2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bende el emegi hirkalara yelekler patikler bayiliyorim uykudan uyaninca sicacik giyecekleer:)
Cok guzeller guzel gunlerde kullansin :)

Saol cnm :)

Kızlar bugün civile gittik. 19 20 parça eşya aldık 2 kutu ıslak mendil ve su sıcaklığı için derece falan toplam 270 tuttu. Uygun geldi bana. Şimdi de inşallah küçük gelmez diyorum. 0-3 ay az gelmişti bana. Sİzle de paylaşayım kampanmaya bitmeden gidin isterseniz

Canım eğer senin yada eşinin kardeşine ulaşma şansı varsa bi telefon bi hat alın verin kardeşine annene göstermesin o telefonu. ANnen sana ulaşmasına engel olursa o telden ulaşır sarra13

Canım eğer senin yada eşinin kardeşine ulaşma şansı varsa bi telefon bi hat alın verin kardeşine annene göstermesin o telefonu. ANnen sana ulaşmasına engel olursa o telden ulaşır sarra13

Kardeşimin kendi hattı vardı ama şimdiden kapattırmış.
Hayatımda annemden nefret ettiğim duruma geleceğimi düşünmemiştim.
Gerekirse dediğini yapıcam kardeşim için gerekirse mahkemelik dahi oluruz ama engel olamaz

Çok ayakta kalınca sırtım ağrıyor aZcık sırt üstü yatayım sırtım dinlensin diyorum iki dakika sonra rahatsızlık hissediyorum sonra yan döneyim diyorum bu kez de kopacak sanki yerinden öyle bi acı oluyor dediğin gibi iki saatte zor dönüyorum

Şimdi sinirle konuşuyorsun canım o da anne olarak hiç beklemediği şeyler yaşamış hayat onun için de kolay olmamış zorluklarla büyütmüş ve eminim seni nasıl büyüttüyse senin geleceğinle ilgili de öyle hayal kurmuştur. Tabiki baskıyla zorlamayla olmaz bi şeyler ama bi anne kızını evlendirirken değişik bi psikolojiye giriyor benim annemde düğüne yakın tuhaf bi kıskançlık oluşmuştu mesela sonra geçti. Annen de seni düğün dernekli evlendirmek istemiş olmamış fln bi sürü şey yaşamışsınız geçenki tartışmanızda sen de diyordun ben ailemi karşıma aldım çok fedakarlık yaptım diye bak senin bile aklına geliyor bunlar o anne olarak hiç unutamıyordur belki. şimdi annenle tartıştın diye büyük konuşma annen sonuçta. anneler de hata yapar. Bizde inşallah anne olacağız annemizin karnında attığımız tek bir tekmenin bile hakkını veremiyoruz.biz bebeklerimiz için neler hissediyoruz degil mi annen de öyle hissetti zamanında bunları düşün. inşallah düzelir aranız en kısa zamanda sen sakin kal bebeğine odaklan olumlu düşün güzel düşün güzel olsun.

Umursamıyor ayrılsam ancak konuşur

Canımcım gecmış olsun bu aralar bende de tuhaf ağrılar oldu hatta yarına randevu aldım Dr a
Yakın zamanda dogum yapan ıkı arkadaşla konuştum sebepsız ağrılar Yüzünden hastanelık oldukları olmuş bu aylarda
Bı kasık ağrım oluyo o bıtıyo bıkını bölgem baslıyo o bıtıyo vajınamın içinde tıtresım gıbı bışey oluyo dun 4 kere komple Butun karnım taş gibi oldu
Bu arada bu yalancı sancılarla ılgılı bı yazı okudum
Faydaları varmış bebeğe kan akışı artıp beslenmesıne ıyı gelıyomuş

Ikı haftayı gecınce kaygıyla bırlıkte psıkolojık olarak kendımızı de olumsuz etkılıyoruz sanırım

Umursamıyor ayrılsam ancak konuşur
Annen kendı yaşadıklarını sende yasama dıye kaygılanıyo ama bu kaygısı öyle bı hal almış ki sana zarar verdıgının farkında bıle degıl sanırım

Annen kendı yaşadıklarını sende yasama dıye kaygılanıyo ama bu kaygısı öyle bı hal almış ki sana zarar verdıgının farkında bıle degıl sanırım

Evet ben mutlu muyum önemsemiyor sana denk değil diye ayrıl diyor. İyiliğine bakmadan geçmişle yargılıyor halbuki o da ikinci evliliğini yaptı.ben kırıldım sende kırıl diyor şuan. Ama hamile halimle hasta etti resmen beni çocuğuma yaşamasın demek nedir.

Teşekkür ederim canım, inşallah sen de yarın hayırlı haberler alırsın. Evham yapmayalım hamileyiz sonuçta illa ki ağrı sızı olucak diyoruz ama bazen de alt tarafı bi zonklama dediğin şeyin altından enfeksiyon çıkıyor.. Normalde doktor kontrolüm haftaya ama sancı kesilmeyince nöbetçi doktora gidelim dedik, iyiki de gitmişiz. 1 hafta daha beklesem belki enfeksiyon çoğalacaktı. Gitsen bi dert gitmesen bi dert :) Hele şu yalancı Doğum sancılarını hiç yaşamadım henüz, bi yaşasam korkudan bayılırım herhalde :))

Ben yasıyomuyum yasamıyomuyum onu da anlamadım henüz karnım komple tas gıbı oluyo
Öyle bıseymı bılemedım hala

G
Bizde bu akşam bi hava alayım diye çıktık yine dayanamadım lcw ya girdim aslında artık giysi almasam iyi olacak ama duramadım bir türlü. Bunları aldık bizde.
Çok tatlılar değil mi. İnsan bi an önce doğsa da giydirsek diye bakıyo. Ben de serdim bugün eve gelince. Canım sıkıldıkça da gidip bakıyorum poşetlerinden çıkarıp Yalnız aldığım uyku tulumu 0-50 yazıyordu. Sizce çok küçük olur mu

Son düzenleme:
Bizde bu akşam bi hava alayım diye çıktık yine dayanamadım lcw ya girdim aslında artık giysi almasam iyi olacak ama duramadım bir türlü. Bunları aldık bizde.
Hepsi çok güzel güzel günlerde giysin benim ki kız olsa hele her kıyafeti toplamıştım sanırım allahtan erkeğe çok bişey Yok da mecbur kısıtlıyoruz kendimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…