- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
Temizlendikten sonra herhalde. B*k kokuyorum demek istemedim ben ya.bebek poposu muuu? temizlendikten sonra mı temizlenmeden önce mi![]()
Doğuracağız neredeyse! Taşın bir an önce.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlendikten sonra herhalde. B*k kokuyorum demek istemedim ben ya.bebek poposu muuu? temizlendikten sonra mı temizlenmeden önce mi![]()
sen almak istemiyorsan alma o Zaman.herkes senin kadar cesur değil.korkanlar var onlar için söyledim.Niye durduk yere narkoz(epidural) alalım ki?
Aldın mı yoksa deriiin kız Sophie olsun da ne olursa olsunAaa sophie'siz bebek, balkonsuz eve benzer canım almadan olur mu hiiiç
Şaka bi yana naçizane tavsiyem küçük boyunu alın. Büyük boyu eşşek kadar, minicik bebeğin elinde hiç hoş durmuyor. Malzemesi taş gibi değil elbette ama bebeğin el ayarı olmadığından ağzıma götürücem diye bütün suratına vurup duruyor. Ben şahsen bunu tavsiye ederim;
Eki Görüntüle 1900333
Ay hakikaten 4 tüp bebekle ne gezeriz :) tüplü ve öfkeli
Yalnız bu I ikizcan2016 nın Ankaradayım dediğine bakma, ağzının tadını da biliyor İstinyeparka gidelim diyorrr![]()
Benimki sezeryan olur yüksek ihtimal ama epiduralli normal Doğum için kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Onca nefes egzersizi, doğum provaları falan boşuna değil. Sancı gerçekten bilinçli karşılanması gereken ve iyi yönetilmesi gereken bir süreç. Allah korusun sonra anlatıyorlar işte ıkınamadım bebek kanala sıkıştı da, hemşire üstten ittirdi nefessiz kaldı da, doktor çekti kolu çıktı da.. Normal Doğum konusunda ahkam kesecek belki son insanım o yüzden çok iddialı laflar etmek istemiyorum ama naçizane tavsiyem gerçekten normal doğum isteyen bi anne adayı inş gerçekten hakkıyla o süreci yaşar ve öyle Doğum yapar.Vajinal doğum yapacaksam epidurali aynı şekilde ben de istemem. Suni sancıyı baskılasın diye alacaksam dahi son santimlerde kesilmesini isterim muhtemelen. Hani sancıyı tamamen hissetmemek istemem ya. Hele doğum anında dr ıkın diyor ama ıkınacak ağrıyı/baskıyı hissetmiyorsun. Bana çok korkunç geliyor bu durumun kontrolüm altında olmaması fikri.
Ben bu Sophie yı teeee uçarken yabancıların elınde görüp hasta oluyodum öyle sert degıl dıye bılıyorumallah allah ben bunu nasil duymamisim, amigurumiye daldim demekki :)) yawrum gozune fln girmesin cocugun bu sert biseye benziyo..
ya cordinin dun paylastigi yaziyi okuyunca sophie den bi sogudum, tamam pahali kazik tam bize gore ama :))
İkiz hakkaten dişkasıyıcı grubundakı en Pahalı ürünü senden duymalıydık bız :))allah allah ben bunu nasil duymamisim, amigurumiye daldim demekki :)) yawrum gozune fln girmesin cocugun bu sert biseye benziyo..
Zaten emzik kutusu işini aklıma düşüren sendin :)Aldın mı yoksa deriiin kız Sophie olsun da ne olursa olsun
Dun aksam senın suavinexlerın derdıne buraya bakamadım
Bıde dun balkonu kapattık yorgunluktan sızmışım
Bende şimdialışveriş yapıp geldim. Battaniyedr aldım evin içinde sıcacık tutar diye... kızımda da emzikte nuk kullanmıştım bundada aldım bakalım birdr avrnt alırım hangisini alırsa
Daha okumadığım 160 msj var suan okuyamadım henüz :/ya cordinin dun paylastigi yaziyi okuyunca sophie den bi sogudum, tamam pahali kazik tam bize gore ama :))
hep küf olmuş ici, ben onun icini kesip acmadan bebeeme elletemem :)
İkiz hakkaten dişkasıyıcı grubundakı en Pahalı ürünü senden duymalıydık bız :))
Off dun buldum güzel Şeyler alamadan sızmışım bıde :))Zaten emzik kutusu işini aklıma düşüren sendin :)
Hani bana özelden bi foto atmıştın ya, oradaki alışveriş listende emzik kutusunu gördüm. Aha dedim nasıl olur ben emzik kutusu almamışımhemen araştırmalara başladım tabi gittim emzik parasına birde kutu aldım
ama cordiciğim markaya onay verdi içim rahatladı
![]()
Zaten emzik kutusu işini aklıma düşüren sendin :)
Hani bana özelden bi foto atmıştın ya, oradaki alışveriş listende emzik kutusunu gördüm. Aha dedim nasıl olur ben emzik kutusu almamışımhemen araştırmalara başladım tabi gittim emzik parasına birde kutu aldım
ama cordiciğim markaya onay verdi içim rahatladı
![]()
Mağazaya geeel, olduğu avm ler Zorlu-Akmerkez-İstinyepark !!! Üstelik Buse Terim'de bebişinin son hazırlıklarını bu mağazadan yapmış.. Hiç fiyatları nasıl diye sormuyorum canımm, İstanbul'a gelirsen evlilik hayatımızın bekası için az görüşelim canımcanim benim butun sulalem istanbulda, zeytinburnunda annanem de babannem de..
anne tarafi da baba tarafi da giresundan göç etmis 50-60 sene once..
ben istanbul dogumluyum.
ankaraya babamin gorevi nedeniyle geldik, sevdik, yerlestik :) ben 4 saatte zorludayim :))
şu magaza ankarada yok, ist.da da zorlu,akmerkez ve istinyeparkta varmis, bi gidiym de kaziklaniym diyorum![]()
Mağazaya geeel, olduğu avm ler Zorlu-Akmerkez-İstinyepark !!! Üstelik Buse Terim'de bebişinin son hazırlıklarını bu mağazadan yapmış.. Hiç fiyatları nasıl diye sormuyorum canımm, İstanbul'a gelirsen evlilik hayatımızın bekası için az görüşelim canım![]()
Bu ihtiyaç listesi hiç bitmiyor ki anlamadım gitti. Tam diyorum sona geldim artık ikinci biberon alışverişime sıra geldi, bi anne bloğu okuyorum ya da sizden yeni birşey öğreniyorum haaydiiii gitti yine paralar :)) Yoksa kesinlikle notlarımda Yoomi canım alacam kaçarı yok :)Derin Yoomi'yi de açtım natursutten'den sonra. Muazzam kaliteli. Hiç o diğer biberonlara benzemiyor plastik kalitesi. Koku falan yok. Isıtıcının mikrodalga kabı harika. Bu da geçti onayımdan. Evladiyelik biberon yapmış adamlar resmen.
Şu kutu geleydi senin de alaydık biz de.