnezyum rahatlatıyor biraz onu.benim geçmişti ilk aylar coktu yine başladı şimdi. Önemli değil cevap veririm de senin kasilman karışık geldi biraz
Benımkı kasılma degıl ozaman :)))
Dr bana söyle bışey anlatmıştı
Ikı göğüsün hızzasından (yanı aynı pantalon askısı gıbı) yukardan bacakların başlangıç yerıne kadar ıkı kas grubu ınermış karın Öne çıktıkça da kasların bıtış yerı gerılır kasık ağrısı yaparmış
Bunu anlattıda tabı agrı başlayınca ınsan öyle sakin kalamıyo :/
2 pijama 2 gecelik çok gibi sanki.gecelik 1 tane bile yeter.oda sonda çıkana kadar.sonrasinda sıcak tutmaz zaten don olmadan:) pijama 2 olabilir.ama normalde olsa sezeryanda olsa oooyylee uzun sure yatamayacagiz zaten.yatmayida onermiyor doktorlar
yo yoo deme yaa kapanmasın instagramim. seviyorum ben instagramı. arada fark var ama bu kapananlar başkalarını markalı ürünlerini satıyorlar, lili vs de kendi ürünlerini yapıp satıyor. vergi açısından incelemeye girerlerse bilemem ama şuan için diğerlerini kapatılma sebepleri farklı gözüküyor.
Maliye denetimleri cok fena. Atm'den yatirdigin paranin bile nereye gittiginin hesabi tutuluyor. Yakindir o el emekcilerine de vergilendirme icin bir cozum bulurlar. Etsy'de, Sopsy'de ya da yabanci menseili servis saglayicilarda satarlar urunlerini en fazla.
Markalarinki hep imtiyaz yuzunden zaten carters'a ayri uyuzum. Global sitesi varken yerel sitesinde fahis fiyatlarla satis yapiyorlar o imtiyaz olayindan oturu. Laflar hazirladim da neyse. Bizi de bulur dugmemize basar kapatirlar diye korkuyorum.
Lili'ye yine ulasiriz ya. O sikinti degil.
Zaten bir ayda uc bes parca bir sey yapip satabiliyor insanlar. Yazik gunah cidden.
nmine
bu arada sonda için illa gecelik olsun filan denilmiş.sonda takılıyken zaten yürütülmüyorsunuz ben sezeryan için söylüyorum.yürüyeceğiniz Zaman da ilk önce sondayı çıkarıyorlar zaten sonra yürütüyorlar.sen Nasıl rahat ediyorsan gecelik veya pijama takımı.benim tercihim pijama takımı çünkü kışın yapıcaz doğumları.lohusa halimizle üşütmeyelim dikkat edelim