çok erken daha bencede son haftalarda bebısın durumuna göre hazırlanır bence ben pıjama takımı bıle son ay alım dıyorum ne beden olucamı kestıremıyorumkı
Bende az çok bebek zayıf mı kilolu mu olacak öğrenip ona göre bişeyler almak çantasına koymak istiyorum. Yenidoğan çok bişey almadım bile çabuk büyürse diye.33gibi hazırlanabilir çanta ama erken hazırlasakta 37den önce doğsa zaten çantaya koyduklarımız büyük gelecek çocuğa. Prematüre bebek için birşeyler almak gerekecek. O yüzden erken hazırlamanın mantığı yok bana göre
canım ben zaten 30 oldum sayılır :) Daha hiç bişey almadım gecelik falan onları yıka koy ohoo ancak olur sanırım şimdiden bi liste çıkardım . bi kaç haftada ancak toparlarım :)
Bende az çok bebek zayıf mı kilolu mu olacak öğrenip ona göre bişeyler almak çantasına koymak istiyorum. Yenidoğan çok bişey almadım bile çabuk büyürse diye.33gibi hazırlanabilir çanta ama erken hazırlasakta 37den önce doğsa zaten çantaya koyduklarımız büyük gelecek çocuğa. Prematüre bebek için birşeyler almak gerekecek. O yüzden erken hazırlamanın mantığı yok bana göre
işallah erken dogmazlar ya yazık..bız dun sınemaya gttık esımle ben dedım kesın doguyo bu cocuk bı tekmeler atıyo resmen cıldırdı halada cok cılgın=)
ya bu yeni bi teknoloji..
bilemiyoruz ki canim, tipta 20 sene sonra kok hucreyle neler yapacaklar...
yani ben saklatmayi dusunuyorum ama.. illa da gerekli mi o tartisilabilir bence..
İlerıde olabılıcek teknojık gelışmelerı bılmedıgımızden sonra pişman olmamak için bencede saklamalıyız ıkızcan,belkı daha başka Hastalıklara bıle fayda Sağlıcak
ben hayatta vermem diyordum ama düşününce sallamaya karşıyım, fazla yardım almaya karşıyım, emiğe karşıyım vs. vs. e gazlı olursa çocuğum bu sefer benim canım çıkacak. en azından birini kullanayım diyip emziği seçtim. bir de arkadaşlarım emziği ilk doğduğunda verdin verdin yoksa almıyorlar dediler - ne kadar doğru bilmiyorum tabi - , bende aldım aventten, nukdan bi de natursutten. artık hangisini alırsa tıkcam ağzına :)
Kız benim ki uyurken de konuşur:) evlendiğimiz beri deprem oluyor diye üstüme kapanmalar mı dersin,köpek saldırıyor diye beni çekip kurtarmaya çalışmalar,yatmakta böcek var diye yatağın her yanını bozmalar :))) ve hepsini yaparken gözler kapalı :)) benim kız da babasına çekmiş konuşur uyurken. Hatta eşim diyor ben seni mümkün değil aldatamam gece anlatırım yakalarsın diye. Hakikaten iş yerinde ne olduysa gece aynen naklen yayın :)
hahhaha kıyamam yaaa, her seferinde korumaya çalışmış seni :)
ama yine de aman tanrım,bildiğinkorku filmi. ben uykusundan konuşan isanlardan nedense korkuyorum yawf. sanki olacak biseyi soyleyecekler de olacakmış gibi geliyor. hele bi de rüyasında ayaklanıp hareket etse bi daha aynı odada uyuyamayabilirdik.
Bende niyeyse bu sabahtan beri epiduralli normal dogum yapayım diye düşünüyorum araştırıyorum hem vaktinde gelmiş olur hem benim ağrım pek olmaz diye düşünüyorum
ya kızlar bu arada epiduralle normal doğum yapan biriyle konuştum sohbet ettik çok rahat olduğunu söylüyor.normal doğum yapmak isteyenler epiduralli yapsın bence
ya kızlar bu arada epiduralle normal doğum yapan biriyle konuştum sohbet ettik çok rahat olduğunu söylüyor.normal doğum yapmak isteyenler epiduralli yapsın bence
Ay hakikaten 4 tüp bebekle ne gezeriz :) tüplü ve öfkeli
Yalnız bu Iikizcan2016
nın Ankaradayım dediğine bakma, ağzının tadını da biliyor İstinyeparka gidelim diyorrr
Vajinal doğum yapacaksam epidurali aynı şekilde ben de istemem. Suni sancıyı baskılasın diye alacaksam dahi son santimlerde kesilmesini isterim muhtemelen. Hani sancıyı tamamen hissetmemek istemem ya. Hele doğum anında dr ıkın diyor ama ıkınacak ağrıyı/baskıyı hissetmiyorsun. Bana çok korkunç geliyor bu durumun kontrolüm altında olmaması fikri.