2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oyy geçmiş olsun ben de çok çektim kim bilir kaç kere şişti de gititm. Şırınga ile boşalttılar hep. Kaç doktor gezdim çoğu almak istedi. Bir tanesi almayalım bu tekrarlar tekrarlar sonra geçer dedi ki de öyle oldu. Alırsak ve bir gün diğerine de geçerse çok çekersin demişti. Unuttum hakkaten o günleri. Umarım geri gelmez :)

hepsi aynı cnm ya önemlı olan amaç tekrar masrafa gırme elındekını kullan

evet canım , ilk önce elimdekini kullanacağım baktım olmuyo , çok ihtiyaçsa alırım .
zaten halen alacaklar bitmedi .
öncelik elzem ihtiyaçlar , her duydugumu alıp gereksiz masraf yapıp evi de ıvır zıvır doldurmak istemiyorum
bazı şeyleri doğumdan sonraya bırakacağım , ihtiyaca göre alacağım.

aynen bende öyle ya herseyı az öz alıyorum suan.hem boşa masraf hemde odası dolsun ıstemıyorm elımın altı ferah olsun

Selam kızlar sağlık ocağına gittim b12 iğnemi yaptırmaya tetanozu yaptırmamıştım hemşire tetanoz da yapalım dedi yaptırdım şimdi yaparken hiç acımadı da inş ilerleyen saatlerde de acımaz diğer dozu da 19 kasımda yapalım dedi ben dedim 25. haftalarda yapılmıyor mu ilk dozu diye 24-25. haftalardan sonra ilk dozu yapılıyormuş bir ay sonra da ikinci doz oluyor dedi doğumdan önce 1 ay arayla 2 dozu vurulmak önemli dedi haftası 25 ten sonra olduktan sonra önemli değil dedi hangi haftalarda vurulduğun

teşekkür ederim canım..çok az doğum iznimiz ya..tam olarak 4 ay bile değil..

benim hiç ağrım felan olmamıştı canım..2. dozumu da bir hafta sonra vuruncam..

24. hafta öncesi sonlanan gebelikler için şık yok?

Merhaba :)
O sonlanmalar düşük olarak kabul edildiği için ve 24. Hafta genel olarak yaşama şansı olan haftalar olarak belirlendiği için öncesi dikkate alınmadı. Katılımınız ve geribildiriminiz için teşekkür ederim:)

kızlar doktordan geldim şimdi Allaha şükür bebeğimiz iyi..şimdilik bir sıkıntı görünmüyor..ilk kez yüzünü gösterdi yavruşumuz..doktorda 3 boyutlu olarak gösterdi bize..ama burnu patlıcan gibi mi ne dedim..doktor da gülüp daha değişir dedi..sizin bebişlerin burnuda 3 boyutlularda patlıcan gibi mi?

benm ilk aşı hiç acımamıştı , ikinci çok acı verici oldu 3 gün kolumun üstüne yatamadım .
hemşirenin elinden kaynaklı sanırım , iğneyi batırırken de çok acıtmıştı. diğer kolumdan da kan aldı iğneyi çıkardıktan sonra kan fışkırdı resmen bastırdıgı pamuk komple kan oldu

teşekkürler sizede geri gelmemesini umuyorum bende. tekrarlarsa ne yaparım bilmiyorum enteresan bir fobi oluşmuştu bende

Amaaaaaaaan benim bugün tetanoz 2. Aşısının günüydü neyse yarına artık daha doktorumu arayıp randevu saati almam lazım üşeniyorum çok :)

Uzman da fena yalnız annelerin Doğum hikayeleri bitmezmiş ya bizimkini bekliyorum neler anlatıcaz bakalım burda :))

teşekkür ederim canım..çok az doğum iznimiz ya..tam olarak 4 ay bile değil..

ben de bir aksilik olmazsa 35 e kadar çalışır alacagım gidebildiğim kadar giderim sonra yıllık izinlerimden yazacağım , izinlerin çoğu doğum sonrasına kalsın . gerçi 6 ay ücretsiz iznimiz de olacak ama 6 ay sonra bile
bebişi nasıl bırakacağım , nasıl bir psikolojide olacağım bilemiyorum .

şimdiden kafama takılıyor. hem çalışmak istiyorum , hem de bebeğimin her şeyiyle ben ilgilenmek istiyorum .
K.kulubunde çalışan anneler diye bir topic vardı , tüm sayfaları okudum .
kimisi 3 aylık bırakmış sorun değil diyor. kimisi ilerleyen zamanlarda pişmanlık yaşamış .
bebekle vakit geçirmek daha değerliydi bebğimle anılarım çok az oldu gibi şeyler yazılmış (

zaten bebeğimi 2 yaşına kadar odamızda yatıracağım , 6 aylık odasını ayıran arkadaşlarım da oldu ama ileride travmalara sebep oluyormuş . ağlatarak uyutma metodunu da sağlıklı bulmuyorum onu da deneyen arkadaşlarım oldu . ruh sağlıgı açısından güven duygusu gelişimi açısından doğru değilmiş.

Belime de yapıyordu ya artık yaptırmıyım madem zaten en çok sırt bölgem ağrıyor
Benimkine mongan yöntemi desem alışmayacağım der sarılmaz
Doğumdan öyle bi korkuyor ki sana noluyor ben çıkartacağım diyorum bana iğne yapılırken bakamıyor bile

Olurrrrrr değişiriz :)))
Ama senden bi Ümit ışığı gördük bak şimdiden üçüncü dediğine göre sen kızlar biraz büyüyünce düşünürsün :)))

yok ya nerdeeee=))) bende hep heves edıyorum o ıse doktoruma sölesem o ne dıcek bana=))dur da cuma gunu randevum var bıraz dalgasını gecım doktorla=))
Sen sor ben de diğer hafta gittiğimde sorayım benimkine bakalım ne dicek :)))

benim işe gidip gelmem sıkıntı biraz uzak bir yerde okulum onun için olabildiğince erken izne ayrılcam malesef..sonrasında bebekle ancak 4 hafta iznim olcak..yıllık izinde yok bizde yaza kadar artık bişeyler ayarlamayı düşünüyorum...bide 2 yıl değil mi ücretsiz izin süresi 6 ay olduğunu duyunca üzüldüm bak şimdi.

Kiz ikiz dururken ablalara sira gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…