Tamam cnm bunu bi arastircam :) saol
Töpfer keci sutu bunun mamasi ni mi yapmışlar listeye aldim :)
Evet mama kuzum. Gerçi mama en son ihtimal olduğu için benim için o konuda sağlam bir içerik araştırması yapmadım. Tam kapsamlı bir araştırdığım zaman yine yazarım.
Onkim kök hücre eğitime gelmişti Sabancı destekli bi kurtuluş bahsettiğim sey 2. Paragrafda yazıyorbenim parasini odedigim kok hucremi benim onayim olmadan baskasina veremezler..
orda bi yanlis anlasilma vardir canim :)
En son ihtimal ama o asamada mama arastirmakta zor olur cnm adini koyalım da ihtiyacimiz olmaz insallah:)
Onkim kök hücre eğitime gelmişti Sabancı destekli bi kurtuluş bahsettiğim sey 2. Paragrafda yazıyor
Kesinlikle. Son aşama derken doğuma yakın zamana bıraktım. Şimdilik içeriği munis olan bu gibi geldi zira ben de inek sütü ve onunla yapılmış ürünlerde hâlen feci biçimde kolik oluyorum.
Aptamil, bebelac falan onlara hiç bakmadım bile. Aslında bir anne kapsamlı bir araştırma yapmıştı mama dosyası gibi şöyle bir göz gezdirdim ama unuttum sonra. Bulursam tekrar atarım.
İlk etapta sütü arttırmaya çalışalım. Oldu ki mama vermek zorunda kaldık, doktorun yönlendirmesi ve biraz araştırmayla bunu da hallederiz gibime geliyor.
Onkim kök hücre eğitime gelmişti Sabancı destekli bi kurtuluş bahsettiğim sey 2. Paragrafda yazıyor
Sezeryan li olunca daha zor oluyor emzirmek benim ucu yok extra uc cikartici aldim yeter ki emzireyim kizimi emziremedim ama 5 ay fln sagdim verdim plastik uclarida kabul etmedi alerji yapti birde bemim dogumdan 2 gun once sakir sakir sutlerim akti emen ceken olmayinca da azaldi kismeyede birseu demedim o sutler cok yatarliymis tabi bunda daha bilincliyim enzirmek icin :)
Bende haber vemreyi dusunmuyorum kimseye birde eşleri ile geliyorlar sinir oluyorum lohusa kadının yanina disarda bekle dimi hemsireler yardimci olur gerci ama dedigin gibi skain ve sabirli olmak lazim disardan gelen sesleri dusundikce cildiriyorum basta annem mama mama diye tutturur ay doymuyo ay ac sutun aci sutun yetmiyo ben cok kalkp kirarim bu donem emininCanım oradaki imkanlar buradan daha iyi.
Sağma makinelerinde de memeye göre uçları var. Çıkmasına yardımcı olabilir ya da doğrudan bir yöntem tavsiye edebilirler emzirmek için. Kalkan memede latex alerjisi yapmış olabilir belki. Kimi insanların buna alerjisi olabilir. Bebek içinde geçerli.
Sütün zaten %70'i psikoloji. Inanır mısın sırf bu işin psikolojik kısmı için doğurup bir hafta sonrasına kadar kimseye haber vermemeyi düşünüyordum zaten herkesten uzağız. Bebek de dünyaya biraz daha adapte olmuş olur o sürede diye. Bdv'de lohusalıkla ilgili bir konu okudum az önce daha çok ikna oldum. Çünkü ben çocuğu koruyacağım. O öpecek, bu kucaklayacak, öteki akıl verecek diye sinir krizleri geçirirken olan sütüm de gider kesin.
En iyisi bebekle olabildiğince başbaşa kalıp elinden geleni yaparak kalan kısmı da bebeğe bırakmak. Öteki türlü anneyi haşat edip çıkıyorlar. Olan bebeğe oluyor o kakofoninin içinde.
Bende haber vemreyi dusunmuyorum kimseye birde eşleri ile geliyorlar sinir oluyorum lohusa kadının yanina disarda bekle dimi hemsireler yardimci olur gerci ama dedigin gibi skain ve sabirli olmak lazim disardan gelen sesleri dusundikce cildiriyorum basta annem mama mama diye tutturur ay doymuyo ay ac sutun aci sutun yetmiyo ben cok kalkp kirarim bu donem eminin
Endokrine yonlendirdi beni. Orda troidime bakicaklar sanirim. Troidde sorun yoksa -ki yok hep duzgun cikiyor sonuclarim- diet ve egzersiz vericekler oleyse. Di mi?
Cumada benim var şeker yüklemem. Çok korkuyorum acayip tatlı ve ekmeğe düştüm
İkizcan kullanıyorum valla yoksa yeşilliği kullanamıyorum. Heryeri pis böcek gibi geliyo valla
Hayrolsun canim.Çok kötü bi rüya gördüm daha doğrusu korkunç. Şimdi de uyuyamıyorum korkudan iyi mi
Ay valla canım hayır olsun gerçekten Ama fenaydı yani. Gittim koridorun ışığını açtım korkudan düşün. Eşim uyandı bi yarım saat sonra. Işığı niye açtın aşkım dedi. Kötü rüya gördüm korktum uyuyamıyorum dedim. Oda ben yanındayım korkma aşkım hadi sen uyuyana kadar ben uyanık bekleyim dedi. 30 sn sonra horlamaya başladı :))))) ama niyeti iyiydi napayım :)Hayrolsun canim.
Ben de cok goruyorum son zamanlarda.
Hic akla gelmeyecek seyler ruyama giriyor.
Çok kötü bi rüya gördüm daha doğrusu korkunç. Şimdi de uyuyamıyorum korkudan iyi mi
Ay valla canım hayır olsun gerçekten Ama fenaydı yani. Gittim koridorun ışığını açtım korkudan düşün. Eşim uyandı bi yarım saat sonra. Işığı niye açtın aşkım dedi. Kötü rüya gördüm korktum uyuyamıyorum dedim. Oda ben yanındayım korkma aşkım hadi sen uyuyana kadar ben uyanık bekleyim dedi. 30 sn sonra horlamaya başladı :))))) ama niyeti iyiydi napayım :)
Deme vallaİkincisi zorluyor,üçüncüsü dahada bi zorluyor canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?