2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bacak boyumuz 2 gün geriydi bakalım muz,peynir,süt pekmez yiye yiye ona değilde bana yarayacak bu gidişle
canım ben bugün doktorumla görüştüm dünden beri kafayı yicektim çünkü 2 günü bırak neredeyse 10 gün geri çıktı..28. haftama gircem bu haftaya kadar hep haftasyyla uyumluydu niye şimdi böyle oldu dedim..fl değerlerini çok dikkatli minimetrik ölçemiyoruz bide bebeğin pozisyonu da etkili bunda dedi..muhtemelen ölçülenden biraz daha uzundur pozisyon kaynaklı öyle çıkmıştır dedi..bide bebeğin her hafta gelişimi aynı düzeyde olmaz..ondan da olabilir..bebekte hiç bir sıkıntı yok olsa ben sana söylemez miyim dedi..onu ben doğurtcam sonra benim başımın etini yersin dedii:) içimi biraz rahatlattı ama görceksin dünden beri yemediğim şey kalmadı balığıydı sütüydü peyniriydii:)şimdiiye kadar hiç dikkat etmedim beslenmeme..yani senin 2 gün hiçbir şey değil o ultrason kaynaklı öyle çıkmıştır..ama elbette beslenmene dikkat et yine..

cnm bn keçiboynuzu pekmezi yiyorum sabah 3 akşam 3 doktorum devam dedi bebeğe çok faydası var banada kan değerlerim için kan değerm düşük

bnm doktorumda ölçü ve kiloyu söylerken mutlaka söler bunlar net değil yaklaşık boyutlar aşağı yukarı dedi içini ferah tut canm

Merhaba. A101'de bebekler için bi şeyler var. Nuk emzik, cam biberon, kova, maşrapa gibi. Bebek askıları var 6lı, 2.50 TL. Oyuncaklar var yüzen ördekler gibi. Ben kova ve maşrapa aldım bir de askı. Haberiniz olsun :)

Canım benimde hep uyumluydu.
Ayrıntılı da 5 gün geri çıktı 520 gram çıktı
Ondan önce ağrım olmuştu eve yakın bir yere gitmiştim 553 gram demişti,3 gün geri dedi.

Doktoruma söyledim ben 654 gram ölçtüm 2 gün geri ama ölçümler farkediyor görüyorsun gelişimi güzel takılma dedi
Valla ben de takmadım pek sonra :)

Sadece boyunu hala düşünüyorum kısa mı olcak bu diye 29 cm çıktı 24+2 de :) oturdum günde iki muz süt tüketiyorum

Merhaba. A101'de bebekler için bi şeyler var. Nuk emzik, cam biberon, kova, maşrapa gibi. Bebek askıları var 6lı, 2.50 TL. Oyuncaklar var yüzen ördekler gibi. Ben kova ve maşrapa aldım bir de askı. Haberiniz olsun :)

Küvette vardı galiba

aa bende askı bakıyordum fiyatı süper yakınımda var gidip bakayım sağoll :)

ben kızım olursa beril düşünebilirim demiştim ama erkek çıktı:) beril ve beren güzel..ama beren ismi fazlaca var gibi..
Bende erkek bekledim çok hatta kerem olacaktı ismi hazırdı .ama kız olsa belli değildi şimdi Beril ve selen arasındayım

Bende şimdialışveriş yapıp geldim. Battaniyedr aldım evin içinde sıcacık tutar diye... kızımda da emzikte nuk kullanmıştım bundada aldım bakalım birdr avrnt alırım hangisini alırsa

bebek poposu muuu? temizlendikten sonra mı temizlenmeden önce mi

kullan benve nolcak ben 4ncu aydan berı kullanıyorm canm herhangı bı test yapmadan verdı doktorum

Ben de cok yapiyorum onu , isigi acip bekliyorum gercek hayata donmek icin.
Ama esime hic seslenmiyorum. Seninki o kadar konusmus iyi yine, benimki hiii der doner arkasını uyur :)
Kız benim ki uyurken de konuşur:) evlendiğimiz beri deprem oluyor diye üstüme kapanmalar mı dersin,köpek saldırıyor diye beni çekip kurtarmaya çalışmalar,yatmakta böcek var diye yatağın her yanını bozmalar :))) ve hepsini yaparken gözler kapalı :)) benim kız da babasına çekmiş konuşur uyurken. Hatta eşim diyor ben seni mümkün değil aldatamam gece anlatırım yakalarsın diye. Hakikaten iş yerinde ne olduysa gece aynen naklen yayın :)

Bence erken daha 32-33 ten itibaren hazır tutmayı düşünüyorum. Seninki dayanamaz diye mi düşünüyorlar ki
çok erken daha bencede son haftalarda bebısın durumuna göre hazırlanır bence ben pıjama takımı bıle son ay alım dıyorum ne beden olucamı kestıremıyorumkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…