Vay iyiymis o zaman ben 7yi alayim çok teşekkürler canımPortakal çiçeği yağı da çok güzel kokuyor.
Garip gelecek belki ama sirke kokusunu seviyorum ben. O yüzden ben de rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
Sabunagaci açılmadı bende ya. Blogspot'lar açılmıyor ne zamandır ondan herhalde. :/ O sabuna bakayım dedim. Sabunu rendeleyip beyazları basınca şahane beyazlıyorlar ev yapımı zeytinyağlı olanlarla. Ben epey kullanıyorum o yüzden.
3'unu bilmiyorum kuzum muhtemelen sene, sürüm farkı vardır sadece. Yeğenimde kullanmıştık ama o kaçtı inan incelemedim. 7'nin çocuğun yaşına göre ateş baz alma özelliği var. Yaşına göre değerlendirip sonuç veriyor ateşte.
Gule gule kullansin insallah bizde bunu aldikBizim bebek arabamızda bu ablamızındı bunu kullanacağız.
Bizim bebek arabamızda bu ablamızındı bunu kullanacağız.
Bizim bebek arabamızda bu ablamızındı bunu kullanacağız.
Ben galiba yağ bile kullanmayacağım cordi. Tertemiz çıktı çamaşırlar hem de hiç kokusuz bir de yumuşacık olmuşlar. Meğer deterjanla sertleştirip sonra yumuşatıcıları satıyorlarmış bize. Sen zaten sabun falan baya zamandır dikkat ediyorsun belli bahsetmiştin de. Ben bebek sayesinde buldum bunu ama geç kalmışım diyorum yani. http://www.sabunagaci.net/ Link açar mı bilmiyorum ama sabunlar burda var.Portakal çiçeği yağı da çok güzel kokuyor.
Garip gelecek belki ama sirke kokusunu seviyorum ben. O yüzden ben de rahatsız edeceğini düşünmüyorum.
Sabunagaci açılmadı bende ya. Blogspot'lar açılmıyor ne zamandır ondan herhalde. :/ O sabuna bakayım dedim. Sabunu rendeleyip beyazları basınca şahane beyazlıyorlar ev yapımı zeytinyağlı olanlarla. Ben epey kullanıyorum o yüzden.
ya benim elimdeki de samsung bende 250 ye aldım. bir buçuk yıllık evliyim ve bildiğin çekmiyor. ama dediğine bakacağım kesin. gözüm philips maratonlarda güzele benziyor. çoğunluk beğenmiş sanki indirimde bulursam alacağım max limit 750
@MinikPapatyacik , canim elektrikli supurgeyi sen mi sordun , gecmise dogru bakarken okudum ama isimden emin olamadim.
Ben 3-5 ay once Philipsin su reklamlarda cikan son marathon serisi var ya, ondan aldim. En ust modeli kahverengi-altin gibi rengi olani almistim, iade ettim.koldan kumandali olusu kullanirken pratik ama yorumlarda bu kumanda turunun sık bozuldugu yazıyordu. Onun yerine elle kumanda edilen bir alt modelini aldim. Koyu gri gibi olan.
Cok memnun kaldim, gercekten piril piril yapiyor halilari falan.
Fiyati 1000 lira gibiydi ben alirken ama su an biraz daha dusmus sanirim.
Bu yeni zelanda koyunları 5 bacaklıymış ondan yunlerı Pahalı böyle
Heeh tam Hobbit köyunun oralar:))
Benımkı salon halısından sonra bunu duysa delırıcek
Bı de bebek olunca halılara bışey olur korkusundan halıları halı örtüsüyle kaplattım
Benımkıde demez mı bunların deseni bızımkınden güzel dıye
Bu arada halın acık renk fılansa tavsıye ederım
Polar gıbı lastıklı yumoş bışey güzel desenlerı var makınada yıkanıyor
Markası modeli nedir acaba bir bakayım biz karar veremedikte.Gule gule kullansin insallah bizde bunu aldik
Bende almayı düşünüyorum.kızlar ya bu sabun cevizi tam olarak kullanım alanı nereler? bi de lekelere karşı da etkili mi? kullananlar dan cevap bekliyorum memnunsanız bende alayım
Çamaşırdan bulaşığa yüzey temizliğinden vücut temizliğine her yerde kullanılıyor. Ama ben çok yeni bir kullanıcıyım ilk çamaşırlarım az önce çıktı makineden gayet temiz olmuşlar. Başka alanlarda da kullandıkça deneyimlerimi yazarım. Leke çıkarıcı özelliği olmadığını söylüyorlar hatta beyaz çamaşırlar için deterjan gözüne karbonat eklemeyi öneriyorlar falan. Ön işlem yapmak gerekiyormuş lekeler içinkızlar ya bu sabun cevizi tam olarak kullanım alanı nereler? bi de lekelere karşı da etkili mi? kullananlar dan cevap bekliyorum memnunsanız bende alayım
Sizde güle güle kullanın canımGule gule kullansin insallah bizde bunu aldik
Ikiz baston puset alacaksan ekstra cosatto you 2 al. Inanilmaz tatli ve konforlular ikizcan yaa. Bi' bak, hak vereceksin.
Beni annem babam götürdü yan yana iki dükkana girdim hepsini aldım çıktım vallaBende istiyorum alısverısss:)))))))) bırı benide götürsün
Bızde annemle gıdıcez tatılden dönmesını beklıomBeni annem babam götürdü yan yana iki dükkana girdim hepsini aldım çıktım valla
Magnezyum damarda çentik olması durumuna da mı iyi geliyormuş?dimag marka magnezyum kullanıyorum bende sol uterin damarda çentik görüldü onun için bu markanın şasesini kullanıyorum
Sağol canım amin hepimizin bebişleri güle güle kullansınBızde annemle gıdıcez tatılden dönmesını beklıomgule gule kullansın kuzunn canım
Merhaba kızlar.
Bugün bende bir lcw ye gideyim dedim.
Baya uygun geldi bize yaklaşık 200 tl ye bunları aldık.
Ordan e bebeğe gittik,biberon,emzik anakucağımızı aldık :))
Çocuğun dolabını,giysi olayını bitirdik.Artık büyük parçalarımız kaldı.
Yenidoğan çok almadım yalnız,genelde 0-3 ay aldım biraz 3-6 aldım. Yenidoğan çok almadık ama hata mı ettik?
68cm yazıyor daha önce aldığımız tulumlarda da?
Eki Görüntüle 1898432 Eki Görüntüle 1898433 Eki Görüntüle 1898434 Eki Görüntüle 1898435 Eki Görüntüle 1898436 Eki Görüntüle 1898437 Eki Görüntüle 1898438 Eki Görüntüle 1898439 Eki Görüntüle 1898440 Eki Görüntüle 1898441 Eki Görüntüle 1898442 Eki Görüntüle 1898443 Eki Görüntüle 1898444
Aldıklarımız şuana kadar ;
1 tane bornoz 6 aylık
1 tane kışlık hırka 3 aylık
2adet yelek
2-3 ayaklı tulum
5 altlı üstlü takım
1 yelekli eşofman takımı
7 tane 1-2-3 numaralı çıtçıtlı zıbın
2 kısakollu zıbın
2-3 yenidoğan ayaklı alt
2-3 0-3 ay ayaklı alt
2 yenidoğan önlük
Şapka,eldiven,çorap
1-2 3-6 ay alt
4-5 tane 1-3 ay üst
2 tane yenidoğan üst
8 li ağız mendili
2 tane hastane çıkışı
Bunlar dolabında olanlar.Eksikler elbet çıkacak.Ama bunları aldık şimdilik
Hepsi cok minnosss :) Saglicakla giysin insallah
Hepsı cok guzel hayırlınolsn cnm bayada uyguna almısnn..Merhaba kızlar.
Bugün bende bir lcw ye gideyim dedim.
Baya uygun geldi bize yaklaşık 200 tl ye bunları aldık.
Ordan e bebeğe gittik,biberon,emzik anakucağımızı aldık :))
Çocuğun dolabını,giysi olayını bitirdik.Artık büyük parçalarımız kaldı.
Yenidoğan çok almadım yalnız,genelde 0-3 ay aldım biraz 3-6 aldım. Yenidoğan çok almadık ama hata mı ettik?
68cm yazıyor daha önce aldığımız tulumlarda da?
Eki Görüntüle 1898432 Eki Görüntüle 1898433 Eki Görüntüle 1898434 Eki Görüntüle 1898435 Eki Görüntüle 1898436 Eki Görüntüle 1898437 Eki Görüntüle 1898438 Eki Görüntüle 1898439 Eki Görüntüle 1898440 Eki Görüntüle 1898441 Eki Görüntüle 1898442 Eki Görüntüle 1898443 Eki Görüntüle 1898444
Aldıklarımız şuana kadar ;
1 tane bornoz 6 aylık
1 tane kışlık hırka 3 aylık
2adet yelek
2-3 ayaklı tulum
5 altlı üstlü takım
1 yelekli eşofman takımı
7 tane 1-2-3 numaralı çıtçıtlı zıbın
2 kısakollu zıbın
2-3 yenidoğan ayaklı alt
2-3 0-3 ay ayaklı alt
2 yenidoğan önlük
Şapka,eldiven,çorap
1-2 3-6 ay alt
4-5 tane 1-3 ay üst
2 tane yenidoğan üst
8 li ağız mendili
2 tane hastane çıkışı
Bunlar dolabında olanlar.Eksikler elbet çıkacak.Ama bunları aldık şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?