Canım usg ye göre herşey çok normal çıktı detaylıda da sorun yoktu ama usg % 70 e kadar yakalayabiliyor dedi dr genetik test yapılmadan anlaşılamaz diyorlar 12-13 hafta kaldı zaten biraz daha sabredeceğim artık...Allah a tevekkül ettim...çok sağol verdiğin bilgiler ve ilgin için. .Kızlar günaydın.
xkardelenx Canım öncelikle yaşadıkların için gerçekten üzgünüm. İkili test ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum sana. Ben de yazmıştım burada hep. Benim de ikili sonucum iyi gelmedi. Doktorum ultrason bulgularını gayet iyi bulduğu için rahattı. Üçlü yaparız bir şey de çıkmaz demişti. Ama benim öğrendiğim andan itibaren içim içimi yedi ve gidip prenatest yaptırdım. Tertemiz çıktı. Zor bi süreçti evet. Öyleyse ne yaparım diye düşünüyor insan sürekli, çareler arıyor, çok zor. Ama inan bana ikili test bu iş için üzülmeye değecek bir test de değil. O kadar çok etrafımda ikilisi riskli çıkıp sapasağlam çocuklar doğuran insanlar var ki. Ultrasonlarda da az çok belli oluyor. Detaylıya girdin mi bilemiyorum ama orda da sana bir şeyler söylenmiştir illaki.
Eşinle arandaki problemler hayatın size getirdiği problemlerin eseridir inan bana. Birbirinize tutunup bunu en az hasar atlatırsınız umarım.
Canım benimki de oynuyo o kadar kafayı yemedi henüz ona bi tüyo veren var bizimki neredeyse bütün parayı trabzonspora yatırdı sen de ki bütün parayı yatırsın trabzona 1 yıl içinde 2 katına çıkacakmış 1 yıl unutsun borsayı :)
yalnız benden sana tavsiye ister vajinal doğum ister sezeryan olsun alakalı hiçbir video izleme.bazen bilmemek daha iyi oluyor;:) bide bende diyorum ki bi uyusam bi uyansam aralık 15 olsa ne iyi olurduKız az önce yutup'ta örgü örneği seyrederken kendimi birden vajinal doğum simülasyonuna hmm demek bu kemiğe şöyle baskı yapıyor falan derken buldum. Kendi kendime konuşmaya başladım artık ya.
Zaten ondan miskinliğe vurdum ya.
Onu oku, bunu araştır derken beynim ödem tuttu. Şu oda işini de bitireyim, rahatlar yazarım daha.
Anne olurken nasıl kafayı yedik konulu kitap yazacağız yoksa bu gidişle hep beraber.
Doğurana kadar hamile olduğumuzu unutsak ne güzel olurdu.
Yaşım 34 canım yaş riski 1/279 çıkmıştı benim kandaki hormonlar yüksek çıkmıştı biyo riski 1/219 yani yüksek riskliydi...hayırlısı artık ne diyeyim herşey Allah tan...Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Herşey üst üste gelmiş. Senin yerinde kim olsa şuan kendini dipte hissederdi herhalde. Hepimizin sınavı ayrı ayrı, senin de çok ciddi sınandığın bi dönem belli ki. Şimdi inanması zor ama illa ki herşey olacağına varacak ve düzene girecek. Sadece biraz sabır ve güç lazım. Ailen ve dostlarından maddi ve manevi destek alabileceğin kim varsa talepte bulun bence. Bu zor zamanlar yalnız kolay atlatılmaz. Eşin ve onun ailesiyle de gerekiyorsa son derece ciddi bi konuşma yaparsın. Herkes durumun ciddiyetine varır. Senin ruh sağlığın ve bebeğinin sağlığı şuan herşeyden önemli. Yaşın kaç bilmiyorum ama 35 üzerindeyse, değerlerin ondan riskli çıkmışta olabilir. Hemen umudunu yitirme lütfen. En tez zamanda birer birer tüm sorunlar hallolur inş.
İnlallah Allah tüm masum ve mazlumların yardımcısı olsun inşallah adaletin er ya da geç tecelli edeceğine inanıyorum da bu hamilelik dönemine denk gelmeseydi çok stres yaşadım hâlâ yaşıyorum bebek psikopat olur gibime geliyor bu gidişle...Canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda düzelir ne diyeyim bilemedim ama çocukların için güçlü olmak zorundasın ohal uzatıldı ama mahkemeler en kısa sürede olacakmış öğretmen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla en kısa sürede işine dönersin inşallah zaten doğum izni vaktine de çok bişey kalmadı bebeğinde eminim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek sen hep olumlu düşün herşey olumlu sonuçlanacak inşallah
Yaşım 34 canım yaş riski 1/279 çıkmıştı benim kandaki hormonlar yüksek çıkmıştı biyo riski 1/219 yani yüksek riskliydi...hayırlısı artık ne diyeyim herşey Allah tan...
Haklısın zaten çocuğum babasız büyümesin diye katlandım biraz daha sabrederim sonra duruma bakarım artık...zaten daha önceki kavgalarımıza da şahit olmuştu oğlum boşanırsanız intihar ederim falan demeye başlamıştı yavrum...ne zormuş bu durumlar aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...down sendromunu riskini çok söylüyorlar doktorlar. inşallah bebeşini sağlıkla alırsın kucağına. düşünüp de kendini strese sokma. zor durum. hamileyken hormonlar tavan yapıyor biliyorsun. bir de davayı açarsan bu zor dönemine bir zorluk daha ekleyeceksin. istersen doğum sonrasına bırak kararını. hem hormonsuz karar vermiş olursun hem de çocuğun yanında olur, ondan da destek alırsın. Allah yardımcın olsun.
İnlallah Allah tüm masum ve mazlumların yardımcısı olsun inşallah adaletin er ya da geç tecelli edeceğine inanıyorum da bu hamilelik dönemine denk gelmeseydi çok stres yaşadım hâlâ yaşıyorum bebek psikopat olur gibime geliyor bu gidişle...
Canım çok teşekkür ederim ben de sana babana çok üzüldü Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda adalet tecelli eder hepimize...desteğin için ayrıca teşekkür ediyorum. ..xkardelenx canım geçmiş olsun.ama herkesin bir imtihanı var böyle düşün. Şöyle söyleyim benim de babam 2 aydır cezaevinde maaşına el konuldu,ohal uzatıldı mahkemeler ne zaman olacak belli değil. Bi mahkeme olsa ilk mahkemede çıkacak zaten ama oda kimbilir be zaman. Okuyan kardeşim var annem çalışmıyor. Ben babama inanılmaz düşkünüm hele babam bana vE kızıma öyle düşkün ki iki güm görmese kalkar gelir kızımı görmeye geldim diye. Annemlerin evi kızımın müzesi gibi heryerden kızımın resimler var öyle düşkün. Yıllarca mücadele ettiği şeylerle iftira sonucu bu çileyi çekiyoruz ailecek. Ne kadar zor zamanlar olduğunu benden iyi anlayan olamaz emin ol en azından sizde bir maaş var vE özgürsünüz. Bu günleri birbirinize sarılarak atlatabilirsiniz sadece. İkili testin sonucu down çıkıp normal doğan sadece kendi akrabalarımdan 15 tane Bebek sayabilirim sana. Sabret Az kaldı. Evde yapılacak işler denesen
Bu olaylardan önce de vardı bende de aşırı sinir ve stres hormonlar tavan heralde ondan canım sen de sıkma canını doğrunca kuzuya dönüşeceğiz hem bebeğin sevgisi ve şefkatiyle...Olursa benimki psikopat olur.Hormonlarım o kadar dengesizki akşam durup dururken eşime sardım,bugün avukat arkadaşa bir delirdim.Her an deliriyorum sankibi dayak atma isteğim aşırı sinirim bar hamileliktem beri yoksa kuzu gibiyfim ben yani benimki psikopat olma olasılığı daha yüksek
İnşallah kuzum...Canım canını sıkma lütfen.O ara bizim cenaze olduğu için ben hiç yaptıramadım mesela. Her zaman iyiyi düşünmek gerek :)
yavrum benim oğlun kaç yaşında.babası bilmiyor mu oğlunun bu kadar çok etkilendiğini.birşeyleri düzeltmek için hiç çaba harcamıyor mu?oğlunun dediklerini duyunca ne diyeceğimi şaşırdım.eğer ki çocuğun bu kadar etkileniyorsa en doğru kararı sen verirsin.herşey çocuklarımız içinHaklısın zaten çocuğum babasız büyümesin diye katlandım biraz daha sabrederim sonra duruma bakarım artık...zaten daha önceki kavgalarımıza da şahit olmuştu oğlum boşanırsanız intihar ederim falan demeye başlamıştı yavrum...ne zormuş bu durumlar aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...
Bı kere kaybedınce rahatlıyorlar benım kı öyle oldu artık Borsa'nın b sını etmıyoBorsaya da sana da dedim.Geceden beri dolanıyor hayatım dediğini duymadım bilmem ne diye.
Adamı para kazanma hırsı bastı :)
Canım benım daha önce dusuklerım var ve hepsı tüp bebektı,ayrıca yaşım 35 bu sefer Dr sana hiç 2 lı yapmıycam zaten yüksek çıkacak ve dogruluguda % 65-70 dedi.dırek nıfty yaptı Temiz çıktı cok şükür ama daha sonraki haftalarda kalpte ve bağırsakta parıltılar çıktı,bu da o hastalıkla ılgılı bulgulardan ama testı yaptırdığım için içimi ferah tutmaya çalışıyorumYaşım 34 canım yaş riski 1/279 çıkmıştı benim kandaki hormonlar yüksek çıkmıştı biyo riski 1/219 yani yüksek riskliydi...hayırlısı artık ne diyeyim herşey Allah tan...
Canım usg ye göre herşey çok normal çıktı detaylıda da sorun yoktu ama usg % 70 e kadar yakalayabiliyor dedi dr genetik test yapılmadan anlaşılamaz diyorlar 12-13 hafta kaldı zaten biraz daha sabredeceğim artık...Allah a tevekkül ettim...çok sağol verdiğin bilgiler ve ilgin için. .
Canım oğlum 8 yaşının içinde eşim kendinde hiç hata görmez dolayısıyla boşanmayı talep eden taraf hiç olmadı ben istedim hep ama işte bu çocuk olayı indanın elini kolunu bağlıyoryavrum benim oğlun kaç yaşında.babası bilmiyor mu oğlunun bu kadar çok etkilendiğini.birşeyleri düzeltmek için hiç çaba harcamıyor mu?oğlunun dediklerini duyunca ne diyeceğimi şaşırdım.eğer ki çocuğun bu kadar etkileniyorsa en doğru kararı sen verirsin.herşey çocuklarımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?