2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
2kilo nedir ya :)) acaba kaç kilo ile bitireceksin hamileliği merak ediyorum benim kuzenim toplamda 5 kilo ile bitirdi ve kilolu da değildi normalde . Doğumdan çıktığında eski kilosundaydı sen de öyle olabilirsin :))

Ben de tam kilomdayım aslında normalde hiç almamış durumdayım aslında :) ama kilo verince 2 kilo aldım normale dönsem de aldım diyorum :)

Bilmem ben hep 10 kilo diyordum maksimum ama son aylarda iştah artar mı bilmiyorum. 2 hafta çok iştahım vardı.şuan gene yok.Acıkmıyorum birde metabolizmam hızlı,üstüne yürüyorum da,iş falan yoruyor beni almıyorum ondan herhalde.

Valla idolümsün ben hep rejim yapan biriyim

Bende iştah yok canım yani normalde yediğim kadar yiyorum fazlası midemi ağrıtıyor.Birde çalışınca çok hareketliyim. Kabızlık vs de hiç yaşamadım. Ben normalde çok çabuk kilo alan biriyim o yüzden genelde aç gezerdim kişo almayayım diye :)) hamilelikte ne oldu anlamadım :))

Cahillikten soruyorum cidden göğüs ucu nasıl yok

kızlar bebişler kışın ortasında doğucak maalesef kıyafet ne tarz bişeyler aldınız? ben polar kadife türü alayım diyorum malum ankarada nisanda bile kar yağabiliyo
Can'ım bak ben bunlardan kullanıyorum gayet iyi oluyor

Eklentiler

• image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 65
kurutma makinası bende de var ama bebek kıyafetlerini atmaya korktum ben yawf, küçülür mü acaba diye, dünyanın parasını veriyoz sonuçta bi kere yıkayınca küçülmesin :/
Küçülmez heralde bi denemek lazım çok zorda kalursam kullanırım zaten

Benimde ayni cnm geriden okuyarak yaziyorum belki yazan olmustur sut sagma makinesi almayi dusunuyorsan emmeden once onunla sag ucu cikinca emzir cocik emdikce ucu cikiyor birde aparatlar var ben onlardan da almayi dusunuyorum
Süt pompası da alıcam ama istediğim indirimleri göremedim henüz. Emzirme haftasında%60 a varan indirimler dediler, Aventin indirimi sadece %17 oldu.. Nasılsa doğuma 3 ay var daha, biraz daha indirimleri takip edicem. Annemde bebek emdikçe ucu çıkıcak korkma diyor inş öyle olur :)

benim memem komple uca dönüştü, kocaman ucu var bi de nerdeyse heryeri kahverengi oldu, süt ineği gibi oldum simdiden :)))
süt sağma makinesi alicam yine de, nolur nolmaz, ise gitmem gerekir fln.. sagip birakirim..

canim simdi yikama ve kurutmanin ayni makinede oldugu zimbirtilar cikmis, cikarip kurutucuya koyma derdi yok, once yikiyor sonra kurutuyormus..
onlardan aliym diyorum ben de..
gerci bizim ev kaloriferli, havayi cok kurutuyor, astiklarim 2saatte kuruyor ama as topla cok zor..
2 bebeyle ugrasamam gibi geliyo :)

benim memem komple uca dönüştü, kocaman ucu var bi de nerdeyse heryeri kahverengi oldu, süt ineği gibi oldum simdiden :)))
süt sağma makinesi alicam yine de, nolur nolmaz, ise gitmem gerekir fln.. sagip birakirim..
Hoşbuldum teşekkür ederim valla bende de durum aynı kenarları koyulaştı damarlandı ucu acıyor falan normal mi ki ya daha erken değil mi

Kıyamaamm iki bebeye süt yetiştirecek o göğüsler kolay mı şimdiden harıl harıl çalışıyorlar belli ki :)
Benim de kahverengi kısımları bayaa büyüdü ve koyulaştı. Hele damarlarım mavi kalemle çizmişsin gibi göğsümden boynuma kadar :) Uçları da dürttün mü ben buradayım diyor şimdilik bakalım :)
Süt pompası şart bence. Sadece işe giderken sağarım diye düşünme. Sezeryan olacaksın sonuçta, vücut henüz Doğum moduna girmeden Bebek alınacağı için süt geç gelebilir. Bebekler randımanlı ememeyebilir her şey olabilir sonuçta. Ama sağma makinesi sütün bol gelmesine de yardımcı oluyor. İşte güzel bi indirim yakalamak lazım :)

Ondan kullanıyorum ben ikizcan Lg'ninkini. Şiddetle tavsiye ederim. Ama kurutma kapasitesiyle yıkama kapasitesi aynı olmuyor. 8 kilo yıkıyorsa, 4 kilo kurutuyor. Jilet gibi çıkıyor çamaşırlar valla. Bizim ev de acaip kuru. Ben daha çok tiftik/hav temizleme amaçlı kullanıyorum kurutma makinesini.

Çocuğun odasını çamaşır odası gibi kullandığım için artık mecbur tam performans kullanacağım. :/

Bebek kıyafetlerine kurutma yaptırmayın, açık havada kurutun diyorlar gerçi de. Inşaat, toz, toprak, asfalt pisliğini düşününce balkonlarda. :/
Dikey kurutmalik alayım diyordum ben de sırf bebek için.

Bi' de Lg'lerin smart diagnosis diye bi' özelliği var. Makine arıza mı verdi. Arıyorsun müşteri hizmetlerini. Telefonu tutuyorsun makineye arızayı aktarıyor. Ona göre ekipmanla geliyor servis ya da şunu yapın düzelir diyolar. Gerçi bizimki hiç arıza vermedi şimdiye kadar. Servis de kurarken kurulumdan sonra Lg'leri görmüyoruz bir daha demişti. Alacaksan tavsiye ederim. Denendi, onaylandı.

CAnım bizimse bir tanıdık beraber olanından almış hiç memnun kalmamış keşke ayrı alsaydım demiş.

bnm de acımaya basladı , sütyenlerin alt kısmındakı demırleri cıkarınca rahatladım goguslerim buymedı ama o demırleri sankı karnıma kaburgalarıma batıyor hepsinin demırlerii attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…