2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar aranızda doktoru takip ve vitamin dışında progesteron falan vermemiş kimse yok mu?
Ben sadece folidoce kullanıyorum. Düşük riski vs için hiçbir şey kullanmıyorum. Yok mu benim gibi?
Hiç kanamam lekelenmem falan olmadı, şikayetim de yok. Ondan mı vermiyor acaba?

Canim takmayin boyle seyleri yurtdisindaki doktorlar hic bir takviye vermiyorlar ben kendi kendime basladim folibol kan testlerinde ihtiyaciniz varsa cikar zaten ona gore verirler burda kanaman varsa da birdey yampiyorlar eger saglikli ise kalie degilse duser diyorlar

Kızlar doktorumu aradım.
10 haftalıkken çağırmıştı aylık kontrole geçmiştik.
Haftaya geleyim mi bi bakalım napıyo dedim. 8+larda olacaktım.
Gelme dedi direk. Şok oldum.
Sık ultrason bebeği rahatsız eder pimpiriklenme dedi.
İçimden ne biçim doktorsun muayene parası alıcaksın işte niye kabul etmiyosun diye sövdüm ama dıştan hmmm piki diyebildim.
Ufff eve ultrason almam lazım

Bende sadece folik asit kullanıyorum. Allaha Şükür herhangi bi rahatsızlık ve şikayetim yok. Ara ara akşamları halsizlik dışında.
Benim kontrolüm cuma günü. Ek birşey verir mi gidince göreceğim bakalım.

Bdv daki konusu takip etmiştim eski slim öncelikle hayırlı ugurlu olsun sigarayı bırakabilmene de çok sevindim inşallah sağlıkla kucagına alırsın yavrunu  şu ultrason alayına çok şaşırdım rahatsız mı edermiş ben hep hamile kalmadan derdim ki ildeki bütün doktorları dolaşırım özledikçe bebişimi ultrasonla görürüm derdim panik bi yapım var zaten iyice panik oldum çıktım

Sürekli ultrason olayına doktorlar karşı. Herhangi bir sorun yoksa ayda 1 çağırıyorlar. Belki bebeğe zararı oluyorsa ondandır

Hahahaha yatin kalkin halinize sukredin benim doktor Ağustos ayina verdi randevuyu oyle SIK randevu vermiyorlar ama bi makine var kalp sesini evde dinliyebiliyorsun

Lekelenmen yoksa vermesine gerek yokki .Ben sadece folik asit kullaniyordum dün her ihtimale karsı progesteron verdi.lekelenme giderek artti bende buda azda olsa bir kanamanin habercisi.kimisinde hic olmuyor.

Ben de folik asit dışında birşey kullanmayanlardanım ama ne ceviz ne de balık yiyebiliyorum omega 3 ten yoksun besleniyorum yani cevizden midem bulanıyor yemeden kusasım geliyor daha adını duyunca bile balık desen yok buralarda taze balık acaba doktora gidince omega 3 vitamin istesem mi diye düşünüyorum mide bulantım fazla benim de
bu arada doktora 6 haziranda gitmeye karar verdim yani 8+4 te gitmiş olacam

Ben sadece folik asit kullanıyorum cuma kontrolüm var herhalde anemi çıkacak belki kan ilacı verir ama şuan kullanmıyorum

Yok canim ben evdeyim dinleniyorum bol bol ama cok sıkıcı yatmak

Dr.um bana folbiol coraspirin verdi bide kan sulandirici igne hibor verdi lekelenme bendede yok

Merhaba arkadaşlar bende aranizda yeniyim benim 2. Bebisim olucak inş bende Bebeğimi öğreneli 1 hafta oldu tahmini doğum tarihi 22 ocak intden tabiki doktr gittiğimzde kalp atışlarını daha duyamadi tekrardan kan testi yapıldı ve kan testinde beta hcg 1545 çıktı bir sonraki muayenem 2 hafta snra olucak inş bu arada inş Ssvd yapmak istyrm kızlar anadolu yakasında iyi bir bayan doktr bileniniz varmi Simdiden hepimize hayırlı olsun bebislerimiz

Kız mecbur bıraktım sigarayı. Keşke şubatta geri başlamasaydım ama.
Çok uyuyorum sadece.
İyiyim ama iyi.
Sigarayi birakinca istahin acildi mi? Ben uc haftadir icmiyorum ve deli gibi istahliyim.

Ben de buğün kontroldeydim çok şükür alttan muayene ile kalp atışını gördüm banada 1 ay sonra gel dedi yani 10 haftalık olduğunda gidecekmişim
Iki gun var aramizda. Yarin ogleden sonra ikide kontrolum var. Doktor kalbini duyabiliriz dedi inşallah duyabiliriz. Kac atiyordu sayi verdi mi?

Benim doktorum ilk uç ay sadece folik asit veriyorum ne kullanıyorsun dedi folidoce dedim iyi tamam devam et dedi iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Sürekli ultrasona girmene gerek yok. ama iki yerden takip edilmek istiyorsan sağlık ocağına kayıt olmamız gerekiyormuş oraya kayıt ol sanırım kalp atışlarını falan kontrol ediyorlarmış.

Benim doktorumda iki hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi, çoğu arkadaş duymuş ama korktum biraz ben ya

Hoşgeldin facede ssvd grubu var orada il il doktor listeleri var ben de düşünüyorum ama korkuyorum galiba Dr deneyebilecegimizi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…