2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kutu da kargoya verilmiş bu arada inş yarın elime ulaşır

Normal Doğumda epidural alan arkadaşlarım var zaten tam Doğum anında etkisi geçmişti diyorlar 4cm açılınca yarısını veriyorlarmış sezeryandaki gibi bi uyuşma söz konusu olmuyor yani
Bi de anestezi uzmanı doktor arkadaşım var neden yaptırmak istemiyor kadınlar anlamıyorum hiç bi zararı Yok diyor
Ben de şimdilik almayı düşünmüyorum ama doğum anı bambaşka bi psikoloji oluyor sanırım herkes sezeryana alın beniiii diye bağırıyormuş :)))

Zaten dun aksam okuyamadım sımdıde dışarı çıkıyorum artık geldıgımde 300 sayfa olur ben yokken cok konuşmayın Aklım kalıyo:))

ben bilmem canim onu deneyimli anneler bilir..
ben normalde de sutyenden nefret ettigim icin :)
eve girer girmez cikaririm :)
mumkun olsa daa ayakkabimi cikarmadan sutyeni cikarip aticam :)))

Ben geçenlerde Trendyolda Sema Baby nin emzirme atleti ve emzirme sütyeninden sipariş verdim. Evdeki sütyenlerim 80 numara diye onları da öyle verdim. Bi geldiler küçücük.. O markadan sipariş vericeksem en az 90 almam lazım. Sonra düşündüm Doğuma kadar daha da süt dolarsa bu göğüsler yine olmıycak bedeni. En iyisi sonlara doğru almak sanki. Silikonlu kullanamıyorum ben. Zaten göğüs pedi aldım onlardan kullanıcam uçlarım için.

Kesinlikle katılıyorum Derin. Sezaryen cerrahi bir müdahale. Okey. Durumu tıbbi olarak kontrol etme yetin yok. Ancak doğum öncesi veya esnasında doktorun sana cerrahi prosedürü anlatır ki bence anlatmalı da, bilincinde olursun.

Ama vajinal doğumda kimse kızmasın benim gözümde doktoru da, ebesi de sadece ve sadece süreci destekleyecek ve yönlendirecek birer "yardımcılar" sadece. Iş yükünün çoğu annenin üzerinde.
Anesteziler de malum ne kadar dozajlanırsa, dozajlansın her bünye üzerinde aynı etkiyi yapmıyor maalesef.

Kaldı ki hayatta en canlı olmam gereken anda uyuşmuş, kullanması gereken bütün refleksleri baskılanmış bir insan olmak istemem o çocuğu doğal bir biçimde dünyaya getirme şansım varsa.

Ki bunları şükürler olsun ki dr'larla konuştum ve desteklediler aksi bir durum olmadıkça istediğim gibi olacak her şey.
Hattâ benimki bu gidişle sen bizi doğurtacaksın gibi gözüküyor, doğumunu merakla bekliyorum bakalım o zamanda böyle çene çalacak mısın diyor.

Kutu da kargoya verilmiş bu arada inş yarın elime ulaşır

o kadar konuştunuz alayım madem ben de yawf :/ Yoomi Biberon Isıtıcı Set 240 ml doğru mu balıyorum? hergün evde kargo beklemekten dışarı çıkamaz oldum. toptan aklıma girin de evde kilit kalmayayım yawf

bu yoomilerin emzik başları standart değildir heralde, onlardan da almak gerekir mı? daha doğrusu var mı acaba ki?

bende şimdi gittim küveti resmen sömürmüşler ya. Bana yakın olanda hiç bir rengi kalmamış bende başka mağazayyı arattım ayırdılar gittim oradan aldım mavi renk. Almışkken bebek askıları (kimdi hatırlamıyorum ama sağolsun daha dün diyordum alayım diye bugün sesimi duymuş gibi yazısını okudum ) kovasını matrafaşasını biboron temizleyecisini aldım bide gttim diğer yerden küveti aldım walla bi mutlu oldum :))

ninocin
sepetin pembesi boyle olmus, geldi az once :))
bi de emzik kutusu ne aldiniz?
ne markasi?
2 tane sigiyor mu? ben onu da mi 2tane alcam?
Çokkk güzel olmuş cnm güle güle kullanın kızçelerle :)
Ben Suavinex aldım kargoda şuan yarın gelir yüksek ihtimal. Tek emzik mi sığıyor çift mi bakıp söyliycem. Yarını bi bekle istersen.

ben sezeryan doğum yaptım daha önceleri mecburi olarak tabi ki.geçenlerde bi bayanla konuştuk epiduralli normal doğum yapmış merak edip sordum Nasıl oluyor diye.dedi ki ağrı hissediyorsun ama az hissediyorsun iki doğum yapmış diğerini de epiduralsiz.tercihi epiduralden yana.bide tamamen uyuşmuyor Muş zaten o yüzden ıkınma olayını yapabiliyormuşsun zaten.benim fikrim bu.normal doğum yapacak olsam daha çok araştırırdım tabi ki

sen almak istemiyorsan alma o Zaman.herkes senin kadar cesur değil.korkanlar var onlar için söyledim.
Cesaret açısından demedim, cidden anlamadığım ve sebebini bilmediğim için sordum. Ağrı çekmemek için diyorsun anladığım kadarıyla.
Ben epiduralden korkuyorum açıkçası. Milyon tane zararı var anneye de bebeğe de. İsteyen istediği gibi doğursun tabii ki.

ben bilmem canim onu deneyimli anneler bilir..
ben normalde de sutyenden nefret ettigim icin :)
eve girer girmez cikaririm :)
mumkun olsa daa ayakkabimi cikarmadan sutyeni cikarip aticam :)))
Benimkiler de artık tombul kategorisinde oldukları için aynen dediğin gibi eve girer girmez çıkartıyorum :))
Deneyimli analar duyun sesimizi :)

Canım Yoomi uzmanımız cordeliac sana yardımcı olacak :)

Emzirme atletleri öyle canım tüm markalarda öyle sanırım bugün satıcı kız dar yapıyorlar toparlasın diye dedi karın kısmı da dar oluyor onların rahat atlet gibi degil
Ben evde kendi atletlerimi bile kullanırım diyorum emzirme atleti de aldım ama zaten deneyimli olan anneler açıkta salıp geziyorsun ilk zamanlar diyor :))

Ben hiç konuşmadım doktorla bu konuyu ama 31haftamda gideceğim o zaman konuşurum artık epidural almadan her şey doğal olsun doğal ilerlesin hissedeyim istiyorum..alanlar da hep memnun dediğin gibi o an belki ben de dayanamam şimdiden büyük konuşmayaym :)

ya kızlar bu arada epiduralle normal doğum yapan biriyle konuştum sohbet ettik çok rahat olduğunu söylüyor.normal doğum yapmak isteyenler epiduralli yapsın bence

Bende öyle okudum aslım.
Doğum sonrası epidural etkisiyle ağrı da çok olmuyormuş. Nasıl doğurduklarını anlamamış çoğu

Ikinci biberon için Medela Calma'a bak kuzum. Son zamanlarda emmeyi reddeden o kadar bebek duyuyorum ki sütün gelmemesinden ziyade en büyük korkum bu şu an. %70 onu alacağım daha iyi bir alternatif bulamazsam. Anne memesi hissi verdiği, çocuk zor çektiği için memeyi reddettiği hâlde bu biberonla memeye alışan bebekler olmuş epey epey.

Bu arada Güneş'ten kargom geldi. Zara'lar hariç hepsi organik. Pambık gibi. Parçaya vurursam 20 liraya kargo dahil mini rodini tulum almış oldum.

Eklentiler

• IMAG0100_1.webp
    16 KB · Görüntüleme: 109

Cordi bu kıyafetler kaç aylık? Üstle alt biraz büyük gibi duruyor

Güle güle kullansın paşa :) dün çok inceleyemedim ama gördüğüm kadarıyla erkeklerde çok tarz kombinler yapmış kadın. Manken gibi gezecek bizim veletler bu gidişle :) Ben de şu aldıklarımı bi yıkayıp yerleştirip neyi var neyi yok görmek istiyorum. Geçen gün pek kullanmadığım bi çekmecemden 6 üst 4 alt takım olmak üzere bebişe aldığım kıyafetleri buldum :)) ne ara alıp oraya sokmuşsam artık. Ufak bi stok çalışması sonrası yeni siparişleri vericem :) bide çorapları çok güzel bu kadının. Normalde mothercare de h&m de bi dünya paraya satılan çorapları hediye diye gönderiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…