2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

yok ayirma sakin kiz yazik..
gimpet gimcat marka macunlar var internetten bak, multivitamin ve beauty paste diye 2 macunu var, onlardan al, hergun yedir, duzenli tara..
tuy dokmesi de azalir.. asilarini da duzenli yaptirdigin surece hicbisey olmaz..
kedi tuyu bisey yapmiyor, parazit, bakteri vs varsa onlar yapiyor kisti..
su ara tuy dokmesi de normal mevsim gecisi..

sorma canim, seninki yine hakli, tek bebek :)
biz 2 zilliyi dogurduk, becerdik, hallettik de 3.yu dusunuyor :)
ben 22.haftaya kadar bögürdüğüm ve banyoda yerlerde surundugum icin hic konduramamis demekki yazik, oyle espri yapinca birden nasi heyecanlandi :)))

daha dogmadan mi :)
daha ana rahmine dusmeden, daha ana rahmi boşalmadan :)))
kilif ayri aliniyor muymus, o zmn hemen subatta calismalara baslariz :)))

yalnız kızlar kim derki hamile topiği.kızlaaaarrr normalde hamileler bu saatte sızıp uyumuş oluyor.bizim topik te geyiğin dibi var

Ben kullanıyorum hayırdır?
Bakamadım uzun süredir buraya geç yazıyorum kusura bakma doktor bana da verdi de merak ettim başka kullanan var mı diye günde 2 defa yemeklerle birlikte kullanıyorum ben sen nasıl kullanıyorsun

Kızlar ateş ölçer konusu geçmişti bi ara. Henüz almamış ve Braun Ateş Ölçer almayı düşünenler varsa e-bebekte %40 indirimde, bilginiz olsun.Eki Görüntüle 1899759

kızlar ,
benim elimde ninomed var , ateş ölçme yöntemini denemek için kendime almıştım , bebek için kullanırım diye düşünüyordum. hepsi aynı işi görmüyor mu ? bebek için daha özel mi oluyor

Eklentiler

• 243181481_tn30_0.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 37
Seni kesmişler miydi ?
Kesilmeden suda doğursak keşke ama sanırım Antep'te suda dogum yok kargasa duydun mu hiç canım var mı ki suda doğuralım :)
yok ya nerdeeee=))) bende hep heves edıyorum o ıse doktoruma sölesem o ne dıcek bana=))dur da cuma gunu randevum var bıraz dalgasını gecım doktorla=))

Canım bebekler çok rahat ölçüm yaptırmadıkları için kolaltı ateş ölçerler baya zor oluyor. En rahatı kulaktan ölçerler oluuor

kız bana neden atarlandın sen bende korkuyom bana görede doğum şekli anneye bırakılmalı herkes nasıl rahat doğuracaksa öyle yapsın birde bende bartolin kisti belası var alttan kesiden iki kere korkuyorum.
Günaydın. Bartolin kistinden ben de çok çektim ama yaklaşık 1.5 senedir tekrarlamadı. Sizdeki durum ne?

Günaydın. Bartolin kistinden ben de çok çektim ama yaklaşık 1.5 senedir tekrarlamadı. Sizdeki durum ne?
aaaaah aaaaah. 4 kez oldu son 3 ü 5 ay içinde oldu. en son hamile kaldığım aydan önce oldu. ondan sonra olmadı henüz. sorunum tek taraflı tekrarlarsa alınacak normal doğurmak istemiyorum kesip dikilerek sağlam tarafıda zedelersem al başıma bela uzun yıllar.

evet, alisveris sitelerinde gezenler kendilerini ele verdiler :)))
mavikose
derinn83
Pıt diye uyarı düşüverdi ekrana. Zaten aklımdaydı, dedim o da çıksın aradan. Almışken biberon ve emzik işini de hallettim. Biberonu avent natürel uç 125 cc aldım. Emziği de gece böyle ucu parlayan 0-6 aylık avent aldım. Sonra şöyle geriye doğru yaslanıp kocaman bir oh çektim para harcamanın verdiği o büyük hazla :))
Bir de dün n11'de bebehits diye bir mağazada ki daha önce de alışveriş yapıp memnun kaldım. Orda lansinoh göğüs kremleri indirimliydi. 39tl olan kremi 27ye aldım. Bilginiz olsun :)

Merhaba Kocaeli'nde hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…