2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Heeh işte benım duygularım
Kendı kendıme kulağımı delmış ınsanım ama bu tam bı fobı bende

aynenn :)))
ya bu is icin yurtdisina fln gidiyo, puanlari milleri bol oluyo, ben ezbere bilmiyorum, kartı çalıp puanini yiyorum :))
nasi keyifli oluyo, nasi tatli oluyo..
ya noolursun puanimi elleme diyo direkt karttan harca diyo ama... yok..
onun tadi hicbiseyde yok :))
ben islem yapinca buna mesaj gidiyo, aninda ariyo, yine mi puanimi yiyon diye:)))
kendi puanimi yemekten cok cok daha zevkli oluyo :)

Yok yok bende gelişemedım o sevıyede degılım
Eğer gıdıcek olursamda burdan onun garantısını almadan düşmem yollara
Benım arkadasta amerıkada normal dogum epidural oldu kesiler vakumlar vs
Bak onun çocukta 4 e gırdı 1-2 kelıme anca
Ayyy herkes ne istıyosa öyle olsun ınsallah valla bende o cesaret yok

Bizimki teknoloji özürlü tam. Hiç telefonda uygulamaya da açıp bakmaz. Arada bi' öyle ödeme yaparken postan sorar. Karta kayıtlı telefonda benimki. Fink atıyorum resmen.

O da aynı seninki gibi karttan harca, elleme puanları diye kızıyor.

Şimdi bile kaşındım bak. Keşke puan olsa da yeseydik ya vallahi bedava bir şey verseler öyle güzel gelmez.

B bugza sanki dortinin annesi mi hastaydı.acep annesine mi bişey oldu.üyeliği iptal olmuş sanırım
Annesi nasıl bilmiyorum ama üyeliğinin iptal olduğundan haberim var. Fb grubu kuruodu bir ara gibi durumları olmuştu.
Neyse afiyettedir inşallah diyelim :)

Yavrum sen bilirsin. Ben yıllardır uyeyim kullanıyorum ürünleri. Bir site vardı içeriği yazıp ürünün ne kadar sağlıklı olduğunu puanliyordu
http://cosdna.com/eng/cosmetic_a13d93457.html
Burda yeşil ve sarı olumlu kırmızıya yaklaşan renkler sikintili. Yukarıdaki sa8 toz deterjan için.
İçine sinmiyorsa alma tabi. Bana üye olman da çok bisey katmio bana çünkü bir seviyede diilim. Anca aynı ay 200 puan olcaz da devam etcek de vs.... Organik sertifikalı çok urun var piyasada. Seçim senin tatlım :)

tamam buldum aliyorum, saol canim..
baska seylerde de indirim varmis emzik biberon fln :)

Ya Ikizcan sen cam biberon alacak mısın? Eczanede biberondan çok bir şey yoktur gerçi. Annedukkan.com'da Natursutten'in ikili cam biberonları var.

Tek olsa gözünün yaşına bakmayacağım da iki fazla. Cam alacaksan onlara bak.

kızlar koca ankarada bak bak gecelik bulamadım bende internetten bunu aldım bugün geldi gayet güzelmiş malı felan..pijama takımımda bu markaydı..kendi ihtiyaçlarımı da tamamladım sayılır..süt sağma makinam kaldı sadece..onda da kafa bi milyon bakalım ne alcamm:)

Cnm ne zmn bebisler gelecek kacinci hafta doktorla konustunuz mu

Yani bilemiyorum ki ama sancı gelip Bebek kanala girerse ne yapcaz

Benim girecegini de sanci gelecegini de sanmiyorum ben degil cevrem de dogum tarihini dedigim de he he diyorlar 10 sene once nasil bi iz bıraktıysan arkadasimi davet edicem dogum icin sen bebegi cok tutuyon karninda diyo :)

Ayyy varya benım de aklımdan gecmıyo degıl lan dıyorum giderken yollarda basıma iş gelmesın

Yok kız benim baktığım hastanelerin hepsinde normal Doğum ve sezeryan Doğum aynı para

Ya benim tosun paşa büyüdükçe yukarı çıktı son 3-4 gündür çok ciddi mide yanması yaşıyorum :/ gaviscon başladım ama nafile nerdeyse oturarak uyuyorum. Erken başladı yine. Kızımda da böyle olmuştu koca karı tabiri vardır bi miden çok yanarsa saçlı Bebek doğurursun diye hakikaten öyle saçlı doğdu ki toka tak tutardı :) acaba oğlan da mı saçlı doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…