yok canim heleki ilk zamanlar hic kullanma. normal silmek icin ne tercih ediyorsan onu kullan. ama kaynamis ilimis su ve pamuk bezle silince pisik falan olmuyor. bide kis bebegi olacak ya altini sık degistirince sikinti olmuyor.hem göğüs ucu kremi hem de pişik kremi minicik canım. pişik kremini bilemedim nasıl kullanmak gerek. her alt değiştirmede pişik kremi kullanıyor muyuz Denas'cım?
hametan ilac yahu her acmada surulurmu? bitkisel degil birsey degil. tedavi edici ilac o.Hametan yaaaaa her acmakta suruceksin mis gibi
Ben sipariş verirsem o sayfa da kapanır kesinBi' tane sayfa buldum instagram'da amerika'dan getirip earth mama satan fiyat istedim. Makul bi' fiyat verirse paylasirim.
Bunlar biterse burt's bees baby bee urunleri de ayni isi goruyor. Daha makul fiyatlari.
evet TRde hep öyle biliyorum. ben avusturyada yaşıyorum burada da ölene kadar normal doğum paralosı :) o nedenle inşallah çatı dar filan demezler ama benim kalçam hakkaten küçüktür yani, nasıl o kadar genişeleyecem bilmiyorumBu konuda tek dr a bagimli kalirsan drlarin isine geldigi icin sezeryan kurbani oluyorsun :) bahane o gibi. Cogu dr gece, haftasonu doguma gelmem, normal doguma girmem pazarligi yapiyor zaten. Kimiside bu tarz bahanelerle mesai saati icinde gelip iki kesip olayi cozdugu icin sezeryan yanlısı ve bu tarz seyleri one suruyorlar.
kuzum ya ben decaviti ve imom u 20 şer dakika ara ile alıyorum.doğru mu yapıyorum.yatmadan önce de magnezyum diasporal direkt ve ecopirin içiyorum.bu arada ben hala kan ilacına filan başlamadım.doktorum vermedi
ya bu güzle haber, ben gayet uzun boyluyum, kemiklerim iri değil ama olsun. valla duymak iyi geldi. benim oğlan biraz irice olcak gibi genetik nedenlerden.Benim popo kucukde sayılmazama çatım darmis canim.kemik yapısıyla alakalı sanırsam. Minyon tipli arkadaslarima genelde çatı dar deniliyor. Kemiği iri uzun boylular 4 kiloyu catır catır çıkartıyor:)
canim ben sabah 1 tane gyno ferro sanol ve
2 tane osteocare aliyorum..
osteocare : calsiyum,magnezyum,d vitamini ve cinko..
bulantidan degil kullanim kolayligi olsun diye bunu kullaniyorum, ayri ayri icmeyim diye..
suda eriyenleri sevmiyorum cals d3, calcimax vs..
bulantini ilaclar yapiyorsa osteocare de yapar :)
sallamis biraz :))
benim bulantim varken osteocare icemiyordum, mahvediyordu, bulantim bitince artik osteocare de bulandirmiyor..
ferrarini kullanacaksin, o kan icin demir takviyesi.. :))
masmaviyim
gyno ferrosanol ve osteocare i ayni anda almiyorsun bu arada.. osteo.daki kalsiyum, ferro.daki demirin emilimini engelliyor..
arada min.2saat olacak..
ferro sabah, osteo ogleden sonra ya da aksam al canim
canım bunun doğru olduğunu bende düşünüyorum çünkü burada çok para alacakları bir sistem yok ama ne bileyim siz yazdıkça diyorum ben mi acaba çok rahat bir kadınım birşey oluyorda ben mi hissetmiyorum. benim de zaman zaman bir yerlerim ağrıyor, sancım filan oluyor ama diyorum ki vücutta bebek büyüyor herşeyin normal olmasını bekleyemem sakin olayım. sonra geçiyor zaten. bir de ben normalde de kendime çok dikkat etmem, dinlemem, doktora filan gitmem de zar zor gelen bu pıtırcığa birşey olursa ve ben farketmezsem kendimi nasıl affederim bilmiyorum.Canım aslında doğru olan oradaki sistem geçen gittigim seminerde doktorda anlattı bu kadar sık gitmenin gereksiz olduğunu türkiye’de ebeveynlerin istekleri bu yönde olduğundan abartılıyor doktorlarda para kazanıyor sonuçta reddetmiyorlar dedi. Hamileliğin başında ortasında gidilse sonlarda sancı kontrolleri olsa 4-5defa yeterli aslında dedi. Tabu ekstra durumlar hariç dedi. Bencede mantıklı ama biz merak ediyor görmek istiyoruz işte. Cuma gördüm bugünde bakalım dese doktor olmaz demezdim
. Tesekkur ederiz.Benim göbiş senin göbişe çok benziyor sankim. Sende görünce çok beğendimmaşallah canim
Töbe yarebbim, gobegin asagida mi diyolaaar? Valla masallahin var.8 yıl sonra çocuk yapınca çekemediler beni
Çok güzeller bayıldım sağlıkla giydin inş :) hemen gidip alışveriş yapasım geldi şu şalvar tiplilere bayılıyorum :)))Bınlarda ebebek indirime girmiş ordan aldıklarım. Artık bir şey almayacağım inş doğduktan sonra oğluşumla beraber alır gelirim.
Aynen canım hatta ay senin göbek hiç yok diyorlar daha ne olacaksa. Tesekkur ederiz.
Töbe yarebbim, gobegin asagida mi diyolaaar? Valla masallahin var.
Kiz I ikizcan2016 sen almiyon mu yeni bisilerbi kac gundur alisveris paylasmadin bisi.
Aminn canım çok rahat oluyor. Ama ben tulumcuyum tulumu çok seviyorum bebekteÇok güzeller bayıldım sağlıkla giydin inş :) hemen gidip alışveriş yapasım geldi şu şalvar tiplilere bayılıyorum :)))
Canım en iyisi senin yaptığın yani rahat olmak bende öyleyim. Genelde dikkat edersen bir ağrı sancıyla korkup acile gidenler çok şükür sorun olmadığını öğrenip geri geliyorlar biz hamileler biraz evham yapıyoruz demekki. Zaten insan vücudunun tanır mühim birşey olsa eminim hissederiz. İnşallah şu doğumuna bir sorunsuz atlatalım gerçi o zamanda bebeklerin endişesi olur ay ateşi çıktı ay hasta mı yoksacanım bunun doğru olduğunu bende düşünüyorum çünkü burada çok para alacakları bir sistem yok ama ne bileyim siz yazdıkça diyorum ben mi acaba çok rahat bir kadınım birşey oluyorda ben mi hissetmiyorum. benim de zaman zaman bir yerlerim ağrıyor, sancım filan oluyor ama diyorum ki vücutta bebek büyüyor herşeyin normal olmasını bekleyemem sakin olayım. sonra geçiyor zaten. bir de ben normalde de kendime çok dikkat etmem, dinlemem, doktora filan gitmem de zar zor gelen bu pıtırcığa birşey olursa ve ben farketmezsem kendimi nasıl affederim bilmiyorum.
allah hepimize şu geride kalan 3 ayda kolaylıklar versin.
ay hadi inşallah :) bu gevşekliğimin bana olumlu döneceği anı 4 gözle bekliyorum valla.Canım en iyisi senin yaptığın yani rahat olmak bende öyleyim. Genelde dikkat edersen bir ağrı sancıyla korkup acile gidenler çok şükür sorun olmadığını öğrenip geri geliyorlar biz hamileler biraz evham yapıyoruz demekki. Zaten insan vücudunun tanır mühim birşey olsa eminim hissederiz. İnşallah şu doğumuna bir sorunsuz atlatalım gerçi o zamanda bebeklerin endişesi olur ay ateşi çıktı ay hasta mı yoksaama etrafımda da çok defa şahit oldum çok rahat olanların hamilelikleri de çocuklarıda ona göre oluyor evham yaptıkça problemler çıkıyor.
n11 den 90'ar tl bayıldım. yüz kremleri ne kadar büyüklükte fikirsizim tatlımcım, şöyle diyeyim. bende küçük bekliyordum da hakkaten küçük çıktı. kapaği 1 liradan azıcık büyük olabilir. gözünde canlanır mı bilemedim.
Derıncım bı bloger ıkı kutu gogus ucu kremı almış sadece 1 kutusu bıle yetmiş dıger kutuyu acılmamış 40 satıyodu yanı satmışAhanda göğüs ucu+pişik kremi canım, ikisi tek elime sığıyor da yer bilem kalıyor o derece küçükler :) Ama Denasın dediği gibi yeterler bence. İlk denemeleri yaptım öyle normal kremler gibi parmağını daldırıp almıyorsun. Kremin üzerinde parmağını hafif gezdirsen yetiyor. Kıvamı kremden çok vazelin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?