Ayy kolay gelsin bendr bu yıl tekrar okul öncesi öğretmenliğini kazandım. Ama gidemiyorum okula seneye bakacam inş devam edrbilirim.Doğal yollarla bitki çaylarıyla falan atlatmaya çalışacaksın artık turşu suyu da iyi geliyor aslında aklında bulunsun. Bol bol da c vitamini.
Benim de anasınıfı olunca illa ki hapşırırken etrafa yayılıyor o kadar dikkat edemiyorlar daha minikler
allah korktugunı basına vermesın ıyı dusun ıyı olsun dua edıcem senın ıcınSlm arkadaşlar sizleri takip edemiyorum pek ama bir sıkıntı yok sanırım bizde 24+1 olduk lakin suyum uz 2 cm civarında çok az tabi birde benim rahim de incelme mevcut ne devlet hastanesinden ne de uludağ Üniversitesinden olumlu bir cvp alamadık bize öleceğini yasamayacagini her an dusebilecegini ve haftası küçük olduğu için kuveze koyulmayacagini dediler 27-28 hafta olsa kuveze koyulabilecegini ama o haftaları gormeyecegini görede gelişiminin geri kalacağını belirttiler.
Sizlerden hamilelerin duasi kabul olur diye dua istiyorum bizi yanlız bırakmayın inş.
Valla idolümsün ben hep rejim yapan biriyim22+4 teyim 2 kilo aldım.
Bence normal kilo alımın 27 desin birşey kalmamış senin zaten artık:) maksimum 14-15 le bitirirsin fazla değil bu da aslında
Benimde göğüs ucum yok ne yazık ki kızımda da emziremedim sütüm olmadı. Ama kullanımı çok zor canım sürekli steril etmek çok yoruyor. Ama mecburen bende alacamKızlar benim göğüs ucum sadece üşüdüğümde huylandığımda falan çıkıyor. Aşırı bi düzlük ya da içe dönüklük yok ama yine de bebiş ilk emeceği zaman zorluk çekebiliriz yara falan olursa diye e-bebek ten "standart boy" Philips Aventin kelebek göğüs ucu silikonunda sipariş ettim. Ürün bi geldi göğüs ucu kısmı kafam kadar :) Yenidoğan bi bebeğin ağzına sığması pek mümkün değil. Bunların birde küçük boyları oluyor. Akşam gidip mağazasından küçük boyu ile değiştiricem. Yalnız değişim için hijyenik ürünler statüsünde olduğundan koruma bandını falan kesinlikle açmamış olmanız gerekiyor. Cahilliğin gözü kör olsun, benim gibi bilmeyen ama almayı düşünenler için bilgi veriyim dedim :))
Çok güzel bi bölüm bence hayırlı olsun dondurdun mu okulu? ben çok seviyorum mesleğimiAyy kolay gelsin bendr bu yıl tekrar okul öncesi öğretmenliğini kazandım. Ama gidemiyorum okula seneye bakacam inş devam edrbilirim.
Uzme kendini drlarin dediklerinede takilma hala seninle bebisin ve hep oyle kalacak insallah. Bu linki senin icin buldum okumani isterim. 24+3 dogdu Masal ve suan yaklasik 5 aylik evet bazi saglik sikintilari var suan ama en zorunu başarıp hayata tutundu bunuda alt edecek sen moralini yuksek tut Allah a sigin onun mucizeleri bitmek tukenmek bilmez.Slm arkadaşlar sizleri takip edemiyorum pek ama bir sıkıntı yok sanırım bizde 24+1 olduk lakin suyum uz 2 cm civarında çok az tabi birde benim rahim de incelme mevcut ne devlet hastanesinden ne de uludağ Üniversitesinden olumlu bir cvp alamadık bize öleceğini yasamayacagini her an dusebilecegini ve haftası küçük olduğu için kuveze koyulmayacagini dediler 27-28 hafta olsa kuveze koyulabilecegini ama o haftaları gormeyecegini görede gelişiminin geri kalacağını belirttiler.
Sizlerden hamilelerin duasi kabul olur diye dua istiyorum bizi yanlız bırakmayın inş.
Canım hazırlık seçmiştim donduramadım grç kaldım ama 2. Dönem donduracam birde hazırlığı direk atlayabiliyormuyuz onu öğrenecem özel üniversite olunca hazırlık isteğe bağlıydı.Çok güzel bi bölüm bence hayırlı olsun dondurdun mu okulu? ben çok seviyorum mesleğimi
gecmış olsun bol sıvı tuket vucut atsın mıkrobuSağol canım valla ilaçta alamayınca çok kötü oluyormuş. Sende dikkat et çocuklarda olunca kötü oluyor. Ben bu yıl çalışmıyorum değilse her yıl çocuklardan kapar eve yayardım.
Benimki aparat gerektirecek gibi değil sanırım, her daim top gibim uçlarım da yok ama hafif bi tetiklemede çıkıyorlar şimdilik :) Ama tabi emzirme zamanı daha net belli olur gerekirse bende çıkarıcı alıcam. Ne zor işler yaa.Benimde göğüs ucum yok ne yazık ki kızımda da emziremedim sütüm olmadı. Ama kullanımı çok zor canım sürekli steril etmek çok yoruyor. Ama mecburen bende alacam
Birde göğüs ucunu çıkartmak için aparatlar varmış onu denemeyi düşünüyorum.
ben bol bol uzun kollu zıbın aldım bıde battanıyeyı cok tutumayı dusunuorum corap ve batıkde baya yedekledımkızlar bebişler kışın ortasında doğucak maalesef kıyafet ne tarz bişeyler aldınız? ben polar kadife türü alayım diyorum malum ankarada nisanda bile kar yağabiliyo
Ben de beden olayına takılıyorum açıkçası. Genelde 3 ay almamı söylediler bana. Yenidoğanların hemen küçüldüğünü yazmışlardı. Ama şimdi bakıyorum da ben hiç yenidoğan almamışım ve elimdeki 3 aylıklar kocaman gözüküyor gözüme :sben bol bol uzun kollu zıbın aldım bıde battanıyeyı cok tutumayı dusunuorum corap ve batıkde baya yedekledım
bende çok almadım hem çabuk buyuyorlar hemde bebegın kac kılo dogacagını tahmın edemıyorsun bı tanıdıgım yenı dogan çok almış bebek tosun gıbı dogmus hıc gıydırememısler benım 3 tane yenıdoganım oldu 2 gun hastanede olacagımız ııcın eve gıder gıtmez yıkamayla ugrasmayayım dıye genelde 3 -6 ay aldım buyuk buyuk gıysın zaten kıs bebegı olacagı ıcın zıbını patıklı altı ustu hırkasıı derken buyuklugu rahatsız etmez bıle bıde evde genelde ya emecek ya altını degıstırıcem ya uyuyacak uyurken battanıyeye sararım evım kısın soguk oluyor cunkuBen de beden olayına takılıyorum açıkçası. Genelde 3 ay almamı söylediler bana. Yenidoğanların hemen küçüldüğünü yazmışlardı. Ama şimdi bakıyorum da ben hiç yenidoğan almamışım ve elimdeki 3 aylıklar kocaman gözüküyor gözüme :s
Teşekkürler canım alayım ondan
Teşekkürler canım 2.5 litreden fazla su içiyorumgecmış olsun bol sıvı tuket vucut atsın mıkrobu
damacana olduk resmenTeşekkürler canım alayım ondan
Teşekkürler canım 2.5 litreden fazla su içiyorum
kızlar bebişler kışın ortasında doğucak maalesef kıyafet ne tarz bişeyler aldınız? ben polar kadife türü alayım diyorum malum ankarada nisanda bile kar yağabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?