- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Kutu da kargoya verilmiş bu arada inş yarın elime ulaşırDerin Yoomi'yi de açtım natursutten'den sonra. Muazzam kaliteli. Hiç o diğer biberonlara benzemiyor plastik kalitesi. Koku falan yok. Isıtıcının mikrodalga kabı harika. Bu da geçti onayımdan. Evladiyelik biberon yapmış adamlar resmen.
Şu kutu geleydi senin de alaydık biz de.
Kızlar emzirme sütyenlerine baktım bugün silikonlu olanlar daha mantıklı geldi dışarı çıkarken düz olanların atletten bi farkı Yok çünkü göğüs ucu belli olur onlarla zaten emzirme atletinin aynısı sadece kısası gibi.
Emzirme sütyenlerini bir numara büyük mü almalıyız acaba ?
Ben geçenlerde Trendyolda Sema Baby nin emzirme atleti ve emzirme sütyeninden sipariş verdim. Evdeki sütyenlerim 80 numara diye onları da öyle verdim. Bi geldiler küçücük.. O markadan sipariş vericeksem en az 90 almam lazım. Sonra düşündüm Doğuma kadar daha da süt dolarsa bu göğüsler yine olmıycak bedeni. En iyisi sonlara doğru almak sanki. Silikonlu kullanamıyorum ben. Zaten göğüs pedi aldım onlardan kullanıcam uçlarım için.Kızlar emzirme sütyenlerine baktım bugün silikonlu olanlar daha mantıklı geldi dışarı çıkarken düz olanların atletten bi farkı Yok çünkü göğüs ucu belli olur onlarla zaten emzirme atletinin aynısı sadece kısası gibi.
Emzirme sütyenlerini bir numara büyük mü almalıyız acaba ?
Benimki sezeryan olur yüksek ihtimal ama epiduralli normal Doğum için kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Onca nefes egzersizi, doğum provaları falan boşuna değil. Sancı gerçekten bilinçli karşılanması gereken ve iyi yönetilmesi gereken bir süreç. Allah korusun sonra anlatıyorlar işte ıkınamadım bebek kanala sıkıştı da, hemşire üstten ittirdi nefessiz kaldı da, doktor çekti kolu çıktı da.. Normal Doğum konusunda ahkam kesecek belki son insanım o yüzden çok iddialı laflar etmek istemiyorum ama naçizane tavsiyem gerçekten normal doğum isteyen bi anne adayı inş gerçekten hakkıyla o süreci yaşar ve öyle Doğum yapar.
Kutu da kargoya verilmiş bu arada inş yarın elime ulaşır
bende şimdi gittim küveti resmen sömürmüşler ya. Bana yakın olanda hiç bir rengi kalmamış bende başka mağazayyı arattım ayırdılar gittim oradan aldım mavi renk. Almışkken bebek askıları (kimdi hatırlamıyorum ama sağolsun daha dün diyordum alayım diye bugün sesimi duymuş gibi yazısını okudumBen de uğradım eve gelirken. Burada bir şey yoktu. Bi' tek beslenme kaplarını beğendim ya. Çok güzel ıslak pamuk saklama kabı olur. Diş kaşıyıcı benzeri bebeğin ıvır zıvırları için iyi gider gibi duruyor.
Çokkk güzel olmuş cnm güle güle kullanın kızçelerle :)ninocin
sepetin pembesi boyle olmus, geldi az once :))
bi de emzik kutusu ne aldiniz?
ne markasi?
2 tane sigiyor mu? ben onu da mi 2tane alcam?
ben sezeryan doğum yaptım daha önceleri mecburi olarak tabi ki.geçenlerde bi bayanla konuştuk epiduralli normal doğum yapmış merak edip sordum Nasıl oluyor diye.dedi ki ağrı hissediyorsun ama az hissediyorsun iki doğum yapmış diğerini de epiduralsiz.tercihi epiduralden yana.bide tamamen uyuşmuyor Muş zaten o yüzden ıkınma olayını yapabiliyormuşsun zaten.benim fikrim bu.normal doğum yapacak olsam daha çok araştırırdım tabi kiNormal Doğumda epidural alan arkadaşlarım var zaten tam Doğum anında etkisi geçmişti diyorlar 4cm açılınca yarısını veriyorlarmış sezeryandaki gibi bi uyuşma söz konusu olmuyor yani
Bi de anestezi uzmanı doktor arkadaşım var neden yaptırmak istemiyor kadınlar anlamıyorum hiç bi zararı Yok diyor
Ben de şimdilik almayı düşünmüyorum ama doğum anı bambaşka bi psikoloji oluyor sanırım herkes sezeryana alın beniiii diye bağırıyormuş :)))
Cesaret açısından demedim, cidden anlamadığım ve sebebini bilmediğim için sordum. Ağrı çekmemek için diyorsun anladığım kadarıyla.sen almak istemiyorsan alma o Zaman.herkes senin kadar cesur değil.korkanlar var onlar için söyledim.
Benimkiler de artık tombul kategorisinde oldukları için aynen dediğin gibi eve girer girmez çıkartıyorum :))ben bilmem canim onu deneyimli anneler bilir..
ben normalde de sutyenden nefret ettigim icin :)
eve girer girmez cikaririm :)
mumkun olsa daa ayakkabimi cikarmadan sutyeni cikarip aticam :)))
Canım Yoomi uzmanımızo kadar konuştunuz alayım madem ben de yawf :/ Yoomi Biberon Isıtıcı Set 240 ml doğru mu balıyorum? hergün evde kargo beklemekten dışarı çıkamaz oldum. toptan aklıma girin de evde kilit kalmayayım yawf
bu yoomilerin emzik başları standart değildir heralde, onlardan da almak gerekir mı? daha doğrusu var mı acaba ki?
Emzirme atletleri öyle canım tüm markalarda öyle sanırım bugün satıcı kız dar yapıyorlar toparlasın diye dedi karın kısmı da dar oluyor onların rahat atlet gibi degilBen geçenlerde Trendyolda Sema Baby nin emzirme atleti ve emzirme sütyeninden sipariş verdim. Evdeki sütyenlerim 80 numara diye onları da öyle verdim. Bi geldiler küçücük.. O markadan sipariş vericeksem en az 90 almam lazım. Sonra düşündüm Doğuma kadar daha da süt dolarsa bu göğüsler yine olmıycak bedeni. En iyisi sonlara doğru almak sanki. Silikonlu kullanamıyorum ben. Zaten göğüs pedi aldım onlardan kullanıcam uçlarım için.
Ben hiç konuşmadım doktorla bu konuyu ama 31haftamda gideceğim o zaman konuşurum artık epidural almadan her şey doğal olsun doğal ilerlesin hissedeyim istiyorum..alanlar da hep memnun dediğin gibi o an belki ben de dayanamam şimdiden büyük konuşmayaym :)ben sezeryan doğum yaptım daha önceleri mecburi olarak tabi ki.geçenlerde bi bayanla konuştuk epiduralli normal doğum yapmış merak edip sordum Nasıl oluyor diye.dedi ki ağrı hissediyorsun ama az hissediyorsun iki doğum yapmış diğerini de epiduralsiz.tercihi epiduralden yana.bide tamamen uyuşmuyor Muş zaten o yüzden ıkınma olayını yapabiliyormuşsun zaten.benim fikrim bu.normal doğum yapacak olsam daha çok araştırırdım tabi ki
ya kızlar bu arada epiduralle normal doğum yapan biriyle konuştum sohbet ettik çok rahat olduğunu söylüyor.normal doğum yapmak isteyenler epiduralli yapsın bence
Bu ihtiyaç listesi hiç bitmiyor ki anlamadım gitti. Tam diyorum sona geldim artık ikinci biberon alışverişime sıra geldi, bi anne bloğu okuyorum ya da sizden yeni birşey öğreniyorum haaydiiii gitti yine paralar :)) Yoksa kesinlikle notlarımda Yoomi canım alacam kaçarı yok :)
Ikinci biberon için Medela Calma'a bak kuzum. Son zamanlarda emmeyi reddeden o kadar bebek duyuyorum ki sütün gelmemesinden ziyade en büyük korkum bu şu an. %70 onu alacağım daha iyi bir alternatif bulamazsam. Anne memesi hissi verdiği, çocuk zor çektiği için memeyi reddettiği hâlde bu biberonla memeye alışan bebekler olmuş epey epey.
Bu arada Güneş'ten kargom geldi. Zara'lar hariç hepsi organik. Pambık gibi. Parçaya vurursam 20 liraya kargo dahil mini rodini tulum almış oldum.
Güle güle kullansın paşa :) dün çok inceleyemedim ama gördüğüm kadarıyla erkeklerde çok tarz kombinler yapmış kadın. Manken gibi gezecek bizim veletler bu gidişle :) Ben de şu aldıklarımı bi yıkayıp yerleştirip neyi var neyi yok görmek istiyorum. Geçen gün pek kullanmadığım bi çekmecemden 6 üst 4 alt takım olmak üzere bebişe aldığım kıyafetleri buldum :)) ne ara alıp oraya sokmuşsam artık. Ufak bi stok çalışması sonrası yeni siparişleri vericem :) bide çorapları çok güzel bu kadının. Normalde mothercare de h&m de bi dünya paraya satılan çorapları hediye diye gönderiyor.Ikinci biberon için Medela Calma'a bak kuzum. Son zamanlarda emmeyi reddeden o kadar bebek duyuyorum ki sütün gelmemesinden ziyade en büyük korkum bu şu an. %70 onu alacağım daha iyi bir alternatif bulamazsam. Anne memesi hissi verdiği, çocuk zor çektiği için memeyi reddettiği hâlde bu biberonla memeye alışan bebekler olmuş epey epey.
Bu arada Güneş'ten kargom geldi. Zara'lar hariç hepsi organik. Pambık gibi. Parçaya vurursam 20 liraya kargo dahil mini rodini tulum almış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?