2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım ne kadar güzel anlatmışsın hem faydalı bilgiler olmuş bize de
Ben de soluma yatmak istiyordum hep kan akışı önemli olduğu için. Ama hep sağımda uyanıyordum ve kötü hissediyordum neden soluma yatamıyorum diye ama benimki de hem sağımda genelde sağ kaburgamın oralarda hissediyorum çünkü. Demekki sağıma da yatsam olur üzmiyim kendimi :) doktoruma soracaktım gidince.
Enfeksiyon geçer hemen inşallah.bebegin çok güzel büyümüş darısı diğer haftalara :)
Ben korkuyorum doktora gitmeye nedense kötü bişey duyarmışım gibi geliyor bu aralar hiç iştahım yok ve moralim çok bozuk sebepsiz yere ağlamalar fln inşallah bebeğimin gelişimin etkilemiyordur.

Aynen canım sağa yatınca vicdan azabı çekiyordum resmen :) Gündüzleri istirahat halindeyken yine de mümkün mertebe sola yatarız ama gece olunca kaliteli uyku da önemli artık bebiş ne tarafı isterse o tarafa yatarız.

Doktora gidene kadar bende çok negatiftim. Kontrol süresi 4 hafta olup bebeği göremedikçe insan ister istemez kuruntu yapıyor. Ama gidipte hayırlı haberleri alınca üzerinden resmen bi yük kalkıcak. Kötü birşey olsa zaten vücudun alarm verir illaki, gönlünü ferah tut canım.

Son bir haftadır sinir hali bende de vardı. Hiçbir sebep yok ama ben gergindim. Ya hormonlardan ya da bebeği göremedikçe bilinç altı stres yapıyor diye düşünüyorum. Şuan kuş kadar hafifledim valla sinir stresten eser yok :) İnşallah sen de kontrolden hayırlı haberlerle gelirsin cnm.

Kizlar boyle olmus mu? Kurdeleyi hic yakistiramiyorum. Denefim farkli farkli hic hosuma gitmedi. Boyle olmussa boyle birakcam, cok bos diyosaniz da etiket yaptircam hosgeldin hakan diye.

Canım bence sanki biraz boş kalmış bir şekilde süslemeyi dene kurdele olmadıysa başka fikirler bulmaya çalış etikette olabilir belki bir tane dene istersen.

Kizlar boyle olmus mu? Kurdeleyi hic yakistiramiyorum. Denefim farkli farkli hic hosuma gitmedi. Boyle olmussa boyle birakcam, cok bos diyosaniz da etiket yaptircam hosgeldin hakan diye.
Kurdeleli halinin bi fotoğrafını bize de göstersene canim bakalım, belki kötü durmuyordur. Bu haliyle boş kalmış sanki.

sarra13 canım takma ya su akar yolunu bulur. Anlattıklarına göre annenin pek haklı tarafı yok. Sonuçta evlenmişsin ve çocuk bekliyorsun bu tepkiyi vermek için baya gecikmiş. Ayrıca sanki şimdi sen ayrılınca senin durumunun eşinden ne farkı olacak dul ve çocuklu olmayacak mısın sende onun gibi. Annenin psikolojisi normal görünmüyor. Benimde annem babam ayrıldı yaşadıklarının mı etkisidir nedir pek akılları başlarında olmuyor malesef. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

İnşallah canım daha var bizim görmemize ama Allah tan çabuk geçiyor vakit bu aralar yoğunluktan.
Zaten ultrasonda onları görünce sarhoş oluyoruz :)) ben tüm soracaklarımı unutup çıkıyorum :))

İnşallah canım, umarım atlatırız

İşte alcak beni yanına yönetçek kimseye vermicek kafa bu.

Stresyapmamaya çalışıyorum. 10 saattir açım.Ağrı açılma olursa diye izin vermiyorlar,bebeği alma durumu olursa diye . Düşündükçe takmıyorum çocuğa yazık
AYNEn canm ona yazık düşünsene sana ıhtıyaci var onun.. sen eşinle mutluysan takılma annende elbet vazgeçer ınadından ama sana tavsıyem ınatlasma sessiz kal

AYNEN canım be kadar annende olsa senin hayatın bunu kabul etmek zorunda etmiyorsa kendi bilir.

Maşallah bebişine çok güzel kilo almış darısı bizlerinkine inş.

Kizimin yeni cicisleri türkiye den arkadasimin annesi ogrdu cok guzeller
Güle güle güzel günlerde giysin inş kuzucuğun

cordeliac canım sana birşey danışacağım. Sen bu örgü sepetlerden ördün mü? Ben penye ip almıştım ya dün örmeye başladım videodan izleyerek ama benim örgüm toplandı düzgün olmadı söküp tekrar tekrar denedim değişik şekillerde de denedim bi videoda toplanıyorsa arttırmayı çoğaltın diyordu ama düzgün olmadı bir türlü. Sence nasıl yapsam düzgün olur bi fikrin var mı?

AYNEn canm ona yazık düşünsene sana ıhtıyaci var onun.. sen eşinle mutluysan takılma annende elbet vazgeçer ınadından ama sana tavsıyem ınatlasma sessiz kal

Ben sonra konuşalım dedim.
Kendisi beni sildi.Anladım zaten bu benim annem değildi ben hastayken saldırmaya çalıştı resmen,üzüleceğine inşallah dedi ya artık benim annem yok böyle bakıyorum.
Umarım böyle yapmam çocuğuma onun hayatına karışıp mahvetmem

Kizimin yeni cicisleri türkiye den arkadasimin annesi ogrdu cok guzeller
İşte bu yaaa ne varsa eski insanlarda var :) en güzel bebiş giysisi hediye edilen el emeği göz nuru el örgüsü benimde sağolsun babannem ve halam üç beş tane hırka örmüşlerdi, yıllardır baza altındaydılar çok şükür ki artık kızım giyebilecek :)

ay aynen ben de , bi de sıpam karnımda enlemese şekilde yatıyor. kaç gündür aklımda, diyorum yan yatıyorum ama tüm kan kafasına gidip de rahatsız ediyo mudur acaba, ne taraftadı vs. dönüp duruyorum ki dönmem de zorlaştı bayaa, bi saatte dönüyorum. doktora gittiğimde serum 1 saat sürdü, sırt üstü yattım serumu beklerken, o zamandan beri belimin ağrısından duramıyorum ben de.

her türlü yan yatmak gerek de işte, mrs_aysel 'in dediğini dinleyeyim ben de. :) teşekkürler şekerim.

Canım bence sanki biraz boş kalmış bir şekilde süslemeyi dene kurdele olmadıysa başka fikirler bulmaya çalış etikette olabilir belki bir tane dene istersen.

Kurdeleli halinin bi fotoğrafını bize de göstersene canim bakalım, belki kötü durmuyordur. Bu haliyle boş kalmış sanki.

ay şimdi topladım herşeyi de oturdum laptopun başına. artık bi sonraki sefere gönderirim şekerlerim. :) düşünüyorum bakim, bulurum belki birşey o zamana kadar.

Cok sınırlenms oda bellı bence halledılir problemenız ben anne konusunda hassasım biraz bızde annemle col problem yasadık zamanında ama ne söyledıuse dogru cıktı annenınde senın ıcın endişelendıgı bısey var demekkı. Hassas olması gerıkop tabıki sana karşi suan hamılesin.. sen bı anne olarak bebegını düşün daha çok kuçük sen rahat olkı oda guzel buyusun içinde

Tek sorunu eşimle yaş farkı,onun evlenmiş olması çocuğu olması.
Ayrılırım gözüyle bakmış hep öyle dedi.

Anneme bende çok düşkündüm ama çocuğum için resmen inşallah kaybedersin kırtuluruz dedi. Onca laf söyledi. Artık ben affetmiyorum. Herkese beni ezdi geçti görüşmüyoruz diye yaymış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…