evet olabilir canim, belki cocukken yanimda biri bisey anlatti ya da bisey izledim dedigim gibi hatirlamiyorum ama hani hic ihtimal dahilinde olmadi benim icin :)
agri esigim yuksektir aslinda oyle citkirildim bi tip degilim.. kendi kalçama prolutonumu, ferrumu, dodeximi kendim yapiyorum, hatta biraz fazla cesurum delilik seviyesinde :))
ama ordan bisey cikarma konusunda cok ciddi bi fobim var :)
acilmicak, kesilecek, pörsüyecek, eskisi gibi olmicak, yamış yamış kalicak gibi geliyo galiba :)))
Bunu bi' tek ben yapıyorum sanıyordum. Bizimki de toptan malzeme, su gibi benzin aldığı için banka deli gibi bonus, parapuan yolluyor buna. Kart numarasını ezbere bildiğimden ben yiyorum hep.
Niye bilmiyorum sana da normal para harcamaktan daha tatlı geliyor mu o bonuslar ikizcan?
Geçen bankayla kavga etmiş hattâ arayıp puanlarım nereye gitti diye. Sonra beni arayarak işin gerçek yüzünü öğrendi.
aynenn :)))
ya bu is icin yurtdisina fln gidiyo, puanlari milleri bol oluyo, ben ezbere bilmiyorum, kartı çalıp puanini yiyorum :))
nasi keyifli oluyo, nasi tatli oluyo..
ya noolursun puanimi elleme diyo direkt karttan harca diyo ama... yok..
onun tadi hicbiseyde yok :))
ben islem yapinca buna mesaj gidiyo, aninda ariyo, yine mi puanimi yiyon diye:)))
kendi puanimi yemekten cok cok daha zevkli oluyo :)
olabilir kiz hangi filmdi acaba:)))
gelismis ulkelerde sezeryan cok olmayabilir, ben o kadar gelisememisim demekki :))
benim tek bi arkadasim normal dogum yapti canim, aynen o da hic sanci cekmedi, epiduralle yapti, e kasilmalari yeterli olmadi ustten 3 hemsire ite ite zorla cikarmislar bebegi..
cocuk bu temmuzda 4 yasini bitirdi, kiz cocugu..
hala konusamiyor. anne, mama, ih ih..
artik dogumda mi bisey oldu sonradan mi kilitlendi, ya da sezeryan olsaydi da boyle olur muydu kimse bilemiyor..
belki de dedikleri gibi millet normal dogum yaptirmaya yaptirmaya unuttu doktorlar da :)
ben zaten normal dogum yapcak olsam asla ozel hastanede yapmam, giderim pasa pasa yogun bi dogumevine.. hem aliskinlar, hem yenidogan uniteleri saglam :)
Yok yok bende gelişemedım o sevıyede degılım
Eğer gıdıcek olursamda burdan onun garantısını almadan düşmem yollara
Benım arkadasta amerıkada normal dogum epidural oldu kesiler vakumlar vs
Bak onun çocukta 4 e gırdı 1-2 kelıme anca
Ayyy herkes ne istıyosa öyle olsun ınsallah valla bende o cesaret yok
aynenn :)))
ya bu is icin yurtdisina fln gidiyo, puanlari milleri bol oluyo, ben ezbere bilmiyorum, kartı çalıp puanini yiyorum :))
nasi keyifli oluyo, nasi tatli oluyo..
ya noolursun puanimi elleme diyo direkt karttan harca diyo ama... yok..
onun tadi hicbiseyde yok :))
ben islem yapinca buna mesaj gidiyo, aninda ariyo, yine mi puanimi yiyon diye:)))
kendi puanimi yemekten cok cok daha zevkli oluyo :)
Bizimki teknoloji özürlü tam. Hiç telefonda uygulamaya da açıp bakmaz. Arada bi' öyle ödeme yaparken postan sorar. Karta kayıtlı telefonda benimki. Fink atıyorum resmen.
O da aynı seninki gibi karttan harca, elleme puanları diye kızıyor.
Şimdi bile kaşındım bak. Keşke puan olsa da yeseydik ya vallahi bedava bir şey verseler öyle güzel gelmez.
Annesi nasıl bilmiyorum ama üyeliğinin iptal olduğundan haberim var. Fb grubu kuruodu bir ara gibi durumları olmuştu.
Neyse afiyettedir inşallah diyelim :)
Evet solda görünüyor ama o kısmı tıklayınca " bugza ile üye(ler)in gizlilik ayarlarından ötürü özel mesaj sistemini kullanamazsınız." şeklinde hata veriyor. İstersen sen bana özel mesajla mailini gönder. Ordan atayım mail adresimi. Sen de üyelik daveti filan gönderiliyorsa o maile gönderirsin. Olur mu öyle?
Bu arada eşim amway konusunda çok şikayet oldugunu söyledi yaa. Paraben içeriyormuş filan. Ben zaten bir kac değişik deterjan almıştım bebek için. Amway i de alam mı bilemedim.
Yavrum sen bilirsin. Ben yıllardır uyeyim kullanıyorum ürünleri. Bir site vardı içeriği yazıp ürünün ne kadar sağlıklı olduğunu puanliyordu http://cosdna.com/eng/cosmetic_a13d93457.html
Burda yeşil ve sarı olumlu kırmızıya yaklaşan renkler sikintili. Yukarıdaki sa8 toz deterjan için.
İçine sinmiyorsa alma tabi. Bana üye olman da çok bisey katmio bana çünkü bir seviyede diilim. Anca aynı ay 200 puan olcaz da devam etcek de vs.... Organik sertifikalı çok urun var piyasada. Seçim senin tatlım :)
kızlar koca ankarada bak bak gecelik bulamadım bende internetten bunu aldım bugün geldi gayet güzelmiş malı felan..pijama takımımda bu markaydı..kendi ihtiyaçlarımı da tamamladım sayılır..süt sağma makinam kaldı sadece..onda da kafa bi milyon bakalım ne alcamm:)
aynen canim, dogumdan yani sezeryandan,
yatmaktan, iyilesme surecinden fln zerre korkum yok..
tek endisem ikiz oldugu icin erken dogum olmasi..Allah korusun onlara bisey olmasi ya da kuvezde haftalarca kalmalari...
dua ediyorum surekli, rabbim acilarini gostermesin, saglikla dogumumu yapiym evime getiriym kuzularimi diye
git gel, süt taşı, aksam orda birakip eve gel....
bi arkadasimin basina geldi, ikizdi,27. haftada dogdular, 60gun kaldilar kuvezde..
Benim girecegini de sanci gelecegini de sanmiyorum ben degil cevrem de dogum tarihini dedigim de he he diyorlar 10 sene once nasil bi iz bıraktıysan arkadasimi davet edicem dogum icin sen bebegi cok tutuyon karninda diyo :)
Bunun sebebi sadece para canim
Siz sezeryana doguma vs para oduyorsunuz burda oyle birsey yok herseyi devlet karsiliyor hatta sezeyan olanlara extra para veriyorlar acı parasi gibi birsey hastaneler denetim altinda oluyor neden ameliyat ettiniz ne riski vardi diye kafasina gore kimse ameliyat yapamiyor boyle bi hakkin yok ama ilk çocuğunu sezeryan ile yaptin ikincisinde sana hak taniyorlar nasil istersin diye snaa birakiyorlar
Ya benim tosun paşa büyüdükçe yukarı çıktı son 3-4 gündür çok ciddi mide yanması yaşıyorum :/ gaviscon başladım ama nafile nerdeyse oturarak uyuyorum. Erken başladı yine. Kızımda da böyle olmuştu koca karı tabiri vardır bi miden çok yanarsa saçlı Bebek doğurursun diye hakikaten öyle saçlı doğdu ki toka tak tutardı :) acaba oğlan da mı saçlı doğacak