2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
çok erken daha bencede son haftalarda bebısın durumuna göre hazırlanır bence ben pıjama takımı bıle son ay alım dıyorum ne beden olucamı kestıremıyorumkı

Bende az çok bebek zayıf mı kilolu mu olacak öğrenip ona göre bişeyler almak çantasına koymak istiyorum. Yenidoğan çok bişey almadım bile çabuk büyürse diye.33gibi hazırlanabilir çanta ama erken hazırlasakta 37den önce doğsa zaten çantaya koyduklarımız büyük gelecek çocuğa. Prematüre bebek için birşeyler almak gerekecek. O yüzden erken hazırlamanın mantığı yok bana göre

bizde aldık ama pembe küvet kalmamış

Ben reklamlarını görmüştüm de bi yeşil var sanmıştım

Bence erken daha 32-33 ten itibaren hazır tutmayı düşünüyorum. Seninki dayanamaz diye mi düşünüyorlar ki
Ben 32 de hazırlamayı düşünüyorum. Ne olur ne olmaz hazır olsun
canım ben zaten 30 oldum sayılır :) Daha hiç bişey almadım gecelik falan onları yıka koy ohoo ancak olur sanırım şimdiden bi liste çıkardım . bi kaç haftada ancak toparlarım :)

sophie neymis kiz, alalim ii biseyse :)))
Su diş kaşıyıcı Zürafa var ya gıda boyasından yapılan senelerdır özenıyodum ona
Ama bı diş k
ya bu yeni bi teknoloji..
bilemiyoruz ki canim, tipta 20 sene sonra kok hucreyle neler yapacaklar...
yani ben saklatmayi dusunuyorum ama.. illa da gerekli mi o tartisilabilir bence..
İlerıde olabılıcek teknojık gelışmelerı bılmedıgımızden sonra pişman olmamak için bencede saklamalıyız ıkızcan,belkı daha başka Hastalıklara bıle fayda Sağlıcak

simdi mi geliym, dogurunca mi :))
simdi dustan ciktim gelemem ki, yarin geliym, gider topal topal alisveris yapariz, istinyeparkta topal gunleri :))
Doğurunca gel suan anca koltuklarda yatarız ıkı adım atamıyoruz
Derınde 15-20 dk uzaklıkta 4 tüp bebe tüm alışverış merkezlerı bızım

Kimisi ver diyor kimi verme erken olur kafam karıştı

ben hayatta vermem diyordum ama düşününce sallamaya karşıyım, fazla yardım almaya karşıyım, emiğe karşıyım vs. vs. e gazlı olursa çocuğum bu sefer benim canım çıkacak. en azından birini kullanayım diyip emziği seçtim. bir de arkadaşlarım emziği ilk doğduğunda verdin verdin yoksa almıyorlar dediler - ne kadar doğru bilmiyorum tabi - , bende aldım aventten, nukdan bi de natursutten. artık hangisini alırsa tıkcam ağzına :)

hahhaha kıyamam yaaa, her seferinde korumaya çalışmış seni :)

ama yine de aman tanrım,bildiğinkorku filmi. ben uykusundan konuşan isanlardan nedense korkuyorum yawf. sanki olacak biseyi soyleyecekler de olacakmış gibi geliyor. hele bi de rüyasında ayaklanıp hareket etse bi daha aynı odada uyuyamayabilirdik.

Bende niyeyse bu sabahtan beri epiduralli normal dogum yapayım diye düşünüyorum araştırıyorum hem vaktinde gelmiş olur hem benim ağrım pek olmaz diye düşünüyorum
ya kızlar bu arada epiduralle normal doğum yapan biriyle konuştum sohbet ettik çok rahat olduğunu söylüyor.normal doğum yapmak isteyenler epiduralli yapsın bence

Doğurunca gel suan anca koltuklarda yatarız ıkı adım atamıyoruz
Derınde 15-20 dk uzaklıkta 4 tüp bebe tüm alışverış merkezlerı bızım
Ay hakikaten 4 tüp bebekle ne gezeriz :) tüplü ve öfkeli
Yalnız bu I ikizcan2016 nın Ankaradayım dediğine bakma, ağzının tadını da biliyor İstinyeparka gidelim diyorrr

Niye durduk yere narkoz(epidural) alalım ki?

Vajinal doğum yapacaksam epidurali aynı şekilde ben de istemem. Suni sancıyı baskılasın diye alacaksam dahi son santimlerde kesilmesini isterim muhtemelen. Hani sancıyı tamamen hissetmemek istemem ya. Hele doğum anında dr ıkın diyor ama ıkınacak ağrıyı/baskıyı hissetmiyorsun. Bana çok korkunç geliyor bu durumun kontrolüm altında olmaması fikri.

zurafa sophie mi?? bak satistaki butun sophie lere bakiom soyle cabukk :)))
Ikiz dun aksam derının Suavinex lerıne bakıcam dıye gormemışım msj ları evet evet Zürafa sophıe aldın mı ben amerıkadakı fıyata bakıcam ondan sonra konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…