2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Okadar küçük ve 90 a mı aldın
Bu krem bızı batırıcak

öyle de çok fazla duyuyorum etrafımda, herkes uyarıyor göğüslerin yara olcak, canın acıyacak vs. diye. bu kremle ilgili hep güzle şeyler okudum, kullanan herkes çok memnun. temizliğine de dikkat etmek gerekiyor. bir de bitkisel olduğu için emzirirken de sorun yaratmıyor diye okuduydum.

ayy çok komiğim tabiim. zaten sen biliyon kremi karıştırdım açıklama yaptım bi saat

kim ne demiş karıştırıyorum yawf. pardons şekerim.

Kadına gittim burda mı devam edeceksin dedi,hayır gittiğim yer var zaten çok sancım var buraya attım kendimi deyince görürsün sen mi dedi anlamadım. :)

Önce üstten baktı,sonra dedim ben doğuruyorum galiba her tarafım kasılıyor.alttan baktı yok ağız kapalı su mu az içiyorsun dedi birkaç gündür evet önceden 2-3 litreydi dedim.

3ten az içme al bu da magnezyum dedi.
Ha birden açılma olursa bilemem şuan sorun yok popo aşağıda dedi.

Hazır gelmişim çocuk ne kadar olmuş dedim bakarız moduna girdi.

Kan tahlili ver istersen iltihap varsa o ağrı yapmıştır dedi cıks istemez dedim çıktım.

Ultrason çok kalitesizdi valla verdiği kağıtta oğlan belli değil,ilk haftalarda daha çok insana benziyordu yavrum bunda bir şey yok.Ekrandan bak ağzını açtı bebek diyor bakıyorum bebeğin kafası nerdeki ben göremedim dedim.

Karıncalı ekran bildiğin.

Valla gözünü seveyim gittiğim hastanenin.

imom bitsin efaya başlıycam.kanıma bakmadı taaa hamileliğin başında bakmıştı.bende sağlık ocağında verdim sonuçları çıksın doktoruma göndercem.şanssızlık yakamı bırakmadı.cuma günü kan verdim lab.da sorun olmuş diye dün gittim tekrar verdim şimdi de bilgi işlemde sorun olmuş sonuçları göremiyorum bakalım artık hayırlısı.sağlık ocağında hemşirem çok ilgili sağolsun haber vericem dedi haber bekliyorum

Canim suanda en iyi hemsireler semmelweisin digerlerini sen dusun ben sirf bu yuzden ozelle yazildim hatta bugun gittim konustum cok tatlilar mesela benim doktorum dogumuma istersen gelecek yada ameliyat olursam hastane size kalmis dedi beni yuksel hanima onceden gitmistim bilgili bi bayan ama hijyenik degil o yuzden oni biraktim benim doktorum semmelweiste oberatz ve turkce de biliyor tam olmasda cogu seyi biliyor kendine ait yeri var randevu alirsan belki dogum zamank yardimci olur burda doktor kontrolleri ve hastane kontrolleri cok az turkiye gibi degil malesef :) azicik sancilari olsa nts falan baglaniyorlar burda o şekilde gitsen seni kovalarlar :)

Burt's Bees alirken gramajlarina dikkat et. Turkiye gramajlari daha dusuk. Indirim derken dusuk gramaj alma. Bazen hepsiburada'da da pisik kremi indirime giriyor. Ben de onu bekliyorum.

Ben atopik dermatit'e iyi geliyor. Sabun icermiyor, dr'lar da boyle durumlarda tavsiye ediyor diye mustela aldim. Bebek yagi da "yag icermeyen" bir urunmus. Gelsin bi' deneyeyim diye bekliyorum.

Dun butun deterjan bakim islerini tamamen hallettim, kurtuldum.

Ya kadin 75 tl fiyat cekti. Bi' de bu ay sonuna kadar gelmesini bekle! Oldu, gorusuruz dedim.

Babystrends de geri donseydi iyiydi ya. :/

Eklentiler

• Screenshot_20161012-140521_1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20161012-140353_1.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 71
Yarın ayrıntılı ultrasona gidicez dua edin lütfen oğlumda bir sıkıntı çıkmasın.

Bir korku sardı valla beni
Bende de olmuştu canım bir de 2 li test kötü çıkınca 1 gün önceden uyuyamamıştım ama Allah a şükür herşeyi normaldi inşallah senin de güzel çıkacak sonucun bizi de haberdar et...

Canim burda o isler oyle yurumuyor son dakikaya kadar yalvarsan da yakarsanda sezeryana almiyorlar cunku kanunlar cok sert sezeryan parasini dogum parasi hastane ile iglili herseyi devlet karsiliyor incelemiyor ve neden sezeryan yaptiklari birde ayretteb sezeryan olunca devlet para veriyor aci parasi gibi birsey

Sende tam cinse denk gelmişsin. Öyle suratsız olunca insan soramıyorum birşey sen yine iyi sormuşsun normalde nereye gidiyordun sen ?

Keske buradada oyle olsa :)

Sende tam cinse denk gelmişsin. Öyle suratsız olunca insan soramıyorum birşey sen yine iyi sormuşsun normalde nereye gidiyordun sen ?

Koru hastanesine gidiyorum Hüseyin beye.
Ondan önce ilk haftalarda özel kliniğe gidiyordum.
Bir bu kadın suratsız denk geldi bana.

Valla ağrım olmasa oturup kavga edicektim zorla koymuşlar sanki onu oraya.

Vasfiyeteyzeniz canım ben ayrıntılıya yarın Aydan hocaya gidicem.

Bir arkadaşıma 500 demişler o çukurambara gidiyor ondan sanırım.

Senin şu gittiğin doktorun adı neydi ticaret odasının orda demiştin sanki

Koru hastanesine gidiyorum Hüseyin beye.
Ondan önce ilk haftalarda özel kliniğe gidiyordum.
Bir bu kadın suratsız denk geldi bana.

Valla ağrım olmasa oturup kavga edicektim zorla koymuşlar sanki onu oraya.
Bende ilk önce koruya gidiyordum faika hanıma. Orada hem uzak hem muayene ücreti diğerlerinden yüksek. Hüseyin beyde pek yoğun.

Benim şimdi aklıma geldi yawf, tetanozun ikinci dozunu olmam gerekiyordu iki gün önce. Unutmuşum. burda öğleye kadar yapıyorlarmış aşıyı. bu hafta çıkamam muhtemelen evden gelecek kargılardan. anca haftaya giderim bi ara. sorun olmaz di mi kızlar?

Bende ilk önce koruya gidiyordum faika hanıma. Orada hem uzak hem muayene ücreti diğerlerinden yüksek. Hüseyin beyde pek yoğun.

Benimde eve uzak dikimevi taraflarındayım ben.

Arabayla bir yarımsaate gidiyoruz.

Bir de benim o tarafta hep batı adliyesinde işim oluyor eşimde etimesgutta hava kuvvetlerinde genelde orda işim varken ayarlıyorum kendimi randevuyu,ben adliyeden çıkınca bizimki beni alıyor geçiyoruz hemen yoksa sürekli dikimevinden bende gidemem zor.

Bir de bir iki kere trafiğe kaldık kurtuluşa 40 dakika da gittik en sonunda nasılsa anca akşam vakti gidiyorız yol mutlaka yarımsaat sürüyor oraya gidelim bari dedik.

Artık doğumda birkaç gün önceden yatar hastaneye fazla ödeme yaparız ya da yolda doğururum diye düşünüyoruz

Sen ne taraftasın hangi hastaneye gidiyorsun?

Birde ayrıntılıya kime gittin nasıldı?

Ikiz şekerım levotıron dıyınce atladım hemen ben kullanıyorum sabahları da ne sıkıntılı anlamadım
Ben levotıron içip yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum Öğlen gnc multıvıtamın omega3 magnezyum gece de demır ılacı tekrar magnezyum doğrumu yapıyorum

. Tesekkur ederiz.

Töbe yarebbim, gobegin asagida mi diyolaaar? Valla masallahin var.

Kiz I ikizcan2016 sen almiyon mu yeni bisiler bi kac gundur alisveris paylasmadin bisi.

yok canim almadim, bu ara calisiyom evde, her ayin 15i son gun sgk fatura kesiyoruz, yusuf yusuf oluyom son gunler :)) kalfa beceremio.. kontroller fln yetistirmeye calisiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…