- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
Ister istemez insan etkileniyor ama bana ultrasyonla bakmadi spakulum ile bakti bu smar testi yaptiklari aletle hersey yolunda dediler servix kapali dediler sorun yok dediler sonra cevremdeki bilmisler beni etkiliyor iyice psikopata bagladim.hayir canim ne acilmasi :)
acilmis mi incelmis mi diye bakmak icin alttan muayene yapiyor zaten, ultrason ucu ince, tam rahme kadar sokmuyor ki..
bana bu ay bakmadi gecen ay alttan bakmisti..
servixi ölçüyor..
Ister istemez insan etkileniyor ama bana ultrasyonla bakmadi spakulum ile bakti bu smar testi yaptiklari aletle hersey yolunda dediler servix kapali dediler sorun yok dediler sonra cevremdeki bilmisler beni etkiliyor iyice psikopata bagladim.
Anladim Cok tsk ederim icim rahatladi.Kasik agrilarim var ama cok degil ikide bir Alttan baktilar ondan diyip duruyorlar cok canim sikiliyor sinirim bozuluyor sizdede ultrasyon aleti ilemi baktilar yoksa spakulum ilemi?neredeyse her gittiğimde bi tur da aşağıdan bakıyor doktor herhangi bir açılma var mı diye, bir şey olmaz merak etme :)
Benim karyolamın talimatnamesinde 12 cm yükseklikte bir yatak konulması gerektiği belirtilmiş. Pukka lateks bambu yatak 12 cm yükseklikte. Bir de wellmat diye bir marka gördüm. Ama o çok ünlü yatak markaları yok ve çok yüksek oluyor kalınlıkları. Sizinki hangi firmanın? Mağaza mağaza gezmeden i ter etten alıversem diyorum. İlerleyen yaşlarda da lateks yataklar yeterli olur mu acaba?
Anladim Cok tsk ederim icim rahatladi.Kasik agrilarim var ama cok degil ikide bir Alttan baktilar ondan diyip duruyorlar cok canim sikiliyor sinirim bozuluyor sizdede ultrasyon aleti ilemi baktilar yoksa spakulum ilemi?
buyutuyoruz teyzesi :))
benim dr liv'de calistigi icin onun hastalarina ozel indirim oluyormus canim, 1900tl aliyormus hastane, normalde kac aliyor bilmiyorum..
guven ve tobb da yaptiriyomus bi de, oralar daha pahali, henuz gidip konusmadim ama artik yavastan karar vermek lazim..
aynen, ilgi gormiceksem gider zekai tahirde yaparim di mi yani :)
Ben doktora gittiğimde sordum sata göre veriyorum dedi canımTeşekkürler canım sanırım doktor da bilmiyor ben doktora dedim doğumdan iki ay önce izne ayrılcam rapor istedi iş yerim dedim doktor bana demedi mesela doğum izni için 32. Haftada rapor almam gerektiğini
Bir de şeyi merak ediyorum canım mesela şu an 28 haftalığım ya usg de 29 haftalık görünüyorum usg ye göre mi yoksa sata göre mi 32 hafta bitince gidecem?
Güzel günlerde kullanın inşallah canımBak iyi dedin onu, doğumdan sonra da çok lazım olacak bu ikiz bize :))
Bu arada Suavinex emzik kutum geldi çok şekerama maalesef tek emzik alıyor.
I ikizcan2016 canım emzikleri ayrı ayrı muhafaza edeceksen kesinlikle çok beğendim al derim ama sana çift lazımsa maalesef bu tekliymiş..
Eki Görüntüle 1901296
Eki Görüntüle 1901297
Ben bugün eminönüne gitmiştim eşimin tavsiyesiyle aldım 1 tane deneyip yorum atarım canım battaniye gibi bişey baya örtücek ön arka mont alma taraftarı değilim ben deHavalar soğumaya başladı. Geçen yılki mont kabanlarimin düğmeleri kapanmiyor. Bi tek bu kış giymek için de dev gibi yeni kaban almak istemiyorum.
Ne giymeyi dusunuyorsunuz? Bir arkadaşım panco rahat oluyor dedi.
Tecrübeli kış anneleri ne dersiniz?
Cok tsk ederim gercekden icim rahatladi cok sagol Allah sagsalim evlatlariza kavusmuyor nasip etsin insallahbu haftaya kadar sanırım 3 kere spekulum ile de baktılar. genelde her gittiğimde ultrasonun aleti ile bakıyorlar. spekulum ile ben akıntım var diyince örnek almaya balmışlardı. spekulum dan sonra bir iki damla da kahverengi kan gelebilir demişti doktorum. gelmedi bende ama görürsen panik olma, yine de doktoruna haber verirsin.
alttan baktılar diye niye kasıkları ağrısın. vajinada ağrı olur :) ki bende hafif olmuştu. belki psikolojik olabilir, belki üşütmüşsündür. takılma çok, ayağını sıcak tut yeter.
Alttan muayene hiç bi şey yapmaz çevrendekiler doktordan daha iyi bilmiyor sonuçta ve eşlerimizle de birlikte oluyoruz o zaman o da yasak olurdu.Cok tsk ederim biraz rahatladim benim adet oluyormus gibi degil daha cok afedersin kucuk wc den sonra Boyle az oluyor su gibi koku yok renk yok.Birde Alttan muayne olmaz acilma yaparmi bir bilginiz varmi?
Bana da Ankara'dayken ısrarla Zekai tahire git çok detaylı araştırılıyor fln dediler iyi ddim hadi bi gideyim ama sabah o kadar trafik çektim üstüne sıra bekledim bi de üstüne doktor hiç ilgilenmedi zaten herkeste bi bezmişlik vardı. bi daha tövbe dedim. Allah gitmek zorunda olana da yardım etsin.Güvende doğum demek 10 bini gözden çıkarmak demek :)) livde doğum olsaydı 6-7 bin,hrs,tobb 6 bin gibi bir tutardı :)) Benim doktor dışardan gelecekti batacaktım iyice bir de :)
Valla o kadar para alıyorlarsa kedi gibi ilgi isterim şart yani :
Ben bir kere sami ulusa gittim surat beş karıştı herkeste zekaide aynıdır herhalde
Sağlıklılarmış nasılsa yüzlerini doğunca bol bol görürsün canım en önemli şey sağlıklı olması ikiz olmalarına rağmen ağırlıkları iyi maşallahciktik canim, bi sikinti yok, ikisi de 1kg olmus :)
artik yavaslicaklarmis, hafta olarak geri cikacakmis bundan sonra..
tek bebek gibi buyumiceklermis..
2,5 civari dogarlar dedi..
napalim
37 bitince 38in icinde alicaz dedi, 1 ocak olabilirmis..
hic resim alamadik, yuzleri kapaliydu hic goremedim..ama iyiler cok sukur :)
2 3 hafta önce benim de olmuştu deli gibi hareket etti sonra 2 gün hiç hareket etmedi korktum doktora gittim iyi dedi çok şükür çikolata ye sessiz odada uzan yarım saat duyarsın dediKızlar bir şey soracağım.
25+0 ız bugün.
Oğlan sağ taraftaydı sırtı falan,ayakları sol tarafa doğruydu.
Ama bugün o kadar hareketliydi ki sürünerek yarım saat boyunca hareket etti,tekmeledi,dışardan bariz belliydi ve ben çok nefes alamıyorum.( Otururken dahil,yatarken)
Başı yukarıdaydı acaba bu haftada pozisyon değiştirmiş başı aşağıya vermiş olabilir mi? 1-2 saattir şimdi kıpırdamıyor. Ama bir nefesim kesildi sanki ilk kez böyle deli hareket etti
Atamanın ne zaman olacağı belli değil mi şimdi atama olana kadar nolucakSelam güzel anneler bakamadım bikaç gün herkes iyidir inşallah duygusal olarak sıkıntılı bikaç gün geçirdim okulda norm güncellemesi yapıldı ve norm fazlasıyım malesefdua edin benim için doğum iznine çıkana kadar atama filan olmasın
Çekim yapmıyorlar diye biliyorum ben canımKızlar dolgu bulunan dişimin yarısı kırıldı sola (dile doğru) yatıyor bu saatte dr a da gidemem ama çekilmesi lazım galiba hamileyken çekiyorlar mı bilginiz var mı ağrı yok Allah tan...
2 3 hafta önce benim de olmuştu deli gibi hareket etti sonra 2 gün hiç hareket etmedi korktum doktora gittim iyi dedi çok şükür çikolata ye sessiz odada uzan yarım saat duyarsın dedi
Bir doğursaydım hayırlısıyla vallahi dertlerimin biri bitiyor biri başlıyor çok sıkıldım artık yaÇekim yapmıyorlar diye biliyorum ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?