- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Bende Yenimahalle tarafındayım macunköy tarafı ya benim eşim hava alanı tarafında çalışıyor geliyor beni evden alıyor genelde son randevuları alıyordum 4bucuk 5 gibi gidiyorduk trafik oluyordu Sincana yaklaşınca birde hastanede bekliyorduk genelde sıkıcı oluyordu. Doğum uygun muayene pahalı oda ayrı ilginç. Oradan Yenimahalle orta doğu hastanesine geçtim oradanda son olarak cayyolu tarafında Mina sera aldan hastanesi var oraya gectik şimdilik memnunuz burada devam diyoruz. Ayrıntılıyıda bu hastanede yaptırdık ama doktor bize pek bişey anlatmadı sadece herşey yolunda raporu doktorunuza verin o açıklar dedi bebeğide pek göremedim ben. Bi dedim bende başka yere gitseydim keşke ama önemli olan sağlıklı olması dedim önemsemedim..Benimde eve uzak dikimevi taraflarındayım ben.
Arabayla bir yarımsaate gidiyoruz.
Bir de benim o tarafta hep batı adliyesinde işim oluyor eşimde etimesgutta hava kuvvetlerinde genelde orda işim varken ayarlıyorum kendimi randevuyu,ben adliyeden çıkınca bizimki beni alıyor geçiyoruz hemen yoksa sürekli dikimevinden bende gidemem zor.
Bir de bir iki kere trafiğe kaldık kurtuluşa 40 dakika da gittik en sonunda nasılsa anca akşam vakti gidiyorız yol mutlaka yarımsaat sürüyor oraya gidelim bari dedik.
Artık doğumda birkaç gün önceden yatar hastaneye fazla ödeme yaparız ya da yolda doğururum diye düşünüyoruz
Sen ne taraftasın hangi hastaneye gidiyorsun?
Birde ayrıntılıya kime gittin nasıldı?
Ikiz şekerım levotıron dıyınce atladım hemen ben kullanıyorum sabahları da ne sıkıntılı anlamadım
Ben levotıron içip yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum Öğlen gnc multıvıtamın omega3 magnezyum gece de demır ılacı tekrar magnezyum doğrumu yapıyorum
Bende Yenimahalle tarafındayım macunköy tarafı ya benim eşim hava alanı tarafında çalışıyor geliyor beni evden alıyor genelde son randevuları alıyordum 4bucuk 5 gibi gidiyorduk trafik oluyordu Sincana yaklaşınca birde hastanede bekliyorduk genelde sıkıcı oluyordu. Doğum uygun muayene pahalı oda ayrı ilginç. Oradan Yenimahalle orta doğu hastanesine geçtim oradanda son olarak cayyolu tarafında Mina sera aldan hastanesi var oraya gectik şimdilik memnunuz burada devam diyoruz. Ayrıntılıyıda bu hastanede yaptırdık ama doktor bize pek bişey anlatmadı sadece herşey yolunda raporu doktorunuza verin o açıklar dedi bebeğide pek göremedim ben. Bi dedim bende başka yere gitseydim keşke ama önemli olan sağlıklı olması dedim önemsemedim..
yok canim almadim, bu ara calisiyom evde, her ayin 15i son gun sgk fatura kesiyoruz, yusuf yusuf oluyom son gunler :)) kalfa beceremio.. kontroller fln yetistirmeye calisiyorum..
Eki Görüntüle 1896760
Mina Sera Aldanı bende gördüm ama pahalı olduğunu düşündüm açıkçası.
Muayene ne kadar veriyordun ki koruda?
Ben bundan önce kurtuluşa Sevim hanıma gidiyordum girişte 250 tl bayılıyorduk.
Koruda 107 tl veriyorum şuan o yüzden uygun geldi bana.
Birde geçen gün Lina kadın sağlığı merkezi mi ne oraya gittim Zeynep hanıma. O 75 tlydi ama aşırı suratsızdı kadın.Değmez yani
Ayrıntılıya aydan biri girecek 300 tl fotoğraf var sadece.
Ama şuan gönlüm gülhiz karataştan yana çok ilgili diye duydum cd,foto,rapor veriyormuş 250 tl. Çok kararsız kaldım :)
Bu fiyat farkını da anlamadım gerçekten neye göre fiyat veriyorlarsa.Vasfiyeteyzeniz canım ben ayrıntılıya yarın Aydan hocaya gidicem.
Bir arkadaşıma 500 demişler o çukurambara gidiyor ondan sanırım.
Senin şu gittiğin doktorun adı neydi ticaret odasının orda demiştin sanki
Kedileride kendide çalışkan arkadaş maşallah. Bizim gibi yan gelip yatmıyor tabi.yok canim almadim, bu ara calisiyom evde, her ayin 15i son gun sgk fatura kesiyoruz, yusuf yusuf oluyom son gunler :)) kalfa beceremio.. kontroller fln yetistirmeye calisiyorum..
Eki Görüntüle 1896760
Aydan hocayı bilmiyorum gitmedim şimdi kadına ne desem yalan olur. Ama gülhiz hanımın ayrıntılısı gerçekten çok çok iyiydi. İlk gebeliğimde hiç cd falan vermemişlerdi. Birde gülhiz hanım o kadar güzel açıkladı ki herşeyi hiç bişey sormamıza gerek bile kalmadan soru işaretsiz çıktıksarra13
yok anam biz ilk hamileliklerde çatlayacağımız kadar çatladık şimdi o esnekliği kullanıyoruzÇatır çatır çatlayan bi tek ben miyim kızlar ya
ben sarı çok seviyorum, hem griyle filan da çok tatlı kombin oluyor.Kızlar bir konuda fikir vermenizi istiyorum. Ben hala kızımın odasında ağırlıklı olarak ne renk kullansam karar veremedim. Pembe pekte istemiyorum aklımda yeşil var mint yeşili nasıl olur sizce ya ben birçok renk kullanacağım ama yoğun olarak bir renk olacak illa ki. Karar verebilirsem alacağım kumaşları malzemeleri filan ona göre seçeyim diyorum.
Yılın son ayında doğarsa :)Yılın ilk ayinda dogan, güneş gibi, ay gibi parlayan demek anlami :)
Teşekkür ederim canım sağolgiyisi hariç herşeyi sipariş verip duruyorum tatlım. internette en güvenilir n11 de var. zaten çoğu sitede aynı fiyata satılıyor. birden fazla satıcı olduğu için fiyat farkedebiliyor. kontrol edip alabilirsin.
sebamedin jokerde indirimi vardı, 1 alana 1 bedavaydı. bebek şampuanı ve banyo köpüğü almıştım o zaman. jokerde her akşam saat 22 ile sabah 10 arası indirim oluyor. genelde gereksiz şeylerde indirim oluyor, arada güzel şeyler yakalayabilirsin. gerçi sitelerini hiç sevmiyorum.
Hadi ya oda sana denk gelmiş bana öyle bişey dememişlerdi bi sıkıntı çıktı belli ki sonradanYa bende son anda ona aldım.
Aydan hoca için 18.30 dediler bekleyebilirsiniz dediler üstüne birde sadece tek fotoğraf veriyormuş.
Senin söylediğini unuttum ama nette Gülhiz hanımı baya duyunca bende ona randevu aldım saat 4 e.bir yarımsaat bakıyormuş. Cd,renkli fotoğraf ve rapor veriyoruz dedi.
Bi de direkt kredi kartı çekmiyoruz dediler nakit gel dediler resmen gibi algıladım hoşuma gitmedi niyeyse
10 yuksek bir tansiyon degilki bas agrisi ara ara bendede.oluyor boyle kendini vesveseye kaptirma durduk yere icin ferah olsun. Banada dr bugun ocak 10 gibi olur dogum dedi tabi haftasini doldurursa ama bence aralik bebesi olacak :) icime sindi ismi temmuzda bile dogsa Miray olsun anlami guzel bencede :)Yılın son ayında doğarsa :)
Ama diğer anlamı çok güzelmiş sağlıkla olsun inşallah
Birde arkadaşlar bende bugün bir baş ağrısı var.
Tansiyonu ölçüyorum en yüksek büyük:10.0 küçük sekiz:dört çıktı bugün bilen var mı preeklamsiden korkuyorum I ikizcan2016cordeliac
Hadi ya oda sana denk gelmiş bana öyle bişey dememişlerdi bi sıkıntı çıktı belli ki sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?