2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Masallah canim. Dogumdan sonra göbek problemin olmicak. Nerede sakliyosun pasayi. Benimkini gorsen dogurdum dogurucam

Valla bende şaşırıyorum sülalede bir ilk oldum birde rahatça doğuraydık,normal istiyorum çokta tırsıyorum

bende de bugün o kadar çok oldu ki, anlamadım dikkat etmeye başladım diye mi farkediyorum. normal di mi korkmayayım. bugün takıldım buna. :)
Coktan kastin ne bana doktorum 10~15dk da bir olmadigi surece sıkıntı yok dedi benim sahsen gunde toplasan 7~8 kez oluyor oda bilhassa aksam yemeklerinden sonra. Magnezyum eksikligindende oluyormus ama benm degerlerim normal magnezyum takviseyi aliyormusun. Almiyorsan kirmizi lahana ve soda onerebilirin dogal yoldan :)

Benim alt karnim sertlesiyor. 16. haftada basladi. Gunde 5 - 6 kere oluyor. Dr. Normal dedi ama insanin aklina takiliyor yine de.

Benim ilk haftalardan beri sertleşip toplanıyor doktor yok bir şey deyip yolladıydı beni..

Diyorum bi uyusam yılbaşında uyansam... Eşimde durmuş günler hızlı geçiyor diye şikayet ediyor

Kocalara göre hava hos canim. Gun sayıyorum resmen. Herkeste ayni mi bilmen gobegim asiri buyudu. Resmen tasiyamiyorum. 3 aya kadar ortadan catlar heralde. Bide dalga geciyor pasam. Gobek deligin nerde diye

Benim alt karnim sertlesiyor. 16. haftada basladi. Gunde 5 - 6 kere oluyor. Dr. Normal dedi ama insanin aklina takiliyor yine de.

Aman drlar kafamıza taktığımız her şeye normal diyip kafaya takacak bir şeyler ortaya çıkarıyorlar

yawf neredeyse gündür oluyodu, hiç üzerinde düşünmemiştim bile normal mi değil mi vs. diye bugüne kadar. neyse yarın sorarım doktora o da normal normal merak etme diyecek. hee temem normalmiş diyeceğim ama tedirgin olmaya devam edeceğim.

aynen şu kalan 3 ayı da psikolojik hasta olarak tamamlamasak iyidir. hiç geçmiyor bana bu hamilelik, bitmiyor. sanki hep hamileydim de sonsuza kadar hamile kalacakmışım gibi geliyor. :) muhtemelne şubat ya da mart ayında ay hamile olaydım da uyusaydım azıcık diye ağlıyor olacağım inşallah. :)

Şeyi sorucam göbek deliğiniz dışarı çıktı mı,
Benim ki normal ama sertleşme var orda çıkıyor sanki :)

:)

Evet tenis topu yutmussun hic belli olmuyor masallah :))

Yok ya belli oluyor ama artık hamile olduğum ilk defa biri anlayıp kızılayda çiçek verdi bana annelere veriyoruz dedi çocuk :)) fotoğrafta kendini saklıyor bizim oğlan :))

Yok biseyse yoktur. Hamile kadin psikolojisinden anlamiyorlar hic.

Benim ilk haftalarda top gibi toplanıyordu ağrıyordu bi de.Çok sıkıntı etmiştim.Doktoru değiştirdim sonra.

Şimdi pek olmuyor şükür :) arada kramplar oluyor magnezyum kullanmıyordum ona başladım iki gün oldu.bi de az su içince oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…