Aaa sophie'siz bebek, balkonsuz eve benzer canım almadan olur mu hiiiç
Şaka bi yana naçizane tavsiyem küçük boyunu alın. Büyük boyu eşşek kadar, minicik bebeğin elinde hiç hoş durmuyor. Malzemesi taş gibi değil elbette ama bebeğin el ayarı olmadığından ağzıma götürücem diye bütün suratına vurup duruyor. Ben şahsen bunu tavsiye ederim;
Aldın mı yoksa deriiin kız Sophie olsun da ne olursa olsun
Dun aksam senın suavinexlerın derdıne buraya bakamadım
Bıde dun balkonu kapattık yorgunluktan sızmışım
Ay hakikaten 4 tüp bebekle ne gezeriz :) tüplü ve öfkeli
Yalnız bu Iikizcan2016
nın Ankaradayım dediğine bakma, ağzının tadını da biliyor İstinyeparka gidelim diyorrr
canim benim butun sulalem istanbulda, zeytinburnunda annanem de babannem de..
anne tarafi da baba tarafi da giresundan göç etmis 50-60 sene once..
ben istanbul dogumluyum.
ankaraya babamin gorevi nedeniyle geldik, sevdik, yerlestik :) ben 4 saatte zorludayim :))
şu magaza ankarada yok, ist.da da zorlu,akmerkez ve istinyeparkta varmis, bi gidiym de kaziklaniym diyorum
Vajinal doğum yapacaksam epidurali aynı şekilde ben de istemem. Suni sancıyı baskılasın diye alacaksam dahi son santimlerde kesilmesini isterim muhtemelen. Hani sancıyı tamamen hissetmemek istemem ya. Hele doğum anında dr ıkın diyor ama ıkınacak ağrıyı/baskıyı hissetmiyorsun. Bana çok korkunç geliyor bu durumun kontrolüm altında olmaması fikri.
Benimki sezeryan olur yüksek ihtimal ama epiduralli normal Doğum için kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Onca nefes egzersizi, doğum provaları falan boşuna değil. Sancı gerçekten bilinçli karşılanması gereken ve iyi yönetilmesi gereken bir süreç. Allah korusun sonra anlatıyorlar işte ıkınamadım bebek kanala sıkıştı da, hemşire üstten ittirdi nefessiz kaldı da, doktor çekti kolu çıktı da.. Normal Doğum konusunda ahkam kesecek belki son insanım o yüzden çok iddialı laflar etmek istemiyorum ama naçizane tavsiyem gerçekten normal doğum isteyen bi anne adayı inş gerçekten hakkıyla o süreci yaşar ve öyle Doğum yapar.
ya cordinin dun paylastigi yaziyi okuyunca sophie den bi sogudum, tamam pahali kazik tam bize gore ama :))
hep küf olmuş ici, ben onun icini kesip acmadan bebeeme elletemem :)
Rüyalar ülkesi.
Çoğu gebe kadına benziyorsanız sizin de son derece canlı –hatta tuhaf– bir gece hayatınız vardır. Gebelikte görülen dramatik rüyalar, vücudunuzda dolaşan ekstra hormonlardan kaynaklanıyor olabilir. Bu aynı zamanda yaşadığınız çok çeşitli düşünceler ve duygularla zihnin bir baş etme yolu da olabilir.
Aldın mı yoksa deriiin kız Sophie olsun da ne olursa olsun
Dun aksam senın suavinexlerın derdıne buraya bakamadım
Bıde dun balkonu kapattık yorgunluktan sızmışım
Zaten emzik kutusu işini aklıma düşüren sendin :)
Hani bana özelden bi foto atmıştın ya, oradaki alışveriş listende emzik kutusunu gördüm. Aha dedim nasıl olur ben emzik kutusu almamışım hemen araştırmalara başladım tabi gittim emzik parasına birde kutu aldım ama cordiciğim markaya onay verdi içim rahatladı
Ben de uğradım eve gelirken. Burada bir şey yoktu. Bi' tek beslenme kaplarını beğendim ya. Çok güzel ıslak pamuk saklama kabı olur. Diş kaşıyıcı benzeri bebeğin ıvır zıvırları için iyi gider gibi duruyor.
ya cordinin dun paylastigi yaziyi okuyunca sophie den bi sogudum, tamam pahali kazik tam bize gore ama :))
hep küf olmuş ici, ben onun icini kesip acmadan bebeeme elletemem :)
Hani bana özelden bi foto atmıştın ya, oradaki alışveriş listende emzik kutusunu gördüm. Aha dedim nasıl olur ben emzik kutusu almamışım hemen araştırmalara başladım tabi gittim emzik parasına birde kutu aldım ama cordiciğim markaya onay verdi içim rahatladı
Derin Yoomi'yi de açtım natursutten'den sonra. Muazzam kaliteli. Hiç o diğer biberonlara benzemiyor plastik kalitesi. Koku falan yok. Isıtıcının mikrodalga kabı harika. Bu da geçti onayımdan. Evladiyelik biberon yapmış adamlar resmen.
Şu kutu geleydi senin de alaydık biz de.
canim benim butun sulalem istanbulda, zeytinburnunda annanem de babannem de..
anne tarafi da baba tarafi da giresundan göç etmis 50-60 sene once..
ben istanbul dogumluyum.
ankaraya babamin gorevi nedeniyle geldik, sevdik, yerlestik :) ben 4 saatte zorludayim :))
şu magaza ankarada yok, ist.da da zorlu,akmerkez ve istinyeparkta varmis, bi gidiym de kaziklaniym diyorum
Mağazaya geeel, olduğu avm ler Zorlu-Akmerkez-İstinyepark !!! Üstelik Buse Terim'de bebişinin son hazırlıklarını bu mağazadan yapmış.. Hiç fiyatları nasıl diye sormuyorum canımm, İstanbul'a gelirsen evlilik hayatımızın bekası için az görüşelim canım
Mağazaya geeel, olduğu avm ler Zorlu-Akmerkez-İstinyepark !!! Üstelik Buse Terim'de bebişinin son hazırlıklarını bu mağazadan yapmış.. Hiç fiyatları nasıl diye sormuyorum canımm, İstanbul'a gelirsen evlilik hayatımızın bekası için az görüşelim canım
aa oyleymis annem de dun dio ki, b. terim gitmis senin magazaya, ordan almis eksiklerini :)))
özenti iste, benden kiskanmis :))
burda yok ben napiym
ya bakmak belestir herhalde, biz bi bakip cikcaz deriz hihihi
Kızlar emzirme sütyenlerine baktım bugün silikonlu olanlar daha mantıklı geldi dışarı çıkarken düz olanların atletten bi farkı Yok çünkü göğüs ucu belli olur onlarla zaten emzirme atletinin aynısı sadece kısası gibi.
Emzirme sütyenlerini bir numara büyük mü almalıyız acaba ?
Derin Yoomi'yi de açtım natursutten'den sonra. Muazzam kaliteli. Hiç o diğer biberonlara benzemiyor plastik kalitesi. Koku falan yok. Isıtıcının mikrodalga kabı harika. Bu da geçti onayımdan. Evladiyelik biberon yapmış adamlar resmen.
Şu kutu geleydi senin de alaydık biz de.
Bu ihtiyaç listesi hiç bitmiyor ki anlamadım gitti. Tam diyorum sona geldim artık ikinci biberon alışverişime sıra geldi, bi anne bloğu okuyorum ya da sizden yeni birşey öğreniyorum haaydiiii gitti yine paralar :)) Yoksa kesinlikle notlarımda Yoomi canım alacam kaçarı yok :)