Hepsı cok guzel hayırlınolsn cnm bayada uyguna almısnn..
çok ciciler güle güle kullan canımKızlar görmemiş demeyin çok yoruldum ama bunları tamamlamak hoşuma gitti
Ben galiba yağ bile kullanmayacağım cordi. Tertemiz çıktı çamaşırlar hem de hiç kokusuz bir de yumuşacık olmuşlar. Meğer deterjanla sertleştirip sonra yumuşatıcıları satıyorlarmış bize. Sen zaten sabun falan baya zamandır dikkat ediyorsun belli bahsetmiştin de. Ben bebek sayesinde buldum bunu ama geç kalmışım diyorum yani. http://www.sabunagaci.net/ Link açar mı bilmiyorum ama sabunlar burda var.
Bu cevizin sıvısının bebek bakımında kullanımı için ne düşünüyorsun. Gerçi gözleri falan yakıyormuş sabun gibi o açıdan riskli banyo yapmaktan korkmasın bebeler
turkiyede satisi yokki siteler hep yabanci :)
Ay ne demek canım sevindim :) koysana bakalım neler aldın başka mağazasında daha güzel şey varsa onu da alırım :)Vasfiyeteyzeniz canım teşekkür ederim bugün lcw ye gittik aldık bizde epey şey. İkili üçlü satılması çok hoşuma gitti.
Baya da uyguna geldi.
Bornozuna kadar aldık 200 ödedik
Koymuşsun resimler baktım çoğundan bende aldım :)) bencede parça başına düşününce fiyatları gayet uygun. Ben Yeni doğan olarak bi tane carters hastane çıkışı aldım bide başka bi hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama pek beğendiğim olmadı açıkcası diğer herşeyi 1-3 ay 3 ay 3-6 ay aldım. kızımdn kalan Yen'i doğan seyler de var içine giydiririm onları kimse anlamaz :)Ay ne demek canım sevindim :) koysana bakalım neler aldın başka mağazasında daha güzel şey varsa onu da alırım :)
Koymuşsun resimler baktım çoğundan bende aldım :)) bencede parça başına düşününce fiyatları gayet uygun. Ben Yeni doğan olarak bi tane carters hastane çıkışı aldım bide başka bi hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama pek beğendiğim olmadı açıkcası diğer herşeyi 1-3 ay 3 ay 3-6 ay aldım. kızımdn kalan Yen'i doğan seyler de var içine giydiririm onları kimse anlamaz :)sarra13
Evet halının deseni kapanacak ama bunun desenı de Hoşuma gıttı,sureklı halıların yıkanmasından bıktımBende aynı makinayı kullanıyorum çokta memnunum yengemde bir alt modelini kullanıyor arada pek bi fark yok sadece bizimki kol kısmından kumanda ediliyor. Oda çok memnun.
Bende istiyorum oturma odasına özellikle o halı örtulerinden ama halının deseni rengi kapanacak birde memnun kalırmıyım bilemedim. Siz nereden aldınız acaba nettede gördüm ama.
Markası modeli nedir acaba bir bakayım biz karar veremedikte.
Tamam canım sağol araştırayım onu ben deBen hiç parfüm içeren herhangi bir şeyi kullanamıyorum Vera. Çok hafif uçucu kokular hariç hani su kokusu gibi diyeyim sen anla. Çilekli dondurmadan bile migreni tetiklenen bir insanım. Yumoşlarla geberiyorum resmen. Bir de çok ağır geliyor bana kokusu normalde de bilmiyorum. Eşim de çamaşırlar deterjanlı kalmış gibi hissediyorum diye nefret ediyor. O yüzden parfüm olayı bana hiç gelmiyor. Özünde deterjanın da yumuşatıcının da suyu yumuşatması gerekiyor ki lekeler kırılsın. Koku olayı tamamen pazarlama. Sabun cevizi de bunu yapmıştır muhtemelen.
Bakım için erken kuzum sabun cevizleriyle. 6 aydan sonra belki sadece cilt, popo temizliği için başa temas etmeden kullanılabilir allerjiye iyi geliyormuş zaten.
6-7 aylık bebeği olan bir arkadaşımla görüştüm dün İzmir'den, Töpfer diye bir markayı şiddetle tavsiye etti bebek bakımı için. Öyle üstten bir araştırdım. Alman üretimi. Daha detaylı inceleyemedim tam. Içeriği %98'in üzerinde organik bitkisel. O da çok kozmetik denemiş en son bundan inanılmaz memnun kalmış. Israrla al dedi. Özellikle banyo tozunu. Baktım ama bulamadım onu da. Meme ucu kremini gördüm aynı markanın, aklıma yattı onun içeriği. Istersen sen de bir araştır bebek bakımı için.
Valla azıcık da büyük giyiversinler Can'ım :)) bide ben polar tulum aldım 3-4 tane çok öyle büyük de değil küçük yenidoğan da değil ama. Ne bileyim bana da Yenidoğanlar pek ufak geliyor yenidoğan alayım diye gidiyorum 3 ay alıp çıkıyorumBende hızlı büyürler diye yenidoğan valla almadım pek.
Bir hastane çıkışı,4 tane alt,4 tane üst var :))
Diğerleri 0-3, 1-3, 3-6 hep.
Almak gerekir mi daha yenidoğan için?
Bu çocuk 3500 doğsa o yenidoğanları nasıl giycek ki? Ne bileyim çok ufak geldi kıyafetler,giyemez geldi bana
Valla azıcık da büyük giyiversinler Can'ım :)) bide ben polar tulum aldım 3-4 tane çok öyle büyük de değil küçük yenidoğan da değil ama. Ne bileyim bana da Yenidoğanlar pek ufak geliyor yenidoğan alayım diye gidiyorum 3 ay alıp çıkıyorum
Canım altta gebelik takviminde de 37. Hafta diyor. Her bebeğin değişiyor canım kilosu canım burda da bazılarımız tam gününde gidiyor bazımız ilerde bazısı geride. Benim Bebek 10 gün ilerde gidiyor son adetime göre ama problem değil dedi doktorKızlar iyi geceler benim sat 04.04.2016 ocak 9da doğum görünüyor ultrason da farklı sat farklı bebeklerinizin kilosu nedır sizdede oylemi
Teşekkürler dogumnm gününü öne çekiyor baya oyuzden sordum erken doğum ihtimali olabilirmiCanım altta gebelik takviminde de 37. Hafta diyor. Her bebeğin değişiyor canım kilosu canım burda da bazılarımız tam gününde gidiyor bazımız ilerde bazısı geride. Benim Bebek 10 gün ilerde gidiyor son adetime göre ama problem değil dedi doktor
Ne kadar önde çıkıyor ki BebekTeşekkürler dogumnm gününü öne çekiyor baya oyuzden sordum erken doğum ihtimali olabilirmi
Bende aynı makinayı kullanıyorum çokta memnunum yengemde bir alt modelini kullanıyor arada pek bi fark yok sadece bizimki kol kısmından kumanda ediliyor. Oda çok memnun.
Bende istiyorum oturma odasına özellikle o halı örtulerinden ama halının deseni rengi kapanacak birde memnun kalırmıyım bilemedim. Siz nereden aldınız acaba nettede gördüm ama.
Markası modeli nedir acaba bir bakayım biz karar veremedikte.
teşekkür ederiz teyzesiSizde güle güle kullanın canım
çok güzeller güle güle kullansın inşallahKızlar görmemiş demeyin çok yoruldum ama bunları tamamlamak hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?