2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Hakkınızda hayırlısı,belki biraz ayrı kalmak fikrinizi değiştirir.Umarım sonuç nasıl olursa olsun çok yıpranmadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Bir kere dedim sadece eşime boşanalım diye.
Şimdi o direkt evi boşaltıyorum çocuğa bakarım tabi sıkıldım bende dedi.bir sürü şey söyledi.
Anneme geldim 2 güne gidecek evden.
Bu kez ne ailem onu istiyor ne eşim ılımlı. Dün çok iyiyken bugün birden değişti.

Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim

ben omega 3 kullanmıyorum . doktorum tavsiye etmedi , her gün balık yemediğin için hergün balık hapı içmeyi
doğru bulmuyorum , ben marka isim de vermeyeceim dedi .

en baştan beri haftada 1 -2 defa balık yiyoruz

banada aynısını dedi bende haftada 1 falan yiyorum hergün ceviz mutlaka ama ne bilim kullananda cok sizlere sorim dedim

banada aynısını dedi bende haftada 1 falan yiyorum hergün ceviz mutlaka ama ne bilim kullananda cok sizlere sorim dedim
Haftada 3 gun balik tuketiyorum bu aralar. Gunde 2 ceviz yiyorum. Omega 3 ude balik yemedigim gunlerde 1 tane aliyorum muhakkak.

Aynen öyle sarra13
Biz de eşimle 3 aylıkken boşanacaktık çok ciddiydim o da kabul etti hatta çünkü her seferinde ayrılcam defol git artık evimden vs laflarından bıkmıştı şimdi düşünüyorum da aynı cümleleri o bana kursa bu yuva çoktan yıkılmıştı. Ve o gün tamam kabul boşanalım demese ben gene her kavgada boşancam diyecektim.O bana ders oldu şimdi tartışsam da ayrılık lafı geçirmiyorum erkekler de zaten bizim gibi düşünüp hissettiklerimizi hemen anlamıyor.Geç kavrıyorlar.

Ben sürekli boşanalım demedim ona.Bir kere dedim o da geçen gün. Evlilik başından beri kavga etsek akıldan geçse de her zaman demedim

bu haftalardan sonra imomdan farklı bi balık yağı kullanmak gerekiyormuş canım benim doktor da ilk onu vermişti değiştirdi şimdi akrill diye bi ilaca geçtik ben de her gün ceviz tüketmiyorum balık desen maalesef haftada bir bile olmuyor onu içmek çok zorlasa da kullanıyorum

Gunaydin herkese cok aktif katilmasam da takip etmeye çalişiyorum, buhaftasonu şeker yuklemesi yapilacak gramini doktor.boy kiloya gore ayarliyormus ama 50gr tavsiye ediliyor.diye okumustum, sizlere ne kadar yukleme.yapıldı
Bende ınsulın dırencı var onun için Dr um 50 nın ustune 100 el ugrastırmamak adına dırek 75 yaptırdı bana

hamilelik hormonlarının sendeki etkisi aşırı gerginlik etrafa çatıp durma yönünde oldu.e durum böyle olunca sende herşeye gerildin eşine sık sık boşanalım dedin Adamda bence sıkılmış olabilir boşanalım lafından.benim de hormonlar ilgi istetiyor.sürekli eşimden ilgi bekliyorum göremeyince sen bana neden soğuk davranıyorsun diyorum oda bana sert çıkıyo ya ne saçmalıyosun ne ilgisizliği bla bla bla...erkekler bizim hallerimizden anlayamıyorlar.onların yaradılışları odun.o desin dursun kolay mı öyle boşanmak.bundan 2 yıl önce bende eşimi evden göndermiştim 5 gün sonra çocukları özledim diyip eve gelip geri yerleşmişti.biraz ayrı kalın bakalım ben ikinizin de sakinleşeceğine inanıyorum

Ben sürekli boşanalım demedim ona.Bir kere dedim o da geçen gün. Evlilik başından beri kavga etsek akıldan geçse de her zaman demedim
Ya ben hep kadından yanayımdır aslında fedakar olan genelde kadın oluyor bana göre çoğu ilişkide.sen de öyle diyorsun çekemiyorsan ve hep tek taraflı fedakarlık yaptığını düşünüyorsan ayrıl demiyorum ama ayrı kalın belki biraz düzelir bilemiyorum sen bu işin içindesin ne davalar gelmiştir belki sana neler duymuşsundur senin evlilik hayatın da öyle çekilmez bi hal aldıysa düşün taşın ama hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz bi şekilde

OSTIMAX kullaniyorum ben. Kalsiyum katkili.

Melinacım aranızdaki problemlerı bılmemız mümkün degıl,sen kaç yaşındasın eşin kaç yasında kaç yıllık evlısınız bılmıyorum
Ama sana bıkac seyden bahsedeyım.hatırladıgım kadarıyla anne-baba ayrı bı aılede büyüdün zorluklarını bılıyosun
Benım anne babam ayrı degıldı fakat ıkısınınde önceki evliliklerınden olan cocuklarıyla aynı evde doğup büyüdüm yani uveylık vs konularını cok ıyı bılıyorum
Suan sınırlerın kaldırmıyosa ayrı yaşa fakat Boşanma ışını doğumdan sonraya bırak hem sinirlerın yıpranmasın hem de belkı hersey degışır
Belkı eşin cok problemli katlanılmaz bı ınsandır ama sende de suan herkesi Dövme istegiyle :)) sende biraz hormonların gazabına uğradın sanırım
Hamılelık benı bı sakınleştırdı ama ben domınant bı karakterım ve yıllardır eşimi yönetmeye çalışırım o bana göre daha ılımlı olsada delırdımı daha kötü olabılıyo
9.5 yıl bırlıktelık+5.5 yıllık evlılıkle 16 Yıldır bırlıkteyız
Eşşek kadar ınsanlarız bırbırımızı de cook ıyı tanıyoruz ama ilişkideki bazı olgunluklara yenı ulaştık. Haa gecen ay bende ayrılmayı düşündüm o ayrı
Onun için acele etme,boşanıp yıllar sonra üzülüp pişman olanda cok var

Biz çok sorunları olan çift değildik.
Ama tavrı iğrençti üstüne ayrılalım demesi.
Sürekli boşanalım demem ki normalde.
Ama ayrılmayo o kafaya koydu ne yapabilirim.

Eşim inattır kolay kolay vazgeçmez geçerse de asla geri adım atmaz.

Üstüne benim ailemde şuan hamile halinle ne yapıyor bu sahipsiz mi sandı diye delirdiler istemiyorlar.

Ne haldeyiz bilmiyorum daha dün yanımdaydı

bende seninle aynı düşünüyorum hep fedakarlığı kadın yapıyor.zaten evlilikleri kadınlar ayakta tutuyor erkeklerin bi emeği olmuyor ki.ama bi insandan kapasitesinin üzerinde birşey beklemek te bence yanlış.anneler olarak nelere katlanmıyoruz ki?aynen sarra13 sen bu işlerin içindesin eğer kaldıramıyorum diyorsan sen daha iyi bilirsin.

Sadece sevgimi düşündükçe içim acıyor aslı ama o yola girince geri adım atmaz eşim bende çok kırgınım ne oldu birden böyle bilmiyorum bittik işte. İttire ittire nereye kadar gidecek?aileler istemeyecek zaten artk.

sarra13
8.5 yillik evliligimi ex in cocuk istememesi, calismamasi ve sorumsuzlugu yüzünden bitirdim hicte pisman degilim bugun olsa yine bosardim. Ama senin sebeplerinde bosanmaklik birsey goremedim belkide banada diger arkadaslarada icten ice kiziyor seni anlamadigimizi dusunuyorsun kizma. Ofkeyle kalkan zararla oturur seni belkide daha cok dellendiren esininde alttan almak açıklama yapmak yerine bosanalim diye kestirip atmasi. Sakinligini korumaya calis zaten bebek dogana kadar bekleyeceksiniz bu surecte dahada sekillenir hersey. Olmuyorsa elbette bosanin ama simdiden evraklari hazirlamak falan az bir dur hele :) sonuc ne olursa olsun hakkınızda hayirlisi olsun karnindakini düşün sinir stres yapma bos yere.

sen aileleri düşünme aileler siz iyi olmaya karar verdikten sonra sizi destekleyeceklerdir.söz konusu evlilik öyle yok geri adım atmaz filan bana boş geliyor.kolay mı bitirmek.ama en önemlisi senin düşüncen sence sizin evliliğiniz bitmeli mi yoksa devam mı etmeli? senin cephende durumlar ne?gerçekten bitmeli mi?sakin bir odaya geç ve düşün onunla evliyken mi daha Mutlu olacaksın yoksa ayrıyken mi?eğer cevabın ayrıyken olacaksa o Zaman birde oğlunun cephesinden bak.oğlun için hangisi daha hayırlı olacak.eğer cevabın evliliği devam ettirme yolunda ise sen daha ılımlı yaklaş boşanma yönünde adımlar atan sen olma.son karar senin

ben daha cumartesı gıttım bana bısey demedı gercı bende sormadım bır ay kontrolede nıye kullanmamak gerekıyormus kı olmasa o ılacı alırım ben elevıt(multıvıtamın) , ımom, gynoferaol(kan) magnesıum dıasporal. kan sulandırıcı bıde tıroıt ılacı kullanıyorum

ben omega 3 kullanmıyorum . doktorum tavsiye etmedi , her gün balık yemediğin için hergün balık hapı içmeyi
doğru bulmuyorum , ben marka isim de vermeyeceim dedi .

eşim bana da ceviz kırıp kavanoz kavanoz dolduruyor ama her gün yemek aklıma gelmiyor bir de sade ceviz sevmiyorum , tatlının yemeğin içine filan dograyınca seviyorum , ama her gün badem ya da fındık , fıstık , antep fıstık , dönüşümlü olarak yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…