2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Anladim cnm stokke quiny mima ile iki kisi imkansiz yan yana gitmek bile mesela arka arkaya gezeceksiniz banada bugaboo cok kibar gelmişti kac kere baktim kizim bile gitti inceledi ikiz meraki var kardesmin arkasinda baska bebek gizlidir belki diyo:)

Bende var ondan gereklı degıl alma şimdilik
Zaten bu deterjan leke Çıkarma konusunda ıyı dıyolar canım

Acaba kendi özel ölçülerinde yatak ürettikleri icin falan mı öyle beşikler? Yorganla uyku setiyle kapanacak gibi değil mi o boşluklar?
Eğer öyle yapmışlarsa çok ayıp etmişler cidden.

Bence de acilen git sor o bumper olayını. Bi' çözüm üretsinler ona.

Sen benim emziğe sahtedir o der misin, al sana kuruntu
Yalnız şöyle bi bakındım Google'da da mima ve quinny içinde adaptör göremedim valla :)))
Sen yavaştan modele karar ver bence, daha adaptör aranacak belli oldu :)

Derin emzik falan dedin. Yoomi'ler de yok oluyor yavaş yavaş ithalat sıkıntısından onlar da çekemiyormuş. Geçen yedek uç sıkıntısı çekmeyelim sonradan diye mesaj atmıştım. Onların uç kısmına giriyor charger'ı. O yüzden alırken yedek başlıklı al. Charger'lı set bi' bebekhouse ile n11'de var sadece şu an. Alırken aklında olsun. Tek tek çok pahalıya geliyor.

Ikiz baston puset alacaksan ekstra cosatto you 2 al. Inanilmaz tatli ve konforlular ikizcan yaa. Bi' bak, hak vereceksin.

Yaz bize de olur mu canım. kullanımı kolay olur diye ben de bi dahakine öyle alırım belki. Aynı ürünse

Kızlar hazırlanıp ulusa gidicem inşallah pişman olmam bebek alışverişi için
Bide ben magnesıum dıasporal kullanıyorum ama bitti sanki işe yatamıyormuş gibi geliyor kasık ağrım hep var sizler ne kullanıyorsunuz magnezyum olarak

Yaz bize de olur mu canım. kullanımı kolay olur diye ben de bi dahakine öyle alırım belki. Aynı ürünse

Vera normal sabun cevizinin hafif sirkemsi bir kokusu oluyormuş. Seninki hızlı gelmiş. Benim Joker'den aldığım hâlen gelmedi. :/

Kokusu için esansiyel yağlardan damlatın makinenin yumuşatıcı gözüne diyolla.

Herkese merhabalar bebek pamugunu oneren arkadaslar bu hafta bimde baby co diye.marka 2tlden satiliyor ,kullananlar var mi islatip tuppera koyarak kullanmayo.dusunuyrm hazir fiyat dusukken stoklasam mi

Ben sabunagacı'ndan almıştım orda bide sabun cevizi sabunu vardı onda da aklım kaldı. Evet hafif bir koku var ama rahatsız etmedi beni şimdilik. Birazdan çamaşır makinesinde ilk denememi yapcam esansiyel yağı da okumuştum çamaşırlar böyle rahatsız ederse alır eklerim bi dahakine. Lavanta güzel olur sanki

Kizlar bu arada elektrikli supurgem ölüyor sanirim. Cekisi guzel bir supurge almam lazim malum kedilerde var. Masrafli donemde hem uygun hem iyi bir supurge onerisi olan var mi biliyorum cok sey istiyorum ama tamamen duygusal
Ben siemens kullanıyorum çok memnunum z.04 hepa diye geçiyor ama fiyatını hatırlamıyrum yaklaşık 3 senedr evliyim ozaman almıştık maşallahı var sanırım 400 civarıydı

Portakal çiçeği yağı da çok güzel kokuyor.
Garip gelecek belki ama sirke kokusunu seviyorum ben. O yüzden ben de rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Sabunagaci açılmadı bende ya. Blogspot'lar açılmıyor ne zamandır ondan herhalde. :/ O sabuna bakayım dedim. Sabunu rendeleyip beyazları basınca şahane beyazlıyorlar ev yapımı zeytinyağlı olanlarla. Ben epey kullanıyorum o yüzden.

dimag marka magnezyum kullanıyorum bende sol uterin damarda çentik görüldü onun için bu markanın şasesini kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…