2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benimki gibileride varmis sukur :) yatakta bisey anlatiyor ya oylemi diyorum horlamaya basliyor

Bizde sohbet ederken iyi geceler dediği an saniyesinde gidiyor. Yay burcu işte gamsız diyorum ben yarımsaat uyumaya çalışıyorum birde gece deliriyor oğlan uyuyana kadar canım çıkıyor

Bende anneme aldırmışdım avusturyadan getirdi biraz daha uygun fiyatlar orda 5li organic Zibin birde cok güzel bir oxun battaniyesi, lastikli carsaf..kutuya ben papuclarini koydum prensesin
Evet ya bende sürekli bekliyorum temasi baslssin diye takip ediyorum tchiboyu.
Iyisun umarim tatlim cok bakamiyorum buraya evde saatler nasi geciyor anlamiyorum. Bugün kendi dolabimi toplicsm yazliklari kaldircsm bebisin kiyafetlerine raf acicam. Haftayada yikarim artik

N Nextstar hafif bir mayhoş tat var keçiboynuzunda ama ekşi değil. Aşırı yoğun tatlı geliyor bana

Demekki bozuk değil canim.Çok eksi değilde hissediyorum içerken az bişey.ama iğrenç çok zor içiyorum ben.

Sabirsiz61 ama tadı hiç sevilecek gibi degilki kuzum.kan değerlerim düşük çıktı faydası olurmuki diye zorla içiyorum sabahlari

Anne ve babanın yazılı izni olmadan, sözleşme maddelerine ebeveynler tarafından uyulmayıp feshedildiği zaman şirket istediğini yapmakta haklı, haklısın. Bunun 3'ü yahut 5'i yok. Anne baba ödeme yapmıyorsa şirketin kordon kanını imha etmek ya da etmeyip donor olarak kullanmak kendi tekelinde.

Aksinde 12 yıllık süre sonunda bu soru sorulur. Anne baba devam etmek istiyorsa eder. Istemezse imha eder. Yine onun izni dışında kullanılamaz.

Avrupa'daki sistem çok daha farklı tabii. Orada birçok ülke özel kordon kanı bankacılığına izin vermiyor. Verilen kimi yerlerde de dediğin gibi çocuğun erişkinlik süresinden sonra rezervlerin halka açılma şartı var. Çoğunda devlet tekelinde ve bağış amaçlı yapılıyor. Kendin için saklayamıyorsun.

Şöyle diyeyim daha açık olsun. Benim eşim iki kez kanser atlattı ve genetik rahatsızlıkları var. O yüzden bu durum böyle ailelerde ne derece önemli ve araştırma konusu oluyor anlarsın, çocukları için.

Benim parasını ödediğim, sözleşmesine uyduğum kordon kanını benim yazılı iznim dışında başkasının kullanımına açacak şirketin her yoldan canına okurum.
Hepsinin kendi sözleşme örnekleri var zaten internette açıp okuyabilirsin ayrıca.

Ben içmeye başladım ama bıraktım dayanamadım :)

Kasım anneleri pıtır pıtır çıkartmaya başladı. Bizimkiler ocağa kalmayacak heralde
Bu yasa kadar yedigimiz hormonlardanmidir nedir durmuyolar icerde bizimkiler vakitli gelirminsallah prematürler cok hassas oluyor toplayana kadar sikinti. Arkadasimda kasim annesiydi gecen hafta 35 hafta dogdu suan küvezde sarilik oldu mamayi kusdu vs

Evet bakımı çok zor.hem bebeğin alışma süreci hemde annenin zaten lohusalik hali..oldukça zor geçer. Allah yardımcıları olsun.ama 37 den önce dogurmayalim lütfen:)

Bende ya zorla acı çekerek uyandım bi de ağlar gibi.

Düşünme hiç rüyayı. Psikolojimiz iyice bozulacak artık
Vasfiyeteyzeniz canim bende bir kac gün önce öyle kabus gördümki bebisle ilgili uyandigim an hickira hickira agladim esimi uyandirdim onuda telaslandirdim. Cok kötüydü nasi üzüldüm gercek olmus gibi. Dusunmemeye calis hemen kafani dagit

Günaydın canlar herkes iyimi nasıl gidiyorr zaman az kaldı bu ayların tadını çıkarın ozlersiniz bebisin içerde ki hareketlerini ... gaz sancılı olacak cogu bebeler kış ortasında doğuyorlar ya inşallah aglatmayiz fazla ya bebislerimizi ..benim diğer oğlum 8 Şubat doğumluydu ne yapsam susturamamistim sabahlara kadar uyumuyorduk ilk bi hafta,,sonunda fıtık yaptım yavrumu fıtık ameliyatı olmuştu 50. Gününde inşallah bu yavrum çok ağlamaz yaa şimdiden korkuyorum, ya bebeğimi susturamazsam yine diye. .. damla falan care olmadı kimyon vs hersey denemistim

Bende niyeyse bu sabahtan beri epiduralli normal dogum yapayım diye düşünüyorum araştırıyorum hem vaktinde gelmiş olur hem benim ağrım pek olmaz diye düşünüyorum
Aynen canim cekecegim aciyi düsünmüyorum hic basa gelen cekilir nadi olsa diye. Hem ben yillarca ne adet sancisi cektim yatak dössek yattim. Yaa didem uzel 44 ünde bile normal dogum yapmis epiduralli bizim neyimiz eksik. Doktor sezeryanla almamiz gerek demedigi sürece ben normal olsun diyorum bakalim hayirlisi

Bari iki hafta falan dayansaydin kuzum.bebeginede faydası olur.hep öyle diyorlar bebeğin gelişimi için çok faydalı diye.haftasini yakalar belki kuzucuk

İçim bayılıyor resmen kaç zamandır tekrar aklımda ama cesaret edemiyorum. Tiksiniyorum resmen.Hiç sevmem böyle pekmez falan neyse gaza geldim bir kaşık atayım bari ağzıma,10gün sonra doktora gidicem o zamana kadar devam edeyim bakayım etkisi oluyor mu:)

Benim tek korkum şu son ana beklerken ya eşi ayrılırsa,ya kakasını yaparsa hemen ya müdahale edemezsek bunlar ürkütüyor. Yoksa sezaryen zorunlu olmadıkça istemem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…