2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Annem de çok kolay Doğum yapmış her zaman der ki şimdi herkes her şeyi çok araştırıyor ve kafasına takıyor acaba şöyle mi olcak bu mu olcak bu kadar düşünmeyin doğal akışına bırakın fln ama biz çok biliyoruz ya her şeyi bak kaç ay önceden hatta hamile bile kalmadan Doğum araştırıyoruz Doğum maceralarını düşünüp duruyoruz

Hatta doğuma eşimde girdi normal doğumda almazlarmış aslında ama drumuz eşimi kapıda görünce alıp gelmiş. Diyor ki tvdeki kadınlar hep bağırıyordu sen niye hiç bağırmadın

Hatta doğuma eşimde girdi normal doğumda almazlarmış aslında ama drumuz eşimi kapıda görünce alıp gelmiş. Diyor ki tvdeki kadınlar hep bağırıyordu sen niye hiç bağırmadın

Doğuma bizimki de girecek.
Normal olursa normal yoksa epidural olacak bişeyler.

Yalnız benimde çığlık atıp bağırmam imkansız geliyor. Ne bileyim ben canım çok acısa da çığıramıyorum sesim içime kaçıyor resmen.

Sadece sorunum suni sancı.Çoğu suni sancı istemiyor senin nasıldı?

Ya ben de inanılmaz rahatım Nur. Neden bilmiyorum, korkuları, endişeleri duydukça kendimi anormal hissediyorum.
Benim dr'uma kalsa kendi sağlık problemlerimden ötürü sezaryen... Ben de vajinal deneyelim, planlı olmasın. Olmazsa sezaryene döneriz dedim. Okeyledi.
Ben bilmemenin mutluluk getirdiğinden ziyade bilmenin getirdiğini düşünüyorum. Başıma ne geleceğini hele ki böyle bir durumda kesin bilmem lazım. Bilmediğimiz durumun önüne geçemiyoruz çünkü. O yüzden açık açık konuştum en başından. Ekip işi istiyorum, ıkın, sola dön, yürü, açıl komutlarından ibaret değil benim için. Yapılacak her müdahalenin ne için yapıldığını bilmem lazım benim dedim. Buna da tamam dediler. Belki bu yüzden rahatım. Benim en büyük korkum ağrı eşiğimin gerçekten çok yüksek olması ve o durumda sancıyı düzgün karşılayamamak ağrı hissetmediğim için.

Bel fıtığı ya da seni zorlayacak bir durum varsa tabiî ki riske edilmemeli. Sonuçta vücudun taşıyor o çocuğu, taşımaya devam etmesi için de sağlam olması gerekiyor.

Cnm bende sezeryan olucam dogum tarihi 1.1 hemsireler bi hafta once alabiliriz dedi yılbaşı oldigu icin kendo doktorum tatilde olabilir daaha konuşmadim ama 1.1 beklemek istiyorum 3 gun omce falan sancim gelirse sezeryana alinamiyormuyum bu tehlikeli mi :)

kiz yok ben hayatta gitmem zaten biz alismisiz el bebek gul bebek..
oyledir eminim paso azarliyolardir
ama riskli gebelik degilse, normal dogum yapicaksam giderdim. dedigin gibi yuzlerce dogum yaptiriyorlar.
onlardaki tecrube kimsede yok..
tanidik fln bulur ayarlardim bi sekilde..
özele guvenmem ben, normal dersin, sanciyi agriyi cekersin, yok olmuo der sezeryana alirlar..
hos ben direkt sezeryana giricem icin, sikinti yok :)
anam bi de cat diye su gelip acilip evde normal doguruyomusum :))))

candicim ilk kez duyuyorum desem. o nedir canım? ben hiçbirşeye başvurmadım henüz. şirkete ne zaman doğum yapacağımı gösteren bir kağıt verdim sadece. daha karenz ile ilgili bir form bile vermedim.

Wgkk arayin canim bilgi alin bu ayda basvuru yapilmasi gerekiyor dogumdan 2 ay once ve iki ay sonra aliyorsun parayi sonra karenz parası geliyor zaten

Valla canım sancım fazlaydı ama açılmam hızlı oldu suni sancıyla
Eşim bundada girmek istiyor ama ablamız olunca babası yanında olursa onun psikolojis için daha iyi olur.

Canım sen hissetmesende sancın varsa açılmanı sağlar zaten sen ağrı hissetmesende nstdr çıkar. Benim drum çok rahattı belkide ondan çok rahattım. Zaten 2 ıkınmada gelmişti kızım.

Bunun sebebi sadece para canim
Siz sezeryana doguma vs para oduyorsunuz burda oyle birsey yok herseyi devlet karsiliyor hatta sezeyan olanlara extra para veriyorlar acı parasi gibi birsey hastaneler denetim altinda oluyor neden ameliyat ettiniz ne riski vardi diye kafasina gore kimse ameliyat yapamiyor boyle bi hakkin yok ama ilk çocuğunu sezeryan ile yaptin ikincisinde sana hak taniyorlar nasil istersin diye snaa birakiyorlar

Orada bağırınca azar işitiyorsun yaparken iyiydi şimdi mi zor geliyor diyormuş hastabskıcı hemşireler

Bende fıtık Yok ama sırtım o kadar ağrıyor ki bazen yan tarafa dönemiyorum çok acıyor sırt üstü biraz uzansam hemen ağrı yapıyor o yüzden gözüm korkuyor normal Doğumda da baskı olursa daha kötü olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…