2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar kasılmada bütün katın mı sertleşir yoksa bir bölge mi.. birde bugün nabzım 90-100 arası bugün normal midir
Bende sadece tek bir bolge sertlesiyor bazen alt karin, bazen karnin sagi yada solu bazende tam gobek hizasinda oluyor o topaklanma.

Kızlar ya eşim feci derecede nezle.
Kırgınlık,burun akıntısı geçmiyor adamın.

Ne yapsak keser?

Bildiğiniz nezleye iyi gelen bir çay var mı?

Not:zencefil kalmadı :))
Ben de aynıyım burnum gözlerim musluk gibi akıyor 3 gün direndim ama giderek şiddetleniyor yarın gideceğim sanırım dr a mecburen (

Kızlar kasılmada bütün katın mı sertleşir yoksa bir bölge mi.. birde bugün nabzım 90-100 arası bugün normal midir

Bende bazen toplanıyor. Ovuyorum geçiyor.
Nabız hep 90 benim.

130 u geçmemeli demişti bana kurstaki hemşire

derinn83 cnm sen mi almıştın bebek telsizi ona bakıyorum da nasıl bişeydi fiyatı filan nasıldı
Evet canım bebek telsizi aldım ben. Şuan evde değilim kutusuna bakamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam Weewell'in wma236 modelini aldım. 900 metre çekim gücü var. Ben Ankara'daki Toker Bebenin internet sitesinde indirimini yakalamıştım 104,90 TL ye falan almıştım sanırım. Şuan ki piyasa fiyatını tam bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_1892.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 38
Benim ilk defa çıktı canım o yüzden rahatsız oldum.

Bazen oluyor öyle.
Bak şimdi benimde baktık tansiyon 10/8 nabız:96 :)

Oluyor bazen.

Hemşire bana gebelikte 37 derece ateşte ve nabız 130 u geçince hemen hastaneye gitmemizi doktorumuzu aramamızı söyledi kursta.

Ben de aynıyım burnum gözlerim musluk gibi akıyor 3 gün direndim ama giderek şiddetleniyor yarın gideceğim sanırım dr a mecburen (

Geçmiş olsun canım.
Ben normalde direkt hasta olurum ama gebelikte bir kırgınlık yaşayıp atlatıyorum niyeyse.

Bir doktor arkadaşım grip şu ara çok kötü 20 günden önce geçmez geçer gibi olsa da tekrarladı dedi geçen buluşunca. Valla annem,eşim kardeşim herkes hasta bana bulaşmaması mucize şuan

Bazen oluyor öyle.

Oluyor bazen.

Hemşire bana gebelikte 37 derece ateşte ve nabız 130 u geçince hemen hastaneye gitmemizi doktorumuzu aramamızı söyledi kursta.
Sağol canım böyle kasılmayla olunca insan ister istemez telaş yapıyor.
Hayırlısıyla şu süreci bi atlatsaydık

Bazen oluyor öyle.

Oluyor bazen.

Hadi ya benim geçen gün 38.3 olmuştu ateşim pek umursamamıştım bundan sonra dikkat edeyim bari

Sağol canım böyle kasılmayla olunca insan ister istemez telaş yapıyor.
Hayırlısıyla şu süreci bi atlatsaydık

Oluyor canım öyle ben geçen gün göbek ve aşağıya doğru bir kramp hissettim doktorun odasına direkt galiba doğuruyorum diye girdim

Hadi ya benim geçen gün 38.3 olmuştu ateşim pek umursamamıştım bundan sonra dikkat edeyim bari

Canım gebelikte 38derece yüksek dediler epey. Yani ben kurstta böyle öğrenince ihmal etmiyorum artık. Nabza ateşe dikkat etmek gerek :)

Bende sadece tek bir bolge sertlesiyor bazen alt karin, bazen karnin sagi yada solu bazende tam gobek hizasinda oluyor o topaklanma.

bende de bugün o kadar çok oldu ki, anlamadım dikkat etmeye başladım diye mi farkediyorum. normal di mi korkmayayım. bugün takıldım buna. :)

Oluyor canım öyle ben geçen gün göbek ve aşağıya doğru bir kramp hissettim doktorun odasına direkt galiba doğuruyorum diye girdim
Yarın kontrolüm olmasa bende atmıştım kendimi dra... 4 gündür griple boğuşuyorum burnumda uçuğumda çıktı.

Eki Görüntüle 1896934 Bu göbek tatmin etmicek belki sizi ama bugünden göbeğim,bebeğim ve ben

Göbeğim fotoğrafta az duruyor bence ufak top yutmuş gibi yuvarlak duruyor önden
Maşallah oğluşuna

bende de bugün o kadar çok oldu ki, anlamadım dikkat etmeye başladım diye mi farkediyorum. normal di mi korkmayayım. bugün takıldım buna. :)
Ben popoyu dayadı diye düşünüyordum ama geçen burda konuşulunca takıldım

Benim alt karnim sertlesiyor. 16. haftada basladi. Gunde 5 - 6 kere oluyor. Dr. Normal dedi ama insanin aklina takiliyor yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…