Güle güle kullan canım benim, bi faydam dokunduysa ne mutlu bana. Herşey sizler içinnValla ben de görmemişliğimden en iyisi en pahalısıdır mantığıyla 7'yi aldım şimdi.Şaka maka tüm aileyi ölçüp yaş grubuna göre sonuç veriyormuş bu. Bayağı tasarruf oldu, sağol kuzum çok ya.
Bu arada alacaklara da ufak bilgi olsun. Ups kargo ile ücretsiz. Öteki seçenek ücretli. Buraya ups belirli günler geliyor diye yurtiçi'yi seçtim ben. :/
Güle güle kullan canım benim, bi faydam dokunduysa ne mutlu bana. Herşey sizler içinn
E-bebek'te kuzum. Uygulama varsa kampanyalar kısmına gir görürsün. %40 demiş ama internet fiyatlarına göre çok daha bile uygun.
Yoo, yooo. Bak kocaman oldular sagsalim. Hem bence sanki onların gelmeye niyeti olmayacak gibi geliyor bana. :)
akıntım normalde vardı canım onun için vermişti. Pedim böyle ıslak gibi oluyor ama şeffaf değil krem gibi bir şey oluyor
Sorma bugün yine alışveriş modum açıktı :))
insallah canim :))
ben goremedim thermoscan 7 ebebekte
Akşam 8 den sabah 8 e kadar internet sitesi üzerinden alışverişte geçerli canım.Can'ım ya bişey sorucam.e Bebek te nette mi bu indirim yoksa e bebeğe bizzat gitsek te böyle indirimli alabilir miyiZ
Amway'a üye olup indirimli fiyatlardan bebiş için deterjan siparişi veriyim dedim. 130 TL altı sipariş verirsen 14 TL kargo parası çıkıyormuş. Sırf kargo parası vermiyim diye gittim sepeti 130 TL ye tamamladım.
Sonra garanti cep şubesini kullandım diye Migros Sanal Market alışverişlerinde geçerli 20 TL indirim kuponu kazandım. Gittim Migros'tan 2 numara Prima bebek bezi ve Canbebe alt açma örtüsü aldım. Bu seferde indirim kuponunu kullanabilmek için 38 TL daha alışveriş yapmanız gerekli demez mi.. Gittim 3 numara bi paket daha bebek bezi aldım. Kuponla rakam 84 TL ye geldi.
Ben şimdi bugün kara mı geçtim zarar mı ettim anlamadım valla
Amway'a üye olup indirimli fiyatlardan bebiş için deterjan siparişi veriyim dedim. 130 TL altı sipariş verirsen 14 TL kargo parası çıkıyormuş. Sırf kargo parası vermiyim diye gittim sepeti 130 TL ye tamamladım.
Sonra garanti cep şubesini kullandım diye Migros Sanal Market alışverişlerinde geçerli 20 TL indirim kuponu kazandım. Gittim Migros'tan 2 numara Prima bebek bezi ve Canbebe alt açma örtüsü aldım. Bu seferde indirim kuponunu kullanabilmek için 38 TL daha alışveriş yapmanız gerekli demez mi.. Gittim 3 numara bi paket daha bebek bezi aldım. Kuponla rakam 84 TL ye geldi.
Ben şimdi bugün kara mı geçtim zarar mı ettim anlamadım valla
kızlar braun Ateş ölçer alıcam da 6020 modelini mi 6520 modelini mi alıyım
hihihihi
kiz hic gulucem yoktu :)))
ben de bugun cozuttum yine, amwayi actim, deterjan, dus jeli, sivi sabun, vs sectim, baktim 300tl tutuyor.. iptal edip annemi amwaya kaydettim, ilk kayitta +%10 indirim oluyor diye :))
1 saat ugrastim neyse 100puan alinca oluyormus indirim, o da 500tl yi geciyor, simdi yancı ariyorum :)))
alamadim hala, gerci ben kendi kiyafetlerimde de amway kullaniyorum ama, bebeklerinkini sensitive le yikamak istiyorum..
o puan isini esimin kartlariyla yapiyorum cok zevkli oluyor, adios fln puan biriktiriyo bu, ben gizlice kartini aliyorum, gidip puanlarini harciyorum nasi zevkli oluyo :)))
bigun seni öldurcem diyo bu puan yuzunden
hihihi
Bu kuzum. Irt-6520 sürüm ismiyle satılıyor. Linke gir açıklamada videosu var. Orada izleyince görürsün.
Cok sagol canımCanım ben henüz ik'ya sadece hamile olduğumu bildirdim.
32. haftaya geldiğimde eğer çalışabilcek olursam çalışabilir raporu almam gerektiğini biliyorum.
İzne çıkarken de bulunduğun hafta ile ilgili doktor raporu alıyorsun sanırım net olmamakla beraber.
aldım kuzum benim 6520 den.hem çocuk uyurken de rahatça ölçebiliriz ucu ısındığı için bebişi ürkütmez6520. Özelliği daha fazla ucu da ısıtıyor. Soğuk uçla yanlış sonuç vermesin diye.
Şimdi nur topu gibi kullanmayacağın 3 şişe yumoşun mu oldu yaniiiSenin yine iyiymiş Derin. Ben ayıcığı beğendim diye gittim iki tane kocaman yumoş aldım. Kasadaki kız 1 tane daha alırsanız bebek battaniyesi veriyoruz dedi onu da aldım. Işin güzel yanına gel, ben Yumoş kullanmıyorum. Ayıyı da oyuncakçıdan alırsın, neyin kafasını yaşadıysam...
Yalnız kârlı alışveriş olmuş bence. O canbebe'nin alt açma pedleri pampers'inkinden daha iyi. 1 tanesi defalarca kullanabiliyor demişler. O süper olmuş.
Canım yarın bitiyor ilaç 6. Gün olacak bugün azaldı ama ilk günlerdeki gibi değilne zmn basladin canim ilaca?
ilk ya da 2.gunse normal.. tedaviye devam ettikce azalmasi lazim, ilac cozunup geri geliyor da olabilir, iyice ittiginden emin ol, bi de biraz uzan attiktan sonra..
Sagol canım,uzun suredır evdeyım tedavılerden dolayı gecıkmıyım belge götürmeye dıye merak edıyodumben 28 de dr a gıdıcem o zaman konuusucam 32. hafta raporu ıcın devlette calısıyorum bı evrak vermedım ama yaklasık ne zaman ayrılacagımı bılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?