2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Miray güzel canım bencede ilk ay son ay farketmez koyulur. Bizimde beğendiğimiz isimlerden ama biz başka isime karar verdik biraz uzun oldu ama iki isim koyduk yinede.
He yok Aydan hoca için arayan sekreter öyle dedi Gülhiz hocanın sekreteri 250 tl nakitte kredi kartı da dedi.Daha ilgili konuştu benimle.

Rapor dediğini anlamadım ama çocuğun tüm ölçümlerini mi veriyor

Kadını övüp durmayın he bide ona götüreceksiniz beni aklım kaldı o kadında ama bi 250daha vereceğime çocuğun eksiklerini alırım dedim.

He yok Aydan hoca için arayan sekreter öyle dedi Gülhiz hocanın sekreteri 250 tl nakitte kredi kartı da dedi.Daha ilgili konuştu benimle.

Rapor dediğini anlamadım ama çocuğun tüm ölçümlerini mi veriyor
Bi dosya hazırlıyor rapor veriyor o raporda bebeğin gerekli ölçümleri yazıyor bunu doktoruna göster dedi, renkli resimlerinden veriyor birde cd çıktısı veriyor. Bida ki doktor kontrolüne giderken o raporu gösteriyorsun. Zaten kadın raporu yorumluyor verirken de yine de doktor da bakmak ister tabi. Ya zaten ben aydan hocayı çözemedim 750 lira nerde 500 lira nerde 300 lira nerde

Canim benim endiselenme tansiyonun cok guzel. Preeklampsi tek bulgusu tansiyon olan bir rahatsizlik degil. Preeklamps olmadan da tansiyonun yukselebilir. Su an korkma bunun icin.

Sivi alimin nasil? Cok ya da az su tuketmek de bas agrisi yapabiliyor. Zaten bu donemde kan basincimiz yuksek ara ara olur oyle bas agrilari.

Sen yine de onlem olarak tansiyonunu, odemini takip et. Alt bacaginin herhangi bir noktasina parmaginla bastirip cektiginde bastirdigin yerde cukur kaliyorsa, sabah siskinligin ilerleyen vakitlerde gecmiyorsa odem var demektir. Bunlari takip et, icine sinmezse gider bi' tam idrar ve kan tahlili verirsin. Simdilik icini rahat tut ama.

Can'ım o kadar zorluklardan sonra bugünü görünce ve git gide günler yaklaşınca iyice vesveseli olmaya başladım .

Can'ım o kadar zorluklardan sonra bugünü görünce ve git gide günler yaklaşınca iyice vesveseli olmaya başladım .
Ama bu bebeginede zarar verir iyi şeyler düşün o zorluklarla kal insallah bundan sonrasi guzel olur. Bende 3.5 ay kanamayla yattim heran kaybetme korkusuyla ama kizimiz bizimle o çok güçlü o bu kadar gucluyken onu strese sokmak hak mi ? Sende stresi bir kenara koy herseyin yolunda gitmemesi icin hicbir sebep yok.

canım okuduğum bir kitapta sadee pastel tonlardan bebek odası hazırladığında bebekler için rahaztsız olabileceğini anlatıyordu. Mantığı da örnek olarak " ilk defa ata binmiş kovboyu gören kızılderililerin adamla atın tek bir canlı olduğunu sanmışlar" diyordu. Herşey aynı renk tonunda olursa çocuk eşyaları ayıramaz ve rahatsız olur diyordu. bana mantıklı geldi.
bence çok da ağırlıklı pastel kullanma derim , gerçi karışık renkli kullancam demişsin :)

kaynana yapısına sahip olduğumdan öğrendiğim bişeyi paylaşmadan edemiyorum.

Teşekkür ederim bilgi için bende pastel tonlar huzur veriyor duydum ama ben çok pastel yapmam çünkü renkleri çok severim yeşil mavi turuncu hangisinden vazgeçerim vazgeçemem kesin çingene odası olacak bende iki renk belirleyip ağırlığı o renklere vereyim dedim en azından perdesi nevresimi filan bir renk olsun zaten perde ve nevresimi kendim dikmeyi düşünüyorum beğendiğim kumaşlardan alıp birde pike takımı dikicem inşallah yetişirse tabi hepsi. Aslında mor tonları lila filanda olabilir diye düşünmüştüm karar veremedim diye fikir sorayım kızlara dedim

Canım sen gitmişsin zaten verme bir daha o parayı :)

demirle levotironu birlikte alamazsin, senin kullanimin dogru..

kalsiyumla demiri ve

levotironla ----kalsiyum
----demir birlikte alamazsin..
dedigim gibi senin alimin dogru, boyle devam edebilirsin :)
tesekkur ederim sekerim ilk baslarda yanlis aliyimusum demek indan dustu demirim okadar:/

eger ist da yasiyosan dun hava durumu ruzgardan uyari yapti basagrisina neden olur diye
bugun kimle konussam basi agriio canim

Insragramda carters satan bi yer var mi hanimlar bulamadım bi türlü

@cocukdunyasi_beyazgul, @melanippe.com.tr satiyor. Bunlar bayilik gibi yalniz herhalde. Fiyatlari yazmiyor. Fiyat da almadim henuz. @bebeklerimize hesabi da elinde kalan son carters'lari satiyor.

Kızlar ya eşim feci derecede nezle.
Kırgınlık,burun akıntısı geçmiyor adamın.

Ne yapsak keser?

Bildiğiniz nezleye iyi gelen bir çay var mı?

Not:zencefil kalmadı :))

şaka mı bilemedim ama aylardır tutmayan migrenim tuttu bugün sabahtan beri.
yok kız saka yaparmiyim nasil ruzgar var baksana dun cnnturk meteoroloji haberinde söyledi

Kızlar kasılmada bütün katın mı sertleşir yoksa bir bölge mi.. birde bugün nabzım 90-100 arası bugün normal midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…