hee dogru diyosun canim, biliyorum bunlari tabiki..
benim icin normal dogum bi secenek degil, hiç olmadi :) lisede de boyleydi, universitede eczacilik degil muhendislik okusamda ayni olurdu, hatta kadin dogum uzmani fln bile olsaydim yine de bisey degismezdi :)
nedenini bilimsel olarak aciklayamam, hani normal insanlar normal mi yapsak, sezeryan mi derler ya..
benim hic boyle bi soru isaretim olmadi :)
aldigim bilgi ve egitimlerle degisecek bisey degil bendeki fobi..
hatta suanki bilgi donanimimla benim gibi birini normal doguma almanin nerdeyse cinayet oldugunu soyleyebilirim..
kendimi oyle bi kasarim ki, muhakkak bi terslik olur..
bebek icin de anne icin de hatta 7 ceddin icin de normal dogum yapman hayirli deseler, yine de fikrim degismez..
herkes kendine gore en uygun buldugu yontemle bebisini saglikla kucagina alsin insallah :)
Kızlar ateş ölçer konusu geçmişti bi ara. Henüz almamış ve Braun Ateş Ölçer almayı düşünenler varsa e-bebekte %40 indirimde, bilginiz olsun.Eki Görüntüle 1899759
Kızlar 2 gündür göbek deliğinin üzerinde hissediyorum çok mutluyum yukarı çıkıyor kuzum. Normal zaten demeyin ben 15 haftalıkken ani korku yaşadım bebeğim aşağı indi hep korkuyordum birde herkes senin karnın aşağıda diyince iyice tırsıyordum.
Kızlar ateş ölçer konusu geçmişti bi ara. Henüz almamış ve Braun Ateş Ölçer almayı düşünenler varsa e-bebekte %40 indirimde, bilginiz olsun.Eki Görüntüle 1899759
aynen canim, dogumdan yani sezeryandan,
yatmaktan, iyilesme surecinden fln zerre korkum yok..
tek endisem ikiz oldugu icin erken dogum olmasi..Allah korusun onlara bisey olmasi ya da kuvezde haftalarca kalmalari...
dua ediyorum surekli, rabbim acilarini gostermesin, saglikla dogumumu yapiym evime getiriym kuzularimi diye
git gel, süt taşı, aksam orda birakip eve gel....
bi arkadasimin basina geldi, ikizdi,27. haftada dogdular, 60gun kaldilar kuvezde..
Yok canım ben almıycam. Embriyo transferim sonrası test günümü beklerken eşim vücut sıcaklığın arttı sanki deyip bi koşu eczaneden ateş ölçer almıştı. En iyisini ver demiş adama, o da Brion Vega temassız dijital ateş ölçeri vermiş. En iyisi olduğundan değildir de işte elinde o an için en iyi o vardır onu vermiştir :) Bizim üzerimizde iyi iş gördü, başka ateş ölçer almıycam şimdilik. İndirimi görünce sizlere haber veriyim dedim :)
aynen canim, dogumdan yani sezeryandan,
yatmaktan, iyilesme surecinden fln zerre korkum yok..
tek endisem ikiz oldugu icin erken dogum olmasi..Allah korusun onlara bisey olmasi ya da kuvezde haftalarca kalmalari...
dua ediyorum surekli, rabbim acilarini gostermesin, saglikla dogumumu yapiym evime getiriym kuzularimi diye
git gel, süt taşı, aksam orda birakip eve gel....
bi arkadasimin basina geldi, ikizdi,27. haftada dogdular, 60gun kaldilar kuvezde..
Laaan saçmalama gebertirim! Onlar annelerini şimdiye kadar hiç üzmedi. Şimdiden sonra da hiç üzmeyecek inşallah.
Sağlıkla gelip minnoş kedi bakıcılarının kuyruğunu çekecek, kulağını ısıracak onlar.
Sen de bize fotoğraflarını atacaksın. Hep birlikte güleceğiz. Valla bu kısmı heyecanla bekliyorum açıkçası.
Yok canım ben almıycam. Embriyo transferim sonrası test günümü beklerken eşim vücut sıcaklığın arttı sanki deyip bi koşu eczaneden ateş ölçer almıştı. En iyisini ver demiş adama, o da Brion Vega temassız dijital ateş ölçeri vermiş. En iyisi olduğundan değildir de işte elinde o an için en iyi o vardır onu vermiştir :) Bizim üzerimizde iyi iş gördü, başka ateş ölçer almıycam şimdilik. İndirimi görünce sizlere haber veriyim dedim :)
Valla ben de görmemişliğimden en iyisi en pahalısıdır mantığıyla 7'yi aldım şimdi. Şaka maka tüm aileyi ölçüp yaş grubuna göre sonuç veriyormuş bu. Bayağı tasarruf oldu, sağol kuzum çok ya.
Bu arada alacaklara da ufak bilgi olsun. Ups kargo ile ücretsiz. Öteki seçenek ücretli. Buraya ups belirli günler geliyor diye yurtiçi'yi seçtim ben. :/
Arkadaşlar merhaba :)
E-bebek akşam 8den sabah 8e bir kampanya yaptı. Braun ateş ölçerler yüzde40 indirimli. Ben kulaktan ölçen aldım bir tane. Düşünen varsa fiyatlar çok uygun ve tükenmeye başladı. Haber vermek istedim.
Valla ben de görmemişliğimden en iyisi en pahalısıdır mantığıyla 7'yi aldım şimdi. Şaka maka tüm aileyi ölçüp yaş grubuna göre sonuç veriyormuş bu. Bayağı tasarruf oldu, sağol kuzum çok ya.
Bu arada alacaklara da ufak bilgi olsun. Ups kargo ile ücretsiz. Öteki seçenek ücretli. Buraya ups belirli günler geliyor diye yurtiçi'yi seçtim ben. :/
Laaan saçmalama gebertirim! Onlar annelerini şimdiye kadar hiç üzmedi. Şimdiden sonra da hiç üzmeyecek inşallah.
Sağlıkla gelip minnoş kedi bakıcılarının kuyruğunu çekecek, kulağını ısıracak onlar.
Sen de bize fotoğraflarını atacaksın. Hep birlikte güleceğiz. Valla bu kısmı heyecanla bekliyorum açıkçası.
Ya bende hic cekmedim bilmiyorim benim kizin gunu gecmisti nts başladıkları zaman dogum yerinde o makineler sanciya kalbine bakiyorlar ya orda da ben görmememem gereken seyler gordum :) korktum zaten sonra bana suni snaci verdiler bi hafta boyunca ve islemedi alttan ustten koldan sanciyi vucut geri istiyormus 1 hafta verdiler artik 42 haftada sezeryana aldilar doktorla konuşcam ama erken istemiyorum sonuçta bebegin bir riski yok riskli olsa tamam iki hafta bi hafta once alsinlar