2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aminn canımönemli olan onların sağlıkla gelmesi

Kızlar 2 gündür göbek deliğinin üzerinde hissediyorum çok mutluyum yukarı çıkıyor kuzum. Normal zaten demeyin ben 15 haftalıkken ani korku yaşadım bebeğim aşağı indi hep korkuyordum birde herkes senin karnın aşağıda diyince iyice tırsıyordum.

I ikizcan2016 sana bir şey soracağım canım fitil verdi dr akıntı için ama fitili kullanalaı böyle sürekli ıslaklık hissediyorum normal midir?

Aminn canımönemli olan onların sağlıkla gelmesi

aynen canim, dogumdan yani sezeryandan,
yatmaktan, iyilesme surecinden fln zerre korkum yok..
tek endisem ikiz oldugu icin erken dogum olmasi..Allah korusun onlara bisey olmasi ya da kuvezde haftalarca kalmalari...
dua ediyorum surekli, rabbim acilarini gostermesin, saglikla dogumumu yapiym evime getiriym kuzularimi diye

git gel, süt taşı, aksam orda birakip eve gel....
bi arkadasimin basina geldi, ikizdi,27. haftada dogdular, 60gun kaldilar kuvezde..

Derin aldın mı sen ya da hangisini almayı düşünüyorsun?
Yok canım ben almıycam. Embriyo transferim sonrası test günümü beklerken eşim vücut sıcaklığın arttı sanki deyip bi koşu eczaneden ateş ölçer almıştı. En iyisini ver demiş adama, o da Brion Vega temassız dijital ateş ölçeri vermiş. En iyisi olduğundan değildir de işte elinde o an için en iyi o vardır onu vermiştir :) Bizim üzerimizde iyi iş gördü, başka ateş ölçer almıycam şimdilik. İndirimi görünce sizlere haber veriyim dedim :)

Laaan saçmalama gebertirim! Onlar annelerini şimdiye kadar hiç üzmedi. Şimdiden sonra da hiç üzmeyecek inşallah.
Sağlıkla gelip minnoş kedi bakıcılarının kuyruğunu çekecek, kulağını ısıracak onlar.
Sen de bize fotoğraflarını atacaksın. Hep birlikte güleceğiz. Valla bu kısmı heyecanla bekliyorum açıkçası.

Valla ben de görmemişliğimden en iyisi en pahalısıdır mantığıyla 7'yi aldım şimdi. Şaka maka tüm aileyi ölçüp yaş grubuna göre sonuç veriyormuş bu. Bayağı tasarruf oldu, sağol kuzum çok ya.

Bu arada alacaklara da ufak bilgi olsun. Ups kargo ile ücretsiz. Öteki seçenek ücretli. Buraya ups belirli günler geliyor diye yurtiçi'yi seçtim ben. :/

Arkadaşlar merhaba :)
E-bebek akşam 8den sabah 8e bir kampanya yaptı. Braun ateş ölçerler yüzde40 indirimli. Ben kulaktan ölçen aldım bir tane. Düşünen varsa fiyatlar çok uygun ve tükenmeye başladı. Haber vermek istedim.

herkes bi gun ikizcan mantigina gelecek :))
pahalisi iyidir :)))
ben d alcam simdi 7yi cnm, hangi siteden aldin?

ne biliym kiz arada oyle bi korku geliyo..
sunlari dogurup su besiklere yatirabilecek miyim acaba diyorum :)
3.trimestrede duygusala bagladim galiba :))

Yani bilemiyorum ki ama sancı gelip Bebek kanala girerse ne yapcaz

E-bebek'te kuzum. Uygulama varsa kampanyalar kısmına gir görürsün. %40 demiş ama internet fiyatlarına göre çok daha bile uygun.

Yoo, yooo. Bak kocaman oldular sagsalim. Hem bence sanki onların gelmeye niyeti olmayacak gibi geliyor bana. :)

normalde akintin yok da fitili atinca mi geliyor?
su gibi akinti mi? renkli mi? kokulu mu?
ozelden de yazabilirsin :)
akıntım normalde vardı canım onun için vermişti. Pedim böyle ıslak gibi oluyor ama şeffaf değil krem gibi bir şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…