2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim gözüm o pembe pusette kaldı konuyla alakasız olarak :))) çok şirin bu ya :)
Bizimki siyah :/ siyah asil renkmiş erkek bebekmiş babası öyle ddi

korku filmi gibi yaa
hangi hastane bu? kimmis doktoru? bilelim de sakata gelmeyelim..
cok uyuz oldum simdi.

Çok sağol canım napsam ben o zaman geçen ay yaptırdık iç dış parazit. tüyleri de çok dökülüyor zaten onu da takıyorum kafama dokunur mu bana diye. Kırk kere el yıkıyorum :/ nerden alsam ben onu yuttursam. Ya da her ay götürsem mi veterinere.

mrs_aysel ay sen öyle deyince kendi sezeryanım geldi aklıma :) ben biraz artisimdir. Millet odada işte sakin ol hemen bitecek falan diyor bende artistlik yapıyorum ya amma abarttınız ilk doğuran ben miyim sezeryan kolay bişey falan. Neyse geldi doktor hemşireler beni aldılar asansöre bindik. Ailedeki herkes gitti ya ben başladım korkudan titremeye Zaten daha yaşım 22 düşünün :) dedim doktora ben vazgeçtim beni komple bayıltın :) doktorun öyle tatlı bi bayandı ki "lütfen panik yapma yarım uyuşturalım eğer ameliyatta tansiyonda bi sıkıntı çıkarsa ben seni hemen genel anesteziye alırım ama bebeğinin doğumunu görmeni istiyorum çöl ağrılı bi hamilelik geçirdin" dedi. Neyse ben daha mırın kırın girdik ameliyathaneye. Anestezi uzmanı geldi yanıma tanıştık iğneyi yaptı 2-3 dakika bekledi. Sonra eline bi toplu iğne aldı. Top kısmını batırdı koluma dedi ki bu his,iğneyi batırdı buda acı dedi. Şimdi bacağına batırıcam sorucam his mi acı mı söyleyeceksin dedi his olacak ama acı olamayacak dedi. Neyse başladı batırmaya 1-2-3-4--5 ben hepsine çok acıdı diyorum ama kadın devam ediyor 6-7-8-9 derken herkes gülmeye başladı. Dedim niye gülüyorsunuz :) uzman dedi ki ya son 4 seferdir batırmadan soruyorum acıyor diyorsun dedi :) sonra oldu bir sezeryan :)

e aliym bari onu da simdi, uykum yok nasilsa :))
kac ml alcaz?
240ml diyor cok buyuk degil mi bu? bi de 140lari var..
isitici ayri gibi resimde.. anlamadim

Eklentiler

• IMG_0357.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0358.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 76
kızlar bende baktım hala var braun Ateş ölçerlerden almak isteyenler bi baksın
Can'ım ben tekrar var diyor ama almaya kalktığımda sepetinizdeki ürün güncellenmektedir diyor işlem başarısız oluyor bir de üç defa denedim olmadı bide korktum şimdi üç sefer alınır da bir de dedim

Bizimkinde de yok göbek. Ben de tanker gibi olacağım bu gidişle. O senden hafif daha alçakta kalınca tam doluyor o kavis bir şekilde. Valla yastıkların yetmediği yerde çok güzel bir çözüm.

Mongan yönteminde de eş destekli vajinal doğumda aynı biçimde baba sancılarda annenin beline vücuduyla baskı uygulayarak gevşemeyi kolaylaştırabiliyor.
Şimdiden alışsın diye yastık olarak bizimkini kullanıyorum.

Üst sırt kısmına yaptır masajı. Bel hizasına inme fazla gevşetici etkisi olabiliyormuş bu haftalarda.

tuyden bisey olmaz, parazitlerini duzenli yaptigin surece..
istersen her ay gotur ic dis yapsin zaten 3ay kaldi surda..
ya da ankaradaysan tam adresini aliym esimden, haftasonu gidip alsin esin ulustan..

e aliym bari onu da simdi, uykum yok nasilsa :))
kac ml alcaz?
240ml diyor cok buyuk degil mi bu? bi de 140lari var..
isitici ayri gibi resimde.. anlamadim

Bu ikinci resimdeki kuzum turuncu teneke kutulu olan charger ile beraber geliyor. Ben kocaman bir salak olduğum için ısıtıcılı set yazıyor diye üsttekini almıştım. Set dediği biberonla, emzikmiş. Iade ettim geri.

140 da, 240 da yavaş akış zaten. Ben 240 aldım 6. aya yakın kullanırız bir aksilik olmazsa emzirme konusunda diye. 140'ligi medela'dan aliciym. Bence 240 al. Büyüyene kadar gider.

tuyden bisey olmaz, parazitlerini duzenli yaptigin surece..
istersen her ay gotur ic dis yapsin zaten 3ay kaldi surda..
ya da ankaradaysan tam adresini aliym esimden, haftasonu gidip alsin esin ulustan..
Aynen canım en sağlıklısı o sanırım götüreyim ben her ay. Bebek olunca nasıl olacak onu düşünüyorum ben. Annem alayım bi süre bende kalsın diyo ama ayrılamıyorum da ondan. O da bizsiz duramaz.
Ankara da değilim canım Kocaelide yim ben. Yakın olsaydık iyi olurdu :)

Benim gözüm o pembe pusette kaldı konuyla alakasız olarak :))) çok şirin bu ya :)
Bizimki siyah :/ siyah asil renkmiş erkek bebekmiş babası öyle ddi

saol canim, e dogru ama simdi, erkek adamin puseti siyah olur :))
bi sonrakini de ayni zamanda yaparsak, seninki kiz olursa, bizimki erkek olursa degisiriz pusetleri :))
esime diyorum 2puseti de pembe aldik bi sonraki erkek olursa napcaz, nonoş gibi pembe pusetle mi gezdircez diye..
ayy nasi hosuna gitti, gercek mi diyosun? yapar miyiz bi daha? saka mi gercek mi?

laann dedim, bi sakin ol sunlari bi cikaralim bakariz :)))

evet ikisinde de set yaziyor, bilemedim o yuzden :)
ok pahali olan seti aliyom o zmn, ucuz olan icime sinmemisti zati :)))

Kıyamam yaaa benimki de ikinci çocuğu yaparız değil mi deyip duruyor daha şimdiden :) bunu zar zor yapabilmişim hele bi sağlıkla doğsa diye bakıyorum adam ikincinin derdinde
özellikle pahalı şeyleri alırken alttan alttan "pahalı biraz ama olsun nasılsa ikinci çocuğu da yapıcaz ya haniii o da kullanıcak" diye zarf atıyo bana

I ikizcan2016 eşine şöyle pebble'lara ekstra kılıf alınabiliyor farklı renkte. Erkek olursa sonradan doğan görünümlü şahin gibi kullanırsınız kılıfla.

Ay Allah'im iki tane ablayla o çocuğun karısına acıdım ben daha o doğmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…