2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
hem göğüs ucu kremi hem de pişik kremi minicik canım. pişik kremini bilemedim nasıl kullanmak gerek. her alt değiştirmede pişik kremi kullanıyor muyuz Denas'cım?
yok canim heleki ilk zamanlar hic kullanma. normal silmek icin ne tercih ediyorsan onu kullan. ama kaynamis ilimis su ve pamuk bezle silince pisik falan olmuyor. bide kis bebegi olacak ya altini sık degistirince sikinti olmuyor.
hafid kizariklik gorursen ya da pisik olursa kullanirsin. cunku yogun o kremler dagilmiyor cildi kapatiyor. elinin altinda bulunsun olaki olursa ince tabaka surersin.

Bunlar C&A dan aldıklarım

Eklentiler

• IMG_8409.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_8410.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_8411.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_8412.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_8413.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_8414.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_8415.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_8416.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_8420.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_8419.webp
    45 KB · Görüntüleme: 101
Bi' tane sayfa buldum instagram'da amerika'dan getirip earth mama satan fiyat istedim. Makul bi' fiyat verirse paylasirim.
Bunlar biterse burt's bees baby bee urunleri de ayni isi goruyor. Daha makul fiyatlari.
Ben sipariş verirsem o sayfa da kapanır kesin Trendyolda sürekli oluyor Buurt's Bees. %98 oranında doğal bebek şampuanı var gözüme fena kestirdim. İnternette biraz daha aratıp daha ucuza bulabilir miyim diye almadım henüz. İkinci marka olarak bende kesinlikle Burt's Bees düşünüyorum.

Bınlarda ebebek indirime girmiş ordan aldıklarım. Artık bir şey almayacağım inş doğduktan sonra oğluşumla beraber alır gelirim.

Eklentiler

• IMG_8418.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_8417.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_8424.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_8423.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_8422.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_8421.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_8426.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_8425.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 82
evet TRde hep öyle biliyorum. ben avusturyada yaşıyorum burada da ölene kadar normal doğum paralosı :) o nedenle inşallah çatı dar filan demezler ama benim kalçam hakkaten küçüktür yani, nasıl o kadar genişeleyecem bilmiyorum

kuzum ya ben decaviti ve imom u 20 şer dakika ara ile alıyorum.doğru mu yapıyorum.yatmadan önce de magnezyum diasporal direkt ve ecopirin içiyorum.bu arada ben hala kan ilacına filan başlamadım.doktorum vermedi

decavitle imomu birlikte de alabilirsin canim, farketmez..
magnezyumla ecopirin de alinir..
demirle kalsiyum alinmicak..
tiroid ilaci sikintili bir de..
euthyrox, levotiron vs..
bunlar disindakileri birlikte alabilirsin.

ama imomun icindekiler zaten decavitte var..
omega3 yok bitek, imomu kesip omega3u ayri alsan daha mantikli olmaz mi? bi sor doktoruna..
kan ilacini vermemesi de ilginc, ferritin ve hemoglobin degerlerin yuksek mi?
yakinda baktirdin mi?

Benim popo kucukde sayılmaz ama çatım darmis canim.kemik yapısıyla alakalı sanırsam. Minyon tipli arkadaslarima genelde çatı dar deniliyor. Kemiği iri uzun boylular 4 kiloyu catır catır çıkartıyor:)
ya bu güzle haber, ben gayet uzun boyluyum, kemiklerim iri değil ama olsun. valla duymak iyi geldi. benim oğlan biraz irice olcak gibi genetik nedenlerden.

masmaviyim
gyno ferrosanol ve osteocare i ayni anda almiyorsun bu arada.. osteo.daki kalsiyum, ferro.daki demirin emilimini engelliyor..
arada min.2saat olacak..
ferro sabah, osteo ogleden sonra ya da aksam al canim

Bende inandım kadına çünkü benim başlarda biraz bulantım olmuştu ama kusma vs. olmamıştı bu ara sabahları oluyor arada afedersin sabah sabah bişeyler çıkmıyorda su sadece. Şase olanları bende sevmiyorum da doktor verdi diye içiyordum mecbur. Sabah illaki peynir filan yiyorum o yüzden sabaha karşı tuvalete uyanınca içmeye başladım ben gyno Ferro yu diğerinide akşam yemekten sonra alayım bari. 2 tane osteocare peşpeşe alınıyor dimi ?
Canım ya kafanı şisıriyorum ama ben sizi dinlemek accu chek şeker ölçüm cihazı alacağım netten ama performa ve active arasındaki fark nedir acaba kararsız kaldım farkı anlayamadım da?

canım bunun doğru olduğunu bende düşünüyorum çünkü burada çok para alacakları bir sistem yok ama ne bileyim siz yazdıkça diyorum ben mi acaba çok rahat bir kadınım birşey oluyorda ben mi hissetmiyorum. benim de zaman zaman bir yerlerim ağrıyor, sancım filan oluyor ama diyorum ki vücutta bebek büyüyor herşeyin normal olmasını bekleyemem sakin olayım. sonra geçiyor zaten. bir de ben normalde de kendime çok dikkat etmem, dinlemem, doktora filan gitmem de zar zor gelen bu pıtırcığa birşey olursa ve ben farketmezsem kendimi nasıl affederim bilmiyorum.

allah hepimize şu geride kalan 3 ayda kolaylıklar versin.

Bınlarda ebebek indirime girmiş ordan aldıklarım. Artık bir şey almayacağım inş doğduktan sonra oğluşumla beraber alır gelirim.
Çok güzeller bayıldım sağlıkla giydin inş :) hemen gidip alışveriş yapasım geldi şu şalvar tiplilere bayılıyorum :)))

. Tesekkur ederiz.

Töbe yarebbim, gobegin asagida mi diyolaaar? Valla masallahin var.

Kiz I ikizcan2016 sen almiyon mu yeni bisiler bi kac gundur alisveris paylasmadin bisi.
Aynen canım hatta ay senin göbek hiç yok diyorlar daha ne olacaksa

Çok güzeller bayıldım sağlıkla giydin inş :) hemen gidip alışveriş yapasım geldi şu şalvar tiplilere bayılıyorum :)))
Aminn canım çok rahat oluyor. Ama ben tulumcuyum tulumu çok seviyorum bebekte

Canım en iyisi senin yaptığın yani rahat olmak bende öyleyim. Genelde dikkat edersen bir ağrı sancıyla korkup acile gidenler çok şükür sorun olmadığını öğrenip geri geliyorlar biz hamileler biraz evham yapıyoruz demekki. Zaten insan vücudunun tanır mühim birşey olsa eminim hissederiz. İnşallah şu doğumuna bir sorunsuz atlatalım gerçi o zamanda bebeklerin endişesi olur ay ateşi çıktı ay hasta mı yoksa ama etrafımda da çok defa şahit oldum çok rahat olanların hamilelikleri de çocuklarıda ona göre oluyor evham yaptıkça problemler çıkıyor.

ay hadi inşallah :) bu gevşekliğimin bana olumlu döneceği anı 4 gözle bekliyorum valla.

Okadar küçük ve 90 a mı aldın
Bu krem bızı batırıcak

Derıncım bı bloger ıkı kutu gogus ucu kremı almış sadece 1 kutusu bıle yetmiş dıger kutuyu acılmamış 40 satıyodu yanı satmış
Bende öyle olunca sevındım ,1 kutu yetecek gıbı dıyosun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…