2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende Yenimahalle tarafındayım macunköy tarafı ya benim eşim hava alanı tarafında çalışıyor geliyor beni evden alıyor genelde son randevuları alıyordum 4bucuk 5 gibi gidiyorduk trafik oluyordu Sincana yaklaşınca birde hastanede bekliyorduk genelde sıkıcı oluyordu. Doğum uygun muayene pahalı oda ayrı ilginç. Oradan Yenimahalle orta doğu hastanesine geçtim oradanda son olarak cayyolu tarafında Mina sera aldan hastanesi var oraya gectik şimdilik memnunuz burada devam diyoruz. Ayrıntılıyıda bu hastanede yaptırdık ama doktor bize pek bişey anlatmadı sadece herşey yolunda raporu doktorunuza verin o açıklar dedi bebeğide pek göremedim ben. Bi dedim bende başka yere gitseydim keşke ama önemli olan sağlıklı olması dedim önemsemedim..

demirle levotironu birlikte alamazsin, senin kullanimin dogru..

kalsiyumla demiri ve

levotironla ----kalsiyum
----demir birlikte alamazsin..
dedigim gibi senin alimin dogru, boyle devam edebilirsin :)

Mina Sera Aldanı bende gördüm ama pahalı olduğunu düşündüm açıkçası.

Muayene ne kadar veriyordun ki koruda?

Ben bundan önce kurtuluşa Sevim hanıma gidiyordum girişte 250 tl bayılıyorduk.

Koruda 107 tl veriyorum şuan o yüzden uygun geldi bana.

Birde geçen gün Lina kadın sağlığı merkezi mi ne oraya gittim Zeynep hanıma. O 75 tlydi ama aşırı suratsızdı kadın.Değmez yani

Ayrıntılıya aydan biri girecek 300 tl fotoğraf var sadece.

Ama şuan gönlüm gülhiz karataştan yana çok ilgili diye duydum cd,foto,rapor veriyormuş 250 tl. Çok kararsız kaldım :)

Orta Doğu hastanesinde muayene 52 liraydı doğum 2000di. Mina sera da 78 lira muayene doğumda 2900tl aslında aynı kapıya çıkıyor ya doğum daha yüksek oluyor ya muayene bir yerden çıkarıyorlar diğerini. Mina sıradan ben baya memnunum doktorda çok tatlı hastanede çok güzel ve temiz sırada beklemedik henüz hiç. Ama şimdiki aklım olsa bende Gülhiz hanıma giderdim ayrıntılıya aslında ora vardı aklımda bu hastaneye geçmeden ama burada da aynıydı ayrıntılı ücreti buradan memnunum nasilsa buna gideyim dedim.

Bu fiyat farkını da anlamadım gerçekten neye göre fiyat veriyorlarsa.
Ticaret odasının orda canım b blokta Gülhiz Karataş doktorun adı internete yazınca net adresi bulur

Aydan hocayı bilmiyorum gitmedim şimdi kadına ne desem yalan olur. Ama gülhiz hanımın ayrıntılısı gerçekten çok çok iyiydi. İlk gebeliğimde hiç cd falan vermemişlerdi. Birde gülhiz hanım o kadar güzel açıkladı ki herşeyi hiç bişey sormamıza gerek bile kalmadan soru işaretsiz çıktık sarra13

Ya bende son anda ona aldım.
Aydan hoca için 18.30 dediler bekleyebilirsiniz dediler üstüne birde sadece tek fotoğraf veriyormuş.

Senin söylediğini unuttum ama nette Gülhiz hanımı baya duyunca bende ona randevu aldım saat 4 e.bir yarımsaat bakıyormuş. Cd,renkli fotoğraf ve rapor veriyoruz dedi.

Bi de direkt kredi kartı çekmiyoruz dediler nakit gel dediler resmen gibi algıladım hoşuma gitmedi niyeyse

Kızlar bir konuda fikir vermenizi istiyorum. Ben hala kızımın odasında ağırlıklı olarak ne renk kullansam karar veremedim. Pembe pekte istemiyorum aklımda yeşil var mint yeşili nasıl olur sizce ya ben birçok renk kullanacağım ama yoğun olarak bir renk olacak illa ki. Karar verebilirsem alacağım kumaşları malzemeleri filan ona göre seçeyim diyorum.

ben sarı çok seviyorum, hem griyle filan da çok tatlı kombin oluyor.
tabi mint yeşili de çok güzel

Yılın ilk ayinda dogan, güneş gibi, ay gibi parlayan demek anlami :)
Yılın son ayında doğarsa :)
Ama diğer anlamı çok güzelmiş sağlıkla olsun inşallah
Birde arkadaşlar bende bugün bir baş ağrısı var.
Tansiyonu ölçüyorum en yüksek büyük:10.0 küçük sekiz:dört çıktı bugün bilen var mı preeklamsiden korkuyorum I ikizcan2016 cordeliac

Teşekkür ederim canım sağol

Hadi ya oda sana denk gelmiş bana öyle bişey dememişlerdi bi sıkıntı çıktı belli ki sonradan

10 yuksek bir tansiyon degilki bas agrisi ara ara bendede.oluyor boyle kendini vesveseye kaptirma durduk yere icin ferah olsun. Banada dr bugun ocak 10 gibi olur dogum dedi tabi haftasini doldurursa ama bence aralik bebesi olacak :) icime sindi ismi temmuzda bile dogsa Miray olsun anlami guzel bencede :)

Hadi ya oda sana denk gelmiş bana öyle bişey dememişlerdi bi sıkıntı çıktı belli ki sonradan

He yok Aydan hoca için arayan sekreter öyle dedi Gülhiz hocanın sekreteri 250 tl nakitte kredi kartı da dedi.Daha ilgili konuştu benimle.

Rapor dediğini anlamadım ama çocuğun tüm ölçümlerini mi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…