Sen benim emziğe sahtedir o der misin, al sana kuruntukuruntuyu soktun aklima simdi o aparati almadan doguramam ben :)))
ya bulamazsam, ya cocuklarim arabasiz kalirsa, ya dunya patlarsa :))
sen iyi bulmussun letgoda :)
modele karar veriym de aparati aliym bari dogumdan once :)
Bu yeni zelanda koyunları 5 bacaklıymış ondan yunlerı Pahalı böylekazancimiz 418 tl imiş, bize girenden bahsetmiyor :))))
yeni zellanda neresi oluyor bacim tam olarak, koskoca turkiyede yun mu kalmamis :)
hobbit köyü, shire fln var oralar mi :))
kıllı hobbit yünü :)
bi bakiym ben de pierre cardine
Derin canım kayıt olucanhttp://www.amwaykayitol.com/amway-urunleri/sa8-baby-konsantre-toz-camasir-deterjani/
Şu linke bi baksana canım. Tuhaf bi site bu yaa tam çözemedim, sepete ekle satın al falan birşey yazmıyor gerçi.
Çok teşekkür ederim canım. Ne kullansam geçer acaba bebek yagi kullandım daha beter yaptı içinde yulaf özü varmış sanırım ondan alerji oldu.
Çatlak kremi glutensiz bulana kadar doğum yaparım kesin o yüzden almadım ondan.
Gidince söyleyeceğim doktoruma zaten bide her ilacı kullanamadığım için sıkıntı oluyo ilaç bulmada.
Bi araştırayım çok sağol : ) şimdilik tüp arko kullandım gebelikte sakıncası olur mu acaba. Çok yanıyo artık kasimaktan çünkü.benim cildim de hassas, çölyak degilim ama herseyi suremiyorum ben de..
earth mama angel baby body butter
diye bi krem kullaniyorum catlak icin..
glutensiz fln.. bi arastir bak, yulaf proteini var ama icinde..
excipialleri denedin mi hic? hydro, lipo?
kolay gelsin sana :))
Cnm sen ikiz arabasi almayi dusunmuyormusun tek li mi alacaksın stokke quonny mima ucude cok kaba bugaboo nun ikiz arabalarina bak cok kibar duruyo
Calisanlar ile konuşamadım cnm ama yarın bilgi alicam normalinide alirim ama jeli de güzel:) kokladim kahverengiydi
Tam sektör olmuş yaaYa ben bu işten birşey anlamadım zaten. Şimdi bebek ürünlerinin hepsi küçük ebatlarda ama hep büyük insanların eşyalarından pahalılar.. Avuç içi kadar kıyafetler, 3 metre kare halılar dünya para. Ebatlar küçüldükçe fiyatlar yükseliyor bu ne arkadaş.
Bi araştırayım çok sağol : ) şimdilik tüp arko kullandım gebelikte sakıncası olur mu acaba. Çok yanıyo artık kasimaktan çünkü.
ikizim yawf. ben de bişi sorcam yine. sence benim karaciğer değerlerim neden yükseliyo olabilir fikrin var mısaydım son 15 günde 3 tane elevit almışım,8-9 kere de d vitamini. bu kadar. düzenli yediğim birsey mi var acaba oynatan.
salıya aldım randevu yine gitcem doktora. kabızlık yaşıyorum çok fazla ama alakası yoktur değil mi? artık neyi suçlayacağımı bilemiyorum ,acaba o mu yapıyor bu mu yapıyor derken bişey yiyesim de gelmedi tüm gün. I ikizcan2016
Sen benim emziğe sahtedir o der misin, al sana kuruntu
Yalnız şöyle bi bakındım Google'da da mima ve quinny içinde adaptör göremedim valla :)))
Sen yavaştan modele karar ver bence, daha adaptör aranacak belli oldu :)
Bende de durum aynı lazer ama 4 tüp tedavısı lazerın içine etmeye başladı:))
ben lazerliyim aslinda, 6-7 sene oldu..
koltuk alti ve bacaklar tamamen bitti, ama bikini bitmedi, altlarda ve arkada kaldi..
goremiyorum alamiyorum.. agdaya gittim 2ay once, cok kastim kendimi galiba, tansiyonum dustu, fenalastim, agrim oldu fln.. korktum simdi ona da gidemiyorum..
her doktora gittigimde dua ediyorum alttan ölçum yapmasin diye :))
tekli almayi dusunuyorum canim, ikiz arabalari cok kaba ve konforsuz geliyor, hem tek basima nereye gitcem 2 cocukla, illaki yanimda biri olcak :)
Bu yeni zelanda koyunları 5 bacaklıymış ondan yunlerı Pahalı böyle
Heeh tam Hobbit köyunun oralar:))
Benımkı salon halısından sonra bunu duysa delırıcek
Bı de bebek olunca halılara bışey olur korkusundan halıları halı örtüsüyle kaplattım
Benımkıde demez mı bunların deseni bızımkınden güzel dıye
Bu arada halın acık renk fılansa tavsıye ederım
Polar gıbı lastıklı yumoş bışey güzel desenlerı var makınada yıkanıyor
Biz doğurana kadar ithalatlar düzelir canım ya stres yapma takılıyorum ben sana :)) Sor ama yine de tabi en azından arabayı değil de aparatını alır koyarsın kenara aklında takılı kalmaz.kiz emzikle bir mi bu, dunyanin parasi :)))
arabayi da aldiracak bana dogumdan once yaaa :)
yarin gidiym soriym aldigim yere adaptorun durumunu :)
Yaninda biri olacakta olamdigini dusun :) senin dedigin modeller gercekten cok kaba :) bugaboo nun ikiz arabasını yakından gor olye karar ver :) daha öncede resim atmistim sana kizzz ikizleri niye ayiriyorsun dursunlar yan yana
Emeklerken elınde bışey olsa döker fılan dıye gelecegı düşündüm daha dogmadan :)))evet açik renk, hatta beyaz-krem butun ev :)
2-3 ayda bi yikamaya yolluyorum..
bebek napcak ki halilara :)
bizde 2 kedi var, mama begenmezler haliya kusarlar, kumu begenmezler haliya iserler :))
biz aliskiniz :))
yaza dogru belki salon halilarina yaptirilabilir, emeklemeye baslayinca fln.. sik sik yikamaya iyi olur :)
Biz doğurana kadar ithalatlar düzelir canım ya stres yapma takılıyorum ben sana :)) Sor ama yine de tabi en azından arabayı değil de aparatını alır koyarsın kenara aklında takılı kalmaz.
nmine Internet yavaş resım yüklemedi deterjanın resmınde koyun resmi var canım sa8 sensıtıve yazıyo 3 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?