2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben hiç parfüm içeren herhangi bir şeyi kullanamıyorum Vera. Çok hafif uçucu kokular hariç hani su kokusu gibi diyeyim sen anla. Çilekli dondurmadan bile migreni tetiklenen bir insanım. Yumoşlarla geberiyorum resmen. Bir de çok ağır geliyor bana kokusu normalde de bilmiyorum. Eşim de çamaşırlar deterjanlı kalmış gibi hissediyorum diye nefret ediyor. O yüzden parfüm olayı bana hiç gelmiyor. Özünde deterjanın da yumuşatıcının da suyu yumuşatması gerekiyor ki lekeler kırılsın. Koku olayı tamamen pazarlama. Sabun cevizi de bunu yapmıştır muhtemelen.

Bakım için erken kuzum sabun cevizleriyle. 6 aydan sonra belki sadece cilt, popo temizliği için başa temas etmeden kullanılabilir allerjiye iyi geliyormuş zaten.

6-7 aylık bebeği olan bir arkadaşımla görüştüm dün İzmir'den, Töpfer diye bir markayı şiddetle tavsiye etti bebek bakımı için. Öyle üstten bir araştırdım. Alman üretimi. Daha detaylı inceleyemedim tam. Içeriği %98'in üzerinde organik bitkisel. O da çok kozmetik denemiş en son bundan inanılmaz memnun kalmış. Israrla al dedi. Özellikle banyo tozunu. Baktım ama bulamadım onu da. Meme ucu kremini gördüm aynı markanın, aklıma yattı onun içeriği. Istersen sen de bir araştır bebek bakımı için.

Vasfiyeteyzeniz canım teşekkür ederim bugün lcw ye gittik aldık bizde epey şey. İkili üçlü satılması çok hoşuma gitti.
Baya da uyguna geldi.
Bornozuna kadar aldık 200 ödedik
Ay ne demek canım sevindim :) koysana bakalım neler aldın başka mağazasında daha güzel şey varsa onu da alırım :)

Ay ne demek canım sevindim :) koysana bakalım neler aldın başka mağazasında daha güzel şey varsa onu da alırım :)
Koymuşsun resimler baktım çoğundan bende aldım :)) bencede parça başına düşününce fiyatları gayet uygun. Ben Yeni doğan olarak bi tane carters hastane çıkışı aldım bide başka bi hastane çıkışı almayı düşünüyorum ama pek beğendiğim olmadı açıkcası diğer herşeyi 1-3 ay 3 ay 3-6 ay aldım. kızımdn kalan Yen'i doğan seyler de var içine giydiririm onları kimse anlamaz :) sarra13

Bende hızlı büyürler diye yenidoğan valla almadım pek.
Bir hastane çıkışı,4 tane alt,4 tane üst var :))
Diğerleri 0-3, 1-3, 3-6 hep.

Almak gerekir mi daha yenidoğan için?
Bu çocuk 3500 doğsa o yenidoğanları nasıl giycek ki? Ne bileyim çok ufak geldi kıyafetler,giyemez geldi bana

Evet halının deseni kapanacak ama bunun desenı de Hoşuma gıttı,sureklı halıların yıkanmasından bıktım
Benım Butun ev krem rengı halı Halıcı mahvettı bı kere el Halısı olduğu için korkudan evde makınayla yıkatıyodum
Bu hıç olmazsa makınaya atıp yıkanıyor
Ben Merlin halı dıye bı yere yaptırdım nevsehırde yerlerı canım
Bikaç gun oldu kullanalı annem eşim begendı
Bi de yumuşacık yıkayıp taktım

Kızlar iyi geceler benim sat 04.04.2016 ocak 9da doğum görünüyor ultrason da farklı sat farklı bebeklerinizin kilosu nedır sizdede oylemi

Tamam canım sağol araştırayım onu ben de

Valla azıcık da büyük giyiversinler Can'ım :)) bide ben polar tulum aldım 3-4 tane çok öyle büyük de değil küçük yenidoğan da değil ama. Ne bileyim bana da Yenidoğanlar pek ufak geliyor yenidoğan alayım diye gidiyorum 3 ay alıp çıkıyorum

Bende bugün yenidoğan alayım dedim hepsini 1-3 almışım. Minicikler ya ne bileyim çocuk giyemez pek boşa alınmış olur geliyor.
Artık olanı giyecek valla yapacak bir şey yok çok kıyafet almam daha da diye düşünüyorum şimdilik :))

Kızlar iyi geceler benim sat 04.04.2016 ocak 9da doğum görünüyor ultrason da farklı sat farklı bebeklerinizin kilosu nedır sizdede oylemi
Canım altta gebelik takviminde de 37. Hafta diyor. Her bebeğin değişiyor canım kilosu canım burda da bazılarımız tam gününde gidiyor bazımız ilerde bazısı geride. Benim Bebek 10 gün ilerde gidiyor son adetime göre ama problem değil dedi doktor

Kızlar belimden kalçama doğru ağrı var,yere basamıyorum resmen.

Magnezyum kullanıyorum.

Doğrulamıyorum,yere basıp adım atamıyorum kalçama doğru canım çok acıyor.
Böyle bir şey yaşayan var mı?

sarra13 beniö kalçadan sırtıma kadar her yerim hergün ağrıyor. Çok gezdiysem bugün o yormuştur. Hergün Yen'i yorgunluk çıkıyor vallahi ben şimdi yapttım ki yatağa dinleneyim diye benim oğlan halaya başladı.

Teşekkürler dogumnm gününü öne çekiyor baya oyuzden sordum erken doğum ihtimali olabilirmi

peg perego 51 modeli canım çok kullanışlı bişey tek elle katlanıyor ve sürüşü çok güzel e bebekten inceleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…