2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Saçma sapan rüyalar görmeye bende basladim.sanirim bu son üç ay ilk üç ay gibi geçecek ruhsal açıdan

Sabirsiz61 sen keciboynuzu pekmezi içiyordun yanlış hatırlamıyorsam. Ben aldım tadı evet çok ağır,kıvamı koyu.ama birde hafif eksimsi gibi.senin içtiğinde eksimsi mi yoksa benim ki bozuk mu.ben bi abladan aldım kendim yaptım dedi inandım bende

Candy meme ucu için masajlar var.dogumdan önce yaptiginda çıkmasına yardımcı oluyormuş onları bi denesen canım. Birde uc çıkartıcı aparat var ama ne kadar faydalı olur bilemiyorum.

Eltimin gogus ucu hiç abartmıyorum nerdeyse 1 cm icerdeydi.5 ay oldu doğum yapalı benimkinden disarda simdi:)Manuel süt pompası uyguladık gün içinde birçok kere o çıkarttı. Ama ilk iki hafta çok zorlandı. Benimde haberim yoktu icerde olduğundan. Yoksa öncesinde yapılan masajın çok faydası oluyor.doktoruda yapsaydın keşke dedi.hicbir zararı yok uyarılmasi bakimindan

kotu ruyalar goren kervanina bende katildim. neden oluyor acaba ya... 2 yasinda kizimi ihmalkarligim sonucu denize dusurdum gece boyu ruyada bogustum kurtarabilmek icin.

gununuz aydin olsun..

Ben niye kötü rüya gördüğümü biliyorum aslında çok komik ama,ben küçüklüğümden beri tuvaletim gelince rüyam birden kötüye döner. Böyle normalde pek bahçe görüyorsam bi anda kan kafalar kollar falan bi kalkarım tuvaletim gelmiş :) gece tuvaletim geldi saate baktım dedim bi saat sonra kızı kaldıracam tuvalete boşver yat,yatmaz olaydım :)

Vasfiyeteyzeniz bende bazen üşeniyorum az daha yatayım falan.ama çok sakıncalı çok ihtiyaç hissettiğimde yataktan bile kalkamıyorum. Kramplar giriyor bıçak saplanıyor gibi oluyor yan taraflara.
Biz yinede usenmeyelim:)

eğitimde bize söyledıklerı 5 yıl olduğu ıcın ılk mesajımda 5 yıl demıstım ınternetten artınca gerçekten 5 yıl mı acaba dıye karsıma 12 yıl ıfadesı cıktı bıze koru hastanesınde gebelik egıtımı alırken onkogenden bırısı gelıp anlatmıştı o daha sonra genel kullanıma açıldığını belırtmıstı kok hucrelerın allogenık yada otolog olmasıyla bu durumun bir ilişkisi var

Benim Aralık 18 inde yazılı Aralığın son haftası da sözlü olmak üzere iki önemli sınavım var,lütfen ocağı beklesinler

ben eğiitimde bize anlatılanı aktardım bende kordon kanımı saklamayı düşünüyorum ama bu şekilde değil kendi imkanlarımı kullanarak o yüzden böyle de bir ek bilgi vermek istemiştim ayrıca araştırdığım kadarıyla bır hastalık durumunda aılede de uygun kardeş donör yoksa doktor ulusal kemık ılığı donor programına başvurarak yurtiçi ve yurtdışı akraba dışı donor tarama işlemi başlatabiliyor. benim bahsetmek istediğim bu nokta

Haklisin cnm ben de cok istekliyim en azindan bilincliyim 10 sene oncesi birseyin farkifna degildim zaten acim daha cok bastirdi tuttamadim falan bebegi
Ne kadar kafana takti isem gece sabaha kadar buyuk kizimi emzirdim ruyamda resmen
4 5 yaslarinda ki hali ile au cok tuafdi

Bizde ocağa bi melina kalır gibime geliyor.aralikta hepimiz doğurmuş oluruz sanırsam:)

Benimki ocakta kesin gelir durmaz pek öyle hissediyorum
Burda normal doğum isteyen çok yok gibi o yüzden çocukların çoğu aralık doğumlu olacak bencede

Evet kivami koyu oluyor ama tadi bana eksi gelmedi belki biraz mayhosluk olabilir ben sevdigim icin anlamiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…