2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah canım benim

Bı kere kaybedınce rahatlıyorlar benım kı öyle oldu artık Borsa'nın b sını etmıyo
O da arkadaş hevesıyle bakıyodu hatta bı ara banada bulaştırdı

Bizimki de bir kere aldığı kağot kapandı :))

Ama yok seviyor borsayı takip etmeyi.24 saat borsa konuş bıkmaz.kendi gibi 10-15 kişiyle kanka oldu durmuyor

İnşallah hepimizinki de sağlıklıdır ve sağ salim kavuşuruz bebeklerimize...

Canım oğlum 8 yaşının içinde eşim kendinde hiç hata görmez dolayısıyla boşanmayı talep eden taraf hiç olmadı ben istedim hep ama işte bu çocuk olayı indanın elini kolunu bağlıyor
benim de bir kızım var 8 yaşının içinde.bu yaşlarda çok duygusal oluyorlar.bundan 1,5 sene önce eşimle sıkıntılı bir dönem geçirmiştik kızım hala o dönemde yapmış olduğumuz bir kavgayı hatırlıyor ve hatırladıkça da üzülüyor.ben eşime artık cevap bile vermemekle çözüm buldum.bakıyorum sapıtıyor bana saracak duymamazlıktan geliyorum.sende eşini o kadar dikkate almasan.belki çözüm olur.Allah yardımcın olsun.bol bol dua et.ya hadi ismini çek bol bol.ama şunu unutma ki herkesin evliliğinde problemler var.dışarıdaki insanların sana yansıttıkları cici bici halleri gerçek sanma.onlar göstermelik.

I ikizcan2016 canım bir arkadaşım 25haftalık hamile. Libalaks lavman kullanmış doktor bir zararı olmaz demiş.

Kullanması çocuğa zarar veren bir şey değil dimi

Haklısın canım biliyorum her ailede var daha evden çıkarken 46 yıllık evli annemle babam tartıştılar sen düşün :)) dediğin gibi boşanma mevzusunu şimdilik rafa kaldırsam da mesafe koymayı muhatap olmamayı düşünüyorum artık ben de...

Merhaba arkadaşlar. Aranızda plasenta previa teşhisi konan varmı. Dr fazla bilgi de vermiyor önemli bişey yok gibi davranıyor ama araştırdıkça korkuyorum

yok canim kullanabilir, hicbi etkisi yok bebege..

Sağol canım dün kullanmış doğru uygulayamadım galiba faydası olmadı dedi 5 dk beklemiş.

Ama sonra bebekte çok hareketli değil sanki zarar mı verdim diye korkmuş. :)

@BRBB canım nasılsın nasıl oldun? Sıkıntı yok değil mi

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar normal değerlerde sınır kaç acaba?herkes 2 kere kan alındığından bahsetti ama benden şekerli su içildikten sonra alındı sadece kan..oda 132 çıktı? doktorumun bugün boyunca ameliyatı var görüşemedim..sizce 132 nasıl? bir sıkıntı var mı? bide aç tok gitmek farketmiyormuş..

Ay kicimin uzerine oturamiyorum üzüm salkimi benzetmesi yaparlardida degisik gelirdi bariz salkim salkim oldum

Ay kicimin uzerine oturamiyorum üzüm salkimi benzetmesi yaparlardida degisik gelirdi bariz salkim salkim oldum

canım hemoraidden bahsediyorsun sanırım. hiç doktoru gitmeyi bekleme. boşu boşuna acı çekme. ara doktoru fitil yada krem iste. 1 gün sürmedi geçmesi gerçekten, accayip rahatladım. boşuna bekleyip de kendini zorlama derim.

140 dan düşük değerler normal kabul ediyor canım. Yine doktorunla görüşürsün tabi de, merak etme diye yazayım didim.

Evet. 50'lik yapılan testlerde aç/tok farketmiyormuş. 75 ve üzeri yapılırsa 12 saat önceden bisey yememek gerekir. Benim doktorum öyle dediydi.

slm kızlar toplamda kaç kilo aldınız 27 +0 oldum 7-8 kg arası kilo aldım çok şişko olmak istemiyorum ,
kalan 12-13 haftada kaç kilo alırım acaba ?

Kızlar merhabalar feci hastayım sizler nasılsınız

geçmiş olsun tatlım, nen var? grip mi? biliyosundur zaten ama klasik yine diyeyim. bal+limon+sıcak su + seviyorsan da tarçın - boğazlara iyi gelir.

dün bi bankaya gideyim didim, herkes hasta mendille geziyor aman Allah. Salgın var sanırım havalardan , dikkat etmek gerek.

Kızlar merhabalar feci hastayım sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım üşüttün mü? Virüs varmış sanırım birkaç tanıdığım daha yatak döşek yatıyor Grip aşısı yaptırttı bana doktorum, inşallah bi faydasını görürümde Doğuma kadar grip falan olmam.

Gözün aydın canım şekerin yok gözüküyor 140 altı normal sayılıyor

çok sağol canım..netten araştırıyordum şimdi bende..normalmiş sanırım..ama yine de sınıra yakın olduğu için tatlıya dikkat etmek lazımmış..çok korkmuştum şeker çıkcak diye..çünkü hamile kalmadan önce endokrin doktorum insülin ilacı vermişti..şekerin sınıra yakın görüünüyor ve insülin kullanman hamileliği kolaylaştırabilir diye..bende ondan beri korkuyordum gebelikte de çıkar mı diye..Allahım kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah şuan çok mutlu oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…