2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar cok guzel paylasimlar, sohbetler yapmissiniz. Kacirmadan sizi takip ediyorum. Yazmiyorum ama burdayim. Depresyona girmek uzereyim icimde buyuk bir korku var. Bugun kan tahlili yaptirdim, demirim, b12 , d3 hepsi yerlerde. Boyle olunca daha da bi bebegimi kaybetme korkusu sardi Cuma gunune randevu aldim. Benim gibi depresif yoktur umarim aranizda..

Canım niye depresyona giriyorsun bahsettiğin değerler bebeği kaybettirecek şeyler değil ki hepsinin ilacı iğnesi var hallolur boşa sıkıntı yapma

Canım bunlar bebeğe zarar verecek şeyler değil ilaçlarını arttırır dr. düzelirsin. Sadece sakin ol bol bol dua oku

Hep dua ediyorum canim, kendim icin ve butun anneler icin. Tecrubeli anneyim ama sanki ilk cocugummus gibi de endişeliyim.
Canım bende öyleyim 2. Ama bu sefer çok farklı şeyler yaşıyorum 15 haftalığa kadar çok rahattım 15. Haftada teyzem yüzünden korktum bebeğim rahim ağzına kadar indi 3 aydır resmen işkence çekiyorum sürekli ağrı... rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş.

uleeen! bitirmişsiniz stokları, bi tane bilem kalmamış! amma çok konuşmuşsunuz, baştan okuyacağım diye uğraştım kaçırdım indirimi

Vasfiyeteyzeniz canım mide yanması yapınca saçlı ı doğuyomuş? :) neredeyse temmuzdan beri midem yanıyo, mıçtım sanırım maymun doğurcam :)

I ikizcan2016 canım senin de evde kedi vardı sanırım. Nasıl kum kullanıyorsun acaba.
Benim de bi kedim var kristal kullanıyordum ama sağlıksız diye topaklasan verdi adam ama çişini topaklastirmadi. Hangisi daha hijyenik bilemedim.

Bide hamile olunca daha hassas davranıyorum. Bi sakıncası olur mu bize acaba.

Valla öyle derler bizim burda hakikaten de öyle saçlı doğdu ki kızım. Geçen yanma başladı dedim anneme "hak geliyor bi saçlı kafa daha" sesi :)

Braun IRT-6020 Kulaktan Ateş Ölçer kalmış bi, alayım mı bunu kızlar?

Canım benim bu değerler bebeği kaybetmeye sebep olmaz sadece doğumdan sonra güçsüz kalmaman için depolarının dolu olması gerekiyor ,takiplerin çoğu bebek için değil anne için,çünkü bebek her türlü senden çekiyor vitamin mineral ne varsa,bak seninki baya sömürmüş olacak ki depolar azalamış

Canım sakin olmak gerçekten çok önemli. Bende aşağı yukarı 15. Haftaladayken babam tutuklu yargılanmak üzere cezaevine girdi. Öyle kötü günler geçirdim ki hala da geçiriyorum. Ama sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Hatta normalde 5 dakika arabayla bi yere gitsem oram tutuldu buram tutuldu diye söylenirdim. Şimdi her hafta 600 km yol gidiyorum babamı bir saat görmek için düşün geçirdiğim hamileliği. Ama olsun hem kızım için hemde oğlum için sakin ve sabırlı olmalıyım

Gecmis olsun canim

Insallah dedigin gibidir canim yaa. Bebeklerimiz iyi olsun. Ben bi sekilde doldururum depolari..

cam biberon dr.browns aldim canim, kucuk buyuk birer tane..
birer de yine dr.browns in plastiklerinden aldim, şu bpa siz, pp olanlardan..
natursuttene de bakiym, kiz 2li nin nesi cok, bi tane biberon mu olur, durmadan onu mu yikayip sterilize etcez :) pahali mi ki ondan mi cok diyosun :))

Ya benim görümcem küçükken cam biberonla ellerini ağzını öyle bi kesmiş ki kaç dikiş atmışlar. Onun o hikayesini bildiğimden cam biberondan acayip korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…