2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ayy kolay gelsin bendr bu yıl tekrar okul öncesi öğretmenliğini kazandım. Ama gidemiyorum okula seneye bakacam inş devam edrbilirim.

allah korktugunı basına vermesın ıyı dusun ıyı olsun dua edıcem senın ıcın

Kızlar benim göğüs ucum sadece üşüdüğümde huylandığımda falan çıkıyor. Aşırı bi düzlük ya da içe dönüklük yok ama yine de bebiş ilk emeceği zaman zorluk çekebiliriz yara falan olursa diye e-bebek ten "standart boy" Philips Aventin kelebek göğüs ucu silikonunda sipariş ettim. Ürün bi geldi göğüs ucu kısmı kafam kadar :) Yenidoğan bi bebeğin ağzına sığması pek mümkün değil. Bunların birde küçük boyları oluyor. Akşam gidip mağazasından küçük boyu ile değiştiricem. Yalnız değişim için hijyenik ürünler statüsünde olduğundan koruma bandını falan kesinlikle açmamış olmanız gerekiyor. Cahilliğin gözü kör olsun, benim gibi bilmeyen ama almayı düşünenler için bilgi veriyim dedim :))

Benimde göğüs ucum yok ne yazık ki kızımda da emziremedim sütüm olmadı. Ama kullanımı çok zor canım sürekli steril etmek çok yoruyor. Ama mecburen bende alacam
Birde göğüs ucunu çıkartmak için aparatlar varmış onu denemeyi düşünüyorum.

Ayy kolay gelsin bendr bu yıl tekrar okul öncesi öğretmenliğini kazandım. Ama gidemiyorum okula seneye bakacam inş devam edrbilirim.
Çok güzel bi bölüm bence hayırlı olsun dondurdun mu okulu? ben çok seviyorum mesleğimi

Uzme kendini drlarin dediklerinede takilma hala seninle bebisin ve hep oyle kalacak insallah. Bu linki senin icin buldum okumani isterim. 24+3 dogdu Masal ve suan yaklasik 5 aylik evet bazi saglik sikintilari var suan ama en zorunu başarıp hayata tutundu bunuda alt edecek sen moralini yuksek tut Allah a sigin onun mucizeleri bitmek tukenmek bilmez.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/masal-kizim-minik-mucizem-24-3-910-gr.925961/

Çok güzel bi bölüm bence hayırlı olsun dondurdun mu okulu? ben çok seviyorum mesleğimi
Canım hazırlık seçmiştim donduramadım grç kaldım ama 2. Dönem donduracam birde hazırlığı direk atlayabiliyormuyuz onu öğrenecem özel üniversite olunca hazırlık isteğe bağlıydı.

6yıl ıkılı, uclu ve dortlu tarama testlerını calısmıs bırı olarak soyleyebılırım kı bu testler sadece rısk degerı verır bebegın down sendromlu yada nöral tüp defektı oldugunu yuzde yuz vermez yalancı pozıtıflık ve yalancı negatıflık durumları vardır en kesın sonucu amnıyosentez verır tabı onunda kendıne has rısk durumları vardır ne hastalar bılıyorum down sendru rıskı yuksek cıktıgı halde saglıklı bebek dunyaya getıren ama tam tersı durumlarda olabılıyırdu saglıklı rıskı dusuk ama bebk down sendromlu doğuyor burada önemlı faktor doktor olmalı sadec tarama testlerının sonuclarına guvenmeyıp hep bır acaba seklınde yaklasması gerekır.

Sağol canım valla ilaçta alamayınca çok kötü oluyormuş. Sende dikkat et çocuklarda olunca kötü oluyor. Ben bu yıl çalışmıyorum değilse her yıl çocuklardan kapar eve yayardım.
gecmış olsun bol sıvı tuket vucut atsın mıkrobu

kızlar bebişler kışın ortasında doğucak maalesef kıyafet ne tarz bişeyler aldınız? ben polar kadife türü alayım diyorum malum ankarada nisanda bile kar yağabiliyo

Benimki aparat gerektirecek gibi değil sanırım, her daim top gibim uçlarım da yok ama hafif bi tetiklemede çıkıyorlar şimdilik :) Ama tabi emzirme zamanı daha net belli olur gerekirse bende çıkarıcı alıcam. Ne zor işler yaa.
Eşimin yengesi sağolsun steril makinesini verdi, onda steril edilebiliyor diye biliyorum. İnşallah iş görür, nerdeyse bütün anne bloglarında mutlaka alın demişler.

kızlar bebişler kışın ortasında doğucak maalesef kıyafet ne tarz bişeyler aldınız? ben polar kadife türü alayım diyorum malum ankarada nisanda bile kar yağabiliyo
ben bol bol uzun kollu zıbın aldım bıde battanıyeyı cok tutumayı dusunuorum corap ve batıkde baya yedekledım

ben bol bol uzun kollu zıbın aldım bıde battanıyeyı cok tutumayı dusunuorum corap ve batıkde baya yedekledım
Ben de beden olayına takılıyorum açıkçası. Genelde 3 ay almamı söylediler bana. Yenidoğanların hemen küçüldüğünü yazmışlardı. Ama şimdi bakıyorum da ben hiç yenidoğan almamışım ve elimdeki 3 aylıklar kocaman gözüküyor gözüme :s

kızlar ınstagramda bı sayfa takıp edıyorum huzurludogum ısmınde bı bakın ıstersenız 22-23 ekımde doguma hazırlık ve nefes çalışmaları egıtımı verılıyormus

bende çok almadım hem çabuk buyuyorlar hemde bebegın kac kılo dogacagını tahmın edemıyorsun bı tanıdıgım yenı dogan çok almış bebek tosun gıbı dogmus hıc gıydırememısler benım 3 tane yenıdoganım oldu 2 gun hastanede olacagımız ııcın eve gıder gıtmez yıkamayla ugrasmayayım dıye genelde 3 -6 ay aldım buyuk buyuk gıysın zaten kıs bebegı olacagı ıcın zıbını patıklı altı ustu hırkasıı derken buyuklugu rahatsız etmez bıle bıde evde genelde ya emecek ya altını degıstırıcem ya uyuyacak uyurken battanıyeye sararım evım kısın soguk oluyor cunku

bu konuda benim de kafam karışık , ben iç zıbın olarak alttan çıtcıtlı kısa kollu yada kolsuz atletler aldım
ama bazı arkadaslarda farklı iç zıbınlar gördüm onü acık uzun kollu hangisinden daha fazla almalıyız ekte resim ekledim bir de bebeği her gun yıkayıp 2 kat giydireceksek en az 12 - 15 takım tulumu mu olması gerekiyor .
yeni dogan 3 - adet takımım var , 5-8 tane de 0-3 ay var , yeterli mi yetersiz mi bilemiyorun

Eklentiler

• atlet.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 68
  • bebek elbise.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 69
  • zıbın.webp
    2 KB · Görüntüleme: 70
  • takım.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…