2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Vay iyiymis o zaman ben 7yi alayim çok teşekkürler canım

Eklentiler

• IMG-20161012-WA0004-01.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 87
Ben galiba yağ bile kullanmayacağım cordi. Tertemiz çıktı çamaşırlar hem de hiç kokusuz bir de yumuşacık olmuşlar. Meğer deterjanla sertleştirip sonra yumuşatıcıları satıyorlarmış bize. Sen zaten sabun falan baya zamandır dikkat ediyorsun belli bahsetmiştin de. Ben bebek sayesinde buldum bunu ama geç kalmışım diyorum yani. http://www.sabunagaci.net/ Link açar mı bilmiyorum ama sabunlar burda var.
Bu cevizin sıvısının bebek bakımında kullanımı için ne düşünüyorsun. Gerçi gözleri falan yakıyormuş sabun gibi o açıdan riskli banyo yapmaktan korkmasın bebeler

kızlar ya bu sabun cevizi tam olarak kullanım alanı nereler? bi de lekelere karşı da etkili mi? kullananlar dan cevap bekliyorum memnunsanız bende alayım

Bende aynı makinayı kullanıyorum çokta memnunum yengemde bir alt modelini kullanıyor arada pek bi fark yok sadece bizimki kol kısmından kumanda ediliyor. Oda çok memnun.

Bende istiyorum oturma odasına özellikle o halı örtulerinden ama halının deseni rengi kapanacak birde memnun kalırmıyım bilemedim. Siz nereden aldınız acaba nettede gördüm ama.

Gule gule kullansin insallah bizde bunu aldik
Markası modeli nedir acaba bir bakayım biz karar veremedikte.

kızlar ya bu sabun cevizi tam olarak kullanım alanı nereler? bi de lekelere karşı da etkili mi? kullananlar dan cevap bekliyorum memnunsanız bende alayım
Çamaşırdan bulaşığa yüzey temizliğinden vücut temizliğine her yerde kullanılıyor. Ama ben çok yeni bir kullanıcıyım ilk çamaşırlarım az önce çıktı makineden gayet temiz olmuşlar. Başka alanlarda da kullandıkça deneyimlerimi yazarım. Leke çıkarıcı özelliği olmadığını söylüyorlar hatta beyaz çamaşırlar için deterjan gözüne karbonat eklemeyi öneriyorlar falan. Ön işlem yapmak gerekiyormuş lekeler için

Vasfiyeteyzeniz canım teşekkür ederim bugün lcw ye gittik aldık bizde epey şey. İkili üçlü satılması çok hoşuma gitti.
Baya da uyguna geldi.
Bornozuna kadar aldık 200 ödedik

Kızlar görmemiş demeyin çok yoruldum ama bunları tamamlamak hoşuma gitti

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 135
Merhaba kızlar.
Bugün bende bir lcw ye gideyim dedim.
Baya uygun geldi bize yaklaşık 200 tl ye bunları aldık.

Ordan e bebeğe gittik,biberon,emzik anakucağımızı aldık :))

Çocuğun dolabını,giysi olayını bitirdik.Artık büyük parçalarımız kaldı.
Yenidoğan çok almadım yalnız,genelde 0-3 ay aldım biraz 3-6 aldım. Yenidoğan çok almadık ama hata mı ettik?

68cm yazıyor daha önce aldığımız tulumlarda da?

Aldıklarımız şuana kadar ;
1 tane bornoz 6 aylık
1 tane kışlık hırka 3 aylık
2adet yelek
2-3 ayaklı tulum
5 altlı üstlü takım
1 yelekli eşofman takımı
7 tane 1-2-3 numaralı çıtçıtlı zıbın
2 kısakollu zıbın
2-3 yenidoğan ayaklı alt
2-3 0-3 ay ayaklı alt
2 yenidoğan önlük
Şapka,eldiven,çorap
1-2 3-6 ay alt
4-5 tane 1-3 ay üst
2 tane yenidoğan üst
8 li ağız mendili
2 tane hastane çıkışı

Bunlar dolabında olanlar.Eksikler elbet çıkacak.Ama bunları aldık şimdilik

Hepsi cok minnosss :) Saglicakla giysin insallah

Hepsı cok guzel hayırlınolsn cnm bayada uyguna almısnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…