Benim gözüm o pembe pusette kaldı konuyla alakasız olarak :))) çok şirin bu ya :)hayiiiiir, 3ay yeterli degil gebelikte, normalde 3ayda 1 yapiyoruz dogru, ama hamileyken 6haftada 1, sonlara dogru 4 haftada 1..
dışa gerek yok onu 3ayda 1 yapsan da olur, ama ic paraziti sik sik yapmak gerekiyor.
ben parazitler icin veterinere goturmuyorum, ulusta toptancidan aliyorum, kendim yutturuyorum..
kum da bu canim..
Eki Görüntüle 1899900
Evet bizzat tanıyorum bunu yaşayanı :) ve Doğum için sadece doktor degil ebeler tek tek gelip ısrar ettiler normal olmaz diye onların ne karı vardı diye düşünüyor insan
Sonra bide ameliyatta epidural verince kız o kadar demiş ben uyuşmadım acıyor diye ama doktor bu imkansız diyip kesmiş çok acı çektim diyor
Çok sağol canım napsam ben o zaman geçen ay yaptırdık iç dış parazit. tüyleri de çok dökülüyor zaten onu da takıyorum kafama dokunur mu bana diye. Kırk kere el yıkıyorum :/ nerden alsam ben onu yuttursam. Ya da her ay götürsem mi veterinere.hayiiiiir, 3ay yeterli degil gebelikte, normalde 3ayda 1 yapiyoruz dogru, ama hamileyken 6haftada 1, sonlara dogru 4 haftada 1..
dışa gerek yok onu 3ayda 1 yapsan da olur, ama ic paraziti sik sik yapmak gerekiyor.
ben parazitler icin veterinere goturmuyorum, ulusta toptancidan aliyorum, kendim yutturuyorum..
kum da bu canim..
Eki Görüntüle 1899900
Yoomi dışarıda hayat kurtarıcısı gibi benim gözümde şimdilik. Isıtıcı ağız kısmına takıldığı için süt daha yavaş geçtiğinden bebeğin emme refleksine de zarar vermiyormuş. Şarj ettikten sonra istediğin zaman düğmesine bas, 60 saniyede sütü ısıtıyor. Yok kuzum ben ısıtıcılı komple kit halinde aldım. Öyle hem daha uyguna geliyor ama onlarda da firma ohalden ötürü mal çekemediği için yavaş yavaş tükeniyor gibi sitelerde. Biterse tekrar stok bulmak zor olabilir. Tükenmeden al öyle bir şey düşünüyorsan. Natursutten mi bu mu dersen bu derim tabii.
Can'ım ben tekrar var diyor ama almaya kalktığımda sepetinizdeki ürün güncellenmektedir diyor işlem başarısız oluyor bir de üç defa denedim olmadı bide korktum şimdi üç sefer alınır da bir de dedimkızlar bende baktım hala var braun Ateş ölçerlerden almak isteyenler bi baksın
Evet çok iyi fikirmiş eşimi kullanayayım ama benimkinde göbek yok ya yakında aynı kiloya ulaşacağız diye korkuyorum :))
Adama masaj yaptırıp duruyorum zaten ay sırtım ay belim diye :))
Geçici fıtık yaşıyorum bence ben ya ciddi acı hissediyorum çünkü bazen.hep yanımsı yüzüstü yatıyorum da sırtımı desteklemiyorum sanırım artık ona dikkat edeyim sağol canım
Çok sağol canım napsam ben o zaman geçen ay yaptırdık iç dış parazit. tüyleri de çok dökülüyor zaten onu da takıyorum kafama dokunur mu bana diye. Kırk kere el yıkıyorum :/ nerden alsam ben onu yuttursam. Ya da her ay götürsem mi veterinere.
36.hafta bitince alicam demisti canim, cumartesi bi daha sorucam.. 36. hafta aralik 20 gibi bitiyor..
37 nin icinde alacak benim anladigim :)
e aliym bari onu da simdi, uykum yok nasilsa :))
kac ml alcaz?
240ml diyor cok buyuk degil mi bu? bi de 140lari var..
isitici ayri gibi resimde.. anlamadim
Aynen canım en sağlıklısı o sanırım götüreyim ben her ay. Bebek olunca nasıl olacak onu düşünüyorum ben. Annem alayım bi süre bende kalsın diyo ama ayrılamıyorum da ondan. O da bizsiz duramaz.tuyden bisey olmaz, parazitlerini duzenli yaptigin surece..
istersen her ay gotur ic dis yapsin zaten 3ay kaldi surda..
ya da ankaradaysan tam adresini aliym esimden, haftasonu gidip alsin esin ulustan..
e aliym bari onu da simdi, uykum yok nasilsa :))
kac ml alcaz?
240ml diyor cok buyuk degil mi bu? bi de 140lari var..
isitici ayri gibi resimde.. anlamadim
Benim gözüm o pembe pusette kaldı konuyla alakasız olarak :))) çok şirin bu ya :)
Bizimki siyah :/ siyah asil renkmiş erkek bebekmiş babası öyle ddi
Bu ikinci resimdeki kuzum turuncu teneke kutulu olan charger ile beraber geliyor. Ben kocaman bir salak olduğum için ısıtıcılı set yazıyor diye üsttekini almıştım. Set dediği biberonla, emzikmiş. Iade ettim geri.
140 da, 240 da yavaş akış zaten. Ben 240 aldım 6. aya yakın kullanırız bir aksilik olmazsa emzirme konusunda diye. 140'ligi medela'dan aliciym. Bence 240 al. Büyüyene kadar gider.
Aman eksik kalma al bende bakım bari :)
Kıyamam yaaa benimki de ikinci çocuğu yaparız değil mi deyip duruyor daha şimdiden :) bunu zar zor yapabilmişim hele bi sağlıkla doğsa diye bakıyorum adam ikincinin derdindesaol canim, e dogru ama simdi, erkek adamin puseti siyah olur :))
bi sonrakini de ayni zamanda yaparsak, seninki kiz olursa, bizimki erkek olursa degisiriz pusetleri :))
esime diyorum 2puseti de pembe aldik bi sonraki erkek olursa napcaz, nonoş gibi pembe pusetle mi gezdircez diye..
ayy nasi hosuna gitti, gercek mi diyosun? yapar miyiz bi daha? saka mi gercek mi?
laann dedim, bi sakin ol sunlari bi cikaralim bakariz :)))
Ben baktim pek oy veren yok yoomi ye :)isitmali şeysi olmassa icemiyor benim kizlarim sut :))
oyle yetistirdik, sosyetik bu kizlar :)))
20 aralik yay mi oglak mi oluyor acep?
Ayy sen öldürüyorsun benii gülmekteeennnevet ikisinde de set yaziyor, bilemedim o yuzden :)
ok pahali olan seti aliyom o zmn, ucuz olan icime sinmemisti zati :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?