2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim tek korkum şu son ana beklerken ya eşi ayrılırsa,ya kakasını yaparsa hemen ya müdahale edemezsek bunlar ürkütüyor. Yoksa sezaryen zorunlu olmadıkça istemem sanırım
Etrafimizda birsürü doktor olacak onlar gerekli müdahaleyi yapacaklardir aklimiza olumsuzluklari getirmeyelim bence hic

Ben de cok yapiyorum onu , isigi acip bekliyorum gercek hayata donmek icin.
Ama esime hic seslenmiyorum. Seninki o kadar konusmus iyi yine, benimki hiii der doner arkasını uyur :)

Evettt düzenli iç. Sabahları aç karına iyi oluyormuş. Bakalım 10 gün sonra ne olacak

Bende niyeyse bu sabahtan beri epiduralli normal dogum yapayım diye düşünüyorum araştırıyorum hem vaktinde gelmiş olur hem benim ağrım pek olmaz diye düşünüyorum
Epidurallı normal düşünüyorsanız 4 cm açıklıkta hemen epidurali isteyin değilse hiçbir faydası yok.

Evet bakımı çok zor.hem bebeğin alışma süreci hemde annenin zaten lohusalik hali..oldukça zor geçer. Allah yardımcıları olsun.ama 37 den önce dogurmayalim lütfen:)
Ayy Allah korusun.
O kadar hareketli ki benim oglan, esim bile diyor bu fazla durmayacak herhalde diye.
Hepsi zamaninda dogsun insallah erkenden pirtlatmayalim:)))

O korku bendede var.biri Ekim diğeri Ocak doğumlu. Kış çocuğu olduğundan mi bilmiyorum ama 4 5 ay akşamları hiç susmadan ağlarlardi.simdiden kehribar kolyeyi aldım. Gaza iyi geliyormuş sonrada dis sancılarına. Birde kiraz çekirdekli patik almayı düşünüyorum onunda iyi geldiğini söylüyorlar.
Biberon unu Dr browns aldım. İnşallah bunda gaz olmaz yada azıcık olur:)

Epidurallı normal düşünüyorsanız 4 cm açıklıkta hemen epidurali isteyin değilse hiçbir faydası yok.

Epidurallı sezaryen gibi olmasını beklemeyin gene de ağrınız olacak deniyor ama henüz doktorla doğum şeklini konuşmadık.normal doğum yanlısı.onunla konuştuktan sonra karar veririz öğreniriz artık. 30.hafta sonrası iyice kesinleşir diye düşünüyorum :)

Kızlar bebeklerinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz? Avent emzikler e Bebek te indirimli kararsız kaldım.

Ayy Allah korusun.
O kadar hareketli ki benim oglan, esim bile diyor bu fazla durmayacak herhalde diye.
Hepsi zamaninda dogsun insallah erkenden pirtlatmayalim:)))
Benımkının hareketleri çok değil.biraz akşam azıcık sabah.bir iki de gün içinde küt küt o kadar :)uykuyu sevecek diye kandırıyorum bende kendimi.doktor normal dedi herseyine

Kızlar bebeklerinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz? Avent emzikler e Bebek te indirimli kararsız kaldım.
Ben kesinlikle vercem. Hangisini tutarsa diye çeşit çeşit aldım. Chicco avent falan.birde mam düşünüyorum.hatta kaynatip koydum bile çantaya:)

Kan ilaci ne kullaniyorsun ilaclardanda kaynakl olabiliyormus her ilac her bunyede ayni etkiyi vermiyor ben istanbula anneme geldim kan ilaclarimi unutmusum surup seklinde benimki buradan bugun hap olani alicam kuzenimede o etki etmemis değişip kullaninca degerleri artmis

Kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyor hamilelik kızıma isim arıyorum sizin düşüncelerinizi merak ettim
7 yaşında kızımın adı buğlem

Beril _ selen _ senem _Beren (eşim istemiyor ama ben seviyorum Beren ismini )

kızlar kalsiyumun emilmesi için d vitamini gerekliymiş..malum ankaraya kış geldi güneş yüzü zor görürüz artık..kendimiz d vitamini alıp kullansak bir zararı olur mu acaba? doktor randevuma daha çok var telefonla da şunu bunu kullanayım mı demek istemiyorum:)

ben kızım olursa beril düşünebilirim demiştim ama erkek çıktı:) beril ve beren güzel..ama beren ismi fazlaca var gibi..

Merhaba Herkese,
Epeydir yazamıyordum fırsat bulmuşken bir selam vereyim dedim. Okuduğum kadarıyla ki hepsini okumam pek mümkün değil :) herkes maşallah iyi aman aman herkes iyi olsun kuzucuklarıyla

Ben önce maltofer surup kullanıyordum. Gyno ferro sanol ile değiştirdik.yinede tam düzelmemis.domtor az daha kullan sonra tekrar değerlendirelim dedi.

Bakalım pekmezin faydası olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…