2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
hayir canim ne acilmasi :)
acilmis mi incelmis mi diye bakmak icin alttan muayene yapiyor zaten, ultrason ucu ince, tam rahme kadar sokmuyor ki..
bana bu ay bakmadi gecen ay alttan bakmisti..
servixi ölçüyor..
Ister istemez insan etkileniyor ama bana ultrasyonla bakmadi spakulum ile bakti bu smar testi yaptiklari aletle hersey yolunda dediler servix kapali dediler sorun yok dediler sonra cevremdeki bilmisler beni etkiliyor iyice psikopata bagladim.

Ister istemez insan etkileniyor ama bana ultrasyonla bakmadi spakulum ile bakti bu smar testi yaptiklari aletle hersey yolunda dediler servix kapali dediler sorun yok dediler sonra cevremdeki bilmisler beni etkiliyor iyice psikopata bagladim.

neredeyse her gittiğimde bi tur da aşağıdan bakıyor doktor herhangi bir açılma var mı diye, bir şey olmaz merak etme :)

neredeyse her gittiğimde bi tur da aşağıdan bakıyor doktor herhangi bir açılma var mı diye, bir şey olmaz merak etme :)
Anladim Cok tsk ederim icim rahatladi.Kasik agrilarim var ama cok degil ikide bir Alttan baktilar ondan diyip duruyorlar cok canim sikiliyor sinirim bozuluyor sizdede ultrasyon aleti ilemi baktilar yoksa spakulum ilemi?

akıntılar da gayet normalmiş yawf, bende de en baştan beri var. bende suyum mu sızıyor acaba diye paranoyaklaşmıştım her zamanki gibi. sonradan herkeste olduğunu öğrenince rahatladım. :)

I ikizcan2016 sevindim güzel haberlerine şekerim. :)

ninocin aynen benim de doktor bulmam lazım avrupa yakasında :) daha hiç bakmadım nerede kim varmış, aşırı fikirsizim.

yatsandan almistim ben, 15cm ölçtüm simdi..
yaysiz ince benimki..
12lik hangi markada olur bilmiyorum ki..
pukka latex alin 12cm varsa..
olur tabi 6-7 yasina kadar yatarlar, yani yataga sigdiklari surece yatarlar :))

Anladim Cok tsk ederim icim rahatladi.Kasik agrilarim var ama cok degil ikide bir Alttan baktilar ondan diyip duruyorlar cok canim sikiliyor sinirim bozuluyor sizdede ultrasyon aleti ilemi baktilar yoksa spakulum ilemi?

bu haftaya kadar sanırım 3 kere spekulum ile de baktılar. genelde her gittiğimde ultrasonun aleti ile bakıyorlar. spekulum ile ben akıntım var diyince örnek almaya balmışlardı. spekulum dan sonra bir iki damla da kahverengi kan gelebilir demişti doktorum. gelmedi bende ama görürsen panik olma, yine de doktoruna haber verirsin.

alttan baktılar diye niye kasıkları ağrısın. vajinada ağrı olur :) ki bende hafif olmuştu. belki psikolojik olabilir, belki üşütmüşsündür. takılma çok, ayağını sıcak tut yeter.

Güvende doğum demek 10 bini gözden çıkarmak demek :)) livde doğum olsaydı 6-7 bin,hrs,tobb 6 bin gibi bir tutardı :)) Benim doktor dışardan gelecekti batacaktım iyice bir de :)

Valla o kadar para alıyorlarsa kedi gibi ilgi isterim şart yani :

Ben bir kere sami ulusa gittim surat beş karıştı herkeste zekaide aynıdır herhalde

Ben doktora gittiğimde sordum sata göre veriyorum dedi canım

Slm babyler ben de bu gün kızıma bir bambu bir de yün yorgan aldım yatsandan yüzde 50 indirim var Bebek yorganlarında bu yorganlar makinada yıkanabilir . İlgilenenler bakabilir :)

Ben bugün eminönüne gitmiştim eşimin tavsiyesiyle aldım 1 tane deneyip yorum atarım canım battaniye gibi bişey baya örtücek ön arka mont alma taraftarı değilim ben de

Cok tsk ederim gercekden icim rahatladi cok sagol Allah sagsalim evlatlariza kavusmuyor nasip etsin insallah

Cok tsk ederim biraz rahatladim benim adet oluyormus gibi degil daha cok afedersin kucuk wc den sonra Boyle az oluyor su gibi koku yok renk yok.Birde Alttan muayne olmaz acilma yaparmi bir bilginiz varmi?
Alttan muayene hiç bi şey yapmaz çevrendekiler doktordan daha iyi bilmiyor sonuçta ve eşlerimizle de birlikte oluyoruz o zaman o da yasak olurdu.
Ben bebeğimi ilk öğrendigimde keseyi görememişti doktor ama değerlerim çok yüksekti dış gebelik ihtimaline karşı alttan baktı keseyi görmek için.hatta ondan 2 gün sonra kanamam oldu herkes bana alttan baktığı için oldu ddi ama ben alakası olmadığını düşünüyordum Zaten bi daha hiç alttan bakmamalarına rağmen 4.aya kadar kanamalarım oldu yani gerçekten alakasız.
Benim de akıntım oluyor hatta hamilelikte artış oldu ben de ilk zamanlar baya tedirgin olmuştum şimdi alıştım :)

Bana da Ankara'dayken ısrarla Zekai tahire git çok detaylı araştırılıyor fln dediler iyi ddim hadi bi gideyim ama sabah o kadar trafik çektim üstüne sıra bekledim bi de üstüne doktor hiç ilgilenmedi zaten herkeste bi bezmişlik vardı. bi daha tövbe dedim. Allah gitmek zorunda olana da yardım etsin.

Sağlıklılarmış nasılsa yüzlerini doğunca bol bol görürsün canım en önemli şey sağlıklı olması ikiz olmalarına rağmen ağırlıkları iyi maşallah

2 3 hafta önce benim de olmuştu deli gibi hareket etti sonra 2 gün hiç hareket etmedi korktum doktora gittim iyi dedi çok şükür çikolata ye sessiz odada uzan yarım saat duyarsın dedi

Atamanın ne zaman olacağı belli değil mi şimdi atama olana kadar nolucak

2 3 hafta önce benim de olmuştu deli gibi hareket etti sonra 2 gün hiç hareket etmedi korktum doktora gittim iyi dedi çok şükür çikolata ye sessiz odada uzan yarım saat duyarsın dedi

Yok benim ki duramıyor kurtlu kendisi
Tam bugün kıpırdamadı diyorum akşama tekme yağmuruna tutuyor :))
Ben sadece çok tekmeleyince bir de sürünerek kıpırdandı sanki hareket ettiğini hissettim pozisyon değiştirmiş olabilir mi diye merak ettim.
Sende değiştirmiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…